Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şoför Nebahat geldi
Yahu bu Kaptanciginizin aksiyonsuz bir günü geçer mi be
Tabiki geçmez
Benim akıllı kocam bizi sabahın 8 sinde yollara döktü
1 saatlik yolu gittim ve baya sıra bekleyip tam araç muayenesi için makineden fiş alacaktım ki makine randevunuz gözükmüyor demez mi
Ulen nasıl olur ekran görüntüsübile aldım diye makineye kafa tutacaktim ki ( sonuçta kül yapımı
) ekran görüntüsünde ayın 6si yazıyor
telefondan tarihe bakınca esimin beni bir gün önce gönderdiğini fark ettim
Tabi önce temiz bir fırça attım sonra görevliye durumu izah ettim ve gerekirse bekleyebilirim yeterki bir daha bu kadar yol gelmeyeyim dedim
bizim bir şey yok şu numarayı ararsan bosluk varsa hallederler dedi
Orası da beni tam tersi uzaklıkta bir yere göndermez mi
tam yola cikmistim ki baktım trafik tekrar aynı yeri arayıp ilk istasyona olan randevu olmaz mı dedim oda ancak 17.15 demez mi
Haydar len daha saat 10 ne yapacağız onca saat derken Annemin o yere yakın kuzeni aklıma geldi
Sağ Olsun beni çok sever ve hep sitem eder hiç bana gelmedin diye ( genelde Annemin dayisina yani onun babasına gidince bir araya gelirdim )
Aksilik telefonu da silinmiş Son formatta
Ama benden kaçar mi niyetine girince
hemen internetten eşinin iş adresini buldum
ordadir dedim ama oğlu sağ olsun hem Annesinin numarasini verdi hemde yakın olan evlerini tarif etti
Neyse yeterince uzattım
hoş sohbet ve kahve faslı derken ordan tekrar araç muayenesine gittim ( şükür geçti muayeneden ve 2 sene kafam rahat artık )
Ve eve dönmem 19.30u buldu ama her işimi de hallettim ♡♡♡♡ Eşim nasıl sevindi helal kız sana nasılhallettim diye
Dedim hiç konuşma deli ettin beni
Nasıl gülüyor
Tabi okadar saat oradan oraya araba kullanınca yoruldum her yerim ağrıyor
Bende sanmıyorum değişen bir şey olsun ama yarın insallah bende bakarım
Ne çabuk geçti bir ay
Süpersin canım aynen devam ♡♡♡♡
Çok çok geçmiş olsun canım ♡ Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnn
Sevindim ♡ İlk öğretmen çok önemli
Umarım hep öyle devam eder
bizimki ablasınin öğretmeni zaten ama benim büyük hep der erkek öğretmen daha iyi diye hem kızlar kirilmasin diye daha dikkatli olurlar
Ben çok memnunum bizim Öğretmenden ama tabi arada bağırdıği oluyor ya ablamiz kiyamiyor kendi de bildiği için
Harikasın canım cidden çok güzel fark var ♡
Kız kendine hayri olmayanlar ne hayır gelir
Şaka bir yana ama inşallah faydası olur
en azından motivasyon olur sana ♡♡♡