- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Çok geçmiş olsun. Ense deyince aklıma hemen tansiyon geldi. Daha önce olmuşmuydu?
Çok geçmiş olsun Banucum.Naptılar düşürdülermi tansiyonunu miniğinBir kere daha olmuştu ama onda tansiyon ölçmek aklımıza gelmedi birde kustu o zaman sonra rahatladım deyince doktora gitmedik herhalde mideyi yordu oda başına da ağrı yaptı diye
Çok üzüldüm umarım hızlıca iyileşir. Tetikleyen sebepleri iyi saptayıp ekarte etmek lazım. Umarım tek seferlik geçici birşeydir, bir daha yaşamaz.Doktor şansa mükemmel ilgilenen bir doktora denge geldikSağ Olsun nörolojik muayenesini yaptı ve tabi hemen kan ve idrar tahlili istedi Tansiyonu şükür düştü ama sonuç çıkınca geldiğinde tekrar bakarız dedi 2 saat daha buradayız
Gerci iyi olsun da önemli değil
Sonuca göre bakacagız ama sen yinede haftasonu düzenli aralıklarla tansiyonu ölç ve not et dedisonra da olmadı duruma göre çocuk doktoruna götürürsün haftaiçi oda gerekirse MR ister dedi
Kuşuma kelebek taktılar tekrar kan almak gerekirse diye
Pazartesi kuzuyu okula bırakıp kesinlikle birşeyler yapmaya başlıyorumsöz ♡♡♡
Önümüzdeki ay esimin kuzeninin nişanı olacakyine şişman gideceğim ama Mayısta düğünü olacak işte o zaman millete vayyyy dedirtecegim kesinlikle
Sorma valla bende göremiyorum
Ne güzel eskiden her hafta diyetisyen bahanesiyle gorusuyorduk
Neyse okul açılsın da olmadı artık bir kahve içmeye bulusuruz olmadı bir gün çat kapı yapacağım kendisineSensin bana vakit ayirmayan diye
Bunu bir ara denemek istiyorum
Bir ara fırın bozukken tarifi geçmişti elime de sonra yok olduhazır bulmusken aklıma gelmişken denemem lazım
Kızlar Sonuç Listesi tamamlanmışBu hafta 5.ci olmuşuz
Aslında harika bir yüzdemiz var ama diğer takımlar da baya bir emek vermişler bu hafta
Kızlar deli olacağım
Küçük kuzum başım diye ağlamaya başladı ve ensesinin hemen üstünü göstermeye başladı neren ağrıyor diyince
Telefonun ışığıyla dikkatli bir bakalım dedik de kuzunun hemen başının dibinde 4 - 5 tane sivilce gibi kızarıklık ve elletmiyor bile çok acıyor diye
Birazdan hazırlanıp hastaneye götüreceğiz mecburağlamaktan bir hal oldu kuzum
Allahım günüme şükür tamam da her gün de bir aksiyon olmasa arada da ben dinlenebilsem demeden geçemiyorum
Bugunku menumu vereyim
10.00 sade turk kahvesi
12.40 kabakli ve kirmizi biberli yumurta domates salatalik zeytin peynir 4 ceviz
17.30 cay
19.00 taze fasulye dolma (bulgurlu) cacik ama yogurdu sulandirmadim.
23.30 filtre kahve
Eki Görüntüle 2305115 Eki Görüntüle 2305116
Çok üzüldüm umarım hızlıca iyileşir. Tetikleyen sebepleri iyi saptayıp ekarte etmek lazım. Umarım tek seferlik geçici birşeydir, bir daha yaşamaz.
Hadi gözünüz aydın merak etmiştim ben deÇok şükür eve donebildik
Tansiyonu normale geldi ve kan sonuçlarında bir şey yokİdrarda hafif iltihabı çıktı ama o sebep olmaz dedi Bol bol su için onun için antibiyotik vermek istemiyorum dedi ki bende antibiyotiğe zaten mecbur kalmadıkça tamam demem
Şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğimDoktor hatta sağ olsun polikliniğe Randevu alamazsaniz gelin 1 hafta sonra acilde tekrar bakarız duruma ona göre olmadı zaten MR çekilir tekrarlarsa dedi
Şükür rahatladı da ağlaması da kesildi keyfi de yerine geldi
Bugünkü menüm:
Sabah: Sütlü kahve
Ara: Yarım salkım siyah üzüm
Öğle: Otlu peynirli omlet, salata, ayran
Ara: 2 bardacık
Akşam: 1 dilim mezgit, salata, karpuz
Su: 2 lt
Spor: yok
O zaman iki ana öğünü sırf aşure ile geçirebilirimBu arada aşure hastasıyım ben de hele sıcak sıcak of
Yaklaşık iki yıl diyetisyen gözetiminde beslendigim dönemde diyetisyenimin önerisi öğlen menusun de öğün olarak bir kase aşure yenilebilir derdi
Ay ben bunu ilk defa duydum hemen denicemOopsie ekmeklerden denedim şahane oldular.. sıfır gluten.. 3 malzeme ile veri veri gut oldular
Ahanda tarif
Eki Görüntüle 2305027
Nikah tarihimizi yine biraz erteledik, çocukların okul taksitleri, evin döşenmesi vs vs bayağı masraflarımız var bu ara, biraz rahatlamamız lazım. Belki kasım belki ocak net tarih yok şimdilikİyi akşamlar kızlar.
@HasibeG doğum günü masası süperdi. Ellerine sağlık.bu hafta rekor kırdın kiloda. Hep böyle gitsin Allahın izniyle.
@DilaBg çok güzel incelmişsin maşallah. Nikahına ne kadar kaldı.
Ayy çok geçmiş olsun, bişey çıkmamasına çok sevindim, inşaallah bir daha yaşamazsınızÇok şükür eve donebildik
Tansiyonu normale geldi ve kan sonuçlarında bir şey yokİdrarda hafif iltihabı çıktı ama o sebep olmaz dedi Bol bol su için onun için antibiyotik vermek istemiyorum dedi ki bende antibiyotiğe zaten mecbur kalmadıkça tamam demem
Şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğimDoktor hatta sağ olsun polikliniğe Randevu alamazsaniz gelin 1 hafta sonra acilde tekrar bakarız duruma ona göre olmadı zaten MR çekilir tekrarlarsa dedi
Şükür rahatladı da ağlaması da kesildi keyfi de yerine geldi
Günaydın Kızlar
Ben dün akşam semeri koparılmış eşşek gibi hem bisküvi yedim hem de bir kase puding yedimMotivasyonum inanılmaz düştü, sağlam bi sopaya ihtiyacım var. Kimdi bizim sopacımız?
O zaman iki ana öğünü sırf aşure ile geçirebilirim
Ay ben bunu ilk defa duydum hemen denicem
Nikah tarihimizi yine biraz erteledik, çocukların okul taksitleri, evin döşenmesi vs vs bayağı masraflarımız var bu ara, biraz rahatlamamız lazım. Belki kasım belki ocak net tarih yok şimdilik
Ayy çok geçmiş olsun, bişey çıkmamasına çok sevindim, inşaallah bir daha yaşamazsınız
Hadi ya .. kötü olmuş ..
İki üç gün onları temizlemekle ugrasacaksin artik..
Duygusal boşluktan tatlıya sarıyoruz.. öyle bir aninmiydi yahut mens dönemi ..
O zaman bugün iki kati spor yapalim sopa yerine
Bol su,yeşil çay eşliğinde alınan tatlının acı acı çıkması olayı
Biraz o tarihin ertelenmesi de etkiledi, biraz kızımın bu hafta hasta olması işlerin birikmesi de etkiledi, Okulu daha yeni biraz tedirginim iyi mi değil mi diye o da tetikledi var oğlu var yaniKopan kayisin sebebi ertelenen nikah tarihi olabilir o vakit .
Uzman psikolog yena
Şaka bir yana herseyde vardir bir hayır..
Biraz o tarihin ertelenmesi de etkiledi, biraz kızımın bu hafta hasta olması işlerin birikmesi de etkiledi, Okulu daha yeni biraz tedirginim iyi mi değil mi diye o da tetikledi var oğlu var yaniBen de yüksek oranda anksiyete olduğu için kedi düşse endişe krizlerim başlıyor
Bugün kızım yok dün akşam babası aldı, kendime ceza 1 saat zumba, yarım saat ip atlama yapıcam, evi temizlicem vs vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?