• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

@DilaBg aşure şahane bir nimet 🙂
İşte odemidir ,siskinligidir,içinde ki sekeridir olmasa..

Pekmezle de yaparlar fakat ben hiç sevmemistim o halini ..
İlla bol rafine şeker olacak içinde 🤪
Ahahaha evet kesinlikle şekersiz olmaz :confused:
Instagramda takip ettiğim biri var tüm yiyeceklerin sağlıklı hallerini yapıp paylaşıyor, aşurenin de yapıp paylaşacakmış merak ediyorum bakalım nasıl yapacak ondan denerim bende.

Ahahaha evet kesinlikle şekersiz olmaz :confused:
Instagramda takip ettiğim biri var tüm yiyeceklerin sağlıklı hallerini yapıp paylaşıyor, aşurenin de yapıp paylaşacakmış merak ediyorum bakalım nasıl yapacak ondan denerim bende.

Kimi takip ediyorsun ? bakim ben de

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Gece çok geç yatınca haliyle sabah erken kalkamadim :(
Hala sersem gibiyim aslında ama yinede zorla da olsa yataktan kalktım ;)

Kendime geleyim de sonra artık kahvaltıya bakarım ;) Öğleden sonra bir uzaktan arabanın cenazesi var ona gideceğim ;) Büyük kızda temizlik yaparım o ara ben diyor tabi Ufakligi da bırakırım oda evde dinlensin biraz ;)

Gunaydin kizlarr
Dun bulgurlari yiyince sabah +0.4 yansidi hemen tartiya :KK48:
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Bugunde kizlari havuza goturecektim. Nasip degilmis artik ne diyelim. :KK43:

Demek sende görmüyorsun .. selam söylersin karşılaştığınızda..
Ekmeği kesinlikle denemelisin Banu şahane oluyor :)

Ben ilk üçte oluruz diye tahmin ediyordum

Allah Allah ya.. çok geçmiş olsun canım

Mis mis afiyet olsun

Tesekkur ederim cnm ❤

Çok şükür eve donebildik :KK66:

Tansiyonu normale geldi ve kan sonuçlarında bir şey yok :KK66: İdrarda hafif iltihabı çıktı ama o sebep olmaz dedi :KK66: Bol bol su için onun için antibiyotik vermek istemiyorum dedi ki bende antibiyotiğe zaten mecbur kalmadıkça tamam demem :KK66:

Şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğim :KK66: Doktor hatta sağ olsun polikliniğe Randevu alamazsaniz gelin 1 hafta sonra acilde tekrar bakarız duruma ona göre olmadı zaten MR çekilir tekrarlarsa dedi :KK66:
Şükür rahatladı da ağlaması da kesildi keyfi de yerine geldi :KK66:

Gecmis olsun cnm Allah bir daha yasatmasin

Günaydın Kızlar :KK200:
Ben dün akşam semeri koparılmış eşşek gibi hem bisküvi yedim hem de bir kase puding yedim :KK17: Motivasyonum inanılmaz düştü, sağlam bi sopaya ihtiyacım var. Kimdi bizim sopacımız? :sopa:

Sopacimiz Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ama bu ara buralarda degil iyidir insallah

Gunaydin kizlarr
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.

Tesekkur ederim cnm ❤

Sopacimiz Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ama bu ara buralarda degil iyidir insallah
Senin kıza da çok geçmiş olsun :dua:

Gunaydin kizlarr

Tesekkur ederim cnm ❤

Sağ olasın canım şükür şu anda iyi hatta ablasiyla gezmeye çıktı ;) tabi temizlik bana kaldı :D

Aksam da bir tanıdığın kardeşi evleniyor ;) gerçi cadı beni davet etmeyi unutmuş ama arkadaş ille benim eşim gitmek istemiyor gel birlikte gidelim nasılsa sende tanıyorsun dedi ;) gündüz cenaze akşam düğün :D
Hayat maalesef böyle gulmekle ağlamak kardes demiyorlar boşuna ;)

Selamlar çıtırlar.
oynakbasi34 oynakbasi34 sevindim yavrunun iyi olmasına. Bununla kalsın inşallah.
Bulamiyorum Bulamiyorum geçmiş olsun kuzucuğa.nasıl oldu şimdi.
@DilaBg iyi haydi canım. Daha vaktin var kilo vermek için. İncecik gelin olacaksın Allahın izniyle.
@YENA kolay gelsin sana da. Ev işi bitmiyor. İster çalışan kadın ol ister evde kal detay yapacağım hijyenik olsun dedin mi bayağı mesai çıkıyor

Gunaydin kizlarr

Tesekkur ederim cnm ❤

Geçmiş olsun. Daha iyidir umarım.
Antibiyotiği doktor mu verdi?

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. nerelerdesin. DİYET alışverişi yaptım dedin bekliyorum ben seni. İyisindir inşallah.
Burdayım canım.... :KK36: Anam fark edildim. Bak şimdi kendimi kötü hissettim. Canım ben sessiz sedasız bir kaptan arkadaşımın peşinden gittim. Kaptana söylemiştim ama özelden... Sanırım size bahsetmemiş. Beni gerçekten sıkıştıracak günü gününe izleyecek bir kaptan olsun istedim yanımda valla kötü bir niyetim yoktu. Sizler gencsiniz önünüzde -Allah nasip etsin inşallah- uzun bir süre var. Benim zamanım o kadar yok ve kalan gunlerimi de şişko şişko gezerek tüketmeye korkuyorum. Kaptanimizi da hoş görüyorum yaşadıkları hayatı hep zor geçiyor onun da tercihi değil yani elinde olan bir şey değil...Gittiğim takım da o kadar kalabalık ki...listeye girmem zaman alacak şansıma tüküreyim. Kacamaksiz geçiriyorum gunlerimi. Başladım diyete...tek eksiğim spor...okul acilir açılmaz ona da başlıyorum...ders programım belli oldu....onu da oturtacagim inşallah...iyiyim çok şükür...her şey yolunda...beni yanlış anlamanizdan çok korkuyorum umarım aklınıza bir şey gelmez. Seslendiginiz selam verdiğiniz an yanınızdayim. :KK200:

Hastanede beklemedeyiz :KK43: Kuzumun tansiyonu 14/9 çıktı :KK43:
Doktor bir 20 dakika dinlensin tekrar bakalım dedi ( gerçi hiç yorulmadi direk arabayla açılınca önüne kadar geldik )
Geçmiş olsun Banucum... Allah şifa versin. Çocuklar böyle böyle büyüyor . :işsiz:

Gunaydin kizlarr

Tesekkur ederim cnm ❤

Asibem iyiyim tatlım...itinayla sopalarim...kimi seni mi yoksa :sopa:
Emine ye geçmiş olsun. Umarım düzelmiştir.

Back