• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

85 kiloyum yoldaş arıyorum

haklısın neşe doğan cım doğruyu söylemek gerekirse ne spor nrüyüş yapıyorum ikisi bebek dört çocuk spor oluyo valla

haklısın neşe doğan cım doğruyu söylemek gerekirse ne spor nrüyüş yapıyorum ikisi bebek dört çocuk spor oluyo valla

Ovv senin spora ihtiyacın mı var yavrum Allah kolaylık versin nasıl bakıyosun o kadar çocuğa :)) senin ev oyun parkı gibidir şimdi cıvıl cıvıl :emir_bebek::emir_bebek: :)

Bende seker oldugu icin oruc tutamiyorm malesef birde yazin verdigi rahatlikla gec kalkiyorm illaki ogun atliyorm ama sindirim problemi oldugu icn kalkar kalkmaz kesn su ve 4 kuru kayisimi yiyorm o kadar etkiliki diyetisyende 4 cevziici veya 9 adet findkta vermsti sabah bilginize 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende seker oldugu icin oruc tutamiyorm malesef birde yazin verdigi rahatlikla gec kalkiyorm illaki ogun atliyorm ama sindirim problemi oldugu icn kalkar kalkmaz kesn su ve 4 kuru kayisimi yiyorm o kadar etkiliki diyetisyende 4 cevziici veya 9 adet findkta vermsti sabah bilginize 😊

Çok doğru,hem cevizin tok tutma özelliğide var :34:

Canım ben iftarımı yaptıktan 1,5 2 saat sonra yapıyorum spor çok güzel oluyr valla yorulduğum için de rahat uyku uyuyorum geceleri :1: Spordan sonra yatmıyorum sahuru beklerken 1 fincan limonlu tarçınlı yeşil çay içiyorum hem ödem attırıyor hemde içindeki tarçın tatlı isteğimi bastırıyor :34: Dereotuna gelince fizanda olsa alır yerim o kadar ki seviyorum tadını bunu duyduğum iyi oldu sahurda yicem bundan sonraa :):56:

ben çalıştığım için malesef yapamıyorum sahurdan sonra spor direk uyuyorum ama vücut okadar hamlamış ki sabah ölü gibi kalkıyorum aslında düzene sokabilsem uykuyada çok düşkünüm :) 1 fincan limonlu tarçınlı yeşilçayı bende içeceğim yeşilçayı tek içiyorum ben ama hiç bişey anlamıyorum biberiye daha güzel geliyor bana tokta tutuyor. :)

ben çalıştığım için malesef yapamıyorum sahurdan sonra spor direk uyuyorum ama vücut okadar hamlamış ki sabah ölü gibi kalkıyorum aslında düzene sokabilsem uykuyada çok düşkünüm :) 1 fincan limonlu tarçınlı yeşilçayı bende içeceğim yeşilçayı tek içiyorum ben ama hiç bişey anlamıyorum biberiye daha güzel geliyor bana tokta tutuyor. :)

Benim aldığım yeşilçay doğadan marka ( reklam yapmış gibi olmasın:1: ) kendinden limonlu,ben demlerken içine çubuk tarçın atıyorum,tarçın tatlı isteğimi kırmış oluyor o konu da rahat ediyorum :) yoksa ben rejime başlamadan önce yemek yemek bi kenara dursun,tatlıyı yemiyodum resmen yutuyordum o derece düşkünüm.:27: ekmeği falan da kesince artık o tatlı krizlerim biraz daha dinmeye başladı :)

Bnde bugun 7 otlu yesil cay aldm baslicam aslinda sicak icecek sevmem hele ki bu havada ama mecbur.. limonlu tarcinli suya alıştım elhamd! Susadm.cok halsizim iftara misafir var dinlenerek yemek yapiorum.. :S

Aylardir kk uyesi olmama ragmen hc cesaret edemedm gruplara katilmaya.usenmedn butun konsmalari okudum samimiyetinze o kadar inandimki artk baslama zamani geldi dedm umarm benide kabl edersiniz😊 smdiye kadar butun sok diyetleri,haplari,caylari sporlari ve diyetsyenleri denems biri olarak ve guzel kilo verip guzel alan genetikten gelen tombul 1.60 boyunda 68 kilo olup kilolardn bikmss bendeniz..dha bugunki diyetisyen randevumi reddedip sizlere siginiyorum:) umarimki herkesin istegi saglikli bir sekilde olur .smdiden cok memnun oldm ..

Canim sende hosgeldin aramiza:16: Boyumuz ayni ben de 160im. Canim sakin birdaha haplara vs basvurma sakin, Allah korusun olumcul olabiliyorlar.

Cok teskkr ederm hosbuldm:) zaten hayatimdan butn sagliksz seyleri cikardm 2yildr fln saglikli besleniyorm ama uyku duzenini yeme duzenini oturtamadigim icin kilo veremiyorm bir gazla basladim umarm bu sefer sizlerle beranr basaricam ;)

Topic ne kadar hızlı ilerlemiş annem öyle, yetişemedim hızınıza :9: Bende Türkçe Öğretmeni adayıyım bu arada :68: Bir sürü meslektaşım da varmış haberim yokmuş. Pek bir mutlu oldum şu an :16: Tek tek onca konuşmaya yorum atmaya çok üşendim direkt dalıyorum :1: İftarda bir kâse mercimek çorbası, bir kaç çatal kabak dolması ve birazcık salata yedim .Bol bol da su içiyorum :7:

Cok teskkr ederm hosbuldm:) zaten hayatimdan butn sagliksz seyleri cikardm 2yildr fln saglikli besleniyorm ama uyku duzenini yeme duzenini oturtamadigim icin kilo veremiyorm bir gazla basladim umarm bu sefer sizlerle beranr basaricam ;)

insallah canim:16:

kizlar sahurda yediklerimi belirtiyorum:
14.20 1 kase sebze corbasi
1 kepekli beyaz peynirli tost
1 bardak portakal suyu

Bugunse gun icinde gene pilates yaptim, offf anam karnim felaket agridi egzersiz sirasinda, ama devam!

Ya bn bugun iftarda biraz kacirdim misafir vardi ayiptir soylemesi yemekler de pek guzel olmus hic ekmek yemedim 1 kase corba az nohut az bulgur pilavi yarm bardak ayran br bardak kola :((( ve limonlu tarcinli su icmeye devam.. spor da yapamicam bu aksam ama yarin acisini cikaricam ins! En az 2 saat spor.. :(

hanımlar bi şey sorucam tlfdan giriyorum nete nasıl alıntılı cevap veriyoruz yardım edermisiniz

Ya bn bugun iftarda biraz kacirdim misafir vardi ayiptir soylemesi yemekler de pek guzel olmus hic ekmek yemedim 1 kase corba az nohut az bulgur pilavi yarm bardak ayran br bardak kola :((( ve limonlu tarcinli su icmeye devam.. spor da yapamicam bu aksam ama yarin acisini cikaricam ins! En az 2 saat spor.. :(

Canım hiç de canını sıkma ,yediklerin gayet sağlıklı :34: Tamam kilo vermeye çalışıyoruz ,yediklerimizi kısıtlıyoruz ama önemli olan bunu bir yaşam şekli haline getirmek. Ben de diyete ilk başladığımda neredeyse aç bi'laç geziniyordum ama sonra sürekli hasta olmaya başladım ve yoruldum diyetten. En iyisi yavaş yavaş ve kalıcı kilo vermek ve en nihayetinde de formumuzu korumak . Hiç mutsuz hissetme kendini o yüzden ben menünü gayet beğendim :16:

hanımlar bi şey sorucam tlfdan giriyorum nete nasıl alıntılı cevap veriyoruz yardım edermisiniz

Canım yorumların sağ alt tarafında ''alıntı ile cevapla'' yazısının yanında tırnak işareti ve artı simgesi varya '' ''+ '' buna benziyor biraz :1: Ona tıklıyorsun. Daha sonra da forumun en altındaki konuya cevap ver yazısına tıklıyorsun .

Teşekkür ederim limonsosu! Icten ice kizdim kendime ama nafile! Neyse yarin telafi edicem ins!

Kizlar bugun teyzeme iftara gittik. Dokturmus yine yedirmeden kaldirmadi :( benim icin hava hos tabi hayir yiyemem diyemedim :) regl gunlerinde iradesizligim agir basiyor hemen sekerim dusuyor malesef. Yine de dikkat etmeye calisiyorum ama nafile. Sizin bi yonteminiz var mi bu gunlerde?

Back