- Konu Sahibi eskirokfor
-
bacılarım çok teşekkür ederim başaracağız inşallah hepimiz :) biberiye çayı da çok iyi geliyormuş saraçoğlu açıkladı günde 2 bardakhaşlanmış patates, kuru kayısı ama siyahından yarım saat hızlı tempolu yürüyüş tabi ramazanda olmuyor ama regl olanlar çok şanslı :) vakit nakittir. deereotu açlık duygusunu yok ediyormuş.
bacılarım çok teşekkür ederim başaracağız inşallah hepimiz :) biberiye çayı da çok iyi geliyormuş saraçoğlu açıkladı günde 2 bardakhaşlanmış patates, kuru kayısı ama siyahından yarım saat hızlı tempolu yürüyüş tabi ramazanda olmuyor ama regl olanlar çok şanslı :) vakit nakittir. deereotu açlık duygusunu yok ediyormuş.
Hoşgeldinnn :) hepimizin bir tombulluk serüveni var boşver takma :) artık ileriye bakıyoruz,bence olacak bu iş :):13:
Yesil caya daha yeni alistim. Baska bir cayi kaldiramayacagim ama duymustum onu da.karisik form caylarinin icinde vardi :)Kizlar ben tatli yemeden duramiyorum o yuzden annemle kepekli kek yapiyoruz az sekerli. Aslinda kepekle normal un ayni kaloride. Sadece kepek bagirsakta daha uzun duruyor. Glisemik indeksi yani kana karisma suresi uzun oldugu icin kan sekerini bi anda yukseltip dusurmuyor bu yuzden tok tutuyor. Ama normal un gibi cok yersek kilo aliriz elbette. Regl gunlerini bu kekle gecistirmeye calisiyorum deneyebilirsiniz :)
Aylardir kk uyesi olmama ragmen hc cesaret edemedm gruplara katilmaya.usenmedn butun konsmalari okudum samimiyetinze o kadar inandimki artk baslama zamani geldi dedm umarm benide kabl edersiniz😊 smdiye kadar butun sok diyetleri,haplari,caylari sporlari ve diyetsyenleri denems biri olarak ve guzel kilo verip guzel alan genetikten gelen tombul 1.60 boyunda 68 kilo olup kilolardn bikmss bendeniz..dha bugunki diyetisyen randevumi reddedip sizlere siginiyorum:) umarimki herkesin istegi saglikli bir sekilde olur .smdiden cok memnun oldm ..
Arkadaslar merhaba bende 85 kiloyum ama 3 bucuk ay once dogum yaptım aslında doguma 99 la girdim suan 85 im ama hiç gitmiyo ne alıyrm ne veriyorm
Gunaydin arkadaslar. Telefonuma water your body diye bir uygulama indirmistim oruclu olmadigim icin bildirimlerini actim. Onun bildirimiyle uyandim su icmemi soyluyor :) 2.5 litre limit verdi bana icene kadar hatirlatacak :) kahvaltida bi omlet domates peynir ve yesil cay:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın! Sahurda corba 2 dilim ekmek domates az peynir ve bol su tukettim ama hava sicak oldugu icin halsizim suan. Biran once dersimi bitirip evime donmek.istiyorum... :S
sahurda bir yumurtalu iyi bir kahvaltı bol su hem kadar ölçülü yiyemiyorum hemde bebişim var
Hoşgeldinn :) süt veriyor musun pekii bebeğine hala canım ?
Hosbuldum:) evet sadece anne sütü oyüzden iştahım acık ama yinede yyememeye calısıyorum su içiyorum salatalık badem ceviz süt kefir kurı incir falan ama kilo kaldı ne zaman vericem bilmiyorm hiç bişey alamıyorm kendime birde adet olmadm hala
Allah yardımcın olsun bu sıcaklarda üst baş giymeye bile o kadar üşeniyorum ki,sizin işiniz daha zor vallahi(
Sabah tereddüt ettim gitmesem dersi iptal mi etsem die ama.sonuc suan dersteyim! Coook sıcak Allah disarda çalışanlara yardim etsin!
Ozel bir kurumda ingilizce ogretmeniyim esimle tatili denk getirmek için yaz kursuna kaldim.. haftada 4 gun 3 saat dersim var 10.30 cikiorm evden 15.30 16.00 gbi evde oluorum ii oluo aslinda uzun ramazan günlerinde oyalaniorm vakit gecmio yoksa ama iste sicak ve susuzluk halsizlik yapio..
Vallahi bence gayet formundasın,emzirdiğin için zaten verirsin sen merak etme hiç kafana takma,vermesen bile öncelik bebişinde :) onu sütten kestiğinde yada hazır hissettiğinde pilates falan yapmayı düşünürsen çok iyi olur senin için.Ben 2 haftadır pilates yapıyorum bu kadar fayda göreceğimi bilsem vallahi daha önceden başlardım
Mubarek zamanlarda gun saymak istemiorm.ama Allah bilio su icmeyi cok ozledim!
Hani su didi reklamindaki teyze dio ya gana gana icin iste onu yapmak istiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?