• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benimkilo 64.5cnm leslie deniyorum 2 gündür 3 mill yapıyorum, sikilasmak ve Zayıflamak istiyorum.

(6)

Canım daha önceden spor deneyimin yoksa düzenli spora başlamak için leslie çok iyi, cardioya daha sonra geç derim, ama şimdiden cardio egzersizleri araştır kaydet bilgisayarına. Çünkü cardoyu başta izleyerek yapıcaksın ama sonra hareketleri ezberliyosun ve müzik açıp sen kafana göre istediğin kadar yapabiliyorsun...

Bu arada lesli dışında cardio yapanlar var ise; mesela mekik veya squat; bu tarz egzersizler 25er kere, 3 set olarak yapılarak başlanmalı. yani azcık dinlenerek 25 kere 3 kez toplam 75 kere yapmalısınız.
sonra her haftada bir 25 arttırarak gidilir.

Nasıl sonuç peki işe yaradımı çok. B3n zaten başlamıştım 1 hft yaptım sonra dizim böyle olunca bıraktım yine başladım 2 gündür, iç bacak olan sguat onuda yapıyorum.
Ayrıca más sana tbrk ederim.

Sende tabloya göre mi yapiosun canim ben sadece normal squat yaptim sonuç süper 50 iyle baslayip 250iyle bitiyo bacaklarim sikilasti kalçam yuvarlaklasti sertlesti biraz ama hala yumusak ben simdi ağirlikla başlicam normal sumo karışık yapicam ;)

Sende tabloya göre mi yapiosun canim ben sadece normal squat yaptim sonuç süper 50 iyle baslayip 250iyle bitiyo bacaklarim sikilasti kalçam yuvarlaklasti sertlesti biraz ama hala yumusak ben simdi ağirlikla başlicam normal sumo karışık yapicam :KK66:
evet cnm tabloya göre yapıyorum gibi bazen yorgunsam 50 yapıyorum ama en az ;)
bende toplansin sikilassin istiyorum işte. Birde iç bck ne alemde senn bende pilates çemberi ile yapıyorum etkili olur inş.

Hmm karbonhidrat patlamasi yaşamssn :KK11: geleliiiimmm cezanaaa:KK62: 3 gün boyunca akşam yemelerinde karbonhidrat yasak sebze yemeği et corba ne istersen ye ama karbonhidrat yokk:KK20: akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyosun su ve bitki çayi harici veee leslie 2 mil yapacaksin ( istersen başka spor yapabilirsin 30 dklk) kolay gelsin:KK75: bu söyleriklerimin hepsi 3 gün uygulanacak şekerimmm :KK66:

aksam 6 da akşam yemeği yeme kısmı hariç diğerleri tamamdır :):) çünkü işten çıkıp eve gitmem saat 7 yi buluyor :)

aksam 6 da akşam yemeği yeme kısmı hariç diğerleri tamamdır :):) çünkü işten çıkıp eve gitmem saat 7 yi buluyor :)

Tamm canim o zamn aksam yemgini yedikten sonra bişey yemezsin herşey bizim fitt olmamiz icin ;)

evet cnm tabloya göre yapıyorum gibi bazen yorgunsam 50 yapıyorum ama en az :KK66:
bende toplansin sikilassin istiyorum işte. Birde iç bck ne alemde senn bende pilates çemberi ile yapıyorum etkili olur inş.
Benim iç bacak müthiş sıkılasti canim bende thing master ile yapiyorum ssıkıyorum bacagimin arasinda 500 tane hala devam ediyorum ;)

kızlar kızım oturma odası koltuklarının deri bölümlerine hep tükenmez kalemle sanat eseri yapmış koltuğu zaten ya satıcam yada birine vercem ama çok kötü görünüyo cif çamaşır suyu anway denedim çıkmadı neyle çıkarabilirim fikri olan var mı

bilen yok mu yaaa
ağlıcam şimdi... :mad::mad::mad:

selam kızlar napıyosunuz? 2 gündür yediklerime pek dikkat edemiyorum konsantrasyonum yine azaldı...ama zararın neresinden dönsem kardır diyorum...regl öncesindeyim biraz onun verdiği iştah da var...siz napıyosunuz?

Gülsencim sporlara bakiyorum da sen jillian gibi olmasin zor dedin ama kardiolarin hepsi atlamali ziplamali şinavli zor yani ama 30 dk da 40 dkda 500 kalori yaktiranlar var bida müthiş bisey aslinda bende mi yapsam bilemedim dayanabilir miyim ki :KK64: gerçekten izleyince gözüm korktu kiz :KK48: ama tabi yaparim dersen ben youtube ye yazdim 500 kalori yaktıran diye karşima birsürü çıktı onlardan bi bak bakalm :KK55:

Benim iç bacak müthiş sıkılasti canim bende thing master ile yapiyorum ssıkıyorum bacagimin arasinda 500 tane hala devam ediyorum :KK66:

Tbrkler cnm, peki pilates cemberinle ilgili fikrin varmı sence faydalı olurmu bende 250 yapıyorum ama bugun 300 çıkarım heralde. Birde cnm ne kdr süredir iç bck çalışıyorsun?
(10)

Son düzenleme:
Ben bugün ki menümü paylaşayım kızlar ;

Sabah: kahvaltı yapamadım 10 badem azcık beyaz peynir
11030848_10152620065771262_6728062176333512145_n.webp
Öğlen : fırında köfte- bulgur p - biber domates- salata - (altında ki ekmeği de yedim ama pişman oldum çok )

hatta moralim bozuldu diyebilirim :KK43:
1620425_10152620065676262_9135312013976977064_n.webp
Akşam: yoğurt + 1 muz
11006411_10152620068621262_2928654131450409389_n.webp
şu ana kadar 2 lt su bitti akşama kadar 2,5 lt olur.
akşam 3 mile leslie yapılacak En Büyük KK

Back
X