• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Umarım moralini bozan tek sebep ben değilimdir.Çok zor ve depresif bir denem geçirdim senin aksini kendimi henüz toparlayamadım.Takımda da kimse yokluğumun farkına varmıyor neredesin diye soran olmamış hiç uğramasamda oluyor demekki diye düşünüyor insan o depresif halindeyken.
Hiç uğraşmasanda olmuyor işte arkadaşim..takimca etkileniyoruz...ben 2 misli başka arkadaş için mücadele edip 1 kilo vereceğime 2 kilo vermek zorunda hissetsem adil olurmu sence...nasil olsa hafraya x arkadaş yine kilo veremicek ben butün hafta oruc tutayim onun içinde kilo vereyim diye birşey olurmu...bende uğramayinca arayan soran yok herkezin belliki işi derdi başindan aşkin..herkezin kendine göre derdi var kimse kimsenin peşinden koşamazki...yanliş anlama arkadaşim ama toparlanmaliyiz artik..herkeź kendinden sorumlu...

Azminin devamini dilerim canim..ayni gün yazmasan bile bikaç gün önceki menülerini yinede eksik etmiyorsun burda :KK9:
Ayrica geçmiş olsun.yediğin .birşey dokunmuş olabilir

Tesekkur ederim cnm.
Cok sukur sabaha bir seyim kalmadi. Oyle devam etseydi iste zor calisirdim herhalde

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün öğlen doktorlara kontrolüne gittim :KK66:
Çok şükür omuzdaki yırtık iyileşmiş ( yeni cekilenler gorunmedigine göre ) ama omuzda baya bir ödem varmış :KK43: oda ağrıya sebep oluyormuş :KK66:
1 hafta 10 gün kadar kesinlikle hiç bir iş yapmıyorsun dedi ( çok az da olsa yapamazmiyim dedim hatta :KK70: ama hayır dedi ) Ben sana askıya al demedim mi dedi hatta :KK70: dedim arabayla gelince mecburiyetten takamadim :KK66: araba kullanmam da mecbur olmadığım sürece yasak ( kızın havuz faslini söyleyince 2 kere kullanabilirsin dedi :KK66:

İlaçlarımı düzenli kullanır ve dediğini yaparsam ( krem soğuk kompres falan ) geçer dedi ama düzenli kullanmazsan yada dediklerimi yapmadigin için gecmezse kortizonlu iğne yapılacak mecbur iki kemik arasına dedi :KK43: :KK43: :KK43:
Dedim hayatta olmaz çünkü en son kortizonlu iğne yaptığında hastaneyi ayağa kaldirdigimi hatırlattım :KK70: o zaman sen ona göre davran dedi :KK70:

Nöroloji Doktoruna da gorundum :KK66: boyundaki fıtık lar 3ken 4 olmuş ama ameliyat demem okadar basınç yok şu anda dedi :KK66: belimde 1 fıtık olmuş 3 :KK43:
Birde bel ve boyunda kireçlenme başlamış :KK43:
Maalesef sporu şimdilik yasakladı her iki doktor hatta nöroloji doktorum ilk etapta kilo ver ki spora bu halde baslarsan daha beter sakatlarsin kendini dedi ( hiç şaşırmadım tabi )

Bakalım ilaçları aldım bugün başlıyorum :KK66: biraz daha yediklerimi kisitlamam gerek ki hareket olmadan da eksi gorebileyim şimdilik :KK66:
Gecmis olsun kaptanim dr dediklerini harfiyle uyguluyorsun yoksa bizusuruz haberin olsun

Dun menu verememistim
Sabah Filtre kahve
Oglen donates salatalik peynir zeytin ceviz
Ara cay
Aksam firin istavrit salata findik

Aksam yemeginden sonra 36 saatlik acliga niyet ettim. Malum gunumde oldugum icin oruca niyet edemedim. Bugun bir sey yemiyorum. Yarin sabah bozucam insallah acligimi 😉

Dun menu verememistim
Sabah Filtre kahve
Ara cay

Aksam yemeginden sonra 36 saatlik acliga niyet ettim. Malum gunumde oldugum icin oruca niyet edemedim. Bugun bir sey yemiyorum. Yarin sabah bozucam insallah acligimi 😉
Ooffff 36 saat açlık mı? Nasıl dayanacaksın, sağlığın bozulmasın 🥺

Dun menu verememistim
Sabah Filtre kahve
Ara cay

36 saatmi.. :KK57:

Bugün ki menümü aynen uyguladım kızlar, ne eksik ne fazla, son maydanoz suyumu da içtim, yarına inşallah eksiye karşınızdayım.
Ama geçen hafta 1 kilo almış olduğumdan verdiğim eksi listeye çok yüksek yansımayacak.
Olsun haftaya epey yüksek bir eksi ile karşınızda olacağım 💪

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)

Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. .......Aminnnn

Evet yamuk kaptaniniz geldiiiiiii :D
Dün ağrılardan baya kötü oldum yine :( Birde üzerine tansiyonum 10/5 olunca iyice elim ayağım tutmadı hatta paso yattım ;)
Neyseki bugün çok daha iyiyim ama hala omuzumda ağrı var maalesef ;) Bu da geçecek Allahın izniyle ♡

Umarım bugün herkes tartilarinda bol eksileri görür ♡♡♡

Back