- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Herkese günaydınlarrrrrrrrrr 

Bugün biraz geçikmeli uyandım maalesef
Daha doğrusu gece inanılmaz kötü bir rüya gördüm ( Rabbim hayırlara çıkarsın ....Aminnn )
Resmen cığlık cığlığa uyandım ve sonrasında 1 saatten fazla uyuyamadım
Eşim sakinleştirmek için baya bir uğraştı sağ olsun
Tabi benim gündem biraz aksadı o yüzden herşeyi peş peşe yapacağım ki öğlene kadar herşey zamanında yetişsin
Kahvaltımı yaptım yarım saat evvel
keyif kahvemi hemen içip direk spora başlıyorum ( 2 mil yaparım diye düşünüyorrum ) sonrada hazırlanıp kızkardeşime gidiceğiz çocuklarla yürüyerek ( 2.5 km ötede oturuyor )
Onların oradaki Pazardan meyve sebzemide alıp dönerim ( fazla yüküm olmazsa ve çokta yorulmamış olursam belki yürüyerek dönerim
)
Akşam spor yapmaya mecalim olurmu bilmem ama eğer minibüsle dönersem akşam kesin bir posta daha leslie yapacağım
Bu arada itiraf edeyim dün eşime kardeşime gideceğimi söylediğimde adam arabamı vermeye yanaşmadı
daha doğrusu iyi git dedi hiç arabayı vereyim demedi bende söylenince tamam tamam ben oto büsle işe giderim al arabayı dedi
sabahda tam adam asansöre binerken içim rahat etmedi
istersen sen al arabayı biz kızlarla yürürüz olmadı minibüse bineriz dedim 

adamcağız nasıl sevindi otobüsle uğraşmak zorunda kalmayacağı için ( yoksa 2 vesait değiştirecek ve tıklım tıklım dur kalklarla gidecekti )
Yani o yol dinlene dinlenede olsa yürünecek ( bayırlar olmasa inanın hiç zorlanmadan giderim ama aralarda 3 - 4 yerde bayırlar var çıkılacak ama olsun banada antreman olur
)
Sizede günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Çirkinördekyavrusu valla en sonunda kaptanımız terlikle kovalayacak seni
Kız listeye gireyim gireyim diye kaç gündür çabaladın ama hemen ilk günden kaçamak olmamış
Bugün çok güzel dengelemen lazım ki bak şurada cumaya az kaldı

Bugün biraz geçikmeli uyandım maalesef

Daha doğrusu gece inanılmaz kötü bir rüya gördüm ( Rabbim hayırlara çıkarsın ....Aminnn )
Resmen cığlık cığlığa uyandım ve sonrasında 1 saatten fazla uyuyamadım

Eşim sakinleştirmek için baya bir uğraştı sağ olsun

Tabi benim gündem biraz aksadı o yüzden herşeyi peş peşe yapacağım ki öğlene kadar herşey zamanında yetişsin

Kahvaltımı yaptım yarım saat evvel

Onların oradaki Pazardan meyve sebzemide alıp dönerim ( fazla yüküm olmazsa ve çokta yorulmamış olursam belki yürüyerek dönerim

Akşam spor yapmaya mecalim olurmu bilmem ama eğer minibüsle dönersem akşam kesin bir posta daha leslie yapacağım

Bu arada itiraf edeyim dün eşime kardeşime gideceğimi söylediğimde adam arabamı vermeye yanaşmadı

Yani o yol dinlene dinlenede olsa yürünecek ( bayırlar olmasa inanın hiç zorlanmadan giderim ama aralarda 3 - 4 yerde bayırlar var çıkılacak ama olsun banada antreman olur

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər
1
günaydın herkese
dün öküz gibi yedim kendime hakim olamadım o nedenle menümü yazmadım çom moralim bozuldu
şimdi bile midem taş gibi![]()
Sizede günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Çirkinördekyavrusu valla en sonunda kaptanımız terlikle kovalayacak seni

Kız listeye gireyim gireyim diye kaç gündür çabaladın ama hemen ilk günden kaçamak olmamış

Bugün çok güzel dengelemen lazım ki bak şurada cumaya az kaldı