• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli sabahlar kizlar...inşallah bugün güzel eksiler görürüz...
Banucum senin sağliğin herşeyden önemli aslinda daha önceden birakip dinlenmen gerekirdi...ben çok isterdim kaptanlik yapmayi ama benimde stressim çok fazla..4 çocuklan ilgileniyorum..eşimin işi çok ağir ..zaman oluyo yüzünü bile göremiyoruz..bütün yük üzerimde..eşimin manevi yönden nerdeyse pek bir faydasi yok cocuklar konusunda....aslinda iyi olurdu..ben çok kuralciyimdir..bu takimin iyi bir disipline ihtiyaci var zaten...ben kaptan olsam zaten buraya uğramayan..cuma günü bile bildirim yapma zahmetinde bulunmayan ..üst üste haftalardir kilodan veremeyenleri diskalifye ederdim..sen çok sabirlisin canim..birde cuma günleri bildirim yapmadiklari gibi ayri ayri telefonlarindan mesaj gönderiyorsun bugün cuma bildirim yapman gerkiyor diye..işte ben mesela bunu yapmazdim..dediğim gibi buraya katiliyorsa bir insan sadece kendi için değil bütün takimin sorumluluğunu üstlenmiş oluyor..ama bazi arkadaşlar bunun farkinda değil ne yazikki :KK43:..

Sen iyileşene kadar istersen ben gönüllü olabilirim, takım üyeleri arkadaşlarımız da yardımcı olurlar bana diye düşünüyorum.
Hayirli uğurlu olsun canim kaptanliğin..çok başarilar dilerim....🤗

Hazırlarım sen hiç merak etme :KK54: 2015 yılında 3.takımda yarışırken akrep kaptanında yardımcılığını yapmıştım az çok kuralları hatırlıyorum. Takıldığım bişey olursa hem sana sorarım hem de diğer takım kaptanlarından yardım isterim.
Sen sağlığına odaklan iyileşince yeniden devir teslim yaparız :KK200:

Linkleri de atarsan iyi olur tabi
Tebrik ederim canım:KK9: Bu arada Akrepede selam olsun tatlı bir kaptandı oda:KK36:

**8. Takım 647.Etap***

Usagisan ( 78 / 77.5 / 0.5 / 0.64 % )
DilaBG( 62.7 / 62 / 0.7 / 0.56 %) Kilo bildiriminde bulunmadı için yüzdesi 2'ye bölündü
ABE3( 70 / / / %)
perihan00( 65.1 / 64.4/ 0.7/ 1.08%)
HasibeG ( 87.8 / 87.6 / 0.2 / 0.23 % )

8. Takım Ortalaması; %

Hayirli uğurlu olsun canim kaptanliğin..çok başarilar dilerim....🤗
Hepimize hayırlı olsun şans getirsin :KK200:
Benim bugünkü bildirimim...

Geçen hafta..65.1
Bu hafta...64.4
Giden...0.7
Yüzdem...1,08

Dün tartida daha azini görmüştüm...neden böyle oldu bilmiyorum..:KK43:
1 haftada 700 gram çok iyi bence, tebrik ederim.:KK9:
Tebrik ederim canım:KK9: Bu arada Akrepede selam olsun tatlı bir kaptandı oda:KK36:
Evet hoş sohbet, anlayışlı kaptanlarımızdandı.. Teşekkür ederim hepimize şans getirsin :KK200:

Merhaba kızlar ben bu hafta cok takılamadım kusura bakmayın çocuklar hasta olunca maalesef ben pert oluyorum esimde şehir dışında iki katı sorumluluk.
Gecen hafta kactım hatirlayamadım bu hafta 69.8
Çok geçmiş olsun, umarım çocuklar iyileşmiştir :dua:

Çok iyi yapmışsın buraya gelerek :KK200:
Günlük menülerimizi paylaşıyoruz burada, herkes istediği düzende beslenmesini yapıyor. Birbirimize hem destek hem örnek hem de yeri geliyor kızıyoruz:))
Listeye girebilmen için 2 hafta deneme süremiz var, kaptanımız @oynakbasi34 daha ayrıntılı bilgiyi verecektir. Şu aralar sağlık sorunu olduğu için çok yazamıyor ama olsun varlığını hep hissediyoruz :nazar:
Olabilir aslında :KK66: vardı zaten programı yüklü telefonumda :KK66:

Canım hep diyorum ya ben bu ara bu şekilde takımla ilgilenemeyince ister istemez motivasyon düşüyor ama yerime bakacak bir kaptan bulabilsem belki daha iyi olacak diye :KK66:
Maalesef kimse gönüllü olmuyor bende bu halde olunca inan çok üzülüyorum :KK66:
Sonuçta İmam osurursa Cemaatte micar demiyorlar boşuna :KK70:

İnşallah bir an önce iyilesirim de hem Kendime hemde sizler için daha aktif olabilirim :KK66:

Canım kimsenin gitmesini asla istemem :KK43: Dediğin gibi motivasyon düşsün de istemem :KK66:
Yanlış anlama ama eğer istersen sen yap kaptanlığı ♡ o zaman en azından örnek azimli bir kaptan olunca herkes daha motive olur ♡ üstelik daha katı kurallar konsa da herkes uyar :KK66: Sonuçta ben bu haldeyken kimseye şöyle yapın böyle yapın demeye hakkım yok :KK66:
Ne dersin ? Hem bende toparlaninca harfiyen olan kurallara uyup şu fazlaliklardan daha çabuk kurtulurum :KK66:

Çok teşekkür ederim canım :KK66: hata bende sana daha evvel hatırlatmam gerekirdi :KK66: ama şükür zamanında paylaşım yaptın ve ceza almadık ♡

Aramıza hoşgeldin canım :KK66:

Bendeniz Takımın yamuk kaptanı Banu :KK70:
Bende 39 yaşındayım :KK66: biri 19 diğeri 9 yaşında iki cadinin Annesiyim :KK66:
Maalesef bir kaç aydır sağlık sorunlarım var ve takımla eskisi kadar çok ilgilenemiyorum :KK43:
Geçen kış nasıl becerdiysem Omuzda Kas ve doku yırtılması yaşadım ve o zaman da felaket ağrılarım vardı hatta kortizonlu iğne ile ancak ağrıyı kestiler :KK66: bir iki ay evvel tekrar ağrılar başlayınca aynı omuzda dedim herhalde geçmedi yada tekrarladı :KK43:
Geçen hafta MRLARİN çekildi meğer yırtık geçmiş ama bu sefer de omuzda ödem oluşmuş :KK43:
Felaket ağrı yapıyor oda ve doktor kesinlikle Sol kolunu bir 10 gün kadar hiç kullanmayacaksin dedi :KK66: ilaçlarımı içiyorum ama eğer gecmezse mecbur kortizonlu iğne yapacağız iki kemik arasına dedi :KK43:
Geçen sefer hastaneyi ayağa kaldirmistim asla istemem dedim ama bakalım umarım geçer de gerek kalmaz :KK66:

Telefonla mesaj bile yazmamam lazim ama arada dayanamıyorum :KK70:
Çok çok geçmiş olsun canım üzüldüm,daha çok gençsin lütfen dikkat et kendine
Günaydın arkadaşlar.
Karayagmur hoş geldin.ben yeni mezunum.takimimi bırakamıyorum yine de.sen de istediğin kiloda mezun olursun inşallah.
Hoşbuldum :)
Ay inş ben de mezunum diye yazabilirim birgün

Motivasyon için sık sık aramıza katılmanı tavsiye ederim, menülerini paylaş, sporunu paylaş, içtiğin su miktarını paylaş vs vs bunları paylaş ki yorumlarımızı yapalım biz de :KK200:

Hakikaten nasıl denk geldi kaptanlık :KK60:
Evet evet bugün itibariyle başlıyorum.akşam yazıyoruz di mi

Sagolasın Dilacım hala oksurük ve burun akintisı devam ediyor ikiz olunca birbirlerine bulastiriyorlar hemen ve gecmesi uzun suruyor
Yaaa şu sıralar tüm çocuklarda var sanırım birbirlerine bulaştırıyorlar, kış gelince başlıyor virüsler yayılmaya.. İnşaallah hemencecik atlatır kuzucuklar :dua:
Aaaa Dila kaptan mı oldun geçmise bakamadım tebriklerrr 💕 al kırbacı eline dila yeni yila zayif girmek istiyorum
geçici olarak oldum canım, Banu'nun kolu çok sancılı yormaması lazım kendisini, geçici olarak ben devraldım, inşaallah esas kaptanımız iyileşince dönecek görevine :dua:

Back