Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın Sevgili 8.Takım Ahalisi

Sabah aç karnına tartılıp, kilo bildirimlerinizi yapmayı unutmayın!

Benden gelsin ilk bildirim: 60,800 kg 60 lı rakamlara geldim yihhuuuu!!!
Vavv kaptan harikasın Ben hiççç hayatımda 60 ları görmedim darısı başıma inş

Vavv kaptan harikasın Ben hiççç hayatımda 60 ları görmedim darısı başıma inş
Son iki haftadir iyi gidiyorsun arkadaşim...el ele verdikten sonra hep birlikte hayalimizdeki hedef kilomuzu göreceğiz inşallah

Saol canım benim.Yiyerek depresyon çözülmüyormuş meğerse kilo vermek en büyük motivasyon
Aynen canim ..bikacgüne regl olcağim..öyle bir iştahim varki anlatamam..ama sabrediyorum..haftaya cuma arti görmektense o zor ani çaylarlan kahveylen geçiştiriyorum..sonra iyiki yememişim diyorum kendi kendime..akşam gönül rahatliği ile günü bitirmenin mutluluğunu bozmaya deymez ...

* * * 8. Takım 649.Etap * * *

Usagisan ( 77.5 / 77.1 / 0.4 / % 0.52)
DilaBG( 62 / 60.7 / 1.3 / %2.10)
ABE3( 69.8 / / / %)
perihan00( 64.4 / / / % )
HasibeG ( 87.6/ 87.7 /+0.1 / -%0.11 )

8. Takım Ortalaması; %
Çok iyi gidiyorsun şekerim, sağlam bir sabırla 6 lı rakamları da görmeye az kalmış

Günaydin yoldaşlarim....Hayirli bereketli Cumalar .bende durakladim galiba 63.9 da takildim...neyse 1 kilo artidan kurtuldum ve 0.5 eksideyim en azindan... bu hafta sonu çok dikkat etcem haftaya yine arti görmeyim...
Sonuç olarak 5 te 5 ile 1,5 kilo vermişsin bu harika bir rakam

Saol canım benim.Yiyerek depresyon çözülmüyormuş meğerse kilo vermek en büyük motivasyon
Vallahi insan kilo verdikçe mutlu oluyor katılıyorum
İradene sağlık vallahi helal olsun

Kizlar eskisi gibi yine pazartesi günleri ayriyetten tartilma günü yapalimmi...hafta sonu daha dikkatli oluruz..
Aslında çok çok iyi fikir, hatta biz şey yapıyorduk aybaşında ölçü alıyorduk, yeniden başlayalım, 1 Aralık milat olsun hepimiz ölçülerimizi alalım ve aylık bildirim yapalım

* * * 8. Takım 649.Etap * * *

Usagisan ( 77.5 / 77.1 / 0.4 / % 0.52)
DilaBG( 62 / 60.7 / 1.3 / %2.10)
ABE3( 69.8 / / / %) Bildirimde bulunmadı
perihan00( 64.4 /63.9 / 0.5/ 0.78% )
HasibeG ( 87.6/ 87.7 /+0.1 / -%0.11 )

8. Takım Ortalamas
ı; % 0,658

Kızlar listemizi bu şekilde paylaşıyorum ben, A ABE3 bildirim yaparsa ekleyip güncelleriz, şimdi çıkmam gerekiyor benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…