Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar derya ve ufocan menüleriniz güzel kızlar pide içinde tebrik ederim deryacım.
ben diyet işini askıya aldım tabi tamamen değil b,r gün abartırsam diğer gün dengeliyorum kg koruyorum artık tatilden dönene kadar böyle olacak sanırım
Sagol batuhan,inan canima tak etti,bitirmek istiyorum artik su kilo isini...Ramazan cok iyi geldi bana,sahuru bir sut veya su ile kapatip,aksam ekmek ve hamuru kaldirdim,kebabi ekmeksiz yedim dusunebiliyor musun![]()
Menu
sahur 1 bardak sut
iftar
1 tabak tavuk yemegi,
yarim kase corba
ekmek,tatli yokkk.
bol su tukettim
3 -4 tane hurma
eve gelince 5-6 badem ve 3 kuru incir(tatli niyetine) acayip tatli krizini onluyor tavsiye ederim.
turk kahvesi
Arkadaslar bugun benim icin iftar bir baska oldu,cok mutluyum.Yemege disariya cikmistik,aksam namazini kilip oyle gidelim dedik restrona.ufacik cok tatli bir mescid seklinde bir yer bulduk,ben bayanlarin kildigi ust kata ciktim.ezan okundu.Afrikalilar cogunluktaydi gelenler arasinda ,kadin olarak sadce ben vardim.vakit girince imam yukariya elinde bir tabak hurma ile geldi,ac olup olmadigimi sordu,yemek getirecegini soyledi,hurmayi kabul ettim ama yemegi tesekkur ederek redtettim.namaz sonrasi esim diyor ki :cok etkilendim her irktan insanlar biraz yemek getirdi hep beraber yedik dedi.ne guzel degil mi anne kardeslik diyor kizim.gurbet ellerde bile olsa insan ne kadar seviniyor bu manzaraya.belki size cok basit gelebilir ama uzun zamndir hasretini cektigim bir duyguydu.Dedim ya bugun benim icin ozel bir gun oldu.Aralarinda sadece bir tek turk biz olmamiza ragmen hemen sofralarina davet etmeleri beni cok duygulandirdi.
Biraz uzun mu oldu ne?
Arkadaslar cizelgemi degistirmem gerek 79.8 kg olan ben 78.9 kg olmusum bugun.cuma gunu 78 kg olsam ne guzel ,ins.
dünkü menüm:
[1] Şeftali 1 ADET 60
[2] Muz 0.50 ADET 50
[3] Şekerpare 0.15 PORSİYON 70.5
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[6] kola (250ml) 1 büyük bardak 89
[7] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[8] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[9] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
Toplam : 1186.5 kal.
MENÜM
sabah 1 dom
çökelekli yum
1 dlm ekmek
5 zeytin
4 ceviz
öğle
1 dlmn ekmek
4 zeytin
1 kk peynir
akşam 2 adet biber dolması
yoğurt
100 gr dondurma
esim giden göbegin yerine gelmis dedi hayirli olsun arkadaslarr![]()
ask olsun canim benimm ne kusuru o benim hatam senin degilki
esim giden göbegin yerine gelmis dedi hayirli olsun arkadaslarr![]()
kızlar hani nerdesiniz tamam haftasonunu anlıyorum ama bugün pazartesi alminadan başka uğrayan olmamış olmaz böyle ama.hele tatilden döneyim sıkı yönetim geri gelecek ona göre kendinzi hazırlayın canlar
son anda misafirim geldi öldüm bittim bugün :/
menüm:
[1] Şekerpare 0.25 PORSİYON 117.5
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[4] TAMEK-fruit mix 300 ml 141
[5] Patates Kızartması (orta) 1 ADET 280
[6] Tavuk Sote 0.50 PORSİYON 115
[7] Domates Soslu Makarna 0.50 porsiyon 166
[8] Mercimek Çorbası 0.50 KASE 135
Toplam : 1064.5 kal.
5 saat hafif tempo yürüyüş :)
Menun de guzel , yuruyus yapman da super olmus, enerjinin kaynagi nedir acep:)hemencik menümüde yazam
sahurda bir bardak süt ve 1 sise su ictim :))))
iftardada
3 kasik yogurtlu eriste
3 tane yaprak sarmasi
1 tabak yayla corbasi
bol yesil salata
3 litre su
yarim saat yürüyüs
kaptan iyi edersin valla eline sopayı al bakalım benim çocuk bu aralar huysuz hep huysuz ama şeker gibiçok seviyorum onu:90: toparlacık kafası var. bide bi gülüyo kakır kakır .ammada anlattım çocuğumu demi.
neyi yazamadigimi anlamdim ama herhalde online gorunup neden yazmadigim soruyorsun? Canim ben tlf dan girdigim zaman cok yazmiyorum,sadece yazilanlari okuyorum.deryya bi yazamadın sende:86:
merhaba arkadaşlar dün oğluma 4 tane aşı yapıldı tüm gün mızıltıyla geçti giremedim. gecede çocuğu karyoladan düşürdüm. yavrum uykusunun arasında ağlaya ağlaya bi oldu.
menü
sabah
yarım dilim özsütün krokanlı karaorman pastası(kaçamak yaptım:18:)
öğle 2 kabak dolması 1dlm ekmek
ara 1 armut
akşam
1tabak börülce salatası
1 dlm ekmek
canim nerde yürüdün okadar ya masallah![]()
merhaba arkadaşlar dün oğluma 4 tane aşı yapıldı tüm gün mızıltıyla geçti giremedim. gecede çocuğu karyoladan düşürdüm. yavrum uykusunun arasında ağlaya ağlaya bi oldu.
menü
sabah
yarım dilim özsütün krokanlı karaorman pastası(kaçamak yaptım:18:)
öğle 2 kabak dolması 1dlm ekmek
ara 1 armut
akşam
1tabak börülce salatası
1 dlm ekmek
dilekcşğim hep senmi gidicen iftara bide sanagelsinler bakalım. çocuk olunca görücem ben seni o enerjiler çok lazım olucak![]()
kaptan iyi edersin valla eline sopayı al bakalım benim çocuk bu aralar huysuz hep huysuz ama şeker gibiçok seviyorum onu:90: toparlacık kafası var. bide bi gülüyo kakır kakır .ammada anlattım çocuğumu demi.
menuuu geldi,yaziyorum;
iftar
1 tabak haslama makarna
yarim porsiyon yagsiz tavuk
salata
1 k.k peynir
4 kuru incir
5 badem
hurma
1 kase corba
ekmek yok...
ara
hurma
tatli niyetine cok faydasini gordum
Sahur
aksamdan kalan 1 tabak makarna(tok tutsun diye)
Ben gunu kapattim..