Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyigeceler kizlar bugun oyle yogundum ki anlatamam...neyse cok sukur ama onlari anlatmicam smdi baska bi mevzu dikkatimi cekti haddim olmayrk fikrimi solemk isterim IrResistibLe_ IrResistibLe_ ve ISILDURU ISILDURU guzelkalpli arkadaslarim bizler burada bile birbirimize destek olan birimiz kaytarmaya dondumu onu ordan cekip icimize alan bir grup olduk aile gibi olduk cok sukur artik bakin kimse menusunu yazip cumada kiko bildirimini yapip cekip gitmiyor burada nice paylasimlarda bulunuyrz derdimize sevincimize bir sekilde ortak oluyoruz kiiiiiiii sizin tartistiginiz(ki bence tartisma bile olmayan tamamen yanlis anlasilmadan ibaret) konu bambaska bi konu oldukca hassas ve ins mubarek bi konu...boyle bir niyete ortak olmusken iki lafiniz ust uste geldi diye olurmu gonul koymak...yaomayin lutfen...tertemiz niyetiyle bu topigi acan arkadasim IrResistibLe_ IrResistibLe_ ve ben senn niyetine buradayim diyen guzel gonullu arkadasim ISILDURU ISILDURU ikinizede yakismaz....bosverin..gelir ole laflar karsi karsiya...sabah ola hayrola..siziiii ve vu gruptaki herkesi cok sevdim benim(gonulden...)

Iyigeceler kizlar bugun oyle yogundum ki anlatamam...neyse cok sukur ama onlari anlatmicam smdi baska bi mevzu dikkatimi cekti haddim olmayrk fikrimi solemk isterim IrResistibLe_ IrResistibLe_ ve ISILDURU ISILDURU guzelkalpli arkadaslarim bizler burada bile birbirimize destek olan birimiz kaytarmaya dondumu onu ordan cekip icimize alan bir grup olduk aile gibi olduk cok sukur artik bakin kimse menusunu yazip cumada kiko bildirimini yapip cekip gitmiyor burada nice paylasimlarda bulunuyrz derdimize sevincimize bir sekilde ortak oluyoruz kiiiiiiii sizin tartistiginiz(ki bence tartisma bile olmayan tamamen yanlis anlasilmadan ibaret) konu bambaska bi konu oldukca hassas ve ins mubarek bi konu...boyle bir niyete ortak olmusken iki lafiniz ust uste geldi diye olurmu gonul koymak...yaomayin lutfen...tertemiz niyetiyle bu topigi acan arkadasim IrResistibLe_ IrResistibLe_ ve ben senn niyetine buradayim diyen guzel gonullu arkadasim ISILDURU ISILDURU ikinizede yakismaz....bosverin..gelir ole laflar karsi karsiya...sabah ola hayrola..siziiii ve vu gruptaki herkesi cok sevdim benim(gonulden...)
Inanki cok ama cok kirildim tum mesajlarina

Günaydın kızlar dün giremedim disardaydik aksamda anneme geçtik
Bugunde doğum gününe gideceğiz öğleden sonra akşam mutlaka menü ve spor paylaşımı yapacağım

Oncelikle geçmişi okumam lazım bişeyler olmuş galiba

Günaydın canlar ;)

Herkese hayırlı pazarlar ;)

Gece yatmak bilmeyince ev halki hala uyuyor :D bende fırsat o fırsat size 1 tanede olsa mesaj atayim dedim ;)

Kahvaltı faslindan sonra ufak ufak yola çıkarız nasilsa kahvaltinin bitmesi ogleni bulacak :D Valla kizlarimi özledim sizinle uzun uzun sohbet etmeyi özledim ;) en önemlisi evde diledigim gibi sutyensiz gezmeyi özledim :D

Simdi çayı falan koyayimda sonra gelin bak oturmus demesinler :D saka ya asla demezler hatta dün bile elli kere kiz otur ev sahibi yani kendi kizi yada yeğeni yapar sonuçta seni kafa dagitasin diye getirdik iş yap diye değil diyip durdular ;)

Ben oyalanmamak icin vakit kazanmaya çalışıyorum :D

Aaaa bu arada kendime burada 1 litrelik cam şişe aldım paso onla dolandim dün hatta 2 litre su ictim ;)

O arkadaş yazdığı için bende o arkadaş yazıyorum o arkadaşa söyleyin her topik altında bana göndermeler yapmayi bıraksın zira konu benim için kökten kapandı ayrıca özelde deil genelde 8.takimin geneline yazmıştı problemlerini herkes biliyor yani kaldiki açıkça hiçbir problemide yazmadım

O arkadaş yazdığı için bende o arkadaş yazıyorum o arkadaşa söyleyin her topik altında bana göndermeler yapmayi bıraksın zira konu benim için kökten kapandı ayrıca özelde deil genelde 8.takimin geneline yazmıştı problemlerini herkes biliyor yani kaldiki açıkça hiçbir problemide yazmadım
gönderme falan yapmadım kızlar sordu anlattım seni gözardı ediyorum

Ne oldu kizlar geçmişi okudugum halde bisey gormedim nerde kacirdim ki acabaa konu ne uzerine merak ettim ama lutfen gereksiz ve dunyayi seyler ixin birbirimizi kirmaya incitmeye gerek yok konuyu bilmedigim icin diyorum karsilikli özürle hallolamaz mi acaba :(

Ne oldu kizlar geçmişi okudugum halde bisey gormedim nerde kacirdim ki acabaa konu ne uzerine merak ettim ama lutfen gereksiz ve dunyayi seyler ixin birbirimizi kirmaya incitmeye gerek yok konuyu bilmedigim icin diyorum karsilikli özürle hallolamaz mi acaba :KK43:
benim konumda oldu canım burda değil özürdilemem bu yaşıma kadar hep ben özürdiledim ve kaybettim artık olmaz

Simdi gorup okudum aslinda okadar guzel bir topikte bu kirginligin olmasi cok üzücü ki ortada bisey yokken sudab sebeplere alinganlik yapmissiniz sanırım ISILDURU ISILDURU bu takimdan da seni tanidigi icin senle rahat konusup icinden geldigi gibi yazmis IrResistibLe_ IrResistibLe_ de takim kurallarini yazarak sanki tepki vermişsin gibi algi olusmus aslinda ikinizde niyeti temiz ama yanlis anlasilmalar kirilmalara sebep olmus umarim tatsizlik uzamadan son bulur takim arkadaşlarım adina boyle bi durumla karsilasmaniza uzuldim acikcasi

Simdi gorup okudum aslinda okadar guzel bir topikte bu kirginligin olmasi cok üzücü ki ortada bisey yokken sudab sebeplere alinganlik yapmissiniz sanırım ISILDURU ISILDURU bu takimdan da seni tanidigi icin senle rahat konusup icinden geldigi gibi yazmis IrResistibLe_ IrResistibLe_ de takim kurallarini yazarak sanki tepki vermişsin gibi algi olusmus aslinda ikinizde niyeti temiz ama yanlis anlasilmalar kirilmalara sebep olmus umarim tatsizlik uzamadan son bulur takim arkadaşlarım adina boyle bi durumla karsilasmaniza uzuldim acikcasi
ben listeyi oluştururken kuralları yazdım kuralları bilerek listeye girdi defalarca tekrarladım önceden ve toplu okuma olmayacagını ama yindede okudu ben haksız oldugumu düşünmüyorum

Back
X