Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aşure günü yaklaşıyor kızlarrrrr, tehlikenin farkında mısınız?

Hayattaki en büyük zaaflarımdan biri aşure, Allahım sen bana yememek için dayanma gücü ver Yarabbim
Güzel tehlike.
Ben de senin gibi hastasıyım.
Fark ettiyseniz menülerimde tatlıya rastlanmaz. Meyveyle karşılıyorum ihtiyacımı. Amaaaaa aşure başka. Bu hafta yapayım dedim ama bu kiloyu veremezdim az da yesem. Haftaya Allah kerim.

Hayattaki en büyük zaaflarımdan biri aşure, Allahım sen bana yememek için dayanma gücü ver Yarabbim
Ayy sorma en sevdiğim.Ben tatlıcı değilim tuzlucuyumdur ama aşure başka birşey yaa senede birkere onu yemeden duramıyorum napıcam bilmem

Bu arada ölçülerimide vereyim sana unutmadan,
Bel:92
Üst kol:40
Üst bacak:55
Göbek:105
Kalça:99
Göğüs:106

Maşallah canım şahanesin

Kizlar bana bir akil verin.
Bugun bir arkadasima bebek gormeye gitcem. Mutlaka ikram bir seyler verecektir.
Saat 5 ten sonra gidicez.
Aksam yemegimi 5e dogru yersem cok erken olur ve sivi alim kurallarina gore yemekten 2 saat sonraya kadar bir sey yiyemem. Yani oturmaya gittigimde ne birsey yiyebilirim ne de icebilirim.
Ya da yemek yemeden gidip orada sadece cay icerim. Eve gelince yemek yerim. Yemek saatim en gec 7de bitmis olmasi lazim. Gec gelme durumuna gore 1 gunlukte olsa aksam yemegi saatim geçe mi kalsin.
Bana ikinci secenek daha mantikli geliyor ama yinede size danismak istedim

Maşallah canım şahanesin
Tesekkur ederim cnm ❤

Bendece 2. seçenek mantıklı.Gittiğin yerde bi çay bile içmezsen belki gücenirler hem erken yediğin için belki gece çok acıkırsın şeytan dürtüverir.Bi güncük akşam yemeğin saati gecikti diye bişi olmaz hem.

Haftaya sırf aşure yemek için hiç birşey yemeyelim

Ayy ne güzel incelmişsinnn
Toplam 19 cm gitmiş tebrik ederim
Kizlar ben bu masadan ogun saatimde sadece keskek yiyerek durabildiysem eminim sizde asure yemeden durabilorsiniz
Eki Görüntüle 2304925
Ben senin yerinde olsam yemek yer öyle giderdim ki orada sağlıksız diyet bozucu şeyler yememek için, geçen hafta bende bunun gibi bir ziyaret yaşadım ve orada yememek için evde yemiştim öğünümü.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar

Kahvaltıdan sonra okula gittim masa örtülerini götürmek için tabi ortuyle kalır mı iki tane dolabın yerini değiştirdik bir arkadaşla şimdi de Anneme kahve içmeye geldik ve birazdan tekrar dışarı atacağım kendimi
Ufakligin çantası yırtılmış diktirecegim birde havuz kaydını yenilemem lazım

Müthiş bir sonuç tebrikler ♡♡♡♡

Gözün aydın canım bir daha asla 6 ları görme inşallah ♡♡♡ Aminnn

Harikasın canım sende

Evet cnm masallahimiz var ama benim listeye girebilmem icin 93e dusmem lazim o kiloyla izine ayrilmistim.
oynakbasi34 cnm tam hatirlamiyorum kusuratini kacla ayrildim sen bir yere not etmis miydin. Yoksa eski bildirimlere donup bakayim mi

Hemen bakıp yazarım canım

Ayyy demeee valla benim büyük kız daha dün dedi bu sene kendi yapacakmış ( gerçi senelerdir hep der senin gibi güzel aşure yapan yok diye )
Nasıl dayanacağim bilmiyorum

Kizlar ben bu masadan ogun saatimde sadece keskek yiyerek durabildiysem eminim sizde asure yemeden durabilorsiniz
Eki Görüntüle 2304925

Müthiş bir masa olmuş canım ♡♡♡♡♡ Ellerine ve emeğine sağlık

***8. TAKIM 638. ETAP***

Usagisan ( 78.8 / 77,7 / 1.1 / %1.4 )
DilaBG ( 67.2 / 66.5 /0.7 / %1,04 )
ABE3 ( 71.5 / 71 / 0.5 / 0.70 % )
Colombre ( 61.2 / 59.7 / 1.5 / 2.45% )
esraas ( 81.2 / / / % ) sabit
antiaging (66.3/66,2/0.1 / 0.15% )

8. Takım Ortalaması; 0.957 %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…