Haftasonu hiç yerimde durmadım dinlenemedim, tabi dinlenemeyen vücut ödem de yapıyorGünaydin kaptanim...cumaya kadar halledersin sen o artiyi bazen ödemde oluyo stressden
Ohhh harika vallahiHayirli mutlu sabahlar arkadaşlarim.bugün ek olarak tartilma günümüz unutmayalim...
Ben sabit çiksam yine çok mutlu olcam diye düşünüyordum ama eksi bile gördüm.cuma gününden bu yana 200 gr eksideyim..birde 5 te 5 yaparsam cumaya güzel bir sonuç görebilirim
Bireysel derecede en azindan 3.cü olmayi hedefliyorum..inşallah başaririmHaftasonu hiç yerimde durmadım dinlenemedim, tabi dinlenemeyen vücut ödem de yapıyor
Ohhh harika vallahicuma gününe dereceyi en başta göğüsleyeceksin bu gidişle
Bence başaracaksınBireysel derecede en azindan 3.cü olmayi hedefliyorum..inşallah başaririm
Canim arti görmekten iyidirMerhaba arkadaslar bende pazartesi bildirimimi yapayım 69.7 -100 gr. Otelde o kadar yemeseydim daha iyi bile olabilirdi sanki ne yapalım biraz sımarmaktan zarar gelmez
Aynen canim her eksi kilo azda olsa bizim için kãrdirBen troit hastasiyim perihan taklada atsam zor veriyorum yaş ilerledikce daha da zorlasacak kesinlikle ama benim felsefem suanda şu:
Yıl 12 ay ayda 1 kilo versem yılda 12 kilo yapar almaktan iyidir
2 kere beğenmek istedim yazını Abe.Ben troit hastasiyim perihan taklada atsam zor veriyorum yaş ilerledikce daha da zorlasacak kesinlikle ama benim felsefem suanda şu:
Yıl 12 ay ayda 1 kilo versem yılda 12 kilo yapar almaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?