• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın Kızlar,

Menü paylaşamıyorum ne yedim ne içtim bilmiyorum bu ara koşturmaktan.

Çok kilo verememişim maalesef -700 gram gitmiş, hedefim her hafta 1,5-2 kg arası vermekti ama ne spor yapabildim ne diyet yapabildim sadece yediklerime dikkat ettim. Pazartesi yeniden detoksa başlıcam inşaallah.

***8. TAKIM 635. ETAP***

Usagisan ( / / / % )
DilaBG ( 67.2 / 66.5 / 0.7 / 1.04 % )
ABE3 ( / / / % )
Colombre ( / / / % )
esraas ( / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

A antiaging canım bu şekilde ölçüm alıyoruz

20190731_232109.jpg

Selamlar çıtırlar.
1 saat tempolu yürüyüş
48 dk leslie yaptım.
Şu an pertim.😜
Ayy şu sporunu görünce nasıl özendimmmm.. Özledim spor yapmayı ya nerdeyse 10 gün oldu yapamadım.
Bugün çarşıda gezerken halk sağlığı organizasyonuna rastladım. Boy kilo alıyorlar. Diyetisyen de varmış. Randevu aldım bakalım. Yalnız doktor hanım hafif tombuldu. 🤔😋

Ben diyetisyenlere karşı önyargılıyım kim ne derse desin, kendine hayrı olmayanın bana da olmaz diye düşünüyorum.
Bugün dinlenme günümdü ama es geçtim. Öğlen 40 dakika yürüyüş, işte de çok aktif çalıştım bayağı yürüdüm, hareket ettim, akşam da fitness devam. 20 tam mekik, 12 yarım mekik, 10 bacak kaldırma, 60 saniye plunk.

Kahvaltı 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 mürdüm eriği, yeşillik, domates, salatalık, 1 çay kaşığı zeytinyağı

Öğlen 1 tabak yoğurtlu pirinçli ıspanak yemeği

Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurtlu kabak salatası, 1 avuç kabak çekirdeği, 1,5 yumurta, küçük parça pide ekmeği
2 litre su, 800 ml dukan birası
Menü harika ötesi.. Pideye canımı veririm öyle severim ama onu bile bıraktım bi süre :KK54:
Tebrikler dilabg bence 700 gr hiç fena degil ben tiroit hastası oldugum icin çok guzel geldi bana

Geçmiş olsun canım, önemli olan sağlık tabi

:dua:

Ölçülerimi aldım ve incelmemi görünce ben şoook :KK49: Çok çok çoook mutluyummm:KK76: Tabi en kalın yerim olan bacaklar duruyor olduğu gibi :confused:

KiloBoyGöğüsBelGöbekKalçaKolİç Bacak
01.08.2019
72​
163​
94,5​
80​
103​
107,5​
31​
63,7​
06.09.2019
66,5​
163​
93​
79​
96​
102​
28​
63​
FARK
5,5
0
1,5
1
7
5,5
3
0,7
18,7

Günaydın kızlar
***8. TAKIM 635. ETAP***

Usagisan ( / / / % )
DilaBG ( 67.2 / 66.5 / 0.7 / 1.04 % )
ABE3 ( / / / % )
Colombre ( / / / % )
esraas ( / / / % )
antiaging (66,3/66,0/2/0,1/%0,15)

8. Takım Ortalaması; %

Ben hala regl olamadım. Karnım ve bağırsaklarım çok kötü. :KK34: Dün 66,6 bugün 66,2 oldu ancak.

Eklentiler

• Bel ölçüsü.jpg
    Bel ölçüsü.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 13
Yukarıdaki eklentide bel ölçüsü alma yeri vermiş. Kadınlarda göbeğin biraz üzerinde, son kaburga ile leğen kemiği arasındaki boşluğun ortasından, ellerimizi belimize koyduğumuz yer olarak tarif ediliyor.
Ben de hep göğüs altından, en ince yerden alıyordum ama en son 81'de kaldı daha inmedi.
Yukarıdaki ölçüye göre 90'dan 84'e indi ve incelmesi de devam ediyor.

Yukarıdaki eklentide bel ölçüsü alma yeri vermiş. Kadınlarda göbeğin biraz üzerinde, son kaburga ile leğen kemiği arasındaki boşluğun ortasından, ellerimizi belimize koyduğumuz yer olarak tarif ediliyor.
Ben de hep göğüs altından, en ince yerden alıyordum ama en son 81'de kaldı daha inmedi.
Yukarıdaki ölçüye göre 90'dan 84'e indi ve incelmesi de devam ediyor.
Bel ölçüsü göğüsün hemen altından en ince bölgeden alınır diye biliyorum, diyetisyenim de öyle almıştı ölçümü, göbek ölçüsü ise tam göbek deliğinden alınıyor.

Bir de şöyle birşey var herkesin en ince yeri göğüs altı olmuyor ya vücut tipine göre değişebiliyor.

Gunaydin kizlar

Ben şoklar icerisindeyim

Hic boyle bir fark gormemistim

Ilk hafta odem gitti ve dun afedersiniz ama biraz ishal ciktim bagirsaklarim bosaldi ona veriyorum bu kadar eksiyi. Haftaya bakalim nasil olacak

Gelelim sonuclara

Gecen hafta 104.6
Bugun 100.9
Fark -3.7

Haftaya insallah 2li haneleri gorurum

Gunaydin kizlar

Ben şoklar icerisindeyim

Hic boyle bir fark gormemistim

Ilk hafta odem gitti ve dun afedersiniz ama biraz ishal ciktim bagirsaklarim bosaldi ona veriyorum bu kadar eksiyi. Haftaya bakalim nasil olacak

Gelelim sonuclara

Gecen hafta 104.6
Bugun 100.9
Fark -3.7

Haftaya insallah 2li haneleri gorurum
Müthişşş :KK200::KK9::KK9::KK9:

Vallahi ekip bu hafta uçuşlarda :KK76::KK76:

Müthişşş :KK200::KK9::KK9::KK9:

Vallahi ekip bu hafta uçuşlarda :KK76::KK76:
Evet cnm masallahimiz var ama benim listeye girebilmem icin 93e dusmem lazim o kiloyla izine ayrilmistim.
oynakbasi34 oynakbasi34 cnm tam hatirlamiyorum kusuratini kacla ayrildim sen bir yere not etmis miydin. Yoksa eski bildirimlere donup bakayim mi

Evet cnm masallahimiz var ama benim listeye girebilmem icin 93e dusmem lazim o kiloyla izine ayrilmistim.
oynakbasi34 oynakbasi34 cnm tam hatirlamiyorum kusuratini kacla ayrildim sen bir yere not etmis miydin. Yoksa eski bildirimlere donup bakayim mi
çok kısa sürede düşersin bence listedeki kilona :nazar: Hatta inşallah 8 li 7 li 6 lı rakamları görürsün inşaallah sağlıkla :KK200:

Back