• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba, takımımıza hoşgeldin ♥
Kaç kilodasın, hedefin kaç? Yaşın boyun vs vs 😁 nasıl diyet uyguluyorsun, biraz bahseder misin?
Bugün 78.0 dım.hedefim 60.yaşım 39 ve boyum 1.69 :)
10 yıllık evliyim,çocuğum yok.
Açıkçası bir diyet yapmıyorum ama artık yapmam gerektiğini düşündüm.diyet yemekleri ararken bu forumu buldum.ama çok yanlış yere gitmişim çünkü yöresel yemek yarışması yapıyorlar :olamaz:
Sonra gruplarınızı gördüm katılmak istedim,işte böyle :)

Es geçme yazmişin kaptanim ama usangisan cumadan beri uğramamiş bile buraya. Burayi ihmal ederse nasil kilo verecekki...muhtemelen yine yarin arti görecek tartida.gerçi söz vermişti umarim sözünde durur......anlam veremiyorum ben ..neyse daha fazla birşey demicem şu an çok gerildim.. .ama yeni kurallar gelse takima iyi olacak...böyle olmuyor..bizlerinde motivasyonu düşüyor moralimiz bozuluyor..zaten zar zor toparladim kendimi ..bende depresyondaydim...benim bildiğim kadariyla 3 hafta üst üste eksi göremeyen üye diskalifye oluyordu..
Umarım moralini bozan tek sebep ben değilimdir.Çok zor ve depresif bir denem geçirdim senin aksini kendimi henüz toparlayamadım.Takımda da kimse yokluğumun farkına varmıyor neredesin diye soran olmamış hiç uğramasamda oluyor demekki diye düşünüyor insan o depresif halindeyken.

Bugün 78.0 dım.hedefim 60.yaşım 39 ve boyum 1.69 :)
10 yıllık evliyim,çocuğum yok.
Açıkçası bir diyet yapmıyorum ama artık yapmam gerektiğini düşündüm.diyet yemekleri ararken bu forumu buldum.ama çok yanlış yere gitmişim çünkü yöresel yemek yarışması yapıyorlar :olamaz:
Sonra gruplarınızı gördüm katılmak istedim,işte böyle :)
Çok iyi yapmışsın buraya gelerek :KK200:
Günlük menülerimizi paylaşıyoruz burada, herkes istediği düzende beslenmesini yapıyor. Birbirimize hem destek hem örnek hem de yeri geliyor kızıyoruz:))
Listeye girebilmen için 2 hafta deneme süremiz var, kaptanımız oynakbasi34 oynakbasi34 daha ayrıntılı bilgiyi verecektir. Şu aralar sağlık sorunu olduğu için çok yazamıyor ama olsun varlığını hep hissediyoruz :nazar:

Umarım moralini bozan tek sebep ben değilimdir.Çok zor ve depresif bir denem geçirdim senin aksini kendimi henüz toparlayamadım.Takımda da kimse yokluğumun farkına varmıyor neredesin diye soran olmamış hiç uğramasamda oluyor demekki diye düşünüyor insan o depresif halindeyken.
Uğramasan olmaz olur mu? Hepimiz yoğun ve sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz sanırım. Umarım sen de bir an önce zor zamanlarını en içine sinecek şekilde atlatabilirsin :dua:

Çok iyi yapmışsın buraya gelerek :KK200:
Günlük menülerimizi paylaşıyoruz burada, herkes istediği düzende beslenmesini yapıyor. Birbirimize hem destek hem örnek hem de yeri geliyor kızıyoruz:))
Listeye girebilmen için 2 hafta deneme süremiz var, kaptanımız oynakbasi34 oynakbasi34 daha ayrıntılı bilgiyi verecektir. Şu aralar sağlık sorunu olduğu için çok yazamıyor ama olsun varlığını hep hissediyoruz :nazar:
Yeşil görünce kaptan sensin sandım :)
O zaman kaptanımıza çok geçmiş olsun :KK200:
Pek anlamadım 2 hafta diyet yapmayacak mıyım ben? Biraz daha okuyayım kuralları bari

Uğramasan olmaz olur mu? Hepimiz yoğun ve sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz sanırım. Umarım sen de bir an önce zor zamanlarını en içine sinecek şekilde atlatabilirsin :dua:
Saol canım benim.Herkesin bi derdi var sanırım. Derdim var yiyim gitsin demekle olmuyor sanırım diyete devam 2020 de şişko olmamaya sözüm vardı Hoppa

Yeşil görünce kaptan sensin sandım :)
O zaman kaptanımıza çok geçmiş olsun :KK200:
Pek anlamadım 2 hafta diyet yapmayacak mıyım ben? Biraz daha okuyayım kuralları bari
Yok kaptan değilim, bu grubun daimi üyesiyim :KK49:
Diyet yapacaksın elbette, yalnızca listeye girebilmen için 2 hafta deneme süresi var. 2 hafta sonunda sende yarışma listesine girebiliyorsun :KK5:

Saol canım benim.Herkesin bi derdi var sanırım. Derdim var yiyim gitsin demekle olmuyor sanırım diyete devam 2020 de şişko olmamaya sözüm vardı Hoppa
Daha yılbaşına çok var, halledersin sen :KK59:
Motivasyonumuzu kaybetmeyelim, kilo verdikçe insan daha çok mutlu oluyor, yani şahsen ben öyle oluyorum :ukala::ukala:

2020 yılı bizim yılımız olsun :ıslık::eğlence:

Yok kaptan değilim, bu grubun daimi üyesiyim :KK49:
Diyet yapacaksın elbette, yalnızca listeye girebilmen için 2 hafta deneme süresi var. 2 hafta sonunda sende yarışma listesine girebiliyorsun :KK5:
Anladım şimdi canım.ya bi heyecanlandım şimdi yarışma falan :halay:

Anladım şimdi canım.ya bi heyecanlandım şimdi yarışma falan :halay:
Ay bazen ben öyle hırs yapıyorum ki, ilk 3'e gireyim diye :KK70: ama hala 1.olamadım daha, bu hafta değil de bir sonraki hafta kesin ben 1.olcam :rapci: Bu hafta geçen hafta aldığım kiloyu anca vericem de :olamaz:

Daha yılbaşına çok var, halledersin sen :KK59:
Motivasyonumuzu kaybetmeyelim, kilo verdikçe insan daha çok mutlu oluyor, yani şahsen ben öyle oluyorum :ukala::ukala:

2020 yılı bizim yılımız olsun :ıslık::eğlence:
Evet bizim yılımız olsun fit fıstıklar olduğumuz yıl :KK59:

İnşaallah bizim yılımız olacak bu sefer diğer bu yıl dediklerimize benzemesin :KK49:

Zira ben 29.Şubatta ikinci kez nikah masasına oturacağım, bu yıldan çok umutluyum :KK70:
Yaaaa :KK200:şimdiden mutluluklar dilerim canım.
Ama 29 şubat olmayaymış iyiymiş.4 senede 1 hediye gelicek:KK53:

Aslında biz eşimle yarış yapıcaz baya çekişmeli.10 kiloyu ilk veren kazanır dedik o pzt başladı ben hala diyet arıyorum :olamaz:iyi oldu buraya katıldığım

İyi
Aaaa çok iyiymiş, ama erkek metobolizması daha hızlı ya, çok iyi ilerlemen lazım. Sana tavsiye vereyim o zaman protein ağırlıklı beslenirsen daha hızlı ve kalıcı kilo verebilirsin.

Back