8 yıl sonra barışmak isteyen eski eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu konuda ;
31 yaşında 1 çocuklu 8 yıl önce boşanmış bir bayanım. Oğlum 9 yaşında.

demişsiniz!

ama 24 Ocakta ;

31 yaşındayım ve 2 yaşına girmek üzere olan bir çocuğum var.

Sıkıntım eşimin çocuğa ilgisizliğinden ziyade bana bakıcı muamelesi yapması.

yazmışsınız diğer hesabınızda.

ya 2 çocuğunuz(9 ve 2 yaşında) ve 2 kocanız var ya da başkası adına konu açıyorsunuz (bunu asla yemem) ya da canınız sıkıldı dalga geçiyorsunuz.

Bakın probleminiz olabilir ama böyle konudan konuya atlayıp derdinizi tanınmamak için saçma salak anlatmanıza gerek yok. Böyle yalanlarınız yakalandığı zaman inandırıcılığınız kalmıyor.

Bana diyin ki yanılıyorsun '!

Herkese merhaba. 31 yaşında 1 çocuklu 8 yıl önce boşanmış bir bayanım. Oğlum 9 yaşında. Güzellik uzmanıyım. Eşim ise o zamanlar kurumsal bir firmada satış görevlisi idi. Eşimde işitme problemi vardı, cihaz takıyordu. Ama dışarıdan bir insan asla problemini anlamazdı.

Eski eşimle ilgili detaylara gelecek olursam 20 yaşında severek evlenmiştim. Çok tanımadan evlendim çünkü acele etmeme biraz da sebep babamın hastalığıydı. Beni gelinlike görsün çok istiyordum. Evlendikten 3 ay sonra babamı kaybettim. Zor günler geçirirken korunmama rağmen hamile kaldığımı öğrendim. Eşimi severek evlenmiştim fakat eşim ve ailesinin gerçek yüzlerini evlendikten sonra gördüm. Kayınpederim varlıklı bir insan olmasına rağmen aşırı cimriydi. Yaşadığı evi bindiği arabayı görseniz bu insan mı cimri dersiniz. Fakat onlara yemeğe gittiğimizde bize tavuk çıkardı diye kaynanamı azarlayıp tavuğu buzluğa geri koymuştu. Çayın altını kısmadı diye yeni gelinlen benim yanımda kaynanamı azarlardı vs. Bir gün tuvaletten çıktığımda bana bu evde sadece akşam sifona basılır demişti. Şok geçirmiştim. Bunun gibi daha neler sayabilirim ama uzatmak istemiyorum. Neyse bize bir ev aldılar ve kredi borcunu yüklediler. Bu arada eşimin cimriliklerini de gördüm tabi böyle bir ailede yetiştiği için o da aynı babası gibiydi. Evlenir evlenmez bileziklerimi ev sahibi olacağız diye babasına götürdü. Tapusunu borç bitince bize verecekler diye ben de krediye yardım ediyordum. Fakat tapuyu vermeyeceklerini çok sonradan öğrendim. Eşim eve hiçbir şey almaz, ekmek parasını bile benden isterdi. Maaşıma karıştığı gibi evime gelen müşterilerimden kazandıklarıma dahi el koyardı. Benim eve aldığım gıda malzemelerini (kaşar, balık vs) hayatında hiç görmemiş gibi yerdi. Fakat kendisi hiç almazdı. Çocuk doğduktan sonra daha da kötü oldu. Bir gün dışarıdan eve geldiğimde ev çiş kokuyordu. Bir de baktım ki çişli bezleri peteklere asmış kurutup yeniden kullanalım diye. Zaten çocuğa bir şey almazdı. Biz oğlum 15 aylıkken bu sebeplerden ailesi ile de kavga edip anlaşmalı olarak boşandım. Sadece kayınvalidem ile aram iyi hala bana kızım der. O zamandan bu zamana hala aile olarak oğluma karşı çok cimriler. Ailecek varlık içinde yokluk yaşadıkları yetmezmiş gibi oğluma karşı da öyleler. Babası günden güne nafakayı yatırıyor sadece başka hiçbir şey yok. Nafaka veriyor zaten diye harçlık bile vermez. Oğlum da bu duruma alıştı ne isteyecekse benden istiyor anne babamın durumu yok ki diyor. Babamın parası yok diyor. Dedem zaten vermez diyor. Yazın oğlum onlarla yazlığa gider dondurma parasına kadar benden istiyorlar.

Çok uzatmadan bitirmek istiyorum. Eski eşim boşandıktan sonra engelinden dolayı bir bankada göreve başladı. Ben ise kendi güzellik salonumu açtım ve oğlumla birlikte yaşıyorum. Hayatıma bugüne kadar 1-2 kişi girse de bir şekilde yürümedi ve biri boşanmış olmamı sorun etti diğeri ile de yürümedi sonuç olarak şu an yalnızım. Eski eşimin hayatına biri girdi ise de bilmiyorum. Mutlaka girmiştir. Geçenlerde bana her şeyi sil baştan alıp barışmak ve evlenmek istediğini söyledi. İlk başta sıcak bakmasam da oğlum çok istiyor barışmamızı. Ben de belki değişmiştir bir şeyler ve hayatıma yeni girecek insanlardan da çok umutlu olmadığımdan acaba diyorum. Aslında oğlum çok küçükken ayrıldık ve bu durumu kabullenmişti. Ancak eski eşim barışmak istediğini ona da söylemiş. Şimdi o da ısrar ediyor. Ailesine gelince ben ikna ederim bana bırak diyor. Sizce 8 yıl aradan sonra aynı kişi ile yeniden evlenmeli miyim? Tecrübeli hanımlardan yorum bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.
çocuğun çişli bezini peteklere asıp kuruttuğunu okuyunca resmen gözüm ayrıldı. şahsen benim güzellik salonum olsa oğlumda büyümüş tam rahatlamışım eskiye dönüp hayatımı tekrardan mahvetmezdim. hatta kimseyi hayatıma almazdm keyfime bakardım. bazen insan sevgili veya eş ilgisi istiyor ama hayatına seni hayattan soğutacak biri girince bir daha kimseyi sevesi, evlenesi kalmıyor insanın.

üzgünüm ama bu yazdıklarınıza ben inanmıyorum.
Burada yeni üye olarak gözüküyor ama ben bu konuyu sanki hatırlıyorum. Bir kadın eşinin çok cimri olduğunu eve gelince eşinin cişli bezleri peteğin üzerinde kuruttuğunu yazmıştı.
E egelim890 yeni bir üyelik mi aldınız ?

Konuya gelince nadir de olsa böyle insanlar var.
Böyle bir insanla yürümez, zaten denemişsiniz olmamış dertsiz başınıza dert açmayın.

O derece cimri bir adamla asla tekrar evlenmezdim. Aynı şeyleri yaşamak mı istiyorsunuz tekrar? Eğer akıllanmış düzelmiş olsaydı, çocuğa nafaka harici birşeyler alır yapardı, dondurma parasını bile sizden almazdı, ki zaten cimrilik değişecek bir şey değil.

Ama işte popeyes adamın gözünde lüks çünkü kırkyılda bir gidiyor...Gerçekten lükstür ona böyle şeyler...Cimri adamları iyi bilirim, dışarda yemeğe götürmek onlar için bir lütuf ve fedakarlık

Olabilir tabi, bu açıdan bakmadım. Gidemediği için ona lüks geliyor o. Belki steakhouselara sürekli yemek yemeye giden bir kadına da seni steakhouse'a götüreyim demek boş gelecek. Ama Popeyes ile bir değil tabi.

Çocuğunuz daha küçük olduğu için babasındaki,dedesindeki tuhaflıkları doğru olarak isimlendiremiyordur..4-5 yıla her şeyi anlar ve size iyi ki boşanmışsın die teşekkür bile eder.

Eğer kocanızda sudan sebeplerden boşanmış olsanız deneyin derdim..Ama kocanız cimri ve pis.Can çıkar huy çıkmaz demişler..Evlendikten snra yine eşinize maddi olarak bakmaya hazırsanız ve pisliklerine tahammül edebilirim diosanız buyrun deneyin..ama 20 yaşınızdaki cahil halinizle bunu kaldıramamışsınız,şimdi hiç kaldıramazsınız..Ayrıca çocuğunuz da sürekli böyle bir ortamda bulunacağından kötü etkilenecektir..En basiti kötü örnek olacaklar..Çocuğunuz ve kendiniz için bence kabul etmemelisiniz ama karar sizin tabi.Hakkınızda hayırlısı olsun.

10 dakika önce cevrimiciymiş keşke sorulara cevap verse.

K Kazen bir de başka bir üye kafama takıldı, yanılmıyorsam kullanıcı adı hamburgdanhabervar dı.
İntihar edeceğini söylemişti merak etmiştik burada sonra hesapta bir arkadaşı intihar ettiğini söylemişti.
Şu an başka bir kullanıcı adı ile aramızda mı ?

10 dakika önce cevrimiciymiş keşke sorulara cevap verse.

K Kazen bir de başka bir üye kafama takıldı, yanılmıyorsam kullanıcı adı hamburgdanhabervar dı.
İntihar edeceğini söylemişti merak etmiştik burada sonra hesapta bir arkadaşı intihar ettiğini söylemişti.
Şu an başka bir kullanıcı adı ile aramızda mı ?

2-3 kez başka üyelik lamaya kalmış ret cevabı vermişiz.

ama intihar edecek gelip buraya yazmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X