• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar sanırım tansiyonumm yerlerde yoğurt diyeti die bi haltı yapıyorum ve açım iğrenç bisi sabah sabah yoğurt yemek :( belim ağrıyor dün iki büklüm kalmıstım gece ağrısı çoğalmısıtı biraz hafif ağrı var ama geceye göre süperim...

kaptanlık konusuna gelince selmanın gelmisini bekleyelim yada ben ulasmaya çalısacam net bisey söylesin ... ya kaptanlıgı devir eder yada kendi devam eder gönlüm devam etmesinden yana lakin bi haber alsam bugun doğru düzgün pc basına gecemedim ... selmaya ulasıp bu konuyu açıklığa kavusturusun ... nede olsa bizler onunla eskiye dayalı bi arkadaslık dostlugumus var eminim kafasını toplıcak gelecek o gelesiye kadar da yardımcısı bu konularla ilgilenecek kural böylemiydi acep..?

durucum bu arada facebookda bisi yazmıstın durumuna bi açıklama lütfen:) hangi bölümdeyim:)

Asicim yoğurt diyetini ben ve Çitos aynı hafta yapmıştık beynim ayranlanmıştı ama 300 gr ancak vermiştim:roflol:

bir kaçamak daha yaptım
hepinize teşekkürederim
sizleri çok seviyom ama çok bunaldım gerçekten
fakat anladımki ayrılmakta çözmeyecek hiçbir şeyi
akrep canım benim yokluğumda sende bir telaşa düşmüşsün
ben biliyordum zaten takımın emin ellerde olduğunu
o nedenle bu kadar rahat giderim demiştim
ama olmadı dayanamadım
anladımki tek çözüm yolu mezun olmak (yoksa paçamı kurtaramıcam)
artık tam gaz kilo verme işine devama.s
aman akrepim gözünü sevem artık kesinlikle hata yapmamalıyız
muhakkak sıkı denetleyelim birbirimizi
ve şu bildirim işini herkes öğrenecek
her cuma birimiz yapalımki sıkışmayalım bir daha

Hoşgeldin Huselim seni çok özlemiştikŞeniz

iyi akşamalar çıtırlar
nasılsınız size güsel bir haberim var
kot pantolonum varya düğmesini fermuarını açop kapatmadan
rahatlıkla giyebiliyorum çıkarıyorumda ayyyyyy sevindirik oldum
uzun zamandır görmeyen herkes şok oluyor beni görünce :1shok:
hoşumada gitmiyor değilde hani :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Afferin sana kaydirigubbakcemile5

günaydın çıtırlar
açılışı ben yapamda bereketli bir gün olsun:))

Günaydın Günaydına.s.

Arkadaşlar bugün sabah tartıldım 80 kilo görünüyorum ancak bu hafta kaçamağım hiç olmadı buna rağmen +500 gr çok moralimi bozdu...Ya tartı bozuldu yada benim bünyem...pazartesinden beri sabah ve akşam soğan suyu içiyorum belki faydası olur ödem için ve hormonlar için ama hala şişim... Ve bir karar aldım kendimce takımdan ayrılıyorum neticede bu bir yarışma sizi engelleme hakkımda yok...

Arkadaşlar bugün sabah tartıldım 80 kilo görünüyorum ancak bu hafta kaçamağım hiç olmadı buna rağmen +500 gr çok moralimi bozdu...Ya tartı bozuldu yada benim bünyem...pazartesinden beri sabah ve akşam soğan suyu içiyorum belki faydası olur ödem için ve hormonlar için ama hala şişim... Ve bir karar aldım kendimce takımdan ayrılıyorum neticede bu bir yarışma sizi engelleme hakkımda yok...

aaaa neden gidiyosun burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz çünki tek başına yapılmıyor

biliyosun hozlemcim hepimizde aynı sorun var bi veriyoruz bi alıyoruz lütfen bu fikrinden vazgeç

selam kızlar :( dudağım acıyır ya uçuk çikti bende :( dudam sisti:( özlemcim valla vermesini geçtim cacık yemek bu kadar iğrenç oldunu bilmezdim yaaa:((

özlem gitmek yerine nie bi dr ye gitmeyi düsünmüyorsun canım benim belli hormonların dengesi bozulmus:( zaten bunları bu hormonlar yapmıyomu bi dr ye git lütfen ihmal etme ....

cokacimcoook aebennnnn canımmmmm sen sabah sabah ne arıyon bunrdaaa:jeyyar: cokacimcoook karnımda aç zatiiiiiiiiiiiii seni yiyecemmmmmmmmmmmm
kıs bende açımmmmm yemedim ne yasem diye düşünüyom bu hafta bende gelişma yok .:çok üzgünüm:

sizi merak ettim cadılar . gördügümede sevindim hemen havlu atmak varmı ...kaydirigubbakcemile:1hug:

aebenim canım benim sağola.s.
özlem canım evet veremiyorsun ama çözüm bu mu
diet yaparak haftada 500 gr alıyon yapmazsan 1 er 1er artarsın
bence hemen bir endokroloji uzmanına git
tahlillerini yaptır
kendini topla ama ayrılmak yok
metabolizman düzene girene kadar izin verelim tartılma cumaları
çok stres yaptığındanda veremiyor olabilirsin
az rahatla canımama kesinlikle yarına al sevkini
git tahlillerini yenile
olmazsa sana başka önerim olcak
özelden yazarım sonra

kıs bende açımmmmm yemedim ne yasem diye düşünüyom bu hafta bende gelişma yok .:çok üzgünüm:
kuzum ben de açım yoğut yemekten öykk geldiiiiiiiiiiiiiiii:( bendede tık yok sanırım :(
sizi merak ettim cadılar . gördügümede sevindim hemen havlu atmak varmı ...kaydirigubbakcemile:1hug:
yok havlu peşkirrr atmıyosss ablaaaaaaaaaaa:)))

bu arada hasibe ablaaaaaaaaaaaaaaaaa BENİM DÜN CİNLERİM GELMİSTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

KIZLARRR ALİ BEYE DÜN HASİBE ABLANIN NASIL ZAYIFLADINI GÖSTERDİM :(

BANA DEDİ Kİ BU ABLANIN ÜNİVLİ OĞLU VAR DIMİ DEDİ BENDE EVET DEDİM BAKTI BAKTI AYTEN SENİ KESSEK 3 TANE ÇIKARIRSIN DEDİ:((((((( ALLAHIMMM YAAAA HASIBE ABLA İÇİN MUTLUYKEN KENDİM İÇİN YİNE ÜZÜLDÜMMM BU ERKEKLERDEN NEFRET EDEYİMMM GARİ BİTTİ BENDE ALİYİ TAMER KARADAĞLI İLEMİ KIYASLİM BAK O KARİZMA DİE:skötükedihüso

günaydın arkadaşlar güne süper başladım kahvaltımı yaptım yeşil cayımı iciyorum bu gün temizlik yapacam cok işim var büyük bir temizlik inşallah cok acikmam hepinize kolay gelsin görüşürüz ha bu arada öylende sadece haşlanmış lahana yiyecem nasıl olur

Back