*Uzun zamandan beri neden haberleri izlemediğimi şimdi gözlerim dolunca anladım..
Her gün şehit haberlerinden sonra şimdide ailelerin mezar ziyaretleri resmen içimi dağladı((
Muhabirin sözleri ise yanan kalpleri parçaladı adeta: 'Bayramda anne ve babalarının ellerini öpmeye gelemeyen oğullarının yanına, bu kez aileleri gitti bayramlaşmaya........ :'((((
Söyleyecek söz bulamıyorum yorum yapamıyorum kelimeler boğazımda düğüm düğüm...
Allah'ım sen bizi koru..
*Erkeklerin artık kadınları dövmesi vurdumduymazlık bir durum oldu çıktı vesselam ama bugün 3 erkeğin bir kadına saldırıp dövmesi ve buna rağmen babası kızım evinde otur demesi artık pesssss.. Sonuç mu ne tutuklanıp serbest bırakılmış..
*Diğer haberde şu şekilde eski koca karısını vurup intihar etmiş ee sonuç ortada kalan ''ÜÇ'' çocuk..
Moral mi kaldı Allah aşkına bayramda ufakta olsa sevincim vardı şimdi artık o da yok zaten kimin huzuru kaldı ki???
haklısın canım şehitlerin evinde bayram eminim acı dolu geçiyodur.Allah sabır versin. kadına karşı şiddet malesef hep var güçsüzü ezmeyi pek sever erkekler.
seninde ufukcum insallah az yeriz gerci ben tatli felan sevmedigim icin pek yemem herhalde :))) ne güzel canım tatlı yemeyişin ama ben seni anlamıyorum niye şişmanlıyosun kuzum sen