• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli mutlu sabahlar yol arkadaşlarim.😘
Dün menümü yazmadim çünkü ufak tefek kaçamaklar yaptim hataliyim 🙈
Gerçi yine yari aç yari tok yattim ama yinede
Kötü örnek olmak istemedim
Bugün çok dikkat edcem..ama sıkınti yok bu sabah tartida güzel bir eksi gördüm inşallah yarin daha azini görürüm.

Son düzenleme:
Ne olur es geçme zaten yamugum tek elle zor yazıyorum birde ona üzülmek istemem ♡♡♡
Es geçme yazmişin kaptanim ama usangisan cumadan beri uğramamiş bile buraya. Burayi ihmal ederse nasil kilo verecekki...muhtemelen yine yarin arti görecek tartida.gerçi söz vermişti umarim sözünde durur......anlam veremiyorum ben ..neyse daha fazla birşey demicem şu an çok gerildim.. .ama yeni kurallar gelse takima iyi olacak...böyle olmuyor..bizlerinde motivasyonu düşüyor moralimiz bozuluyor..zaten zar zor toparladim kendimi ..bende depresyondaydim...benim bildiğim kadariyla 3 hafta üst üste eksi göremeyen üye diskalifye oluyordu..

Son düzenleme:
Yillardir bu takimdayim zaman zaman ara vermiş olsamda ama böyle birşeye rastlamadim ....buraya çok aliştim azimli arkadaşlara kilo verme konusunda samimi olan yol daşlarimi cani gönülden tebrik eiyorum onlarada aliştim ama yarin kararimi vermek zorundayim sanirim..başka takima geçeceğim ..dediğim gibi bende zor toparlandim..birdaha motivasyonum düşsün azmim kirilsin istemiyorum..

Hayirli mutlu sabahlar yol arkadaşlarim.😘
Dün menümü yazmadim çünkü ufak tefek kaçamaklar yaptim hataliyim 🙈
Gerçi yine yari aç yari tok yattim ama yinede
Kötü örnek olmak istemedim
Bugün çok dikkat edcem..ama sıkınti yok bu sabah tartida güzel bir eksi gördüm inşallah yarin daha azini görürüm.
Eksi görmen harika 👍 arada kaçamaklar olmazsa olmaz 🙈

Yillardir bu takimdayim zaman zaman ara vermiş olsamda ama böyle birşeye rastlamadim ....buraya çok aliştim azimli arkadaşlara kilo verme konusunda samimi olan yol daşlarimi cani gönülden tebrik eiyorum onlarada aliştim ama yarin kararimi vermek zorundayim sanirim..başka takima geçeceğim ..dediğim gibi bende zor toparlandim..birdaha motivasyonum düşsün azmim kirilsin istemiyorum..
Çok haklısın Perihan, bi dönemde ben senin gibi olmuştum, kimsecikler yoktu, gruplara katılmak isteyen yeni üyeleri buraya yönlendirebiliriz aslında.
Ben de epey bi uğrayamadım buraya ama şimdi yeniden atağa geçtim.

Çok haklısın Perihan, bi dönemde ben senin gibi olmuştum, kimsecikler yoktu, gruplara katılmak isteyen yeni üyeleri buraya yönlendirebiliriz aslında.
Ben de epey bi uğrayamadım buraya ama şimdi yeniden atağa geçtim.
canim yönlendirsem bile bakiyorlarki takimda pek ilerleme yok...istikrar yok..başka takima katiliyorlar....ben eylülün ortasindan beri burdayim..bazi arkadaşlar 100 gram ileri yüz gram geriden fazla bir katķida bulunmamişlar..onlarin yanisira buzamana kadar ben 5 kilo vermişim...hani kilo veremicektin neden böyle bir yarişmaya katilimda bulunurki bir insan.. dediğim gibi 1-2 hatta 3 hafta insan eksi göremeyebilir...insanlik hali..özel hayatta sorunlar olabilir sağlik sorunlari olabilir..ama 2,5 aydan beri insan zayiflama yarişmasina katilip ayni yerinde saymasi çok yanliş..bizlerinde yüzdeleri bölünüyo eksiliyo...

Son düzenleme:
Motive etmeye çalişiyoruz moral vermeye çalişiyoruz yine durum değişmiyor..
Şuan takım bi geçiş sürecinde olabilir, ben temmuzda katıldım mesela o dönem capcanlıydı, 2 ay öyle güzel capcanlı geçti, şimdi muhtemelen bi duraksama dönemi geçiriyoruz. Ben temmuzdan bu yana 11 kilo verdim. Takımımızda biz istikrar gösterdikçe canlanacaktır. Sıkma canını.

Şuan takım bi geçiş sürecinde olabilir, ben temmuzda katıldım mesela o dönem capcanlıydı, 2 ay öyle güzel capcanlı geçti, şimdi muhtemelen bi duraksama dönemi geçiriyoruz. Ben temmuzdan bu yana 11 kilo verdim. Takımımızda biz istikrar gösterdikçe canlanacaktır. Sıkma canını.
maşallah çok güzel kilo vermişin.👍
Inşallah düzelir canim...

Eksi görmen harika 👍 arada kaçamaklar olmazsa olmaz 🙈
Evet canim ara sira kaçamaklar sanki bünyeyi rahatlatiyor psikolojiyede iyi geliyor...kaçamak yaptim..yarin kesin arti görürüm derken tam tersi oluyor bazen.....ama tabi nekadar kaçamak yapsakta ölçüyü kaçirmamak lazim..2-3 yiyeceğimize 1 tane yemeliyiz...

8
Evet canim ara sira kaçamaklar sanki bünyeyi rahatlatiyor psikolojiyede iyi geliyor...kaçamak yaptim..yarin kesin arti görürüm derken tam tersi oluyor bazen.....ama tabi nekadar kaçamak yapsakta ölçüyü kaçirmamak lazim..2-3 yiyeceğimize 1 tane yemeliyiz...
Katılıyorum, uzun süre diyet yapınca, arada şaşırtmak iyi geliyor. Mesela ben bu haftaya kadar 1.5 ay neredeyse yerimde saydım normalde en az 4 kilo verebiliyorken 1 kilo bile veremedim. Biraz kendimi rahat bıraktım, diyeti bıraktım ama çok kaçırmadan. Vücut dinlendi şimdi yeniden sıkı diyete başladım. Bünye durma noktasına gelince yemediğin yiyecekleri yiyip şaşırtmak lazımmış.

Back