En büyüğü 15 yaşinda..en küčüğü 7...orasi öylede bazen çok üstüme geliyor herşey..canlari sağolsun ama gercekten bazen cok bunaltiyorlar. Bikaç gün içinde stresden yüzümde sivilceler cikti ..Yaşları kaç perihan.ergenlik bunalimlari mı acaba.hepimizin bezdigi neden çocuk yaptığını sorguladığı oluyor inan.sonra bir sarilıyorlar öpüyorlar hepsi geçiyor.
Annelik zor zanaat arkadaşım.dünyalar kadar sabır gerektiriyor.kendine zaman ayırıp evden uzaklas biraz.Sevdigin bir şeyle uğraş.kafayi resetlemek lazım arada.En büyüğü 15 yaşinda..en küčüğü 7...orasi öylede bazen çok üstüme geliyor herşey..canlari sağolsun ama gercekten bazen cok bunaltiyorlar. Bikaç gün içinde stresden yüzümde sivilceler cikti ..
Hasibe akşam yemeği saatini erkene çeksen daha çok kilo verilmez mi.uyguladigin program ne diyor bu konuda.6 gibi yesen yani en geç.Slm kizlar
Bugunku menum
Gun icerisinde
Filtre kahve
Cay
19.00 kiymali bulgurlu kuru biber dolmasi yogurt ve findik
Filtre kahve
Sade soda
6-7 arasi diyor cnm program ama dun biraz geçe kaldim annemi hastaneye kontrole goturdum sonra carsida dolastik birazHasibe akşam yemeği saatini erkene çeksen daha çok kilo verilmez mi.uyguladigin program ne diyor bu konuda.6 gibi yesen yani en geç.
Hoş geldin. Sevindim daha iyi olmana.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
İki gundur yine kafam bir milyonUfaklikgin yuzmesine bile zoraki götürdüm kuzuyu birde aksam disciye götürdüm
Şükür öksürük baya hafifledi ve bayginlik yasamadim dünden beri
Beslenme konusunda fena gitmiyorum ama hala suyum yetersizbugün daha fazla içmek için özen göstereceğim
Gunaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 70.1
Fark -700 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?