- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Senin kıza da çok geçmiş olsun
sağol cnm
Selamlar çıtırlar.
@oynakbasi34 sevindim yavrunun iyi olmasına. Bununla kalsın inşallah.
Bulamiyorum geçmiş olsun kuzucuğa.nasıl oldu şimdi.
@DilaBg iyi haydi canım. Daha vaktin var kilo vermek için. İncecik gelin olacaksın Allahın izniyle.
@YENA kolay gelsin sana da. Ev işi bitmiyor. İster çalışan kadın ol ister evde kal detay yapacağım hijyenik olsun dedin mi bayağı mesai çıkıyor
sağol cnm. bugün 2 kere daha ateşi çıktı. şurup içireli 3 saat oldu 1-2 saate yine çıkar ateşi.
Geçmiş olsun. Daha iyidir umarım.
Antibiyotiği doktor mu verdi?
yok cnm ben başladım antibiyotiği. tonsillit olmuştu. bu gece daha ateşi sık olur yrn itibariyle ateşinin arası açılmaya başlar. pazartesiye daha iyi olur inşallah.
Burdayım canım.... Anam fark edildim. Bak şimdi kendimi kötü hissettim. Canım ben sessiz sedasız bir kaptan arkadaşımın peşinden gittim. Kaptana söylemiştim ama özelden... Sanırım size bahsetmemiş. Beni gerçekten sıkıştıracak günü gününe izleyecek bir kaptan olsun istedim yanımda valla kötü bir niyetim yoktu. Sizler gencsiniz önünüzde -Allah nasip etsin inşallah- uzun bir süre var. Benim zamanım o kadar yok ve kalan gunlerimi de şişko şişko gezerek tüketmeye korkuyorum. Kaptanimizi da hoş görüyorum yaşadıkları hayatı hep zor geçiyor onun da tercihi değil yani elinde olan bir şey değil...Gittiğim takım da o kadar kalabalık ki...listeye girmem zaman alacak şansıma tüküreyim. Kacamaksiz geçiriyorum gunlerimi. Başladım diyete...tek eksiğim spor...okul acilir açılmaz ona da başlıyorum...ders programım belli oldu....onu da oturtacagim inşallah...iyiyim çok şükür...her şey yolunda...beni yanlış anlamanizdan çok korkuyorum umarım aklınıza bir şey gelmez. Seslendiginiz selam verdiğiniz an yanınızdayim.
senin için hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun cnm. senin kararına saygı duymaktan başka çaremiz yok. arada gelip selam ver bize özletme kendini. gerçi instagramdada görürüm seni. zaten bi ara gemliğe gelip hem orayı gezip hem seni görmek istiyorum inşallah.
Asibem iyiyim tatlım...itinayla sopalarim...kimi seni mi yoksa
Emine ye geçmiş olsun. Umarım düzelmiştir.
yok kız ben değil. hem ben bu hafta -3.7 verdim. bir programa başladım ilk haftam olduğu için çok gitti. olsun ama iyi motive etti. eminenin ateşi oluyor hala yrn biraz daha toparlar inşallah