Vavv kaptan harikasınGünaydın Sevgili 8.Takım Ahalisi
Sabah aç karnına tartılıp, kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın!
Benden gelsin ilk bildirim: 60,800 kg60 lı rakamlara geldim yihhuuuu!!!
Son iki haftadir iyi gidiyorsun arkadaşim...el ele verdikten sonra hep birlikte hayalimizdeki hedef kilomuzu göreceğiz inşallahVavv kaptan harikasınBen hiççç hayatımda 60 ları görmedim darısı başıma inş
Saol canım benim.Son iki haftadir iyi gidiyorsun arkadaşim...el ele verdikten sonra hep birlikte hayalimizdeki hedef kilomuzu göreceğiz inşallah
Aynen canim ..bikacgüne regl olcağim..öyle bir iştahim varki anlatamam..ama sabrediyorum..haftaya cuma arti görmektense o zor ani çaylarlan kahveylen geçiştiriyorum..sonra iyiki yememişim diyorum kendi kendime..akşam gönül rahatliği ile günü bitirmenin mutluluğunu bozmaya deymez ...Saol canım benim.Yiyerek depresyon çözülmüyormuş meğerse kilo vermek en büyük motivasyon
Çok iyi gidiyorsun şekerim, sağlam bir sabırla 6 lı rakamları da görmeye az kalmış* * * 8. Takım 649.Etap * * *
Usagisan ( 77.5 / 77.1 / 0.4 / % 0.52)
DilaBG( 62 / 60.7 / 1.3 / %2.10)
ABE3( 69.8 / / / %)
perihan00( 64.4 / / / % )
HasibeG ( 87.6/ 87.7 /+0.1 / -%0.11 )
8. Takım Ortalaması; %
Sonuç olarak 5 te 5 ile 1,5 kilo vermişsin bu harika bir rakamGünaydin yoldaşlarim....Hayirli bereketli Cumalar.bende durakladim galiba 63.9 da takildim...neyse 1 kilo artidan kurtuldum ve 0.5 eksideyim en azindan... bu hafta sonu çok dikkat etcem haftaya yine arti görmeyim...
Vallahi insan kilo verdikçe mutlu oluyor katılıyorumSaol canım benim.Yiyerek depresyon çözülmüyormuş meğerse kilo vermek en büyük motivasyon
İradene sağlık vallahi helal olsunAynen canim ..bikacgüne regl olcağim..öyle bir iştahim varki anlatamam..ama sabrediyorum..haftaya cuma arti görmektense o zor ani çaylarlan kahveylen geçiştiriyorum..sonra iyiki yememişim diyorum kendi kendime..akşam gönül rahatliği ile günü bitirmenin mutluluğunu bozmaya deymez ...
Aslında çok çok iyi fikir, hatta biz şey yapıyorduk aybaşında ölçü alıyorduk, yeniden başlayalım, 1 Aralık milat olsun hepimiz ölçülerimizi alalım ve aylık bildirim yapalımKizlar eskisi gibi yine pazartesi günleri ayriyetten tartilma günü yapalimmi...hafta sonu daha dikkatli oluruz..
Evet canim bunada şükür her hafta 1 kilo gitse ne ala...ama artik haftasonlari dikkat etcem..Sonuç olarak 5 te 5 ile 1,5 kilo vermişsin bu harika bir rakam
Hala geç sayılmaz, tartıldın mı peki? 20 dakikamız varMerhaba arkadaslar maalesef bildirim yapamadim sehirdısindaydım oteldeydim bugun sabah donus icin telaşem coktu kusura bakmayin
Sabit oluyor oyle yazalim hemen yağa donusmez yaHala geç sayılmaz, tartıldın mı peki? 20 dakikamız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?