Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hüselcim lilicim geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize :1no2:
luboştan haber yok bugün umarım bir sorun yoktur :1no2:
selam kızlar sanırım tansiyonumm yerlerde yoğurt diyeti die bi haltı yapıyorum ve açım iğrenç bisi sabah sabah yoğurt yemek belim ağrıyor dün iki büklüm kalmıstım gece ağrısı çoğalmısıtı biraz hafif ağrı var ama geceye göre süperim...
kaptanlık konusuna gelince selmanın gelmisini bekleyelim yada ben ulasmaya çalısacam net bisey söylesin ... ya kaptanlıgı devir eder yada kendi devam eder gönlüm devam etmesinden yana lakin bi haber alsam bugun doğru düzgün pc basına gecemedim ... selmaya ulasıp bu konuyu açıklığa kavusturusun ... nede olsa bizler onunla eskiye dayalı bi arkadaslık dostlugumus var eminim kafasını toplıcak gelecek o gelesiye kadar da yardımcısı bu konularla ilgilenecek kural böylemiydi acep..?
durucum bu arada facebookda bisi yazmıstın durumuna bi açıklama lütfen:) hangi bölümdeyim:)
bir kaçamak daha yaptım
hepinize teşekkürederim
sizleri çok seviyom ama çok bunaldım gerçekten
fakat anladımki ayrılmakta çözmeyecek hiçbir şeyi
akrep canım benim yokluğumda sende bir telaşa düşmüşsün
ben biliyordum zaten takımın emin ellerde olduğunu
o nedenle bu kadar rahat giderim demiştim
ama olmadı dayanamadım
anladımki tek çözüm yolu mezun olmak (yoksa paçamı kurtaramıcam)
artık tam gaz kilo verme işine devama.s
aman akrepim gözünü sevem artık kesinlikle hata yapmamalıyız
muhakkak sıkı denetleyelim birbirimizi
ve şu bildirim işini herkes öğrenecek
her cuma birimiz yapalımki sıkışmayalım bir daha
Afferin sana kaydirigubbakcemile5iyi akşamalar çıtırlar
nasılsınız size güsel bir haberim var
kot pantolonum varya düğmesini fermuarını açop kapatmadan
rahatlıkla giyebiliyorum çıkarıyorumda ayyyyyy sevindirik oldum
uzun zamandır görmeyen herkes şok oluyor beni görünce :1shok:
hoşumada gitmiyor değilde hani :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
günaydın çıtırlar
açılışı ben yapamda bereketli bir gün olsun:))
Arkadaşlar bugün sabah tartıldım 80 kilo görünüyorum ancak bu hafta kaçamağım hiç olmadı buna rağmen +500 gr çok moralimi bozdu...Ya tartı bozuldu yada benim bünyem...pazartesinden beri sabah ve akşam soğan suyu içiyorum belki faydası olur ödem için ve hormonlar için ama hala şişim... Ve bir karar aldım kendimce takımdan ayrılıyorum neticede bu bir yarışma sizi engelleme hakkımda yok...
a.s. husel seni görmek ne güzel ....:1hug:günaydın çıtırlar
açılışı ben yapamda bereketli bir gün olsun:))
cokacimcoook aebennnnn canımmmmm sen sabah sabah ne arıyon bunrdaaa:jeyyar: cokacimcoook karnımda aç zatiiiiiiiiiiiii seni yiyecemmmmmmmmmmmma.s. husel seni görmek ne güzel ....:1hug:
GÜNAYDIN kardeş takımımın gülleri ......a.s.
kıs bende açımmmmm yemedim ne yasem diye düşünüyom bu hafta bende gelişma yok .:çok üzgünüm:cokacimcoook aebennnnn canımmmmm sen sabah sabah ne arıyon bunrdaaa:jeyyar: cokacimcoook karnımda aç zatiiiiiiiiiiiii seni yiyecemmmmmmmmmmmm
yok havlu peşkirrr atmıyosss ablaaaaaaaaaaa:)))kıs bende açımmmmm yemedim ne yasem diye düşünüyom bu hafta bende gelişma yok .:çok üzgünüm:
kuzum ben de açım yoğut yemekten öykk geldiiiiiiiiiiiiiiii bendede tık yok sanırım
sizi merak ettim cadılar . gördügümede sevindim hemen havlu atmak varmı ...kaydirigubbakcemile:1hug: