• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

85 kiloyum yoldaş arıyorum

Yemege oturmadn once fotolu yada normal bir zayiflama hikayesi oku muhakkak kendini kontrol edersn :) en azndan ben gazla calistigim icin oyle oluyor :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yorumların sağ alt tarafında ''alıntı ile cevapla'' yazısının yanında tırnak işareti ve artı simgesi varya '' ''+ '' buna benziyor biraz :1: Ona tıklıyorsun. Daha sonra da forumun en altındaki konuya cevap ver yazısına tıklıyorsun .

limonsosucum ilgin ve cevabın için cok teşekkürler

ooo hanımlar hepiniz burdasınız bakıyorum daa :) iyi akşamlar olsun herkeslere :) kusura bakmayın bende tek tek yazmaya çok üşendim ama çabalarınızı ve isteğinizi takdir ve tebrik ediyorum :) limonsosu demek sende öğretmen olucen he çok sevindim bunu duyduğuma canım benim gazan mübarek olsun :) ben bugün yine 1 saat pilates yaptım,regl olucam yakın zamanda kasık ağrısından ölüyorum desem yeridir,ayrıca bugün garip bir şekildede midem bulanıyor :((

İftar menümü veriyorum kızlar;

1 kase kremalı mantar çorbası
1 adet tavuk şiş ( ızgara )
2 dilim domates ( ızgara )

Spor sonrası 1 kutu çikolatalı süt(bunu her sporun arkasından içmek zorundayım)

ve bolca suuuu :))

kizlar sahurda yediklerimi belirtiyorum:
14.20 1 kase sebze corbasi
1 kepekli beyaz peynirli tost
1 bardak portakal suyu

Bugunse gun icinde gene pilates yaptim, offf anam karnim felaket agridi egzersiz sirasinda, ama devam!

Bak o ağrı bana kendimi çok iyi hissettiriyor biliyor musun :) birşeylerin işe yaradığını gösteriyor çünkü :34: o yüzden bırakmayalım şekerim :51:

Topic ne kadar hızlı ilerlemiş annem öyle, yetişemedim hızınıza :9: Bende Türkçe Öğretmeni adayıyım bu arada :68: Bir sürü meslektaşım da varmış haberim yokmuş. Pek bir mutlu oldum şu an :16: Tek tek onca konuşmaya yorum atmaya çok üşendim direkt dalıyorum :1: İftarda bir kâse mercimek çorbası, bir kaç çatal kabak dolması ve birazcık salata yedim .Bol bol da su içiyorum :7:

Menüne bayıldım şekerim,sen böyle devam edersen önünde hiç birşey duramaz :20: Azmin zaferini çoook yakında hepimiz görürüz inşaallah :nazar::nazar: :16::16::54::54::54:

Menüne bayıldım şekerim,sen böyle devam edersen önünde hiç birşey duramaz :20: Azmin zaferini çoook yakında hepimiz görürüz inşaallah :nazar::nazar: :16::16::54::54::54:

İnşallah kuzucum bizde incelelim birazcık :31::21: Spor yaparken dayanamayıp bir bardak ayran içtiğimi de eklemek istiyorum :32: Yemeksiz yaşayabiliyorum ama içeceksiz olmuyor arkadaş:26: Bazen de meyve suyu kaçamakları yapıyorum :7:,Ama sağlıklılar diye kendimi avutuyorum bir de :17: neyse çok deşifre ettim kendimi :1: Velhasılı neyimiz eksik o incecik hatunlardan hıh, biz zayıflayınca daha güzel olacağız İnşallah :118:

İnşallah kuzucum bizde incelelim birazcık :31::21: Spor yaparken dayanamayıp bir bardak ayran içtiğimi de eklemek istiyorum :32: Yemeksiz yaşayabiliyorum ama içeceksiz olmuyor arkadaş:26: Bazen de meyve suyu kaçamakları yapıyorum :7:,Ama sağlıklılar diye kendimi avutuyorum bir de :17: neyse çok deşifre ettim kendimi :1: Velhasılı neyimiz eksik o incecik hatunlardan hıh, biz zayıflayınca daha güzel olacağız İnşallah :118:

Dur seni biraz soğutim meyve sularından :)) o meyve suları varya o meyve suları :)) içlerindeki fruktoz ve rafine şeker yüzünden karaciğerde yağlanma yapıyor,sonra ne oluyor bıngıl bıngıl göbüşler :D acilen bırakman gerekiyor,çünkü şekerini bir anda yükselttiğin için insülin direnci başlıyor,bu seferde tatlı krizleri ve çok çabuk açlık hissediyorsun.Bıraktığın anda daha fazla kilo vereceğinden hiç şüphen olmasın kuzum.Ayrıca spor yaparken mideni ayran gibi ağır birşeyde doldurma,ağırdan kastım yoğun.Biliyorsun ayran yoğurt ağırlık yaptığı için çok iyi uyku getirir ve hantallaştırır.Dipnot=Iyyy meyve suları çok kötüüüü,mmmmm süt ayran su çok lezizzzzz :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Ben de katilmak istiyorum.20 yasindayim 80 kiloyum.citi piti bir kizken ergenlikle birlikte bi anda tombula donusuverdim.kendimi bildim bileli kiloluydum. 16 yasindayken 62 kiloya dusebilmistim nasil oldu hatirlamiyorum ama :) sonra kilo almaya basladim tekrar. Insan 3 ten 5 ten sonra drur degil mi? Durmamisim malesef 90 a kadar ciktim. 3 4 ay once bu boyle olmaz diyerek abur cuburu fast food u biraktim aksamlati bisey yemedim. 78e indim.ama memlekete donunce anne yemekleri sayesinde 2 kilo aldim 2 haftada:( umarim sizinle beraber verecegim surekli yazmayi planliyorum. Ilk hedefim 75 olsun. Sonra igneye donene kadar hedefimi dusurecegim:)

canım aramıza hoşgeldin başaracağız :)

Hoşgeldiniz kızlar :) konu sahibi yok herhalde eskirokforcum o yüzden müsadenle ben karşılıyorum arkadaşları :) Ne güzel ya günden güne daha da kalabalıklaşıyoruz :) tartılma günümüz pazartesi arkadaşlar,onun dışında oruçluysak iftar sahur ara öğün spor vs vs herşeyi paylaşıyoruz ne yedik ne kadar yedik gibi gibi.Hadi hayırlısı olsun umarım ramazan sonu herkes hedefine ulaşmış olur :34: öpüyorum herkesi ben spora kaçıyorum :54:

yokluğumu aratmıyorsun benden de iyisin valla sağol canım benim :16: bencede pazartesi olsun

iş koşuşturmam yüzünden giremiyorum kızlar yeni katılanlar hoşgeldiniz, zayıflamaya devam edenlere tebrikler:16:
Ben de devam ediyorum kızlar bir öğün bozdum onun dışında şekeri tamamen kestim,abur cubur tatlı yemiyorum :) her gün üç bardak yeşilçay funda yaprağı ve biberiyeli çayımı içiyorum henüz tartılmadım ama göbeğim biraz küçüldü rahatça pantolonumu giyebildim :)
tartılma günümüz de bence de pazartesi olsun hepinizi seviyorum hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ama bence başaracağız :54:

iş koşuşturmam yüzünden giremiyorum kızlar yeni katılanlar hoşgeldiniz, zayıflamaya devam edenlere tebrikler:16:
Ben de devam ediyorum kızlar bir öğün bozdum onun dışında şekeri tamamen kestim,abur cubur tatlı yemiyorum :) her gün üç bardak yeşilçay funda yaprağı ve biberiyeli çayımı içiyorum henüz tartılmadım ama göbeğim biraz küçüldü rahatça pantolonumu giyebildim :)
tartılma günümüz de bence de pazartesi olsun hepinizi seviyorum hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ama bence başaracağız :54:

Özletiyorsun kendini biraz daha fazla zaman ayır bizeeee :) Vallahi süpersin şu tatlı işini hallettik mi geriye çokta bir şey kalmıyor :) Haydi böyle devam:nazar:seni mutlu görmek güzel :16:

Bende sahur menümü veriyorum;

1 yumurtadan omlet
1 tane sivri biber
2-3 dal dereotu
4-5 dilim domates
2 küçük dilim yağsız beyaz peynir
Küçük bir dilim de tam buğday ekmeği :)

Bu sefer biraz sağlan tuttum öğünümü yoksa gündüzleri ayakta duramıyorum,2 gündür ütü yapıcam yapamıyorum valla,hoş çokta bayılmıyorum da neyyyseee :1::1: öpüyorum hepinizi :54:

Dur seni biraz soğutim meyve sularından :)) o meyve suları varya o meyve suları :)) içlerindeki fruktoz ve rafine şeker yüzünden karaciğerde yağlanma yapıyor,sonra ne oluyor bıngıl bıngıl göbüşler :D acilen bırakman gerekiyor,çünkü şekerini bir anda yükselttiğin için insülin direnci başlıyor,bu seferde tatlı krizleri ve çok çabuk açlık hissediyorsun.Bıraktığın anda daha fazla kilo vereceğinden hiç şüphen olmasın kuzum.Ayrıca spor yaparken mideni ayran gibi ağır birşeyde doldurma,ağırdan kastım yoğun.Biliyorsun ayran yoğurt ağırlık yaptığı için çok iyi uyku getirir ve hantallaştırır.Dipnot=Iyyy meyve suları çok kötüüüü,mmmmm süt ayran su çok lezizzzzz :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

guzel ozetlemissin canim. zaten benim meyve sularina fazla yaklasmamamin sebebi de bu. ama arada gene de oluyor iste

gobisinin gitmesi cok guzel bir haber canim:16:

Bende sahur menümü veriyorum;

1 yumurtadan omlet
1 tane sivri biber
2-3 dal dereotu
4-5 dilim domates
2 küçük dilim yağsız beyaz peynir
Küçük bir dilim de tam buğday ekmeği :)

Bu sefer biraz sağlan tuttum öğünümü yoksa gündüzleri ayakta duramıyorum,2 gündür ütü yapıcam yapamıyorum valla,hoş çokta bayılmıyorum da neyyyseee :1::1: öpüyorum hepinizi :54:

hehe aksi taktirde annelerimizden azar isiticez, ben de birturlu camasirlari durup kaldirmaya yapamadim, cok mu halsizim yoksa cok mu eringen:17:

bugunki iftar menum:
2 adet izgara tavuk kanat
1 kase yagsiz tuzsuz salata
1 kase yogurt

11.30-12.45 arasi 700 ml den fazla su ictim

Sahurda:
1 tabak makarnali salata (annem kardesime yapmis aksam ustu ben de gorunce dayanamadim)
Makarnali salata: marul, biraz beyaz peynir, biraz zeytiin, yagsiz tuzsuz makarna, az zeytinyagi
1 portakal suyu
1 kase yogurt

Back