• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Senin kıza da çok geçmiş olsun :dua:

sağol cnm

Selamlar çıtırlar.
@oynakbasi34 sevindim yavrunun iyi olmasına. Bununla kalsın inşallah.
Bulamiyorum Bulamiyorum geçmiş olsun kuzucuğa.nasıl oldu şimdi.
@DilaBg iyi haydi canım. Daha vaktin var kilo vermek için. İncecik gelin olacaksın Allahın izniyle.
@YENA kolay gelsin sana da. Ev işi bitmiyor. İster çalışan kadın ol ister evde kal detay yapacağım hijyenik olsun dedin mi bayağı mesai çıkıyor

sağol cnm. bugün 2 kere daha ateşi çıktı. şurup içireli 3 saat oldu 1-2 saate yine çıkar ateşi.

Geçmiş olsun. Daha iyidir umarım.
Antibiyotiği doktor mu verdi?

yok cnm ben başladım antibiyotiği. tonsillit olmuştu. bu gece daha ateşi sık olur yrn itibariyle ateşinin arası açılmaya başlar. pazartesiye daha iyi olur inşallah.

Burdayım canım.... :KK36: Anam fark edildim. Bak şimdi kendimi kötü hissettim. Canım ben sessiz sedasız bir kaptan arkadaşımın peşinden gittim. Kaptana söylemiştim ama özelden... Sanırım size bahsetmemiş. Beni gerçekten sıkıştıracak günü gününe izleyecek bir kaptan olsun istedim yanımda valla kötü bir niyetim yoktu. Sizler gencsiniz önünüzde -Allah nasip etsin inşallah- uzun bir süre var. Benim zamanım o kadar yok ve kalan gunlerimi de şişko şişko gezerek tüketmeye korkuyorum. Kaptanimizi da hoş görüyorum yaşadıkları hayatı hep zor geçiyor onun da tercihi değil yani elinde olan bir şey değil...Gittiğim takım da o kadar kalabalık ki...listeye girmem zaman alacak şansıma tüküreyim. Kacamaksiz geçiriyorum gunlerimi. Başladım diyete...tek eksiğim spor...okul acilir açılmaz ona da başlıyorum...ders programım belli oldu....onu da oturtacagim inşallah...iyiyim çok şükür...her şey yolunda...beni yanlış anlamanizdan çok korkuyorum umarım aklınıza bir şey gelmez. Seslendiginiz selam verdiğiniz an yanınızdayim. :KK200:

senin için hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun cnm. senin kararına saygı duymaktan başka çaremiz yok. arada gelip selam ver bize özletme kendini. gerçi instagramdada görürüm seni. zaten bi ara gemliğe gelip hem orayı gezip hem seni görmek istiyorum inşallah.

Asibem iyiyim tatlım...itinayla sopalarim...kimi seni mi yoksa :sopa:
Emine ye geçmiş olsun. Umarım düzelmiştir.

yok kız ben değil. hem ben bu hafta -3.7 verdim. bir programa başladım ilk haftam olduğu için çok gitti. olsun ama iyi motive etti. eminenin ateşi oluyor hala yrn biraz daha toparlar inşallah

Selamlar çıtırlar.
@oynakbasi34 sevindim yavrunun iyi olmasına. Bununla kalsın inşallah.
Bulamiyorum Bulamiyorum geçmiş olsun kuzucuğa.nasıl oldu şimdi.
@DilaBg iyi haydi canım. Daha vaktin var kilo vermek için. İncecik gelin olacaksın Allahın izniyle.
@YENA kolay gelsin sana da. Ev işi bitmiyor. İster çalışan kadın ol ister evde kal detay yapacağım hijyenik olsun dedin mi bayağı mesai çıkıyor

Çok haklısın bitmiyor işler ...
Çalışınca daha planlı olma zorunluluğu var sadece .. diğer turlu yetişmek çok zor..

Sağlık ve huzur olsun da gerisi geliyor ,halloluyor bir şekilde..

Tavugu firina koydum saat 6da 7ye ceyrek kala piser yemek yeriz diyordum. Saat 6 bucuk oldu dedim az kaldi. Bi baktim firinin fisi takili degil :kızgın: daha kizarmaya baslamamis tavuklar beyaz duruyor. 8e ceyrek kala yiyebilsem bari. Cok gec kaldi bu aksam yemek :KK61:
Oyyyy kotu olmus ..
Nasıl gidiyor yeni beslenme sistemin zorlanıyor musun ?

Bu arada geçmiş olsun prensese

Kahvaltı çavdar unundan 1 krep, 2 omlet, yeşillik, domates, salatalık, 1 avuç siyah üzüm
Öğlen 1krep, 1 dilim beyaz peynir, 10 adet siyah zeytin
Ara 4 kuru kayısı, 15 fındık
Akşam 3 yk kısır, 1 küçük kase mercimek çorbası, domates, salatalık, marul, 1 cocostar

2 litre su
15 tam mekik, 18 yarım mekik, 14 bacak kaldırma, 35 saniye plunk

Gunaydin kizlarr
Dun bulgurlari yiyince sabah +0.4 yansidi hemen tartiya :KK48:
Dun kizlarin odasini degistirdim. Simdi kahvaltidan sonra ince yerlestirme islerini yapicam.
Emine aksam 8de ateslendi. Baktim bigazi kizwrmis hafif beyazliklar var. Gece 12 ve sabaha karsi 4 te yine ateslendi. 4 saat arayla surekli ates dusurucu verdim. Sabah bogazi daha cok kizarikti ve kizarikliklqrin uzerinde beyaz noktalar vardi. Antibiyotik basladim. Atesidr vardi ama antibiyotigi kisarsa diye 1 saat sonra tekrar ates dusurucu verdim. Simdi biraz daha iyi hissediyor kendini en azindan zeyneple oynamaya basladi.
Bugunde kizlari havuza goturecektim. Nasip degilmis artik ne diyelim. :KK43:
Çok geçmiş olsun Emine'ye canım. Bende o yaşlardayken çok çekerdim badeciklerimden su bile içmek azap gelirdi. Çabucak geçer inş :(

Günaydın Kızlar :KK200:
Ben dün akşam semeri koparılmış eşşek gibi hem bisküvi yedim hem de bir kase puding yedim :KK17: Motivasyonum inanılmaz düştü, sağlam bi sopaya ihtiyacım var. Kimdi bizim sopacımız? :sopa:
Bence sopaya gerek yok sopanın büyüğünü tartı atıverio zaten :sinirli: Moralin bozulunca benim gibi tıkınıyosun sende demekki :olamaz: Yapcak bişi yok mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gitcekte öyle böyle vericez kiloları. Anacım mükemmel irademiz olsaydı zaten fazla kilomuz olmazdı değilmi ama :işsiz:

Menüm:
Öğle: Otlu omlet, börülce salatası, köz patlıcan biber salatası,yarım salkım siyah üzüm, 2 hünnap.
Akşam: Izgara sardalya, yeşil salata, börülce salatası, karpuz.
Spor: 6 bin adım
Su: 2 lt.
Taze börülce salatası hemi 😀
Afiyet olsun.

Nerede yaşıyorsun ? konusmusmuyduk🙄

Iyi aksamlar kizlar...
Menümü vereyim
Sabah menemen peynir zeytin 2 adet pişi🥺
Araogün nescafe badem 3 hurma
Aksam balık salata
Regli oldumm ve tatlı diye çıldırıyorum
Spor yapamiyorum bu aralar ama en yakın zamanda planlamam lazım

Meyve iyi gelmezmi tatli krizine..

Oyyyy kotu olmus ..
Nasıl gidiyor yeni beslenme sistemin zorlanıyor musun ?

Bu arada geçmiş olsun prensese
Tesekkur ederim cnm
Yeni sistem iyi gidiyor cok sukur hemen adapte oldum ama ilk 2-3 gun sivi alim kurallarina alismam zor oldu. Su an bir sikinti yok 😉

Çok geçmiş olsun Emine'ye canım. Bende o yaşlardayken çok çekerdim badeciklerimden su bile içmek azap gelirdi. Çabucak geçer inş :KK43:

Tesekkur ederim cnm

Slm kizlar
Sahura kalktim bugun ve yarin oruc tutucam nasipse
Gece menu paylasmayi unutmusum
10.00 sade turk kahvesi
12.30 sade yumurta domates salatalik peynir zeytin yarim kapya biber ceviz
16.30 filtre kahve
20.00 firinda tavuk butu ve yogurtlu semiz otu salatasi
IMG-20190907-WA0014.jpg 20190907_125918.jpg

Yenacım dedigin gibi yaptım o saatten sonra dayanamadım taze incir yedim biraz iyi geldi ama aklım buram buram tatlida

İncir ❤️ ben . Hastasıyım.. taze-kuru farketmiyor ..
Hurma arasına şekersiz fıstık ezmesi de şahane oluyor bilgine 😁

Back