• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

85 kiloyum yoldaş arıyorum

Dur seni biraz soğutim meyve sularından :)) o meyve suları varya o meyve suları :)) içlerindeki fruktoz ve rafine şeker yüzünden karaciğerde yağlanma yapıyor,sonra ne oluyor bıngıl bıngıl göbüşler :D acilen bırakman gerekiyor,çünkü şekerini bir anda yükselttiğin için insülin direnci başlıyor,bu seferde tatlı krizleri ve çok çabuk açlık hissediyorsun.Bıraktığın anda daha fazla kilo vereceğinden hiç şüphen olmasın kuzum.Ayrıca spor yaparken mideni ayran gibi ağır birşeyde doldurma,ağırdan kastım yoğun.Biliyorsun ayran yoğurt ağırlık yaptığı için çok iyi uyku getirir ve hantallaştırır.Dipnot=Iyyy meyve suları çok kötüüüü,mmmmm süt ayran su çok lezizzzzz :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Neşeeeee ne yaptın sen :5::5::5::1::1::1: Tamam yavaş yavaş bırakacağım :50: :17:

iş koşuşturmam yüzünden giremiyorum kızlar yeni katılanlar hoşgeldiniz, zayıflamaya devam edenlere tebrikler:16:
Ben de devam ediyorum kızlar bir öğün bozdum onun dışında şekeri tamamen kestim,abur cubur tatlı yemiyorum :) her gün üç bardak yeşilçay funda yaprağı ve biberiyeli çayımı içiyorum henüz tartılmadım ama göbeğim biraz küçüldü rahatça pantolonumu giyebildim :)
tartılma günümüz de bence de pazartesi olsun hepinizi seviyorum hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ama bence başaracağız :54:

Canım senin adına çok sevindim :16: Tebrik ederim :nazar: Değişiklikleri vücudunda fark edebilmek , tartıdakinden çok daha iyi :nazar:

Canım senin adına çok sevindim :16: Tebrik ederim :nazar: Değişiklikleri vücudunda fark edebilmek , tartıdakinden çok daha iyi :nazar:

inşallah darısı başımıza ben inanıyorum başaracağız bacılar ben sahurda kahvaltı yemeğe çalışıyorum yumurta tok tutuyor. iftardada karpuz tüketiyorum ardından biberiye çayı yapıyorum kendime. arkasından da düğün cd mi açıyorum başlıyorum oynamaya benimde sporum bu :) bizim ev merkezde olmadığı için dışarıda spor yapamıyorum. :46::nazar:

hehe aksi taktirde annelerimizden azar isiticez, ben de birturlu camasirlari durup kaldirmaya yapamadim, cok mu halsizim yoksa cok mu eringen:17:

Vallahi üstümde çok garip derecede bir ağırlık var benim,bazen öyle oluyor ki kafamı yastıktan kaldıramıyorum.Havalar çok sıcak nem oranı çok yüksek,o bizi hantallaştırıyor galiba.Yada çok tembeliz bahane arıyoruz hehe :27::27:

Neşeeeee ne yaptın sen :5::5::5::1::1::1: Tamam yavaş yavaş bırakacağım :50: :17:

Kuzum bunlar bu kadar yararlı olsa herkes bırakın der mi :) Bir kere şeker kilo aldırmayı bırak,kanser hücrelerini tetikleyen en etken madde.Bu artık kanıtlanmış bir şey.Beyaz un da rafine olduğu için işlemden geçtiği için oda şeker,ağzımıza koyduğumuz anda kan şekerimizi yükseltiyor ve son olarak ta pilav.Biz kendimize aslında öyle zarar veriyoruz ki farkında olmadan.Bunların alabiliyorsan esmerlerini al.Esmer pirinç esmer şeker esmer un.Fakat dikkat et alırken iyi araştır kimileri boya katıyor.Mesela pirinçle yaptığın herşeyi bulgurla yapabilirsin hem daha sağlıklı.Senin daha sağlıklı olmanı ve istediğin kiloya ulaşmanı istiyorum,yoksa elin kızına ne yazacam bu kadar yaa :27::27: şaka şaka :) aradaki farkı görünce anlicaksın canım emin ol :) :16::54:

inşallah darısı başımıza ben inanıyorum başaracağız bacılar ben sahurda kahvaltı yemeğe çalışıyorum yumurta tok tutuyor. iftardada karpuz tüketiyorum ardından biberiye çayı yapıyorum kendime. arkasından da düğün cd mi açıyorum başlıyorum oynamaya benimde sporum bu :) bizim ev merkezde olmadığı için dışarıda spor yapamıyorum. :46::nazar:

Süper yöntem :21: Bende spor yapmak istemediğim zamanlarda açıyorum müziği tepinip duruyorum,nihayetinde kanımız canlansın dimi ama :1::1: Bende sahuru kahvaltı olarak yapıyorum çoğu zaman daha tok tutuyor beni :56:

bugunki iftar menum:
2 adet izgara tavuk kanat
1 kase yagsiz tuzsuz salata
1 kase yogurt

11.30-12.45 arasi 700 ml den fazla su ictim

Sahurda:
1 tabak makarnali salata (annem kardesime yapmis aksam ustu ben de gorunce dayanamadim)
Makarnali salata: marul, biraz beyaz peynir, biraz zeytiin, yagsiz tuzsuz makarna, az zeytinyagi
1 portakal suyu
1 kase yogurt

Süpersin şekerim,birşey olmaz makarna olayına çok takılma.Önemli olan yediğini çok yememek ve güzelce yakmak.Sen sporunu yapıyorsun zaten o makarna sende durmaz gider zaten :54:

ne kadar zormuş meğer kilo vermek. 78 den 90 a çıktım bir yılda.sebebi varmış .insülin direnci. 8 yılımı boşa kaybetmişim . ilaca başladık ama hadi hayırlısı bakalım hepimize kolay gelsin. diyete mecbur uyuyorum önlemler erkenken alınmalıymış . çok şey öğrendim.53 ken 5 yılda 90 a çıktım ve 8 yıldır zor verip kolay alıyorum. hepimize kolay gelsin

ne kadar zormuş meğer kilo vermek. 78 den 90 a çıktım bir yılda.sebebi varmış .insülin direnci. 8 yılımı boşa kaybetmişim . ilaca başladık ama hadi hayırlısı bakalım hepimize kolay gelsin. diyete mecbur uyuyorum önlemler erkenken alınmalıymış . çok şey öğrendim.53 ken 5 yılda 90 a çıktım ve 8 yıldır zor verip kolay alıyorum. hepimize kolay gelsin

Hoşgeldin :) aslında o kadar zor değil de hep beynimize yüklediğimiz yanlış mesajlar işte,ben yapamam ben edemem ben başaramam şöyle zor böyle kolay falan filan derken her gün kilo almaya devam ettim.Baktım ki ben 90 a doğru kararlı bir şekilde gidiyorum hemen yeme düzenimi değiştirdim.Bende de insülin direnci başlangıcı vardı.Şekeri ve beyaz unu hayatımdan çıkardıktan sonra eskisi gibi tatlı krizleri yaşamamaya başladım.İnan şimdi ne ekmek arıyorum ne tatlı,ekmeğimi tam buğday unuyla yapılmış olanlarından alıyorum,çok fazla canımda çekmiyor zaten.Pilav yerine bulgur tercih edebiliriz mesela.Umarım zamanla yola sokarız ve hepimiz istediğimiz forma kavuşuruz :16:

Kuzum bunlar bu kadar yararlı olsa herkes bırakın der mi :) Bir kere şeker kilo aldırmayı bırak,kanser hücrelerini tetikleyen en etken madde.Bu artık kanıtlanmış bir şey.Beyaz un da rafine olduğu için işlemden geçtiği için oda şeker,ağzımıza koyduğumuz anda kan şekerimizi yükseltiyor ve son olarak ta pilav.Biz kendimize aslında öyle zarar veriyoruz ki farkında olmadan.Bunların alabiliyorsan esmerlerini al.Esmer pirinç esmer şeker esmer un.Fakat dikkat et alırken iyi araştır kimileri boya katıyor.Mesela pirinçle yaptığın herşeyi bulgurla yapabilirsin hem daha sağlıklı.Senin daha sağlıklı olmanı ve istediğin kiloya ulaşmanı istiyorum,yoksa elin kızına ne yazacam bu kadar yaa :27::27: şaka şaka :) aradaki farkı görünce anlicaksın canım emin ol :) :16::54:

Balımmmmm teşekkür ederimmmm :16: Seviyorum seni sevgili yoldaşım :54::29::48:

Oglen salatalk domates bir kk peynir yedm.. 7.30da haslanmis tavuk ve bol limonlu salata yedim 3 lt su cabasi tartilmak icin ptesiyi iple cekiorm ..smdiden orucunz kabul olsn arkadslar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün ki iftar menüm;

1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek kaşığı taze fasülye
1 yemek kaşığı yoğurt (yağsız)
2 3 çatal da salata

Bugün çok halsizdim,kafamı kaldırıp yemeğe zor oturdum :(((

Bugun bende cok halsizdim istanbuk cooook.sicakti hala da öyle..kosu bandinda yuruyerek yaziorm size yoldaslar! ;) iftarda esim yoktu yalnizdm 5 inegol kofte kucuk br tas yogurt kucuk br dilim ekmek su iki kucuk dilim kavun yedim amaaa dayanamadm aylar sonra profiterol yedim bu hafta cikolata yok spor var!

Bugun bende cok halsizdim istanbuk cooook.sicakti hala da öyle..kosu bandinda yuruyerek yaziorm size yoldaslar! ;) iftarda esim yoktu yalnizdm 5 inegol kofte kucuk br tas yogurt kucuk br dilim ekmek su iki kucuk dilim kavun yedim amaaa dayanamadm aylar sonra profiterol yedim bu hafta cikolata yok spor var!

oh ne guzel hem ziyaret hemde ticaret. Dert etme canim bundan sonra daha dikkatli olursun, afiyet olsun:16:

kizlar ben maf oldum resmen, mutfaktan guzel kokular geliyor, orucun acilmasina da yarim saat var (hollandada gec aciliyor), ayiptir soylemesi annem yaprak sarma, patates salatasi yapmis. senin icin yapiyorum diyor. kac kes yapma dememe ragmen yapicam diyor, sen acsin oyle olurmuymus degip duruyor. Ben napacam. bence baska alternatiflere mi saldirsam........Anne ya(annecigimi seviyorum o ayri dava:16:

Bugün ki iftar menüm;

1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek kaşığı taze fasülye
1 yemek kaşığı yoğurt (yağsız)
2 3 çatal da salata

Bugün çok halsizdim,kafamı kaldırıp yemeğe zor oturdum :(((

ah canim benim ya, iftardan sonra nasil oldun duzeldi mi biraz (belki biraz tuza ihtiyacin vardi)

Bnde haftasonu ailelerin yanında olacagm şimdiden fazla dpor yapayim da bari arayi kapatayim 85 kg oldum annem hala brsy olmaz dio.. anneler kiyamio bize ama derdi de biz cekioruz.. kirmadan reddetmek lazım..

ah canim benim ya, iftardan sonra nasil oldun duzeldi mi biraz (belki biraz tuza ihtiyacin vardi)

Bugün varya Allah yardım etti bana bi an geldi ki orucumu az daha bozacam sandım,kalkamıyorum gözlerim kararıyor ter basıyor falan derken nihayet iftar saati geldi.Hala daha da toparlayamadım kendimi :((

Valla annem zayıflarsam altın bilezik alıcak bana babam da künye :)) o yüzden napıp edip zayıflamam lazım öyle sarmayla dolmayla kandıramazlar beni :1::1:

Şekerim sende ye ama az ye birşey olmaz,ondan bundan kesmekten iğne ipliğe dönmeyelim sonra :27:

Bnde haftasonu ailelerin yanında olacagm şimdiden fazla dpor yapayim da bari arayi kapatayim 85 kg oldum annem hala brsy olmaz dio.. anneler kiyamio bize ama derdi de biz cekioruz.. kirmadan reddetmek lazım..

Yiyormuş gibi yaparsın yemezsin :1:

Back