- Konu Sahibi eskirokfor
-
Canım yorumların sağ alt tarafında ''alıntı ile cevapla'' yazısının yanında tırnak işareti ve artı simgesi varya '' ''+ '' buna benziyor birazOna tıklıyorsun. Daha sonra da forumun en altındaki konuya cevap ver yazısına tıklıyorsun .
Insallah.su regl bu bitsin her ay ayni terhane
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar sahurda yediklerimi belirtiyorum:
14.20 1 kase sebze corbasi
1 kepekli beyaz peynirli tost
1 bardak portakal suyu
Bugunse gun icinde gene pilates yaptim, offf anam karnim felaket agridi egzersiz sirasinda, ama devam!
Topic ne kadar hızlı ilerlemiş annem öyle, yetişemedim hızınızaBende Türkçe Öğretmeni adayıyım bu arada Bir sürü meslektaşım da varmış haberim yokmuş. Pek bir mutlu oldum şu an Tek tek onca konuşmaya yorum atmaya çok üşendim direkt dalıyorum İftarda bir kâse mercimek çorbası, bir kaç çatal kabak dolması ve birazcık salata yedim .Bol bol da su içiyorum
Menüne bayıldım şekerim,sen böyle devam edersen önünde hiç birşey duramazAzmin zaferini çoook yakında hepimiz görürüz inşaallah
İnşallah kuzucum bizde incelelim birazcıkSpor yaparken dayanamayıp bir bardak ayran içtiğimi de eklemek istiyorum Yemeksiz yaşayabiliyorum ama içeceksiz olmuyor arkadaş:26: Bazen de meyve suyu kaçamakları yapıyorum ,Ama sağlıklılar diye kendimi avutuyorum bir de neyse çok deşifre ettim kendimi Velhasılı neyimiz eksik o incecik hatunlardan hıh, biz zayıflayınca daha güzel olacağız İnşallah :118:
Ben de katilmak istiyorum.20 yasindayim 80 kiloyum.citi piti bir kizken ergenlikle birlikte bi anda tombula donusuverdim.kendimi bildim bileli kiloluydum. 16 yasindayken 62 kiloya dusebilmistim nasil oldu hatirlamiyorum ama :) sonra kilo almaya basladim tekrar. Insan 3 ten 5 ten sonra drur degil mi? Durmamisim malesef 90 a kadar ciktim. 3 4 ay once bu boyle olmaz diyerek abur cuburu fast food u biraktim aksamlati bisey yemedim. 78e indim.ama memlekete donunce anne yemekleri sayesinde 2 kilo aldim 2 haftadaumarim sizinle beraber verecegim surekli yazmayi planliyorum. Ilk hedefim 75 olsun. Sonra igneye donene kadar hedefimi dusurecegim:)
Merhabalar! Bn baska br topicde yaziodum aslinda ama konu sahibi dahil.bnden baska kimse yazmadi bnde musadenizle araniza katilmak istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldiniz kızlar :) konu sahibi yok herhalde eskirokforcum o yüzden müsadenle ben karşılıyorum arkadaşları :) Ne güzel ya günden güne daha da kalabalıklaşıyoruz :) tartılma günümüz pazartesi arkadaşlar,onun dışında oruçluysak iftar sahur ara öğün spor vs vs herşeyi paylaşıyoruz ne yedik ne kadar yedik gibi gibi.Hadi hayırlısı olsun umarım ramazan sonu herkes hedefine ulaşmış oluröpüyorum herkesi ben spora kaçıyorum
yokluğumu aratmıyorsun benden de iyisin valla sağol canım benimbencede pazartesi olsun
iş koşuşturmam yüzünden giremiyorum kızlar yeni katılanlar hoşgeldiniz, zayıflamaya devam edenlere tebrikler
Ben de devam ediyorum kızlar bir öğün bozdum onun dışında şekeri tamamen kestim,abur cubur tatlı yemiyorum :) her gün üç bardak yeşilçay funda yaprağı ve biberiyeli çayımı içiyorum henüz tartılmadım ama göbeğim biraz küçüldü rahatça pantolonumu giyebildim :)
tartılma günümüz de bence de pazartesi olsun hepinizi seviyorum hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ama bence başaracağız
Bak o ağrı bana kendimi çok iyi hissettiriyor biliyor musun :) birşeylerin işe yaradığını gösteriyor çünküo yüzden bırakmayalım şekerim
Dur seni biraz soğutim meyve sularından :)) o meyve suları varya o meyve suları :)) içlerindeki fruktoz ve rafine şeker yüzünden karaciğerde yağlanma yapıyor,sonra ne oluyor bıngıl bıngıl göbüşleracilen bırakman gerekiyor,çünkü şekerini bir anda yükselttiğin için insülin direnci başlıyor,bu seferde tatlı krizleri ve çok çabuk açlık hissediyorsun.Bıraktığın anda daha fazla kilo vereceğinden hiç şüphen olmasın kuzum.Ayrıca spor yaparken mideni ayran gibi ağır birşeyde doldurma,ağırdan kastım yoğun.Biliyorsun ayran yoğurt ağırlık yaptığı için çok iyi uyku getirir ve hantallaştırır.Dipnot=Iyyy meyve suları çok kötüüüü,mmmmm süt ayran su çok lezizzzzz
iş koşuşturmam yüzünden giremiyorum kızlar yeni katılanlar hoşgeldiniz, zayıflamaya devam edenlere tebrikler
Ben de devam ediyorum kızlar bir öğün bozdum onun dışında şekeri tamamen kestim,abur cubur tatlı yemiyorum :) her gün üç bardak yeşilçay funda yaprağı ve biberiyeli çayımı içiyorum henüz tartılmadım ama göbeğim biraz küçüldü rahatça pantolonumu giyebildim :)
tartılma günümüz de bence de pazartesi olsun hepinizi seviyorum hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ama bence başaracağız
Bende sahur menümü veriyorum;
1 kase kremalı mantar çorbası
1 yumurtadan omlet
1 tane sivri biber
2-3 dal dereotu
4-5 dilim domates
2 küçük dilim yağsız beyaz peynir
Küçük bir dilim de tam buğday ekmeği :)
Bu sefer biraz sağlan tuttum öğünümü yoksa gündüzleri ayakta duramıyorum,2 gündür ütü yapıcam yapamıyorum valla,hoş çokta bayılmıyorum da neyyyseeeöpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?