Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok geçmiş olsun. Ense deyince aklıma hemen tansiyon geldi. Daha önce olmuşmuydu?

Bir kere daha olmuştu ama onda tansiyon ölçmek aklımıza gelmedi birde kustu o zaman sonra rahatladım deyince doktora gitmedik herhalde mideyi yordu oda başına da ağrı yaptı diye

Bir kere daha olmuştu ama onda tansiyon ölçmek aklımıza gelmedi birde kustu o zaman sonra rahatladım deyince doktora gitmedik herhalde mideyi yordu oda başına da ağrı yaptı diye
Çok geçmiş olsun Banucum.Naptılar düşürdülermi tansiyonunu miniğin

Doktor şansa mükemmel ilgilenen bir doktora denge geldik Sağ Olsun nörolojik muayenesini yaptı ve tabi hemen kan ve idrar tahlili istedi Tansiyonu şükür düştü ama sonuç çıkınca geldiğinde tekrar bakarız dedi 2 saat daha buradayız
Gerci iyi olsun da önemli değil

Sonuca göre bakacagız ama sen yinede haftasonu düzenli aralıklarla tansiyonu ölç ve not et dedi sonra da olmadı duruma göre çocuk doktoruna götürürsün haftaiçi oda gerekirse MR ister dedi

Kuşuma kelebek taktılar tekrar kan almak gerekirse diye

Kahvaltı 1 dilim beyaz peynir, 1 pastane simiti, 10 zeytin, yeşillik, domates, salatalık

Öğlen yarım porsiyon ciğer şiş, ekmeğinden küçük bir parça, 2 yk ezme, 1 yk patlıcan közleme, 2 yk yoğurt

Akşam 10 tavuk nugget, 3 parça patates kızartması, 1 yk ketçap, yarım çay bardağı kola

Ara 1 avuç kabak çekirdeği, küçük salkım siyah üzüm
Koşuşturunca ne yediğimi bilemedim.
2 litre su
15 yarım mekik, 25 tam mekik, 12 bacak kaldırma, 35+35 saniye plunk

Çok üzüldüm umarım hızlıca iyileşir. Tetikleyen sebepleri iyi saptayıp ekarte etmek lazım. Umarım tek seferlik geçici birşeydir, bir daha yaşamaz.

Demek sende görmüyorsun .. selam söylersin karşılaştığınızda..
Ekmeği kesinlikle denemelisin Banu şahane oluyor :)
Kızlar Sonuç Listesi tamamlanmış Bu hafta 5.ci olmuşuz
Aslında harika bir yüzdemiz var ama diğer takımlar da baya bir emek vermişler bu hafta

Ben ilk üçte oluruz diye tahmin ediyordum

Allah Allah ya.. çok geçmiş olsun canım

Mis mis afiyet olsun

Çok üzüldüm umarım hızlıca iyileşir. Tetikleyen sebepleri iyi saptayıp ekarte etmek lazım. Umarım tek seferlik geçici birşeydir, bir daha yaşamaz.

Daha evvel de bir kere olmuştu ama kusunca biraz geçti dedi diye doktora goturmedik Doktora sorunca söyledik tabi

Çok şükür eve donebildik

Tansiyonu normale geldi ve kan sonuçlarında bir şey yok İdrarda hafif iltihabı çıktı ama o sebep olmaz dedi Bol bol su için onun için antibiyotik vermek istemiyorum dedi ki bende antibiyotiğe zaten mecbur kalmadıkça tamam demem

Şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğim Doktor hatta sağ olsun polikliniğe Randevu alamazsaniz gelin 1 hafta sonra acilde tekrar bakarız duruma ona göre olmadı zaten MR çekilir tekrarlarsa dedi
Şükür rahatladı da ağlaması da kesildi keyfi de yerine geldi

Hadi gözünüz aydın merak etmiştim ben de

Bugünkü menüm:
Sabah: Sütlü kahve
Ara: Yarım salkım siyah üzüm
Öğle: Otlu peynirli omlet, salata, ayran
Ara: 2 bardacık
Akşam: 1 dilim mezgit, salata, karpuz
Su: 2 lt
Spor: yok

Ne güzel olmuş böyle

Bu arada aşure hastasıyım ben de hele sıcak sıcak of

Yaklaşık iki yıl diyetisyen gözetiminde beslendigim dönemde diyetisyenimin önerisi öğlen menusun de öğün olarak bir kase aşure yenilebilir derdi
O zaman iki ana öğünü sırf aşure ile geçirebilirim
Oopsie ekmeklerden denedim şahane oldular.. sıfır gluten.. 3 malzeme ile veri veri gut oldular

Ahanda tarif
Eki Görüntüle 2305027
Ay ben bunu ilk defa duydum hemen denicem
Nikah tarihimizi yine biraz erteledik, çocukların okul taksitleri, evin döşenmesi vs vs bayağı masraflarımız var bu ara, biraz rahatlamamız lazım. Belki kasım belki ocak net tarih yok şimdilik
Ayy çok geçmiş olsun, bişey çıkmamasına çok sevindim, inşaallah bir daha yaşamazsınız

Günaydın Kızlar
Ben dün akşam semeri koparılmış eşşek gibi hem bisküvi yedim hem de bir kase puding yedim Motivasyonum inanılmaz düştü, sağlam bi sopaya ihtiyacım var. Kimdi bizim sopacımız?

Hadi ya .. kötü olmuş ..
İki üç gün onları temizlemekle ugrasacaksin artik..

Duygusal boşluktan tatlıya sarıyoruz.. öyle bir aninmiydi yahut mens dönemi ..

O zaman bugün iki kati spor yapalim sopa yerine
Bol su,yeşil çay eşliğinde alınan tatlının acı acı çıkması olayı

Kopan kayisin sebebi ertelenen nikah tarihi olabilir o vakit .
Uzman psikolog yena

Şaka bir yana herseyde vardir bir hayır..

Son düzenleme:
Kopan kayisin sebebi ertelenen nikah tarihi olabilir o vakit .
Uzman psikolog yena

Şaka bir yana herseyde vardir bir hayır..
Biraz o tarihin ertelenmesi de etkiledi, biraz kızımın bu hafta hasta olması işlerin birikmesi de etkiledi, Okulu daha yeni biraz tedirginim iyi mi değil mi diye o da tetikledi var oğlu var yani Ben de yüksek oranda anksiyete olduğu için kedi düşse endişe krizlerim başlıyor

Bugün kızım yok dün akşam babası aldı, kendime ceza 1 saat zumba, yarım saat ip atlama yapıcam, evi temizlicem vs vs..

Endişe hepimizde var.. kadınların ,anneligin dogasi..

Kizin kaç yaşın da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…