• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar
bugünkü menüm
08:30 1 limonlu 300 ml su
09:15 5i bir yerde çay
10:15 1 muz
13:30 tuzsuz salata
16:30 kiraz sapı çayı
19:00 tuzsuz salçasız taze fasülye yemeği
oruç ertesi günü tuzsuz yemek değilde kahve içememek beni zorluyor. başım ağrıyor kafeinsizlikten :KK43:

TAKIM DERECELERİ

1. (9. TAKIM) ==> %0,868:sampiyon::sampiyon:
2. (8. TAKIM) ==>0,658

3.(10. TAKIM ==>%0,563:sampiyon:

BİREYSEL DERECELER

1. @cimbomlukiz >> %3,42 >>10. TAKIM

2. H M H M >>%2,13 >> 10. TAKIM

3. @dilabg > %2,10 >>8. TAKIM
Maşallah. ..çok sevindim :KK9:
Senide tebrik ederi. Kaptanim..😍

Kizlar merhaba 2 gunum de cok yogun gecti dunku ve bugunku menumu oaylasiyorum hemen

Dunku menum

08.00
Sutlu sekersiz nescafe

10.00
2 has.yum
2 galeta
2 catal peynir
Cay

14.00
Kahve
1 elma

19.00
1 kase corba
1 tavuk but firinda
Salata ,1 bardak ayran 3 yk princ pilavi

21.00
1 mandlina

Bugunku menum

11.00
2 yum.omlet
2 dlm ekmek
Dom.yesillik
Cay
1 tk tahin -pekmz

15.00
1 avuc leblebi kuru uzm

19.00
1 pors.firin hamsi
Salata
1 bradk kola

21.00
1 elma

Not:suyu 2 veya 2.5 lt iciyorumdur.
Bugun 1 Saate yuruys yaptim nerdeyse

Hayirli mutlu sabahlar kizlar..dün akşamdan beri kimse uğramamiş buraya dükkani ben açayim bari 😊
Hafta sonu bizim için riskli ...ona göre dikkat edelim...pazarteside en azindan sabit görelim tartilarimizda ..artik pazartesi günleride tartilacağiz..zaten takimin kurallarindan biri...ihmal etmeyelim..cuma günü güzel eksiler görelim 😍

Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,tel peyniri,yeşil zeytin,1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
Öğle:yarım tabak patlıcan yemeği
Ara: 1 trabzon hurması,2 mandalina
Akşam: 2 tane tatlı patates kumpiri(patateslerin en miniklerinden kendim yaptım 2 kaşık et ve 2 tutam kaşar rendesi koydum sadece)
Su:2 lt

Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,tel peyniri,yeşil zeytin,1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
Öğle:yarım tabak patlıcan yemeği
Ara: 1 trabzon hurması,2 mandalina
Akşam: 2 tane tatlı patates kumpiri(patateslerin en miniklerinden kendim yaptım 2 kaşık et ve 2 tutam kaşar rendesi koydum sadece)
Su:2 lt
Güzel bir menü.👍

Slm kizlar
TAKIM DERECELERİ

1. (9. TAKIM) ==> %0,868:sampiyon::sampiyon:
2. (8. TAKIM) ==>0,658

3.(10. TAKIM ==>%0,563:sampiyon:

BİREYSEL DERECELER

1. @cimbomlukiz >> %3,42 >>10. TAKIM

2. H M H M >>%2,13 >> 10. TAKIM

3. @dilabg > %2,10 >>8. TAKIM

Takim derecemiz icin hepimizi tebrik ederim arkadaslar. Bu hafta benim bi katkim olamadi ama haftaya insallah daha guzel olur. Hadi haftaya birinci takim biz olalim. :rapci: :rapci: :rapci:
@DilaBg bireysel derecen icin de kutlarim cnm seni ❤

Günaydın Sevgili Takımım :KK200:
Haftasonları dinlenecek vakit bile bulamadığımdan buraya pek gelemiyorum. Nasılsınız?
Ben bu sabah tartıldım ve ne yazık ki 61,5 çıktım bu nasıl oldu anlamadım, haftasonu o kadar çok dikkat ettim ki..
Cumartesi kızımın doğum gününde giymek için S beden bir elbise aldım 2-3 kilo fazlam var onu vermem lazım şu 5 gün içinde elbisenin güzel durması için :KK14: Bol yoğurt ve maydanoz suyuna abanıyorum bu hafta :dua:

Günaydın Sevgili Takımım :KK200:
Haftasonları dinlenecek vakit bile bulamadığımdan buraya pek gelemiyorum. Nasılsınız?
Ben bu sabah tartıldım ve ne yazık ki 61,5 çıktım bu nasıl oldu anlamadım, haftasonu o kadar çok dikkat ettim ki..
Cumartesi kızımın doğum gününde giymek için S beden bir elbise aldım 2-3 kilo fazlam var onu vermem lazım şu 5 gün içinde elbisenin güzel durması için :KK14: Bol yoğurt ve maydanoz suyuna abanıyorum bu hafta :dua:
Günaydin kaptanim...cumaya kadar halledersin sen o artiyi bazen ödemde oluyo stressden

Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlarim.bugün ek olarak tartilma günümüz unutmayalim...
Ben sabit çiksam yine çok mutlu olcam diye düşünüyordum ama eksi bile gördüm.cuma gününden bu yana 200 gr eksideyim..birde 5 te 5 yaparsam cumaya güzel bir sonuç görebilirim :rolleyes:

Back