Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler,cok guzel hem de yuruys de varmenümpde hemencik yazim sorun var netimde yine
sahurda
1 bardak süt i
1 dilim ekmek
domates salatalik
iftar izgara tavuk
1 dilim ekmek bol salata
1 saat yürüyüs
3 litre su
sagol canim,bakalim bu azim ne kadar surer..ayşeciğim kilom 72.300![]()
derya ve reyhan azmimnize hayranım
menüm
sabah
kısır
öğle
1 tabak yağsız makarna yoğurt
akşam
taze fasulye
Hayirdir insallah canim,tesbihin bir diger manasi da namaz canim.ufocan20669540 .!.:deryacım 3-4 gün önce bi rüya gördüm. rüyamda ev almak istiyosan tesbih çek dediler. 2 gündürde ev bakıyoruz. nedersin bu işe
sunada iyice yok oldu valla facede de yok
kadişde öyle
deryacım senin facen varmı
selam kizlar galiba ben zehirlendim veyada cok fena migdemi üsüttüm.dün bi capucino icmistim ben sütten süpheleniyorum bilemiycem ..burasi 35 derece ve ben tir tir titredim.ceket giydim inanirmisiniz(sonra cok afedersiniz yesil su cikaRTtim dün aksama kadar istifra ettim..mahvoldum ben bikac hafta önce gene böle olmustu.baygin baygin yatiyorum gözümü bile acamiyorum yaa kusura bakmayin ugrayamadimbu arada diyete ara verdim ben zaten bisey yiyebilirsem ne mutlu bana bu migdeyle
aysecim sana iyi tatiller canim..ben bikac hafta sonra türkiyeye gidecem simdide rahatsiz oldugum icin sizden izin istiyaorum..diyet yapmiyorum neden bildirim yapayimki
(
AySeCeYLin ( 61,4 /61,4 /0,0 /0,0%) bu tarihten itibaren tatilde
fderya ( 79,3 /78.4/0.9/%1.13 )
ufocan ( 72,6 / 72.3/0.3/%0.41)
alminanaz ( 79,3) tatilde geri dönmek üzere ayrıldı
kadiş ( 74,2 )hamile geri dönmek üzere ayrıldı
papatya89 ( 58,0 /57.5/0.5/%0.86 )
uruz ( 75,6 /75,6)şimdilik hasta kilo bildirimi yapamıyor
elif 190 ( 63,0 )geri dönmek üzere ayrıldı
batuhanım(82,0/80,9/0,0/%0.0)
arkadaşlar biraz geç oldu ama oğlum gerçekten çok eziyet etti bugün bir ara boğazını sıkıcaktım o kadar delirtti yani
ayşeciğim kilom 72.300![]()
menüm
sabah
kısır
öğle
akşam
taze fasulye
selam kizlar galiba ben zehirlendim veyada cok fena migdemi üsüttüm.dün bi capucino icmistim ben sütten süpheleniyorum bilemiycem ..burasi 35 derece ve ben tir tir titredim.ceket giydim inanirmisiniz(sonra cok afedersiniz yesil su cikaRTtim dün aksama kadar istifra ettim..mahvoldum ben bikac hafta önce gene böle olmustu.baygin baygin yatiyorum gözümü bile acamiyorum yaa kusura bakmayin ugrayamadimbu arada diyete ara verdim ben zaten bisey yiyebilirsem ne mutlu bana bu migdeyle
aysecim sana iyi tatiller canim..ben bikac hafta sonra türkiyeye gidecem simdide rahatsiz oldugum icin sizden izin istiyaorum..diyet yapmiyorum neden bildirim yapayimki
(
Herkesın kadır gecesı mubarek olsun,bu geceyı ıhya etmek bın aydan daha hayırlı.ben sabaha kadar uyanıgım ınsallah.
Sızler ıcın de dua edecegım,hersey gonlunuze gore hayırlı bır sekılde olur ınsallah.
Menumme gelince canlar;
iftar
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
1 porsiyon et tava
salata
inanin diyet yaptigimdan beri hersey ustume geliyor,3 cesit tatli yine vardi ve ben gene selam verip gectim yanlarindan:)
ekmek ve pilav yok.
cay
2 kuru incir
4 badem
sahur
birsey yemedim.
reyhan sabitsin galiba.
ayşeciğim kilom 72.300![]()
menüm
sabah
kısır
öğle
akşam
taze fasulye
(
Herkesın kadır gecesı mubarek olsun,bu geceyı ıhya etmek bın aydan daha hayırlı.ben sabaha kadar uyanıgım ınsallah.
Sızler ıcın de dua edecegım,hersey gonlunuze gore hayırlı bır sekılde olur ınsallah.
Menumme gelince canlar;
iftar
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
1 porsiyon et tava
salata
inanin diyet yaptigimdan beri hersey ustume geliyor,3 cesit tatli yine vardi ve ben gene selam verip gectim yanlarindan:)
ekmek ve pilav yok.
cay
2 kuru incir
4 badem
sahur
birsey yemedim.
reyhan sabitsin galiba.
merhaba canlar
bn döndüm hemde tümden döndüm
sevgili kaptanımız uygun görürse isteye girmek istiyorum
197.etapta 120 kiloyla ayrılmıştım:78:
bu süreçte 8 kilo daha aldım