• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yani iştah kapatıcı istiyorsan 6 yk kadar karabuğday pilavı ye, öyle bir şişiyorsun ki 5 gün yemek yemem diyorsun :KK70: :KK70: :KK70: Ödem atıcı kürlerim var onları söyleyebilirim.
Erkeklerle yarışılmaz şekerim onlar yediklerini inkar ederler vücuden :KK70: :KK70:
Aynen..sağlikli yemekleri yemekten saymiyorlar...sağlikli yemekler yaptiğim zaman bugün hiç birşey yemedimki diyor benimki ...🤣

Yok 25.aralikta doğum günüm..burda noel tatili var 2 hafta..cocuklar bayaği zorlar beni ..bende düşünüyorum bu diyetlen hedefime ulaşsam rahat etsem...diyete tam uymadiğim için okadar zorlanmiyorum rahat geiyor
Aslında olabilir , hem tatilde de rahat rahat yersin kasmassın kendini tadını çıkarırsın ohh miss :halay:

Aynen..sağlikli yemekleri yemekten saymiyorlar...sağlikli yemekler yaptiğim zaman bugün hiç birşey yemedimki diyor benimki ...🤣
Hahaha aynısını yaşadık geçenlerde, akşam yemeğine karnabahar salatası, çorba ve kereviz yemeği vardı, sonra çay içmeye annesine gittik, kilo konusu açıldı "vallahi bugün bişey yemedim" dedi biz annesiyle gülmeye başladık zaten. Benim herifte kilo aldı bu ara 10 kilo vermesi lazım yedirmiyorum :-)

Hahaha aynısını yaşadık geçenlerde, akşam yemeğine karnabahar salatası, çorba ve kereviz yemeği vardı, sonra çay içmeye annesine gittik, kilo konusu açıldı "vallahi bugün bişey yemedim" dedi biz annesiyle gülmeye başladık zaten. Benim herifte kilo aldı bu ara 10 kilo vermesi lazım yedirmiyorum :-)
Demekki çoğunun kafa yapisi ayni beslenme konusunda🤣

ödem atıcı tarifleriii deee alalımm @DilaBg erkekler zten doymuyorlar kereviz karnabahar,pırasa ben sdece kendim pişriri yerim asla sokmaz agzına ben kendım cok severım oluyo sana 2 tencere yemek o zmnda bende az yemek yapmayı hıc beceremem yapmısken bol yaparım öğrenicem ama şimdilik iki kişiyiz,iki kişiik yemek yapmayı ogrenıcem:eğlence::kk77::kk77::kk77:

ödem atıcı tarifleriii deee alalımm @DilaBg erkekler zten doymuyorlar kereviz karnabahar,pırasa ben sdece kendim pişriri yerim asla sokmaz agzına ben kendım cok severım oluyo sana 2 tencere yemek o zmnda bende az yemek yapmayı hıc beceremem yapmısken bol yaparım öğrenicem ama şimdilik iki kişiyiz,iki kişiik yemek yapmayı ogrenıcem:eğlence::kk77::kk77::kk77:
Ben de ilk zamanlar az yemek yapmaya alışamadım hep konu komşuya götürürdüm :KK70: :KK70: İki tencere pişsin yemek nolcak, az pişirirsen bişey olmaz ama eğer eşin de zayıflamak istiyorsa senin menünden yesin işte :)

Ödem atıcı maydonoz suyu; yarım demet maydonuzu sapıyla beraber 1 su bardağı suyla rondodan iyice çektir, sonra tülbent tarzı birşeyle tortusuz şişeye ya da istediğn kaba boşalt, sonra 1 yk kaşığı elma sirkesi koy, afiyetle iç :KK200: Ben bunu haftalık 1 litre yapıyorum 2 günde bir içiyorum.

Ödem atıcı Güçlü Detoks çayı : 2-3 su bardağı kaynamış suya bir parça kuru ya da taze zencefil + yarım yeşil elma + 1 çubuk tarçın atarak 15-20 dakika kaynatın, altını kapattıktan sonra 2 tatlı kaşığı yeşil çay, 1 tatlı kaşığı rezene, bir tutam adaçayı ekleyip 5 dakika demleyin, sonra limon ekleyerek, ister soğuk ister sıcak tüketin :KK200:

Slm kizlar
Aksam mesajlara bakayim diye girdim foruma telefon elimde sizmis kalmisim. Kalktim yerime yattim sonra.
Dunku menum
09.00 filtre kahve
12.30 peynir domates salatalik zeytin ceviz
15.00 cay
18.30 salcali bulgur pilavi(tavuk suyuyla yaptim) haslanmis tavuk butu ve yogurt
Canim cok cekmisti valla biraz fazla kacirdim.

Sabahta bulgurun sisligini tartida gordum. Insallah yarina toparlarim. Bu ara kilo verimim durdu vucudum korumaya gecti sanirim. Bugun 5. Seviyeye basladim belki bu sefer yine verme asamasina gecerim. Burada yazdiklarimdan baska bir sey de yemiyorum kacamagim hic yok.

Bugun bir kac kisi beni cevirip nasil zayifladigimi sordu. Boyle ilgi gormek hosuma gitti acikcasi. Bu ara kilo veremesemde incelmemin devam ettigini dusunuyorum cunku eski formalarima girmekle kalmadim artik onlarda bol gelmeye basladi.

Bugun menu yok cunku bugun orucluyum yarin sabah acicam insallah orucumu. Oruclu oldugum icin bugun spora gitmedim. Yarin kv evine gidecek anca c.tesi gidebilicem spora tekrar.

Benden havadisler bunlar iste 😊

Slm kizlar
Aksam mesajlara bakayim diye girdim foruma telefon elimde sizmis kalmisim. Kalktim yerime yattim sonra.
Dunku menum
09.00 filtre kahve
12.30 peynir domates salatalik zeytin ceviz
15.00 cay
18.30 salcali bulgur pilavi(tavuk suyuyla yaptim) haslanmis tavuk butu ve yogurt
Canim cok cekmisti valla biraz fazla kacirdim.

Sabahta bulgurun sisligini tartida gordum. Insallah yarina toparlarim. Bu ara kilo verimim durdu vucudum korumaya gecti sanirim. Bugun 5. Seviyeye basladim belki bu sefer yine verme asamasina gecerim. Burada yazdiklarimdan baska bir sey de yemiyorum kacamagim hic yok.

Bugun bir kac kisi beni cevirip nasil zayifladigimi sordu. Boyle ilgi gormek hosuma gitti acikcasi. Bu ara kilo veremesemde incelmemin devam ettigini dusunuyorum cunku eski formalarima girmekle kalmadim artik onlarda bol gelmeye basladi.

Bugun menu yok cunku bugun orucluyum yarin sabah acicam insallah orucumu. Oruclu oldugum icin bugun spora gitmedim. Yarin kv evine gidecek anca c.tesi gidebilicem spora tekrar.

Benden havadisler bunlar iste 😊
Ay ne güzel motive olmuşsundur o övgüleri alınca :KK37: Ben de 2 aydır neredeyse gram gram gidiyor korumadayım sanırım, o yüzden normal yani yine de gayet iyi gidiyorsun bence :KK19:
Benim menü...

Kahvalti yulaf lapasi..
1 fincan sütlü menengic kahvesi
1 dilim kaşar peynir

Öylen.
1 tabak mercimek çorbasi
1 porsiyon ton balik
2 kaşik şehriye pilav

Akşam...
1 porsiyon domates soslu balik
Örnek menü :nazar:
Sabah kahvalti saat 7.30
Tam buğday ekmeğine sürülmüş acuka
Yarım dilim peynir
3-4adet yesil zeytin
1dilim salam

Öğlen 14.00
Noodle 😭😭😭😭

Aksam 18.00
Mercimek çorbası
Mantarlı tavuk yemeği

Su icmeyi bu aralar hic canım istemiyor nedense 1lt ancak icebildim
Kaçamağa rağmen gayet güzel menü :KK200:

Ay ne güzel motive olmuşsundur o övgüleri alınca :KK37: Ben de 2 aydır neredeyse gram gram gidiyor korumadayım sanırım, o yüzden normal yani yine de gayet iyi gidiyorsun bence :KK19:

Örnek menü :nazar:

Kaçamağa rağmen gayet güzel menü :KK200:
Sagol cnm
Bakalim kirilacak o direnc elbette 😉

Back