• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok geçmiş olsun. Ense deyince aklıma hemen tansiyon geldi. Daha önce olmuşmuydu?

Bir kere daha olmuştu ama onda tansiyon ölçmek aklımıza gelmedi birde kustu o zaman sonra rahatladım deyince doktora gitmedik herhalde mideyi yordu oda başına da ağrı yaptı diye :(

Bir kere daha olmuştu ama onda tansiyon ölçmek aklımıza gelmedi birde kustu o zaman sonra rahatladım deyince doktora gitmedik herhalde mideyi yordu oda başına da ağrı yaptı diye :KK43:
Çok geçmiş olsun Banucum.Naptılar düşürdülermi tansiyonunu miniğin:KK43:

Doktor şansa mükemmel ilgilenen bir doktora denge geldik ;) Sağ Olsun nörolojik muayenesini yaptı ve tabi hemen kan ve idrar tahlili istedi ;) Tansiyonu şükür düştü ama sonuç çıkınca geldiğinde tekrar bakarız dedi ;) 2 saat daha buradayız :(
Gerci iyi olsun da önemli değil ;)

Sonuca göre bakacagız ama sen yinede haftasonu düzenli aralıklarla tansiyonu ölç ve not et dedi ;) sonra da olmadı duruma göre çocuk doktoruna götürürsün haftaiçi oda gerekirse MR ister dedi ;)

Kuşuma kelebek taktılar tekrar kan almak gerekirse diye ;)

Kahvaltı 1 dilim beyaz peynir, 1 pastane simiti, 10 zeytin, yeşillik, domates, salatalık

Öğlen yarım porsiyon ciğer şiş, ekmeğinden küçük bir parça, 2 yk ezme, 1 yk patlıcan közleme, 2 yk yoğurt

Akşam 10 tavuk nugget, 3 parça patates kızartması, 1 yk ketçap, yarım çay bardağı kola

Ara 1 avuç kabak çekirdeği, küçük salkım siyah üzüm
Koşuşturunca ne yediğimi bilemedim.
2 litre su
15 yarım mekik, 25 tam mekik, 12 bacak kaldırma, 35+35 saniye plunk

Doktor şansa mükemmel ilgilenen bir doktora denge geldik :KK66: Sağ Olsun nörolojik muayenesini yaptı ve tabi hemen kan ve idrar tahlili istedi :KK66: Tansiyonu şükür düştü ama sonuç çıkınca geldiğinde tekrar bakarız dedi :KK66: 2 saat daha buradayız :KK43:
Gerci iyi olsun da önemli değil :KK66:

Sonuca göre bakacagız ama sen yinede haftasonu düzenli aralıklarla tansiyonu ölç ve not et dedi :KK66: sonra da olmadı duruma göre çocuk doktoruna götürürsün haftaiçi oda gerekirse MR ister dedi :KK66:

Kuşuma kelebek taktılar tekrar kan almak gerekirse diye :KK66:
Çok üzüldüm umarım hızlıca iyileşir. Tetikleyen sebepleri iyi saptayıp ekarte etmek lazım. Umarım tek seferlik geçici birşeydir, bir daha yaşamaz.

Pazartesi kuzuyu okula bırakıp kesinlikle birşeyler yapmaya başlıyorum :KK66: söz ♡♡♡
Önümüzdeki ay esimin kuzeninin nişanı olacak :KK43: yine şişman gideceğim ama Mayısta düğünü olacak işte o zaman millete vayyyy dedirtecegim kesinlikle :KK66:

Sorma valla bende göremiyorum :KK43:
Ne güzel eskiden her hafta diyetisyen bahanesiyle gorusuyorduk :KK66:
Neyse okul açılsın da olmadı artık bir kahve içmeye bulusuruz olmadı bir gün çat kapı yapacağım kendisine :KK70: Sensin bana vakit ayirmayan diye :KK70:

Bunu bir ara denemek istiyorum :KK66:
Bir ara fırın bozukken tarifi geçmişti elime de sonra yok oldu :KK70: hazır bulmusken aklıma gelmişken denemem lazım :KK66:

Demek sende görmüyorsun .. selam söylersin karşılaştığınızda..
Ekmeği kesinlikle denemelisin Banu şahane oluyor :)
Kızlar Sonuç Listesi tamamlanmış :KK66: Bu hafta 5.ci olmuşuz :KK66:
Aslında harika bir yüzdemiz var ama diğer takımlar da baya bir emek vermişler bu hafta :KK66:

Ben ilk üçte oluruz diye tahmin ediyordum
Kızlar deli olacağım :KK43:
Küçük kuzum başım diye ağlamaya başladı ve ensesinin hemen üstünü göstermeye başladı neren ağrıyor diyince :KK57:
Telefonun ışığıyla dikkatli bir bakalım dedik de kuzunun hemen başının dibinde 4 - 5 tane sivilce gibi kızarıklık ve elletmiyor bile çok acıyor diye :KK43:

Birazdan hazırlanıp hastaneye götüreceğiz mecbur :KK66: ağlamaktan bir hal oldu kuzum :KK43:
Allahım günüme şükür tamam da her gün de bir aksiyon olmasa arada da ben dinlenebilsem demeden geçemiyorum :KK66:

Allah Allah ya.. çok geçmiş olsun canım
Bugunku menumu vereyim

10.00 sade turk kahvesi
12.40 kabakli ve kirmizi biberli yumurta domates salatalik zeytin peynir 4 ceviz
17.30 cay
19.00 taze fasulye dolma (bulgurlu) cacik ama yogurdu sulandirmadim.
23.30 filtre kahve

Eki Görüntüle 2305115 Eki Görüntüle 2305116

Mis mis afiyet olsun

Çok üzüldüm umarım hızlıca iyileşir. Tetikleyen sebepleri iyi saptayıp ekarte etmek lazım. Umarım tek seferlik geçici birşeydir, bir daha yaşamaz.

Daha evvel de bir kere olmuştu ama kusunca biraz geçti dedi diye doktora goturmedik ;) Doktora sorunca söyledik tabi ;)

Çok şükür eve donebildik ;)

Tansiyonu normale geldi ve kan sonuçlarında bir şey yok ;) İdrarda hafif iltihabı çıktı ama o sebep olmaz dedi ;) Bol bol su için onun için antibiyotik vermek istemiyorum dedi ki bende antibiyotiğe zaten mecbur kalmadıkça tamam demem ;)

Şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğim ;) Doktor hatta sağ olsun polikliniğe Randevu alamazsaniz gelin 1 hafta sonra acilde tekrar bakarız duruma ona göre olmadı zaten MR çekilir tekrarlarsa dedi ;)
Şükür rahatladı da ağlaması da kesildi keyfi de yerine geldi ;)

Çok şükür eve donebildik :KK66:

Tansiyonu normale geldi ve kan sonuçlarında bir şey yok :KK66: İdrarda hafif iltihabı çıktı ama o sebep olmaz dedi :KK66: Bol bol su için onun için antibiyotik vermek istemiyorum dedi ki bende antibiyotiğe zaten mecbur kalmadıkça tamam demem :KK66:

Şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğim :KK66: Doktor hatta sağ olsun polikliniğe Randevu alamazsaniz gelin 1 hafta sonra acilde tekrar bakarız duruma ona göre olmadı zaten MR çekilir tekrarlarsa dedi :KK66:
Şükür rahatladı da ağlaması da kesildi keyfi de yerine geldi :KK66:
Hadi gözünüz aydın merak etmiştim ben de

Bugünkü menüm:
Sabah: Sütlü kahve
Ara: Yarım salkım siyah üzüm
Öğle: Otlu peynirli omlet, salata, ayran
Ara: 2 bardacık
Akşam: 1 dilim mezgit, salata, karpuz
Su: 2 lt
Spor: yok

Ne güzel olmuş böyle 👌

Bu arada aşure hastasıyım ben de hele sıcak sıcak of 😋

Yaklaşık iki yıl diyetisyen gözetiminde beslendigim dönemde diyetisyenimin önerisi öğlen menusun de öğün olarak bir kase aşure yenilebilir derdi
O zaman iki ana öğünü sırf aşure ile geçirebilirim :confused:
Oopsie ekmeklerden denedim şahane oldular.. sıfır gluten.. 3 malzeme ile veri veri gut oldular 😁

Ahanda tarif 😉
Eki Görüntüle 2305027
Ay ben bunu ilk defa duydum hemen denicem :KK72:
İyi akşamlar kızlar.
@HasibeG doğum günü masası süperdi. Ellerine sağlık.bu hafta rekor kırdın kiloda. Hep böyle gitsin Allahın izniyle.
@DilaBg çok güzel incelmişsin maşallah. Nikahına ne kadar kaldı.
Nikah tarihimizi yine biraz erteledik, çocukların okul taksitleri, evin döşenmesi vs vs bayağı masraflarımız var bu ara, biraz rahatlamamız lazım. Belki kasım belki ocak net tarih yok şimdilik :KK14:
Çok şükür eve donebildik :KK66:

Tansiyonu normale geldi ve kan sonuçlarında bir şey yok :KK66: İdrarda hafif iltihabı çıktı ama o sebep olmaz dedi :KK66: Bol bol su için onun için antibiyotik vermek istemiyorum dedi ki bende antibiyotiğe zaten mecbur kalmadıkça tamam demem :KK66:

Şimdi 1 hafta boyunca her gün aralıklarla aynı saatlerde tansiyonunu ölçüp not edeceğim :KK66: Doktor hatta sağ olsun polikliniğe Randevu alamazsaniz gelin 1 hafta sonra acilde tekrar bakarız duruma ona göre olmadı zaten MR çekilir tekrarlarsa dedi :KK66:
Şükür rahatladı da ağlaması da kesildi keyfi de yerine geldi :KK66:
Ayy çok geçmiş olsun, bişey çıkmamasına çok sevindim, inşaallah bir daha yaşamazsınız :dua:

Günaydın Kızlar :KK200:
Ben dün akşam semeri koparılmış eşşek gibi hem bisküvi yedim hem de bir kase puding yedim :KK17: Motivasyonum inanılmaz düştü, sağlam bi sopaya ihtiyacım var. Kimdi bizim sopacımız? :sopa:

Hadi ya .. kötü olmuş ..
İki üç gün onları temizlemekle ugrasacaksin artik..

Duygusal boşluktan tatlıya sarıyoruz.. öyle bir aninmiydi yahut mens dönemi ..

O zaman bugün iki kati spor yapalim sopa yerine 😁
Bol su,yeşil çay eşliğinde alınan tatlının acı acı çıkması olayı 😁

O zaman iki ana öğünü sırf aşure ile geçirebilirim :confused:

Ay ben bunu ilk defa duydum hemen denicem :KK72:

Nikah tarihimizi yine biraz erteledik, çocukların okul taksitleri, evin döşenmesi vs vs bayağı masraflarımız var bu ara, biraz rahatlamamız lazım. Belki kasım belki ocak net tarih yok şimdilik :KK14:

Ayy çok geçmiş olsun, bişey çıkmamasına çok sevindim, inşaallah bir daha yaşamazsınız :dua:

Kopan kayisin sebebi ertelenen nikah tarihi olabilir o vakit .
Uzman psikolog yena 🤪

Şaka bir yana herseyde vardir bir hayır..🥰

Son düzenleme:
Hadi ya .. kötü olmuş ..
İki üç gün onları temizlemekle ugrasacaksin artik..

Duygusal boşluktan tatlıya sarıyoruz.. öyle bir aninmiydi yahut mens dönemi ..

O zaman bugün iki kati spor yapalim sopa yerine 😁
Bol su,yeşil çay eşliğinde alınan tatlının acı acı çıkması olayı 😁
Kopan kayisin sebebi ertelenen nikah tarihi olabilir o vakit .
Uzman psikolog yena 🤪

Şaka bir yana herseyde vardir bir hayır..🥰
Biraz o tarihin ertelenmesi de etkiledi, biraz kızımın bu hafta hasta olması işlerin birikmesi de etkiledi, Okulu daha yeni biraz tedirginim iyi mi değil mi diye o da tetikledi var oğlu var yani :kızgın: Ben de yüksek oranda anksiyete olduğu için kedi düşse endişe krizlerim başlıyor :KK43:

Bugün kızım yok dün akşam babası aldı, kendime ceza 1 saat zumba, yarım saat ip atlama yapıcam, evi temizlicem vs vs..

Biraz o tarihin ertelenmesi de etkiledi, biraz kızımın bu hafta hasta olması işlerin birikmesi de etkiledi, Okulu daha yeni biraz tedirginim iyi mi değil mi diye o da tetikledi var oğlu var yani :kızgın: Ben de yüksek oranda anksiyete olduğu için kedi düşse endişe krizlerim başlıyor :KK43:

Bugün kızım yok dün akşam babası aldı, kendime ceza 1 saat zumba, yarım saat ip atlama yapıcam, evi temizlicem vs vs..

Endişe hepimizde var.. kadınların ,anneligin dogasi..

Kizin kaç yaşın da ?

Back