• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

söylememe gerek var mı bilmiyorum ama yine davetteydimmmmmmmmm :32::32::32:

menüm:

[1] Algida Dondurma 50 GRAM 86
[2] Tavuk Göğsü 1 100 gr 175
[3] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105
[4] Çiğ Köfte 4 ADET 200
[5] Fırın Makarna 1 PORSİYON 370
[6] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[7] Domates Çorbası 0.50 PORSİYON 80.5

Toplam : 1286.5 kal.

menüm:

[4] Çiğ Köfte 4 ADET 200

[/QUOT

Masallah menu de menu olmus ama:) affetmemissin onune geleni;) dengeliyorsun sen ama degil mi?

Sana da gunaydin canim. Bu sabah moralim bozuldu:( sabah arabama hirsiz girmeye calismis cok sukur basaramamis ama anahtar deligini kirmis. Bu ikinci daha once de evime girmeye calistilar ben evdeyken. Dun aksam sadaka vermistim.. Olay gece oldu. Bu aylarda kesinlikle bol bol sadaka verin. Hem 700 ve katlari ile carpilyor hem de kazadan beldan uzak tutuyor.

menüm:

[4] Çiğ Köfte 4 ADET 200

[/QUOT

Masallah menu de menu olmus ama:) affetmemissin onune geleni;) dengeliyorsun sen ama degil mi?

hehheheh :D evet mesela bi gün önce daha az yedim :):):)

Sana da gunaydin canim. Bu sabah moralim bozuldu:( sabah arabama hirsiz girmeye calismis cok sukur basaramamis ama anahtar deligini kirmis. Bu ikinci daha once de evime girmeye calistilar ben evdeyken. Dun aksam sadaka vermistim.. Olay gece oldu. Bu aylarda kesinlikle bol bol sadaka verin. Hem 700 ve katlari ile carpilyor hem de kazadan beldan uzak tutuyor.

ay Allah korumuş canım bende her zaman vermeye çalışıyorum inşallah bir daha böyle olaylar yaşamazsın..
bende bugün biraz kötüyüm ya :( midem bulanıyo karnım ağrıyo offff

günaydın kızlar hani kg lar nerde bugün çok işim var

deryacım çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inş.

merhabalar deryacım geçmiş olsun. dilekciğim afiyet olsun kıskanıyorum seni ne güzel hazır yemek keşke hepimiz yakın olsakta diyetli bi iftar yemeğinde buluşsak.
menü
sabah
1 dom.
1 dlim ekmek
1 haş.yum

öğle
börülce salatası
akaşm
lorlu biber dolması
yoğurt

selam canlar nabersiniz bakim ???

Menun de guzel , yuruyus yapman da super olmus, enerjinin kaynagi nedir acep:)

2 tane yaramaz cocuktan geliyor canim evde oturmayi sevmiyorlar bende onlarla bir sürünüyorum iste sokaklarda :)))

merhaba arkadaşlar dün oğluma 4 tane aşı yapıldı tüm gün mızıltıyla geçti giremedim. gecede çocuğu karyoladan düşürdüm. yavrum uykusunun arasında ağlaya ağlaya bi oldu.
menü
sabah
yarım dilim özsütün krokanlı karaorman pastası(kaçamak yaptım:18:)
öğle 2 kabak dolması 1dlm ekmek
ara 1 armut
akşam
1tabak börülce salatası
1 dlm ekmek

menüm:

[4] Çiğ Köfte 4 ADET 200

menüleriniz gayet güzel kizlar tebrik ederim

ay gecmis olsun canim insallah birdaha yasamazsin ayni olayi

merhabalar deryacım geçmiş olsun. dilekciğim afiyet olsun kıskanıyorum seni ne güzel hazır yemek keşke hepimiz yakın olsakta diyetli bi iftar yemeğinde buluşsak.
menü
sabah
1 dom.
1 dlim ekmek
1 haş.yum

öğle
börülce salatası
akaşm
lorlu biber dolması
yoğurt

masallah canim gayet güzel gidiyorsun :16:

ben niye karıştırdım günleri böyle ya çok güldüm kendime tekrar pardon kızlar

hehhe olur öyle şeyler ya :D sabah sabah fırçayıda yedik ama neyse :)))))))))

menü
sabah
1 dom.
1 dlim ekmek
1 haş.yum

öğle
börülce salatası
akaşm
lorlu biber dolması
yoğurt

keşke yakın olsaydık :))

selam canlar nabersiniz bakim ???

2 tane yaramaz cocuktan geliyor canim evde oturmayi sevmiyorlar bende onlarla bir sürünüyorum iste sokaklarda :)))

menüleriniz gayet güzel kizlar tebrik ederim

ay gecmis olsun canim insallah birdaha yasamazsin ayni olayi

masallah canim gayet güzel gidiyorsun :16:

teşkür ederim canım :1:

kızlar sabah niye ekg bildirmediniz diye fırca atmıştım ama haklıymışım:1: biz yarın sabah çıkıyomuşuz yola :10:ve daha hiç bir şey hazır değil.iftardan sonra yoğun bir hazırlık beni bekliyor.sabah felaket bir baş ağrısıyla uyandım hala da geçmedi hareket ettikce beynim zonkluyo,ezan okunur okunmaz ilk işim ilaç almak olacak..

kızlar sabah niye ekg bildirmediniz diye fırca atmıştım ama haklıymışım:1: biz yarın sabah çıkıyomuşuz yola :10:ve daha hiç bir şey hazır değil.iftardan sonra yoğun bir hazırlık beni bekliyor.sabah felaket bir baş ağrısıyla uyandım hala da geçmedi hareket ettikce beynim zonkluyo,ezan okunur okunmaz ilk işim ilaç almak olacak..

kızlar 57.5 kiloyum (:
millet kilo alır ramazanda bende yiyorum yiyorum kilo veriyorum :D
ama sağlıksız çünkü günde tek öğün besleniyorum ve kesin bayramda sonra geri alırım :)))))
bu arada sabahtan beri inanılmaz midem bulanıyor arada üşüyorum galiba üşüttüm ya :(

ayşecim geçmiş olsun yine ne oldu bize ya :(
şimdiden iyi tatiller bende cuma sabahı balıkesire gidiyorum haftasonu dönerim..

Son düzenleme:

Bir arkadastan duymustum,ilac alamiyorsaniz malum oructan dolayi , cig patatesi yuvarlak kes soyulmus olarak ,icine turk kahvesi sur ve agriyan basina iki tarafli yani alnina koy ve bir tulbentle bagla demisti,kendisi yillardir bu sekilde yapiyormus.tavsiye etmisti bize...kolay gelsin

kızlar 57.5 kiloyum (:
ama sağlıksız çünkü günde tek öğün besleniyorum ve kesin bayramda sonra geri alırım :)))))
bu arada sabahtan beri inanılmaz midem bulanıyor arada üşüyorum galiba üşüttüm ya :(

şimdiden iyi tatiller bende cuma sabahı balıkesire gidiyorum haftasonu dönerim..

Gencsin genc...gec bakalim:) iyi tatiller sana da.

Menum
davette oldugum icin tatli ile imtahanimi basari ile tamamladim,uc cesit tatlinin hic birinin tadina bilem bakmadim:nazar:
malesef ev yapimi iki dilim ekmek,arkadas bana ozel yapmis,ayip olurdu yemesem.
1,5 servis kasigi bezelye
1 kucuk kase kurufasulye
1 kasik pilav
yogurlu salata
cay
ekmek ve pilav:47:

gecmis olsun canim benim acil sifalar benim kilo ayni zaten :)))) ayrica hayirli yolculuklar sana canim

kızlar 57.5 kiloyum (:

seni önce tebrik ederim canim sonrada gecmis olsun deyim valla üsüttüm felan derken hamile olma :)))insallah :)))

Menum
davette oldugum icin tatli ile imtahanimi basari ile tamamladim,uc cesit tatlinin hic birinin tadina bilem bakmadim:nazar:
malesef ev yapimi iki dilim ekmek,arkadas bana ozel yapmis,ayip olurdu yemesem.
1,5 servis kasigi bezelye
1 kucuk kase kurufasulye
1 kasik pilav
yogurlu salata
cay
ekmek ve pilav:47:

tamam pilavla ekmek olmamis kabul ama seni yinede tatli konusunda tebrik etmek istiyorum helal olsun

menümpde hemencik yazim sorun var netimde yine

sahurda

1 bardak süt i
1 dilim ekmek
domates salatalik

iftar izgara tavuk
1 dilim ekmek bol salata

1 saat yürüyüs

3 litre su

Back