• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümpde hemencik yazim sorun var netimde yine

sahurda

1 bardak süt i
1 dilim ekmek
domates salatalik

iftar izgara tavuk
1 dilim ekmek bol salata

1 saat yürüyüs

3 litre su

deryacım 3-4 gün önce bi rüya gördüm. rüyamda ev almak istiyosan tesbih çek dediler. 2 gündürde ev bakıyoruz. nedersin bu işe
sunada iyice yok oldu valla facede de yok
kadişde öyle
deryacım senin facen varmı

selam kizlar galiba ben zehirlendim veyada cok fena migdemi üsüttüm.dün bi capucino icmistim ben sütten süpheleniyorum bilemiycem ..burasi 35 derece ve ben tir tir titredim.ceket giydim inanirmisiniz:((sonra cok afedersiniz yesil su cikaRTtim dün aksama kadar istifra ettim..mahvoldum ben bikac hafta önce gene böle olmustu.baygin baygin yatiyorum gözümü bile acamiyorum yaa kusura bakmayin ugrayamadimbu arada diyete ara verdim ben zaten bisey yiyebilirsem ne mutlu bana bu migdeyle:( aysecim sana iyi tatiller canim..ben bikac hafta sonra türkiyeye gidecem simdide rahatsiz oldugum icin sizden izin istiyaorum..diyet yapmiyorum neden bildirim yapayimki:((

selam kizlar galiba ben zehirlendim veyada cok fena migdemi üsüttüm.dün bi capucino icmistim ben sütten süpheleniyorum bilemiycem ..burasi 35 derece ve ben tir tir titredim.ceket giydim inanirmisiniz:((sonra cok afedersiniz yesil su cikaRTtim dün aksama kadar istifra ettim..mahvoldum ben bikac hafta önce gene böle olmustu.baygin baygin yatiyorum gözümü bile acamiyorum yaa kusura bakmayin ugrayamadimbu arada diyete ara verdim ben zaten bisey yiyebilirsem ne mutlu bana bu migdeyle:( aysecim sana iyi tatiller canim..ben bikac hafta sonra türkiyeye gidecem simdide rahatsiz oldugum icin sizden izin istiyaorum..diyet yapmiyorum neden bildirim yapayimki:((

menümpde hemencik yazim sorun var netimde yine

sahurda

1 bardak süt i
1 dilim ekmek
domates salatalik

iftar izgara tavuk
1 dilim ekmek bol salata

1 saat yürüyüs

3 litre su
Tebrikler,cok guzel hem de yuruys de var:nazar:
ayşeciğim kilom 72.300:52:
derya ve reyhan azmimnize hayranım :nazar:

menüm
sabah
kısır
öğle
1 tabak yağsız makarna yoğurt
akşam
taze fasulye
sagol canim,bakalim bu azim ne kadar surer..
ufocan20669540 .!.:
deryacım 3-4 gün önce bi rüya gördüm. rüyamda ev almak istiyosan tesbih çek dediler. 2 gündürde ev bakıyoruz. nedersin bu işe
sunada iyice yok oldu valla facede de yok
kadişde öyle
deryacım senin facen varmı
Hayirdir insallah canim,tesbihin bir diger manasi da namaz canim.
facebook cok kullanmiyorum,ne paylasim ne de foto yok,sadece kardeslerimin cocuklarini veya arkadaslarimi gormek icin arada bir takilirim o kadar.

Cok gecmis olsun canim,Allah acil sifa versin.

Herkesın kadır gecesı mubarek olsun,bu geceyı ıhya etmek bın aydan daha hayırlı.ben sabaha kadar uyanıgım ınsallah.
Sızler ıcın de dua edecegım,hersey gonlunuze gore hayırlı bır sekılde olur ınsallah.

Menumme gelince canlar;
iftar
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
1 porsiyon et tava
salata
inanin diyet yaptigimdan beri hersey ustume geliyor,3 cesit tatli yine vardi ve ben gene selam verip gectim yanlarindan:)
ekmek ve pilav yok.
cay
2 kuru incir
4 badem
sahur
birsey yemedim.

KIZLAR BEN AYSECEYLİNİN ANNESİYİM.perşembe sabah yola çıktı size yazmış zaten yola çıkacağını ama yine de listeye hazırlamanın için hatırlatmamı istedi.herkese iyi kg vermeler...

AySeCeYLin ( 61,4 /61,4 /0,0 /0,0%) bu tarihten itibaren tatilde
fderya ( 79,3 /78.4/0.9/%1.13 )
ufocan ( 72,6 / 72.3/0.3/%0.41)
alminanaz ( 79,3) tatilde geri dönmek üzere ayrıldı
kadiş ( 74,2 )hamile geri dönmek üzere ayrıldı
papatya89 ( 58,0 /57.5/0.5/%0.86 )
uruz ( 75,6 /75,6)şimdilik hasta kilo bildirimi yapamıyor
elif 190 ( 63,0 )geri dönmek üzere ayrıldı
batuhanım(82,0/80,9/0,0/%0.0)

arkadaşlar biraz geç oldu ama oğlum gerçekten çok eziyet etti bugün bir ara boğazını sıkıcaktım o kadar delirtti yani

ARKADAŞLAR
malum benim oğlan durmuyo
hesaplamayı
herkes öğrensin
Örnegin ;

fderya isimli üye geçen hafta 79.3 mus bu hafta 78.4 olmus = 79.3-78.4=0.9 (gecen haftakı kılodan bu haftayı cıkarıyoruz farkı buluyoruz)
Çıkan fark 0.9/79.3=0.01134 (cıkan farkı gecen haftakı kıloya boluyoruz)
Çıkan sonuç 0.01134*100=1.13 (çıkan sonucu 100 ıle carpıyoruz)
fderya(79.3 / 78.4 / 0.9 / % 1.13 ) Şeklinde yazılır

AySeCeYLin ( 61,4 /61,4 /0,0 /0,0%) bu tarihten itibaren tatilde
fderya ( 79,3 /78.4/0.9/%1.13 )
ufocan ( 72,6 / 72.3/0.3/%0.41)
alminanaz ( 79,3) tatilde geri dönmek üzere ayrıldı
kadiş ( 74,2 )hamile geri dönmek üzere ayrıldı
papatya89 ( 58,0 /57.5/0.5/%0.86 )
uruz ( 75,6 /75,6)şimdilik hasta kilo bildirimi yapamıyor
elif 190 ( 63,0 )geri dönmek üzere ayrıldı
batuhanım(82,0/80,9/0,0/%0.0)

arkadaşlar biraz geç oldu ama oğlum gerçekten çok eziyet etti bugün bir ara boğazını sıkıcaktım o kadar delirtti yani

Cnm toplam takım yuzdesı 0.48 olarak buldum ben

Oda soyle hesaplanıyor en sondakı yuzdeler toplanıp uye sayısına bolunuyor(Bıldırım yapanlar tabıkı ayrılanlar ve ızınlı olanlar sayılmıyor)

Toplam % 2.4 5 kısı bıldırım yapmıs 2.4/5 =0.48

selam kizlAR kadiliniz mübarek olsun allahim tüm dualarinizi kabul etsin insallah
benim netimde sorun var valla bir süredir :((((
syk giremesemde girmeye calisiyorum hesaplama olayina gelince ben anlamiyom bu isten ya :(((

menüm
sabah
kısır
öğle
akşam
taze fasulye

bende seni tebrik ederim canim bu azimle insallah daha cok kilolar verecez birlikte:16:

cok cok gemic olsun canim bir doktora görün derim acil sifalar canim

Herkesın kadır gecesı mubarek olsun,bu geceyı ıhya etmek bın aydan daha hayırlı.ben sabaha kadar uyanıgım ınsallah.
Sızler ıcın de dua edecegım,hersey gonlunuze gore hayırlı bır sekılde olur ınsallah.

Menumme gelince canlar;
iftar
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
1 porsiyon et tava
salata
inanin diyet yaptigimdan beri hersey ustume geliyor,3 cesit tatli yine vardi ve ben gene selam verip gectim yanlarindan:)
ekmek ve pilav yok.
cay
2 kuru incir
4 badem
sahur
birsey yemedim.

masallah sana canim seninde kandilin mübarek olsun :16:

reyhan sabitsin galiba.

evet canim sabit demistim ayseceline ondan sonrada giremedim zaten :((

selam kizlAR kadiliniz mübarek olsun allahim tüm dualarinizi kabul etsin insallah
benim netimde sorun var valla bir süredir :((((
syk giremesemde girmeye calisiyorum hesaplama olayina gelince ben anlamiyom bu isten ya :(((

menüm
sabah
kısır
öğle
akşam
taze fasulye

bende seni tebrik ederim canim bu azimle insallah daha cok kilolar verecez birlikte:16:

cok cok gemic olsun canim bir doktora görün derim acil sifalar canim

Menumme gelince canlar;
iftar
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
1 porsiyon et tava
salata
ekmek ve pilav yok.
cay
2 kuru incir
4 badem
sahur
birsey yemedim.

masallah sana canim seninde kandilin mübarek olsun :16:

reyhan sabitsin galiba.

evet canim sabit demistim ayseceline ondan sonrada giremedim zaten :((

merhaba canlar :3:
bn döndüm hemde tümden döndüm :10:
sevgili kaptanımız uygun görürse isteye girmek istiyorum:69:
197.etapta 120 kiloyla ayrılmıştım:78:
bu süreçte 8 kilo daha aldım:75:
ve şuan 118im 10 kilo verdim daha da vercem:21:
bu sefer kaçış yok:kkk:
büyük savaş açtım:72:
kaptanım 8.takımıma tekrar dönmek istiyorum:84::84::84::84:

merhaba canlar :3:
bn döndüm hemde tümden döndüm :10:
sevgili kaptanımız uygun görürse isteye girmek istiyorum:69:
197.etapta 120 kiloyla ayrılmıştım:78:
bu süreçte 8 kilo daha aldım:75:
ve şuan 118im 10 kilo verdim daha da vercem:21:
bu sefer kaçış yok:kkk:
büyük savaş açtım:72:
kaptanım 8.takımıma tekrar dönmek istiyorum:84::84::84::84:

hoşgeldin canım kaptanımız izinde alırız senide listeye heralde bişey demez:52::52:

Back