Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tebrik ederim sonuçlar çok güzel hiç artı yok.

Banucjm sizin akupunktur nooldu arami verdiniz ?

Valla resmen yalan oldu
Hem uzak hemde iki kişi birden ağır geldi malum masraflarimiz da cogalinca
Büyük zaten bir türlü sevemedi sonuçta sırf haftalik tartı hesabı yüzünden kendimi kastım ve kötü hissettim diyip durdu neymiş okadar kastiktan sonra kendi de zaten verirmis üzerine dünya para vermek olmazmış Babasına yazikmis

Tebrik ederim sonuçlar çok güzel hiç artı yok.

Kesinlikle kızlar bir harika ♡♡♡♡

Şimdi okul başlayınca daha bir dikkat eder bence kızın tabi sende :)

Şimdi okul başlayınca daha bir dikkat eder bence kızın tabi sende :)

Kesinlikle zaten onun okulu ay sonunda açılacak o arada sabahları erken kalkıp yürüyüşe mi gitsem diyor ben belimize ağrısı yüzündenpek niyetlenemiyorum şu ara ama evde birşeyler yaparım bende o zaman ( Leslie Baci sağ olsun )

Leslie yap Banu .. cok etkili 15-20 dk. Olanla başla mesela ihmal etme lutfen..
Artık kendin için yap birşeyler söz ver..

Leslie yap Banu .. cok etkili 15-20 dk. Olanla başla mesela ihmal etme lutfen..
Artık kendin için yap birşeyler söz ver..

Pazartesi kuzuyu okula bırakıp kesinlikle birşeyler yapmaya başlıyorum söz ♡♡♡
Önümüzdeki ay esimin kuzeninin nişanı olacak yine şişman gideceğim ama Mayısta düğünü olacak işte o zaman millete vayyyy dedirtecegim kesinlikle

Bu arada moni nerelerdesin? Denk mi gelemiyoruz merak ettim seni fıstık ..

Sorma valla bende göremiyorum
Ne güzel eskiden her hafta diyetisyen bahanesiyle gorusuyorduk
Neyse okul açılsın da olmadı artık bir kahve içmeye bulusuruz olmadı bir gün çat kapı yapacağım kendisine Sensin bana vakit ayirmayan diye

Oopsie ekmeklerden denedim şahane oldular.. sıfır gluten.. 3 malzeme ile veri veri gut oldular

Ahanda tarif
Eki Görüntüle 2305027

Bunu bir ara denemek istiyorum
Bir ara fırın bozukken tarifi geçmişti elime de sonra yok oldu hazır bulmusken aklıma gelmişken denemem lazım

19da bitmesi gereken yemegime simdi basladim. Cok gecikmis sayilmam

Gittim sadece cay ictim geldim cnm. Simdi yemegimi yiyorum

Yemek yeseydim orda cay da icemezdim. Neyse kazasiz atlattik geldik cok sukur

Tesekkur ederim cnm

Bulamiyorum canım Son bildirimin 93.2 kg ile

Tamam cnm not aldim bende unutmam bir daha

Merhabalar

Herkes iyidir umarım

Bulamiyorum yavrimu o nasıl kilo vermek öyle bayıldım inan...

@mavimli mesajıma çok güldüm ben botoks yazmisimdirda klavye detoksa çevirmiştir

Insallah daha cok cok cok veririm cnm ❤❤❤

Kızlar deli olacağım
Küçük kuzum başım diye ağlamaya başladı ve ensesinin hemen üstünü göstermeye başladı neren ağrıyor diyince
Telefonun ışığıyla dikkatli bir bakalım dedik de kuzunun hemen başının dibinde 4 - 5 tane sivilce gibi kızarıklık ve elletmiyor bile çok acıyor diye

Birazdan hazırlanıp hastaneye götüreceğiz mecbur ağlamaktan bir hal oldu kuzum
Allahım günüme şükür tamam da her gün de bir aksiyon olmasa arada da ben dinlenebilsem demeden geçemiyorum

Hastanede beklemedeyiz Kuzumun tansiyonu 14/9 çıktı
Doktor bir 20 dakika dinlensin tekrar bakalım dedi ( gerçi hiç yorulmadi direk arabayla açılınca önüne kadar geldik )
Ayy kıyamam ne oldu ki kuzuya. İnşallah basit bir şeydir. Dua edeceğim. Haber et arkadaşım.

Tesekkur ederim cnm ❤

Doktor bir 20 dakika dinlensin tekrar bakalım dedi ( gerçi hiç yorulmadi direk arabayla açılınca önüne kadar geldik )

20 dk sonra kac cikti cnm ne yaptiniz haber et bizede

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Ense deyince aklıma hemen tansiyon geldi. Daha önce olmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…