Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah yumurta olaymış örnek menü diye duvara as.cok güzel perihan.boyle devam et.az da spor yap lütfen.hazir gidiyor kilolar daha hızlı gitsin.
Sağol canim bu güzel yorumun için...ne yazikki spora pek firsatim olmuyo...cocuklari okula getir götür..başka işler içinde koşturuyorum ev işleri çocuklarin dersi vs derken günüm bitiyo..

Bugünkü menüm....

Kahvalti...⚘
1 büyük domates
1 büyük parça domates
1 bademli lokum

Ara..
1 mandarine
1 sütlü kahve

Öylen..⚘
1 porsiyon havuc pirasa ve tavuk etli Spagetti
1 portakal
1 mandarin...

Akşam ..
Yeşil çay..

Öylen makarna sabahta kahvaltidan sonra lokum yedim..o yüzden dengelemek için akşam birşey yemicem...sadece çay ve su içeceğim

İyi geceler kızlar.
Ben de menü yazayım bakalım.

1.00 x 1 Adet Elma60 kcal
1.00 x 1 Adet Mandali̇na50 kcal
0.50 x 100gr Ayva32 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması42 kcal
0.75 x 1 Paket (67gr) Eti̇ Form Mısır Ve Pi̇ri̇nç Patlağı172 kcal
2.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı)172 kcal
6.00 x 1 Adet Çi̇ğ Fındık30 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Mıhlama225 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon (150gr) Sebze Kızartması294 kcal
10.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n50 kcal
6.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n42 kcal

Toplam1169
Bol su var ama spor yok maalesef.30 dk hafif yürüyüş yaptım zorlamadan.agrilar devam.

Aksam yemekten sonra rahatsizlandim biraz. Mide bulantisi karin agrisi ishal. Yedigim bir sey mi dokundu dicem ama bilemedim. Aksam ispanak yedim ama kv guzelce ayiklamis icinde degisik ot yokmus, kizlarla cafede bulustuk filtre kahve istedim biraz aromali geldi ondan mi bilemedim.

Menulerimi bir toparlayayim. Bugunden onceye digru gideyim.

12.11. Sali= sabah filtre kahve oglen hurma ve ceviz ara filtre kahve aksam bulgurlu ispanak yogurt findik

11.11 pazartesi sabah filtre kahve oglen dimates salatalik peynir zeytin ceviz aksam tane fasulye cacik ara cay

10.11 pazar sabah filtre kahve ogle kuru incir ve ceviz tane fasulye haslama baget tavuk kirmizi biber yogurtlamasi ara sade soda

09.11 sabah filtre kahve ogle 3 yumurta sahanda, domates salatalik zeytin peynir ara filtre kahve aksam damates salatalik sogan sogus ve firin kofte

8.11 oruc sonrasi ilk gun cay kave yasak ve tuzsuz beslenme yapmistim onun menusunu yazmistim

Hasiboş listedemisin yine vay anasini azmin kraliçesi diğer adın

Hem de 8 lerdesin
Tesekkur ederim cnm.
Seni buralarda gordum mutlu oldum. Ozlemisim seni ❤❤❤❤❤
Insallah isleriniz bir an once duzene girer. Hastaniza da acil sifalar diliyorum.

Tesekkur ederim cnm.
Seni buralarda gordum mutlu oldum. Ozlemisim seni ❤❤❤❤❤

Insallah isleriniz bir an once duzene girer. Hastaniza da acil sifalar diliyorum.
Azminin devamini dilerim canim..ayni gün yazmasan bile bikaç gün önceki menülerini yinede eksik etmiyorsun burda
Ayrica geçmiş olsun.yediğin .birşey dokunmuş olabilir

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün öğlen doktorlara kontrolüne gittim
Çok şükür omuzdaki yırtık iyileşmiş ( yeni cekilenler gorunmedigine göre ) ama omuzda baya bir ödem varmış oda ağrıya sebep oluyormuş
1 hafta 10 gün kadar kesinlikle hiç bir iş yapmıyorsun dedi ( çok az da olsa yapamazmiyim dedim hatta ama hayır dedi ) Ben sana askıya al demedim mi dedi hatta dedim arabayla gelince mecburiyetten takamadim araba kullanmam da mecbur olmadığım sürece yasak ( kızın havuz faslini söyleyince 2 kere kullanabilirsin dedi

İlaçlarımı düzenli kullanır ve dediğini yaparsam ( krem soğuk kompres falan ) geçer dedi ama düzenli kullanmazsan yada dediklerimi yapmadigin için gecmezse kortizonlu iğne yapılacak mecbur iki kemik arasına dedi
Dedim hayatta olmaz çünkü en son kortizonlu iğne yaptığında hastaneyi ayağa kaldirdigimi hatırlattım o zaman sen ona göre davran dedi

Nöroloji Doktoruna da gorundum boyundaki fıtık lar 3ken 4 olmuş ama ameliyat demem okadar basınç yok şu anda dedi belimde 1 fıtık olmuş 3
Birde bel ve boyunda kireçlenme başlamış
Maalesef sporu şimdilik yasakladı her iki doktor hatta nöroloji doktorum ilk etapta kilo ver ki spora bu halde baslarsan daha beter sakatlarsin kendini dedi ( hiç şaşırmadım tabi )

Bakalım ilaçları aldım bugün başlıyorum biraz daha yediklerimi kisitlamam gerek ki hareket olmadan da eksi gorebileyim şimdilik

Çok geçmiş olsun canim...bence sende listeye katil ..daha dikkat etme zorunda hissediyoruz ozaman...el ele verip fazlaliklardan kurtulalim..benimde inşallah bu son kilo verme derdim olur çünkü farkettimki yaş ilerledikce kilo vermek zorlaşiyor...kendimize kilomuzu koruma sayfasida açariz birgün inşallah...

Merhabalar

Herkes nasıl ?

Banu yinemi hastalandın gadasini aldigim :) Sana dedim hatırlarsan soğuklar sana yaramiyo ..çok geçmiş olsun

Sorma canım ne çektim beee
Şükür diyorum tabi yinede en azından ameliyat falan demedi malum çok tirsiyorum
Aksine havalar burada baya sıcak ama yinede hirkasiz yada yagmurluksuz çıkmıyorum tabi

Rabbim yardımcın olsun canım Çalışan Annelik çok daha zor ♡ Valla helal olsun sana
Kaynina da Rabbim şifalar versin. ...aminnn

Hakikaten ne kadar inatla ben 19 - 20 de kaldım desem de Şubatta 40 oluyorum kız
Eskiden diyet kelimesi heycanlandirirdi yok ormana kosuya gideceğiz yok değişik şeyler hazırlayıp mükemmel bir şekilde devam edeceğiz hatta kim daha fazla kilo verir diye arkadaşlar arasında yarış bile yapardık zevkle Şimdi anam kaç yaşına geldik yine diyet yine diyet diyorum bazen
Rahmetli kayinpederimin bir lafı vardı ( gerçi o sigara için diyordu onu ) içende ölüyor içmeyen de Bazen ben de yiyen de ölüyor yemeyen de diyorum makarasina ama onun ölümün bile hayırlısı demiyorlar boşuna
Sağlığım için bu isi hizlandirmam şart ama spor yasak olunca biraz daha zor oluyor ( sanki yasak değilken deli gibi spor mu yapiyordun diyecekler )
Hani yasak olan daha tatlı gelir ya insana benimki de bu ara o hesap Deli gibi yüzmek v spor yapmak istiyorum ama iyilesince artık

Listeye girme konusunda açıkçası tereddüt ediyorum çünkü millet gaza gelir ben gerilim yaşıyorum ya veremezsem diye vé genelde öyle de oluyor

Bu arada Nöroloji Doktorum sende Fibromiyalji de var dedi Yani mukemmelliyetcilik ve yetememe kaygısı dedi yapacaksam tam yaparım ama yapamazsam da inanılmaz takarim neden olmadı diye İyi bir şey sanirken aslında kendime zarar verdiğimi ve ileride bana sıkıntı olacağını söyledi kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum herşey bazen tam olmasada olur diye

Günaydın Kızlar
Dün ki menüm;

Sabah : 1 adet haşlanmış yumurta, yarım avakado
Ara : 1 fincan adaçayı, 1 adet hurma
Öğle : Sebze çorbası, 2 adet inegöl köfte, 3 yk fırında sebze
Ara : 1 adet armut, 7 adet badem
Akşam : ! kase yoğurt çorbası , 1 kase kırmızı lahana/turp salatası

Toplam kalori; 817 kcal Spor maalesef yok, su 2 litre detoks suyu 1,5 litre normal su

Paylaştım menülerimi

Kalori takibi beni çok iyi disipline ediyor vallahi, sağlıklı beslenmeye o kadar alışmışım ki 3 ayda, sağlıksız birşey yesem hemen suçluluk duyuyorum vücuduma karşı Sen yine harika bomba gibi gidiyorsun
Geçmişler olsun yakınınıza, tez zamanda sağlığına kavuşsun..
Kış yoğunluğu seni de sarmış

Çok geçmiş olsun Kaptan, dikkat et kendine

Bizim takım epey köşesine çekilmiş

Bugün ki menümü yazayım ben de ;

Sabah : 250 ml Muzlu, ananaslı Smothiee
Ara : 1 fincan adaçayı
Öğle : 1 porsiyon karnabahar yemeği, 3 yk yoğurtlu kereviz salatası
Ara : 1 küçücük amasya elması, 7 adet çiğ badem, 1 sade türk kahvesi
Akşam : 1 kase kinoalı mercimek çorbası, 1 porsiyon kırmızı lahana-turp salatası

2 litre detoks suyu, 1 su bardağı maydonoz suyu içtim, 1.5 litre civarında da sade su içmeyi planlıyorum.

İşyerindeki yemeklerden yemiyorum, 21 günlük beyaz detoksta olduğum için evden yemek taşıyorum.
Pazar günleri tam 5 günlük yemeklerimi hazırlıyorum, yani 5 gün boyunca ne yiyeceğim belli oluyor, akşamları da kızımla vakit geçirebiliyorum :)

Usagisan canım bu hafta en fazla kilo alan bireysel sen olduğun için en geç yarın bir sağlıklı tarif ve nerde hata yaptığına dair ufak da olsa birseyler yazman lazim takım ceza yememesi için

Linkleri hemen buraya atıyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri yine ağrılarım arttı hiç kolumu kullanmadığım ve resmen köşe minderi gibi oturduğum halde
İnanılmaz canım sıkılıyor hatta evdekiler otur kitap oku yada internetten film izle diyorlar ama sabit oturmak sıkıyor canımı
Normalde iş yapmamak milletin işine gelir bense deli gibi temizlik yapmak istiyorum hatta kolum geçsin koltukları sileyim falan diyince evdekiler sen dayak istiyorsun diyorlar

Neyse kortizonlu iğne olmak istemediğim için mecbur söz dinliyorum

Çok geçmiş olsun Kaptanım, evdekiler haklı dinlendirmeden geçmez o kol ağrısı, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğimle

Günaydın Herkese!

Dün ki menümde bir değişiklik olmadı, sadece yarım dilim banana bread (muzlu sağlıklı kek) yedim, ilk defa denedim çok beğendim, bugün ara öğünüme koydum.

Bugün ki menümü de paylaşayım;

Sabah : 3 küçük opsiee
Ara : 1 fincan rezene çayı
Öğle : 1 kutu sade activia, 6 yk havuçlu kereviz yemeği
Ara : 1 dilim banana bread, 1 sade türk kahvesi
Akşam : 1 kase kinoalı mercimek çorbası, bol yeşil salata

2 litre detoks suyu, 1,5 litre normal su, spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…