- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Banucjm sizin akupunktur nooldu arami verdiniz ?Gidip Son işleri de halledin eve kacayim da Size rahat yazarım şarjı azalmış baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banucjm sizin akupunktur nooldu arami verdiniz ?Gidip Son işleri de halledin eve kacayim da Size rahat yazarım şarjı azalmış baya
Tebrik ederim sonuçlar çok güzel hiç artı yok.***8. TAKIM 638. ETAP***
Usagisan ( 78.8 / 77,7 / 1.1 / %1.4 )
DilaBG ( 67.2 / 66.5 /0.7 / %1,04 )
ABE3 ( 71.5 / 71 / 0.5 / 0.70 % )
Colombre ( 61.2 / 59.7 / 1.5 / 2.45% )
esraas ( 81.2 / / / % ) sabit
antiaging (66.3/66,2/0.1 / 0.15% )
8. Takım Ortalaması; 0.957 %
Banucjm sizin akupunktur nooldu arami verdiniz ?
Tebrik ederim sonuçlar çok güzel hiç artı yok.
Şimdi okul başlayınca daha bir dikkat eder bence kızın tabi sende :)Valla resmen yalan oldu
Hem uzak hemde iki kişi birden ağır geldi malum masraflarimiz da cogalinca
Büyük zaten bir türlü sevemedi sonuçta sırf haftalik tartı hesabı yüzünden kendimi kastım ve kötü hissettim diyip durdu neymiş okadar kastiktan sonra kendi de zaten verirmis üzerine dünya para vermek olmazmış Babasına yazikmis
Kesinlikle kızlar bir harika ♡♡♡♡
Şimdi okul başlayınca daha bir dikkat eder bence kızın tabi sende :)
Leslie yap Banu .. cok etkili 15-20 dk. Olanla başla mesela ihmal etme lutfen..Kesinlikle zaten onun okulu ay sonunda açılacak o arada sabahları erken kalkıp yürüyüşe mi gitsem diyor ben belimize ağrısı yüzündenpek niyetlenemiyorum şu ara ama evde birşeyler yaparım bende o zaman ( Leslie Baci sağ olsun )
Leslie yap Banu .. cok etkili 15-20 dk. Olanla başla mesela ihmal etme lutfen..
Artık kendin için yap birşeyler söz ver..
Bu arada moni nerelerdesin? Denk mi gelemiyoruz merak ettim seni fıstık ..
Oopsie ekmeklerden denedim şahane oldular.. sıfır gluten.. 3 malzeme ile veri veri gut oldular
Ahanda tarif
Eki Görüntüle 2305027
Bendece 2. seçenek mantıklı.Gittiğin yerde bi çay bile içmezsen belki gücenirler hem erken yediğin için belki gece çok acıkırsın şeytan dürtüverir.Bi güncük akşam yemeğin saati gecikti diye bişi olmaz hem.
Haftaya sırf aşure yemek için hiç birşey yemeyelim
Ayy ne güzel incelmişsinnn
Toplam 19 cm gitmiş tebrik ederim
Ben senin yerinde olsam yemek yer öyle giderdim ki orada sağlıksız diyet bozucu şeyler yememek için, geçen hafta bende bunun gibi bir ziyaret yaşadım ve orada yememek için evde yemiştim öğünümü.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı cumalar
Kahvaltıdan sonra okula gittim masa örtülerini götürmek için tabi ortuyle kalır mı iki tane dolabın yerini değiştirdik bir arkadaşla şimdi de Anneme kahve içmeye geldik ve birazdan tekrar dışarı atacağım kendimi
Ufakligin çantası yırtılmış diktirecegim birde havuz kaydını yenilemem lazım
Müthiş bir sonuç tebrikler ♡♡♡♡
Gözün aydın canım bir daha asla 6 ları görme inşallah ♡♡♡ Aminnn
Harikasın canım sende
Hemen bakıp yazarım canım
Ayyy demeee valla benim büyük kız daha dün dedi bu sene kendi yapacakmış ( gerçi senelerdir hep der senin gibi güzel aşure yapan yok diye )
Nasıl dayanacağim bilmiyorum
Müthiş bir masa olmuş canım ♡♡♡♡♡ Ellerine ve emeğine sağlık
Bulamiyorum canım Son bildirimin 93.2 kg ile
Merhabalar
Herkes iyidir umarım
Bulamiyorum yavrimu o nasıl kilo vermek öyle bayıldım inan...
@mavimli mesajıma çok güldüm ben botoks yazmisimdirda klavye detoksa çevirmiştir
Ayy kıyamam ne oldu ki kuzuya. İnşallah basit bir şeydir. Dua edeceğim. Haber et arkadaşım.Hastanede beklemedeyiz Kuzumun tansiyonu 14/9 çıktı
Doktor bir 20 dakika dinlensin tekrar bakalım dedi ( gerçi hiç yorulmadi direk arabayla açılınca önüne kadar geldik )
İyi akşamlar kızlar.
@HasibeG doğum günü masası süperdi. Ellerine sağlık.bu hafta rekor kırdın kiloda. Hep böyle gitsin Allahın izniyle.
@DilaBg çok güzel incelmişsin maşallah. Nikahına ne kadar kaldı.
Hastanede beklemedeyiz Kuzumun tansiyonu 14/9 çıktı
Doktor bir 20 dakika dinlensin tekrar bakalım dedi ( gerçi hiç yorulmadi direk arabayla açılınca önüne kadar geldik )
Çok geçmiş olsun. Ense deyince aklıma hemen tansiyon geldi. Daha önce olmuşmuydu?Hastanede beklemedeyiz Kuzumun tansiyonu 14/9 çıktı