- 10 Mayıs 2014
- 251
- 106
- 123
- Konu Sahibi eskirokfor
Kızlar sizdede rejimin ilk haftası kabızlık olmuş muydu sorması ayıp ? Yoksa bir tek bende mi oluyor :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sizdede rejimin ilk haftası kabızlık olmuş muydu sorması ayıp ? Yoksa bir tek bende mi oluyor :44:
kizlaaaaaarrrr bugun tartildim, 63,5 dan 60 olmusumama nasil olur ya, yarin birdaha mi tartilsam acaba
Bugün ki menümü veriyorum
İftarda;
2 yemek kaşığı barbunya yemeği
5 adet ızgara köfte
Az yağlı(sızma zeytinyağı) Göbek salata
1 bardak ayran ve ve vee malesefff 1 adet kadayıf ve 3 4 adet lokma (((( sırf onları yakmak için çok ter atıcı ve kalori yakıcı spor yaptım ama hala vicdan azabı çekiyorum (( Şu tatlı isteğim bir türlü kaybolmuyor. offff
tebrik ederim canım çok sevindim
kusuruma bakmayın kızlar ramazan dolasısıyla oruç tutmadığım halde evdekilere yemek hazırlamak ve temizlik yapmakla o kadar meşgulum ki giremiyorum bir türlü,bu sürede yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum diyetine dikkat edenleri de kutluyorum ben hergün çok çeşitli sofralar hazırlamaktan diyeti falan unuttum ve açıkcası biraz da moralim kötü ama toparlayacağım en kısa zamanda fakat sizlerin yazdıklarını okuyunca çok seviniyorum :)
şimdi size ödem atmak için bir tarif vereceğim ben denedim faydasını gördüm;
2 elma
1 limon
30 maydanoz sapı
30 kiraz sapı
çubuk tarçın 1 tane
bir yemek kaşığı yeşil çay
bir tutam karanfil
2 lt suyu tencereye koyup içine; elmaları 4 e bölüp atıyoruz limonu da 4 e bölüp atıyoruz (kabuklarıyla) maydanoz saplarını kiraz saplarını çubuk tarçını yeşil çayı , karanfili atıp kaynatıyoruz ,kaynamaya başlayınca altını kapayıp 15 dk demlenmeye bırakıyoruz süzüp içiyoruz 1 hafta günde 3 , 4 bardak içiyoruz sonra ara veriyoruz bunu ara ara ödem atmak için kullanabilirsiniz kızlar
kizlar bu sabah gene tartildim ve 59,5 geldiRabbim insallah boyle devam eder hayirlisiyla.
Dunku yediklerim:
9.00: sicak su, cay kasigi ucu ile zencefil tozu, biraz limon suyu. Ardindan iki bardak su.
1 kase misirgevregi+sut
12.00: 1 kase konserve bezelye+havuc, yaninda 2 kaseye yakin yogurt
17.00: 1 kase yogurt
19.00: yarim elma, 1 bardak ayran (tuzsuz)
Kızlar kusura bakmayın benimde okulda işlerim vardı ,bir kaç gündür onlarla uğraşıyorum giremedim. Gördüğüm kadarıyla genel olarak durumlar iyiymiş ama Ben hala aynı menü programını uyguluyorum o yüzden tekrar tekrar yazmayayım akşamları iftarda bir kâse çorba ve bol bol su içiyorum . Bende de durumlar çok şükür iyi dün dayanamadım çıktım yine tartıya 79.50 çıktım Artık giden kilolar ödemden değil yağlardan gidiyor sanırım. Kendim de aynada yavaş yavaş fark etmeye başladım Ama ne yalan söyleyeyim zorlanıyorum biraz. Benim derdim yemekler değil içecekler Kola ve kahve içmeyi özledim ,olmadı meyve suyu ama onu da bir bardaktan fazla tüketmek istemiyorum. Nedense bu aralar bütün bitki çayları miğdemi bulandırıyor o yüzden hepsini bıraktım . Bende de durumlar böyle işte ...
Hoşgeldin canım özlettin kendini Benimde sıkıntım tatlılarla valla bir kesebilsem tamamen rahatlicam ama olmuyor kiiii Bende rejime ve spora başlayalı tam 8 gün oldu 82 ile başladım şuan 79 gösteriyor :) inan hiç sevinemiyorum geri alıcam diye şöyle bir anda zayıflamak mümkün olsaydı ahh ahhh
Hoşbulduk canım Saçmalama yahu bak 8 günde 3 kilo vermişsin işte Demek ki çok abartarak yemiyorsun. Zaten aslında Ramazan ayında biraz sıkıntı çekersin tatlıları mecburen akşam tükettiğin için ,onu da az az bir iki çatallık yersen sorun olmaz ,sonrasında istediğin tatlıyı öğlen tüketirsin zaten o zaman kolaylıkla yakarsın. Bende istiyorum öyle hemen zayıflamayı bu arada Ama olmuyor işte ne yapalım kuzum sabredeceğiz mecbur. Aslında en zoru kiloyu korumak o konuda çok haklısın . Ama biraz fazla spor yaparız akşam abartmayız ,porsiyonları küçültürüz hallederiz İnşallah :13:
Selam kızlar oruç ve sıcaklar herkesi mayıştırdı herhalde kimseden ses soluk çıkmıyor :44: Bugün sabah kalktığımda boynum tutulmuştu o yüzden bu akşam spor yapamicam ( Bugün ki iftar menüm;
Yarım altın sandviç (tam buğday ekmek)
Yarım kase yoğurt çorbası
5 adet ızgara köfte
Yarım közlenmiş domates
1 bardak ayran
En azından motive olabileceğim birşey var,bugün canım tatlı istemiyor :)
Selam kızlar oruç ve sıcaklar herkesi mayıştırdı herhalde kimseden ses soluk çıkmıyor :44: Bugün sabah kalktığımda boynum tutulmuştu o yüzden bu akşam spor yapamicam ( Bugün ki iftar menüm;
Yarım altın sandviç (tam buğday ekmek)
Yarım kase yoğurt çorbası
5 adet ızgara köfte
Yarım közlenmiş domates
1 bardak ayran
En azından motive olabileceğim birşey var,bugün canım tatlı istemiyor :)