Ay yok bizim kızlar bu ara buralarda. Uzaklaşan kilo alıyor zaten.Bi kaaave arası verdim size de ikram ediim hadi toplaşın :)
Sağol canim bu güzel yorumun içinSabah yumurta olaymış örnek menü diye duvara as.cok güzel perihan.boyle devam et.az da spor yap lütfen.hazir gidiyor kilolar daha hızlı gitsin.
Tesekkur ederim cnm.Hasiboş listedemisin yine vay anasini azmin kraliçesi diğer adın
Hem de 8 lerdesin
Insallah isleriniz bir an once duzene girer. Hastaniza da acil sifalar diliyorum.Benden havadisler şöyle çok yogunum,gerginim.. düzelmeyen işle ilgili sıkıntı var.. haftasonu şehir disindaydim muatabakat sağlanması gereken işler güçler vardı.. diğer yandan eşimin kardesinin sağlık sorunu bizi epey üzdü ama şimdi çok iyi şükür..
Beyleyken beyle :)
Azminin devamini dilerim canim..ayni gün yazmasan bile bikaç gün önceki menülerini yinede eksik etmiyorsun burdaTesekkur ederim cnm.
Seni buralarda gordum mutlu oldum. Ozlemisim seni ❤❤❤❤❤
Insallah isleriniz bir an once duzene girer. Hastaniza da acil sifalar diliyorum.
Çok geçmiş olsun canim...bence sende listeye katil ..daha dikkat etme zorunda hissediyoruz ozaman...el ele verip fazlaliklardan kurtulalim..benimde inşallah bu son kilo verme derdim olur çünkü farkettimki yaş ilerledikce kilo vermek zorlaşiyor...kendimize kilomuzu koruma sayfasida açariz birgün inşallah...Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğlen doktorlara kontrolüne gittim
Çok şükür omuzdaki yırtık iyileşmiş ( yeni cekilenler gorunmedigine göre ) ama omuzda baya bir ödem varmışoda ağrıya sebep oluyormuş
1 hafta 10 gün kadar kesinlikle hiç bir iş yapmıyorsun dedi ( çok az da olsa yapamazmiyim dedim hattaama hayır dedi ) Ben sana askıya al demedim mi dedi hatta dedim arabayla gelince mecburiyetten takamadim araba kullanmam da mecbur olmadığım sürece yasak ( kızın havuz faslini söyleyince 2 kere kullanabilirsin dedi
İlaçlarımı düzenli kullanır ve dediğini yaparsam ( krem soğuk kompres falan ) geçer dedi ama düzenli kullanmazsan yada dediklerimi yapmadigin için gecmezse kortizonlu iğne yapılacak mecbur iki kemik arasına dedi
Dedim hayatta olmaz çünkü en son kortizonlu iğne yaptığında hastaneyi ayağa kaldirdigimi hatırlattımo zaman sen ona göre davran dedi
Nöroloji Doktoruna da gorundumboyundaki fıtık lar 3ken 4 olmuş ama ameliyat demem okadar basınç yok şu anda dedi belimde 1 fıtık olmuş 3
Birde bel ve boyunda kireçlenme başlamış
Maalesef sporu şimdilik yasakladı her iki doktor hatta nöroloji doktorum ilk etapta kilo ver ki spora bu halde baslarsan daha beter sakatlarsin kendini dedi ( hiç şaşırmadım tabi )
Bakalım ilaçları aldım bugün başlıyorumbiraz daha yediklerimi kisitlamam gerek ki hareket olmadan da eksi gorebileyim şimdilik
Merhabalar
Herkes nasıl ?
Banu yinemi hastalandın gadasini aldigim :) Sana dedim hatırlarsan soğuklar sana yaramiyo ..çok geçmiş olsun
Benden havadisler şöyle çok yogunum,gerginim.. düzelmeyen işle ilgili sıkıntı var.. haftasonu şehir disindaydim muatabakat sağlanması gereken işler güçler vardı.. diğer yandan eşimin kardesinin sağlık sorunu bizi epey üzdü ama şimdi çok iyi şükür..
Çok geçmiş olsun canim...bence sende listeye katil ..daha dikkat etme zorunda hissediyoruz ozaman...el ele verip fazlaliklardan kurtulalim..benimde inşallah bu son kilo verme derdim olur çünkü farkettimki yaş ilerledikce kilo vermek zorlaşiyor...kendimize kilomuzu koruma sayfasida açariz birgün inşallah...
Ev ahalisini gönderdim.evi toparlayıp kursa geçeceğim. kış geldiğinden beri kahvaltı yapasım yok. Sabah meyve yiyip çıkıyorum evden genelde. Sürekli yapmasam da kalori takibine devam etmeye çalışıyorum. O kadar uğraşla verilen kiloları geri almak istemem .
Dila ve abe den de menü bekliyoruz.
Geçmişler olsun yakınınıza, tez zamanda sağlığına kavuşsun..Benden havadisler şöyle çok yogunum,gerginim.. düzelmeyen işle ilgili sıkıntı var.. haftasonu şehir disindaydim muatabakat sağlanması gereken işler güçler vardı.. diğer yandan eşimin kardesinin sağlık sorunu bizi epey üzdü ama şimdi çok iyi şükür..
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğlen doktorlara kontrolüne gittim
Çok şükür omuzdaki yırtık iyileşmiş ( yeni cekilenler gorunmedigine göre ) ama omuzda baya bir ödem varmışoda ağrıya sebep oluyormuş
1 hafta 10 gün kadar kesinlikle hiç bir iş yapmıyorsun dedi ( çok az da olsa yapamazmiyim dedim hattaama hayır dedi ) Ben sana askıya al demedim mi dedi hatta dedim arabayla gelince mecburiyetten takamadim araba kullanmam da mecbur olmadığım sürece yasak ( kızın havuz faslini söyleyince 2 kere kullanabilirsin dedi
İlaçlarımı düzenli kullanır ve dediğini yaparsam ( krem soğuk kompres falan ) geçer dedi ama düzenli kullanmazsan yada dediklerimi yapmadigin için gecmezse kortizonlu iğne yapılacak mecbur iki kemik arasına dedi
Dedim hayatta olmaz çünkü en son kortizonlu iğne yaptığında hastaneyi ayağa kaldirdigimi hatırlattımo zaman sen ona göre davran dedi
Nöroloji Doktoruna da gorundumboyundaki fıtık lar 3ken 4 olmuş ama ameliyat demem okadar basınç yok şu anda dedi belimde 1 fıtık olmuş 3
Birde bel ve boyunda kireçlenme başlamış
Maalesef sporu şimdilik yasakladı her iki doktor hatta nöroloji doktorum ilk etapta kilo ver ki spora bu halde baslarsan daha beter sakatlarsin kendini dedi ( hiç şaşırmadım tabi )
Bakalım ilaçları aldım bugün başlıyorumbiraz daha yediklerimi kisitlamam gerek ki hareket olmadan da eksi gorebileyim şimdilik
Çok geçmiş olsun Kaptanım, evdekiler haklı dinlendirmeden geçmez o kol ağrısı, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğimleSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri yine ağrılarım arttıhiç kolumu kullanmadığım ve resmen köşe minderi gibi oturduğum halde
İnanılmaz canım sıkılıyor hatta evdekiler otur kitap oku yada internetten film izle diyorlar ama sabit oturmak sıkıyor canımı
Normalde iş yapmamak milletin işine gelir bense deli gibi temizlik yapmak istiyorumhatta kolum geçsin koltukları sileyim falan diyince evdekiler sen dayak istiyorsun diyorlar
Neyse kortizonlu iğne olmak istemediğim için mecbur söz dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?