• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün biraz geçikmeli uyandım maalesef o_O
Daha doğrusu gece inanılmaz kötü bir rüya gördüm ( Rabbim hayırlara çıkarsın ....Aminnn )
Resmen cığlık cığlığa uyandım ve sonrasında 1 saatten fazla uyuyamadım o_O
Eşim sakinleştirmek için baya bir uğraştı sağ olsun :KK57:

Tabi benim gündem biraz aksadı o yüzden herşeyi peş peşe yapacağım ki öğlene kadar herşey zamanında yetişsin :KK48:
Kahvaltımı yaptım yarım saat evvel :KK66: keyif kahvemi hemen içip direk spora başlıyorum ( 2 mil yaparım diye düşünüyorrum ) sonrada hazırlanıp kızkardeşime gidiceğiz çocuklarla yürüyerek ( 2.5 km ötede oturuyor )
Onların oradaki Pazardan meyve sebzemide alıp dönerim ( fazla yüküm olmazsa ve çokta yorulmamış olursam belki yürüyerek dönerim :KK66: )

Akşam spor yapmaya mecalim olurmu bilmem ama eğer minibüsle dönersem akşam kesin bir posta daha leslie yapacağım :KK66:

Bu arada itiraf edeyim dün eşime kardeşime gideceğimi söylediğimde adam arabamı vermeye yanaşmadı :KK48: daha doğrusu iyi git dedi hiç arabayı vereyim demedi bende söylenince tamam tamam ben oto büsle işe giderim al arabayı dedi :KK48: sabahda tam adam asansöre binerken içim rahat etmedi o_O istersen sen al arabayı biz kızlarla yürürüz olmadı minibüse bineriz dedim :21::21::21: adamcağız nasıl sevindi otobüsle uğraşmak zorunda kalmayacağı için ( yoksa 2 vesait değiştirecek ve tıklım tıklım dur kalklarla gidecekti )
Yani o yol dinlene dinlenede olsa yürünecek ( bayırlar olmasa inanın hiç zorlanmadan giderim ama aralarda 3 - 4 yerde bayırlar var çıkılacak ama olsun banada antreman olur :21: )

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
1

günaydın herkese
dün öküz gibi yedim kendime hakim olamadım o nedenle menümü yazmadım çom moralim bozuldu :KK43:

şimdi bile midem taş gibi :KK43:

Sizede günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK54::KK54::KK54::KK54:

Çirkinördekyavrusu valla en sonunda kaptanımız terlikle kovalayacak seni :KK70:
Kız listeye gireyim gireyim diye kaç gündür çabaladın ama hemen ilk günden kaçamak olmamış :KK20:
Bugün çok güzel dengelemen lazım ki bak şurada cumaya az kaldı

gunaydin kizlaar :KK49:
Sabah kahvalti yapamadim ise cok gec kaldim ve cok uykum var,yiyebilecegim hicbirseyde yok su an, bugune kotu basladim maalesef:KK12:

Canım dışardan kutu ayran aldırma şansın yokmu en azından hiç yoktan iyidir hemde tok tutar öğlene kadar birde bulabilirsen kuruyemiş ye biraz :KK66:

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün biraz geçikmeli uyandım maalesef o_O
Daha doğrusu gece inanılmaz kötü bir rüya gördüm ( Rabbim hayırlara çıkarsın ....Aminnn )
Resmen cığlık cığlığa uyandım ve sonrasında 1 saatten fazla uyuyamadım o_O
Eşim sakinleştirmek için baya bir uğraştı sağ olsun :KK57:

Tabi benim gündem biraz aksadı o yüzden herşeyi peş peşe yapacağım ki öğlene kadar herşey zamanında yetişsin :KK48:
Kahvaltımı yaptım yarım saat evvel :KK66: keyif kahvemi hemen içip direk spora başlıyorum ( 2 mil yaparım diye düşünüyorrum ) sonrada hazırlanıp kızkardeşime gidiceğiz çocuklarla yürüyerek ( 2.5 km ötede oturuyor )
Onların oradaki Pazardan meyve sebzemide alıp dönerim ( fazla yüküm olmazsa ve çokta yorulmamış olursam belki yürüyerek dönerim :KK66: )

Akşam spor yapmaya mecalim olurmu bilmem ama eğer minibüsle dönersem akşam kesin bir posta daha leslie yapacağım :KK66:

Bu arada itiraf edeyim dün eşime kardeşime gideceğimi söylediğimde adam arabamı vermeye yanaşmadı :KK48: daha doğrusu iyi git dedi hiç arabayı vereyim demedi bende söylenince tamam tamam ben oto büsle işe giderim al arabayı dedi :KK48: sabahda tam adam asansöre binerken içim rahat etmedi o_O istersen sen al arabayı biz kızlarla yürürüz olmadı minibüse bineriz dedim :21::21::21: adamcağız nasıl sevindi otobüsle uğraşmak zorunda kalmayacağı için ( yoksa 2 vesait değiştirecek ve tıklım tıklım dur kalklarla gidecekti )
Yani o yol dinlene dinlenede olsa yürünecek ( bayırlar olmasa inanın hiç zorlanmadan giderim ama aralarda 3 - 4 yerde bayırlar var çıkılacak ama olsun banada antreman olur :21: )

Sizede günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK54::KK54::KK54::KK54:

Çirkinördekyavrusu valla en sonunda kaptanımız terlikle kovalayacak seni :KK70:
Kız listeye gireyim gireyim diye kaç gündür çabaladın ama hemen ilk günden kaçamak olmamış :KK20:
Bugün çok güzel dengelemen lazım ki bak şurada cumaya az kaldı
iyi gezmeler cecom cıs yeme sakın gezmelerde

Kahvaltı
2 yumurta haşlama
25 gr burgu peyniri
1 bardak greyfurt suyu

Ara
1 fincan mate çayı
25 gr Hindistan cevizi

Öğle
3 tane kepekli bisküvi
10 badem

aRa
15 gr burgu peyniri
20 gr buğday ekmeği
3 zeytin
15 grkuru üzüm
1 bardak ayran

Akşam
1 porsiyon bezelye yemeği
3 yk bulgur pilavı
300 ml ayran

Ara
1 fincan sarımsaklı çay
yaarim paket çikolatalı gofret
8 badem

Spor
30 dk Leslie 3 mill
200 pilates çemberi ile iç bacak
80 tane twister ile bel
50 sguat
50 sumo sguat
4 tane kalça egzersiz

Yaptiğin sporlar çikolatali gofreti görmemezlikten getiriyor canim çok iyi ;)

iyi gezmeler cecom cıs yeme sakın gezmelerde

Sağ olasın canım :KK60: Merak etme bozamazlar benim düzenimi :KK66: giderken hurma ve ayranımıda götüreceğim sonrada sadece bir şekersiz nescafe içerim en fazla :21::21::21:
Anam kapuskamı ne yapmış öğlenlik kardeşime götürmüş ama yinede tadımlıkta olsa yemem sonuçta dışına çıkmış olurum :KK66:

1 saat Leslie yaptım son 20 dakikası ağırlık la yapıldı
20 dk bacak ve karın egzersiz i yaptım

herkese iyi geceler

1 saat leslie yerine 30 veya 45 dk kardio yapsan daha mi iyi olur sanki gülşenimm ne dersin istersen senin için araştirabilirim sporlar kilo vermem için daha iyi olur ;)

kızlar yaaa tam ilk tenefüs kahvaltımı yapıyodum müfettişler geldi yine sınıfa girdik çok beğendiler bütün 1 ler okumaya geçmiş dediler 3 lerde en zayıf olan bir öğrenciye matematik sordu ve kız yaptı soruyu ve 3 işlemliydi şok oldum çok şükür bunu da atlattım hadi bakalım ...

1 saat leslie yerine 30 veya 45 dk kardio yapsan daha mi iyi olur sanki gülşenimm ne dersin istersen senin için araştirabilirim sporlar kilo vermem için daha iyi olur :KK66:
olur aslında canım zaten leslie çok kalori kaybettirmiyo ve terlemiyorum bile hem 1 saat benim için büyük zaman dediğin gibi 45 dk kardiyo yapıp sonra şu 8 dakikalık kalça bacak kol karın yapsam 32 dk da ordan edwer 1 saat 15 dakika olur yine
ama çok ağır hareketler olmasın canım jiliandan sıkıldım bıraktım level 2 yi tamamlayıp

günaydın herkese
dün öküz gibi yedim kendime hakim olamadım o nedenle menümü yazmadım çom moralim bozuldu :KK43:

şimdi bile midem taş gibi :KK43:

Nolursa olsun menünü yaz tatlm hatta dünkü menünü şimdi yaz ceza yöntemi uyguluyoruz biliyosun ona göre sana ceza kesicem canım bekliyorum :)

olur aslında canım zaten leslie çok kalori kaybettirmiyo ve terlemiyorum bile hem 1 saat benim için büyük zaman dediğin gibi 45 dk kardiyo yapıp sonra şu 8 dakikalık kalça bacak kol karın yapsam 32 dk da ordan edwer 1 saat 15 dakika olur yine
ama çok ağır hareketler olmasın canım jiliandan sıkıldım bıraktım level 2 yi tamamlayıp

Tamam canim ben bi bakiyim sana yazarim :KK15:

Hurma Detoksu yapıyorum canım :KK66:
Günde 3 öğün ; 7şer hurma + 4 kaşık yoğurt ( ben onu büyük bir bardak ayran yaptım )
İnan bugün ikinci günüm ama hiç halsizlik hissetmedim ve cidden başka şeylere bile özenmiyorum :KK66: Valla evdeki Hurmalar cumaya kadar yetermi bilmem ama eşime takviye yaptırırım sanırım sıkılmazsam :KK48:
ki şimdilik öyle görünüyor :KK66:

Her fırsatta sırayla o hikayeleri oku canım emin ol motivasyonun asla düşmez ve çok daha güzel gaza gelir kendi beslenmene asılırsın :KK68: belki ufak sanada uygun tüyolar bulursun :KK60:

Kız inan bugünde çok rahat geçti ve hiççç açlık hissetmedim :KK68:
Valla benim yaptığım leslienin 1 Mili normal ama 2.ci Mile başlandığında şu plates lastiklerinden de kullanılıyor daha zor ve yağ yakıcı oluyormuş ( leslie bacının iddası :KK48: )

Canım gayet zevkli bir takım :KK66: RAbbim gönlüne göre verir inşallahda hem uygun hemde çok hoş birşey alırsın :KK66: yanlış şöyle bir şey var kuşun daha çok ufak ve emin ol o koltuklarını devamlı kollamaktan zevkini çıkaramayabilirsin :KK66: Benim kuzu 5 yaşına girecek ama inan hala gözüm hep üzerinde ( hani olur elleri bulaşık gider krem renkli çiçekli teklime elini sürerse diye :KK48: )
Yine sen bilirsin ama en azından 1 sene daha bekle en azından ataman olacakmı belli olsun sonra taşınırken yeni koltukların yıpranmasın :KK68:

Canım seninkilerde çok hoş :KK66: Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Aminnnn

Süpersin Meleğimmmmm :KK15::KK15::KK15::KK15:
Bende sabah akşam 2 Mil yaptım ve bugün resmen rekorumu kırdım :21::21::21: İnşallah benimde senin kadar çok spor yaptığım günlerde yakın :KK66:
Valla eşim bile diyor popiş baya ufaldı diye :KK70:

Saoll bebeğim:KK15::KK15: asil dpor diyet bitince yapilabiliyor canim biraz daha esnek yiyebildiğin için biliyosun bende diyet yaparken sadece stepper yapiyordum zamanla alistikca vücut daha coğunu isticek emin ol canim ama leslie beni sıkıyor :p 15 dkyi zor bitiriyorum valla isinma olarak kullaniyorum zaten 1 mili:KK48:

kızlar yaaa tam ilk tenefüs kahvaltımı yapıyodum müfettişler geldi yine sınıfa girdik çok beğendiler bütün 1 ler okumaya geçmiş dediler 3 lerde en zayıf olan bir öğrenciye matematik sordu ve kız yaptı soruyu ve 3 işlemliydi şok oldum çok şükür bunu da atlattım hadi bakalım ...

hadi gözün aydın canım :KK60: bu seferki teftişide alnının akıyla atlatmışsın :KK66:
İnşallah hep öyle devam eder sen atanana kadar :KK66:

Saoll bebeğim:KK15::KK15: asil dpor diyet bitince yapilabiliyor canim biraz daha esnek yiyebildiğin için biliyosun bende diyet yaparken sadece stepper yapiyordum zamanla alistikca vücut daha coğunu isticek emin ol canim ama leslie beni sıkıyor :p 15 dkyi zor bitiriyorum valla isinma olarak kullaniyorum zaten 1 mili:KK48:

Valla şu spor grubu iyi oldu bana acıkcası söz vermemiş olsaydım her gün kıvırırdım :KK48:
Bugünki lesliede tamam sayılır :KK66: daha doğrusu sabah postası 1 Mil şimdi bitti :21::21::21::21:
Hemen üzerimi değiştirip kendimi sokağa atacağım şimdide :KK48: kızkardeşime yürüyerek gidiceğim :21: bir 2.5 kmde oradan yapılmış olacak ( ki pazarda gezmeyi saymıyorum ) akşamda halim kalırmı bilmem ama halim olursa yine yaparım diye düşünüyorum :21: yol uzun olunca spora biraz daha erken ağırlık vermem gerekecek ki şu direnci bir kırayım ilk etapta :KK66:

Back
X