Ahahaha evet kesinlikle şekersiz olmaz@DilaBg aşure şahane bir nimet
İşte odemidir ,siskinligidir,içinde ki sekeridir olmasa..
Pekmezle de yaparlar fakat ben hiç sevmemistim o halini ..
İlla bol rafine şeker olacak içinde
4.5 yaşında 2 ay sonra 5 olacak, anasınıfına başladı bu yıl.Endişe hepimizde var.. kadınların ,anneligin dogasi..
Kizin kaç yaşın da ?
Kucukmus daha . Çok sever çok mutlu olur okulunda umarım ..4.5 yaşında 2 ay sonra 5 olacak, anasınıfına başladı bu yıl.
Afiyet olsun ve kolay gelsinBen de temizlik , duzen vb günüm olacak bugün.
Kalkıp çay koyim kahvalti hazırlığı yapım.
Herkese huzurlu bir gün diliyorum
Ahahaha evet kesinlikle şekersiz olmaz
Instagramda takip ettiğim biri var tüm yiyeceklerin sağlıklı hallerini yapıp paylaşıyor, aşurenin de yapıp paylaşacakmış merak ediyorum bakalım nasıl yapacak ondan denerim bende.
mutfaktayusufvar bu kişiyi bir de sekersiztarif diye bir sayfa var onları takip ediyorum güzel tarifler veriyorlar.Kimi takip ediyorsun ? bakim ben de
Demek sende görmüyorsun .. selam söylersin karşılaştığınızda..
Ekmeği kesinlikle denemelisin Banu şahane oluyor :)
Ben ilk üçte oluruz diye tahmin ediyordum
Allah Allah ya.. çok geçmiş olsun canım
Mis mis afiyet olsun
Çok şükür eve donebildik
Tansiyonu normale geldi ve kan sonuçlarında bir şey yokİdrarda hafif iltihabı çıktı ama o sebep olmaz dedi Bol bol su için onun için antibiyotik vermek istemiyorum dedi ki bende antibiyotiğe zaten mecbur kalmadıkça tamam demem
Şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğimDoktor hatta sağ olsun polikliniğe Randevu alamazsaniz gelin 1 hafta sonra acilde tekrar bakarız duruma ona göre olmadı zaten MR çekilir tekrarlarsa dedi
Şükür rahatladı da ağlaması da kesildi keyfi de yerine geldi
Günaydın Kızlar
Ben dün akşam semeri koparılmış eşşek gibi hem bisküvi yedim hem de bir kase puding yedimMotivasyonum inanılmaz düştü, sağlam bi sopaya ihtiyacım var. Kimdi bizim sopacımız?
Senin kıza da çok geçmiş olsunGunaydin kizlarr
Dun bulgurlari yiyince sabah +0.4 yansidi hemen tartiya
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Bugunde kizlari havuza goturecektim. Nasip degilmis artik ne diyelim.
Tesekkur ederim cnm ❤
Gecmis olsun cnm Allah bir daha yasatmasin
SopacimizElhan ama bu ara buralarda degil iyidir insallah
Gunaydin kizlarr
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Tesekkur ederim cnm ❤
Geçmiş olsun. Daha iyidir umarım.Gunaydin kizlarr
Tesekkur ederim cnm ❤
Burdayım canım....Elhan nerelerdesin. DİYET alışverişi yaptım dedin bekliyorum ben seni. İyisindir inşallah.
Geçmiş olsun Banucum... Allah şifa versin. Çocuklar böyle böyle büyüyor .Hastanede beklemedeyizKuzumun tansiyonu 14/9 çıktı
Doktor bir 20 dakika dinlensin tekrar bakalım dedi ( gerçi hiç yorulmadi direk arabayla açılınca önüne kadar geldik )
Asibem iyiyim tatlım...itinayla sopalarim...kimi seni mi yoksaGunaydin kizlarr
Tesekkur ederim cnm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?