• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

öncesi bugün fark
göğüs: 104 - 103.5 = 0.5
bel: 94 - 93 = 1
göbek: 103 - 101 = 2
kalça: 129 - 124 = 5
kol: 39 - 38 = 1
iç bacak: 66 - 65 = 1

pc den yazdım burdan düzgün görünüyor ama inşallah telefondanda düzgün çıkar ;-)
Harikaaa :KK9: toplam 10,5 cm incelmişsin vallahi bravo.. Hele kalça incelmesi efsane olmuş :nazar:

En kalın yerindedir sanırım. Ben hepsini almıyorum. Tek taktığım bel ölçüsü. İncelmiyor körolası.😔
Bel ve karın için fitness programı indirdim. Daha önce paylaştığım hareketlere benzer. Mekik, plunk ve ayak kaldırma bayağı etkili. Tavsiye ederim. Program 30 gün fit.

Bel ve karın için fitness programı indirdim. Daha önce paylaştığım hareketlere benzer. Mekik, plunk ve ayak kaldırma bayağı etkili. Tavsiye ederim. Program 30 gün fit.
Leslie ağırlık çalışmasında bayağı karın çalıştırıyor aslında ama yetmiyor. Pilatesten bıktım. Yoksa öyle güzel yağ yakıyor ki karın çalışmaları. O kas ağrısı falan kaç gün geçmiyor. Üşeniyorum ben itiraf edeyim. Çok gittim bir ara bıkkınlık ta geldi tabii. Gidip kan değerleri yağ oranı falan baktırayım da moyive olurum inşallah.

Bugün dinlenme günümdü ama es geçtim. Öğlen 40 dakika yürüyüş, işte de çok aktif çalıştım bayağı yürüdüm, hareket ettim, akşam da fitness devam. 20 tam mekik, 12 yarım mekik, 10 bacak kaldırma, 60 saniye plunk.

Kahvaltı 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 mürdüm eriği, yeşillik, domates, salatalık, 1 çay kaşığı zeytinyağı

Öğlen 1 tabak yoğurtlu pirinçli ıspanak yemeği

Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurtlu kabak salatası, 1 avuç kabak çekirdeği, 1,5 yumurta, küçük parça pide ekmeği
2 litre su, 800 ml dukan birası

Menüm
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
4.00 x 1 Di̇li̇m (150gr) Karpuz 184 kcal
1.00 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇ 280 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor 100 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 55 kcal
0.50 x 1 Paket Karabuğday Patlağı 175 kcal
2.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı) 172 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
Toplam 1298 kcal
1.00 x 1 Adet 45 Dk Lesli̇e Sansone 3 Fast Mi̇les 300 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Yüksek Tempo) 300 kcal
Toplam 600 kcal

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Şoför Nebahat geldi :D :D :D
Yahu bu Kaptanciginizin aksiyonsuz bir günü geçer mi be :D Tabiki geçmez :D

Benim akıllı kocam bizi sabahın 8 sinde yollara döktü ;) 1 saatlik yolu gittim ve baya sıra bekleyip tam araç muayenesi için makineden fiş alacaktım ki makine randevunuz gözükmüyor demez mi :(
Ulen nasıl olur ekran görüntüsübile aldım diye makineye kafa tutacaktim ki ( sonuçta kül yapımı :D ) ekran görüntüsünde ayın 6si yazıyor :( telefondan tarihe bakınca esimin beni bir gün önce gönderdiğini fark ettim :(

Tabi önce temiz bir fırça attım sonra görevliye durumu izah ettim ve gerekirse bekleyebilirim yeterki bir daha bu kadar yol gelmeyeyim dedim ;) bizim bir şey yok şu numarayı ararsan bosluk varsa hallederler dedi ;)
Orası da beni tam tersi uzaklıkta bir yere göndermez mi :( tam yola cikmistim ki baktım trafik tekrar aynı yeri arayıp ilk istasyona olan randevu olmaz mı dedim oda ancak 17.15 demez mi :(
Haydar len daha saat 10 ne yapacağız onca saat derken Annemin o yere yakın kuzeni aklıma geldi ;) Sağ Olsun beni çok sever ve hep sitem eder hiç bana gelmedin diye ( genelde Annemin dayisina yani onun babasına gidince bir araya gelirdim )

Aksilik telefonu da silinmiş Son formatta :D Ama benden kaçar mi niyetine girince ;) hemen internetten eşinin iş adresini buldum :D ordadir dedim ama oğlu sağ olsun hem Annesinin numarasini verdi hemde yakın olan evlerini tarif etti ;)

Neyse yeterince uzattım :D hoş sohbet ve kahve faslı derken ordan tekrar araç muayenesine gittim ( şükür geçti muayeneden ve 2 sene kafam rahat artık )
Ve eve dönmem 19.30u buldu ama her işimi de hallettim ♡♡♡♡ Eşim nasıl sevindi helal kız sana nasılhallettim diye :D Dedim hiç konuşma deli ettin beni :D Nasıl gülüyor ;)

Tabi okadar saat oradan oraya araba kullanınca yoruldum her yerim ağrıyor

Bu arada kızlar Ölçülerimizi güncelleyelim 1 ayı geçtik. ilk durumun görüntüsünü yazıyorum, beni etiketleyip yeni ölçülerinizi verirseniz farkları görürüz.
01.08.2019
Kullanıcı AdıKiloBoyGöğüsBelGöbekKalçaKolİç Bacak
Dilabg
72​
163​
94,5​
80​
103​
107,5​
31​
63,7​
Colombre Colombre
63,1​
165​
93​
72​
99​
@Maral3435
94​
162​
105​
84​
102​
122​
34​
71​
@Usagisan
81,7​
166​
109​
96​
110​
102​
41​
58​
Bulamiyorum Bulamiyorum
104,8​
168​
104​
94​
103​
129​
39​
66​
oynakbasi34 oynakbasi34
119​
154​
117​
108​
128​
144​
43​
91​

Bende sanmıyorum değişen bir şey olsun ama yarın insallah bende bakarım ;)
Ne çabuk geçti bir ay :D

@DilaBg
Göğüs 92
Bel 72
Kalça 97

Süpersin canım aynen devam ♡♡♡♡

ay 2 doktora da götürdüm bir şeyi yok dediler, probiyotik verdiler bir de ateş düşürücü, muhtemelen bir virüs kaptı, 3 günün sonunda daha bugün ateşi düştü nihayet, gece de altına kaçırmış, normalde kaçırmaz, bir de gece yatak temizledim. Perperişanım... :KK14:

Sağol canım teşekkür ederim :KK200:

Çok çok geçmiş olsun canım ♡ Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnn

(meajı sabah 7 de yazdım ama sonra uyuyakalmışım tekrar. mesajı göndermeyi unutmuşum :KK48:)

Gunaydin kizlar :KK68:

Aksami cok sukur kazasiz atlattim. Keskek bana serbest oldugu icin 18.45te yedim. Misafirlerlede sadece cay ictim :KK76:

Meryem kalabaligi yabancilamadi cok sukur dolasip durdu ortalarda kuzum.

Gece yatmadan foruma girdim ama sizip kalmisim yorgunluktan :KK48:

Dunku menumude yazayim unutmadan

10.00 sade turk kahvesi
12.45 mantarli yumurta domates salatalik zeytin ceviz beyaz peynir
17.30 form cayi
18.45 keskek
21.00 cay

Eki Görüntüle 2304569 Eki Görüntüle 2304570

Tesekkur ederim cnm ❤

Insallah cnm. Hepimizn cocuklarinin yeni egitim donemi hayirli olsun. Bugun 10da gitcez okula ogretmenimizle taniscaz.

Ne kadar terbiyesiz bir kadinmis o oyle cok ayip etmis

okula gittik geldik. okul yeni bitti sıralar daha gelmemiş inşallah yetişir pazartesiye. öğretmenimizle tanıştık. ilk defa erkek bir öğretmene denk geldik. iyi birine benziyor inşallah güzel bir süreç geçirirler. emine de sevdi öğretmenini. hadi bakalım hayırlısı

Sevindim ♡ İlk öğretmen çok önemli ;) Umarım hep öyle devam eder ;) bizimki ablasınin öğretmeni zaten ama benim büyük hep der erkek öğretmen daha iyi diye hem kızlar kirilmasin diye daha dikkatli olurlar ;)
Ben çok memnunum bizim Öğretmenden ama tabi arada bağırdıği oluyor ya ablamiz kiyamiyor kendi de bildiği için :D

öncesi bugün fark
göğüs: 104 - 103.5 = 0.5
bel: 94 - 93 = 1
göbek: 103 - 101 = 2
kalça: 129 - 124 = 5
kol: 39 - 38 = 1
iç bacak: 66 - 65 = 1

pc den yazdım burdan düzgün görünüyor ama inşallah telefondanda düzgün çıkar ;-)

Harikasın canım cidden çok güzel fark var ♡

Bugün çarşıda gezerken halk sağlığı organizasyonuna rastladım. Boy kilo alıyorlar. Diyetisyen de varmış. Randevu aldım bakalım. Yalnız doktor hanım hafif tombuldu. 🤔😋

Kız kendine hayri olmayanlar ne hayır gelir :D
Şaka bir yana ama inşallah faydası olur ;) en azından motivasyon olur sana ♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Şoför Nebahat geldi :KK70: :KK70: :KK70:
Yahu bu Kaptanciginizin aksiyonsuz bir günü geçer mi be :KK70: Tabiki geçmez :KK70:

Benim akıllı kocam bizi sabahın 8 sinde yollara döktü :KK66: 1 saatlik yolu gittim ve baya sıra bekleyip tam araç muayenesi için makineden fiş alacaktım ki makine randevunuz gözükmüyor demez mi :KK43:
Ulen nasıl olur ekran görüntüsübile aldım diye makineye kafa tutacaktim ki ( sonuçta kül yapımı :KK70: ) ekran görüntüsünde ayın 6si yazıyor :KK43: telefondan tarihe bakınca esimin beni bir gün önce gönderdiğini fark ettim :KK43:

Tabi önce temiz bir fırça attım sonra görevliye durumu izah ettim ve gerekirse bekleyebilirim yeterki bir daha bu kadar yol gelmeyeyim dedim :KK66: bizim bir şey yok şu numarayı ararsan bosluk varsa hallederler dedi :KK66:
Orası da beni tam tersi uzaklıkta bir yere göndermez mi :KK43: tam yola cikmistim ki baktım trafik tekrar aynı yeri arayıp ilk istasyona olan randevu olmaz mı dedim oda ancak 17.15 demez mi :KK43:
Haydar len daha saat 10 ne yapacağız onca saat derken Annemin o yere yakın kuzeni aklıma geldi :KK66: Sağ Olsun beni çok sever ve hep sitem eder hiç bana gelmedin diye ( genelde Annemin dayisina yani onun babasına gidince bir araya gelirdim )

Aksilik telefonu da silinmiş Son formatta :KK70: Ama benden kaçar mi niyetine girince :KK66: hemen internetten eşinin iş adresini buldum :KK70: ordadir dedim ama oğlu sağ olsun hem Annesinin numarasini verdi hemde yakın olan evlerini tarif etti :KK66:

Neyse yeterince uzattım :KK70: hoş sohbet ve kahve faslı derken ordan tekrar araç muayenesine gittim ( şükür geçti muayeneden ve 2 sene kafam rahat artık )
Ve eve dönmem 19.30u buldu ama her işimi de hallettim ♡♡♡♡ Eşim nasıl sevindi helal kız sana nasılhallettim diye :KK70: Dedim hiç konuşma deli ettin beni :KK70: Nasıl gülüyor :KK66:

Bende sanmıyorum değişen bir şey olsun ama yarın insallah bende bakarım :KK66:
Ne çabuk geçti bir ay :KK70:

Sevindim ♡ İlk öğretmen çok önemli :KK66: Umarım hep öyle devam eder :KK66: bizimki ablasınin öğretmeni zaten ama benim büyük hep der erkek öğretmen daha iyi diye hem kızlar kirilmasin diye daha dikkatli olurlar :KK66:
Ben çok memnunum bizim Öğretmenden ama tabi arada bağırdıği oluyor ya ablamiz kiyamiyor kendi de bildiği için :KK70:

Kız kendine hayri olmayanlar ne hayır gelir :KK70:
Şaka bir yana ama inşallah faydası olur :KK66: en azından motivasyon olur sana ♡♡♡
Eş kazığı yemişsin. 😂😂Kafa neredeyse artık.
Benzerini benimki de yaptı. Tatile çıktık 2 sene önce. Giriş yapacağız. Rezervasyon yarına demez mi görevli. Haydiiii. Ee boş yer de yok. O gün 1 günlük otel bulup zor attık kendimizi odaya. Dünyanın yolunu git açıkta kal. Keşke bizim de bir akraba olaydı ya.

Eş kazığı yemişsin. 😂😂Kafa neredeyse artık.
Benzerini benimki de yaptı. Tatile çıktık 2 sene önce. Giriş yapacağız. Rezervasyon yarına demez mi görevli. Haydiiii. Ee boş yer de yok. O gün 1 günlük otel bulup zor attık kendimizi odaya. Dünyanın yolunu git açıkta kal. Keşke bizim de bir akraba olaydı ya.

Ama ne kazık :D
Hayır birde muayeneden geçer almasaydı araba işte o zaman yanmisti :D
2 sene önce muayeneye yine giderken frenler ayarı tam değildi bizimki yine dünya yola gönderdi geçer geçer diye :D Len bak geçmese seni yerim dedim ve hakikaten geçmedi o zaman ve önce gidip yapan ustaya fırça attım sonra da eşime bile bile okadar yol yaptırdı bana diye :D
Sonraki gün ustaya fırça attım diye vican yapınca erkenden büyük kızla poğaça yapıp gönderdim eşimle sonra da gidip özür diledim sinirlerim bozuktu diye ;) tabi poğaçalari görünce demiş eşime de yenge ne zaman gerilirsegelsin fircaya açığım diye :D
Ben özür için gittimde de valla senin gibi müşteriye can kurban yenge sonradan poğaça gelecekse haftada bir gel buradayım dedi :D Hala da arada oraya eşimle ugrarsak Yenge aşk olsun bir daha hiç fircani yemedik der :D :D :D

Bugün gidip kandiracaktim da bak yine geçmedi ne biçim is yapıyorsun diye de sonra hamur işi bekler :D eşime diyorum böyle böyle yapacaktım da çok yorulunca zor attım kendimi eve diye ;) Nasıl gülüyor keşke yapsaydı diye :D Hatta büyük kız anne hazır bir kutu kurabiye alıp yapalım dedi ama hazır her zaman yiyorlar kendim bir ara yapıp gönderirim ;)

Iyi geceler kizlar

Yarin kizlarin odasini degistirmeye karar verdim bir buyuk odaya tasicam esyalarini epey bir isim var.

Bugunku menumu vereyim

11.00 sekersiz turk kahvesi
12.45 kirmizi ve yesil biberli omlet domates salatalik zeytin peynir
15.30 filtre kahve
18.00 keskek yogurt (bizimkiler yag aldiktan sonra kalanini kendime doktum ama baktim cok oldu sonra suzdum onu)
22.00 cay

Merhaba kızlar. İç bacak ve kol ölçüsünü nasıl alıyoruz?

@DilaBg olculerimizi nerden almamiz gerektigini gosteren bir resim paylasmisti ona gore almistim bende. O resim duruyorsa atar yine belki

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Şoför Nebahat geldi :KK70: :KK70: :KK70:
Yahu bu Kaptanciginizin aksiyonsuz bir günü geçer mi be :KK70: Tabiki geçmez :KK70:

Benim akıllı kocam bizi sabahın 8 sinde yollara döktü :KK66: 1 saatlik yolu gittim ve baya sıra bekleyip tam araç muayenesi için makineden fiş alacaktım ki makine randevunuz gözükmüyor demez mi :KK43:
Ulen nasıl olur ekran görüntüsübile aldım diye makineye kafa tutacaktim ki ( sonuçta kül yapımı :KK70: ) ekran görüntüsünde ayın 6si yazıyor :KK43: telefondan tarihe bakınca esimin beni bir gün önce gönderdiğini fark ettim :KK43:

Tabi önce temiz bir fırça attım sonra görevliye durumu izah ettim ve gerekirse bekleyebilirim yeterki bir daha bu kadar yol gelmeyeyim dedim :KK66: bizim bir şey yok şu numarayı ararsan bosluk varsa hallederler dedi :KK66:
Orası da beni tam tersi uzaklıkta bir yere göndermez mi :KK43: tam yola cikmistim ki baktım trafik tekrar aynı yeri arayıp ilk istasyona olan randevu olmaz mı dedim oda ancak 17.15 demez mi :KK43:
Haydar len daha saat 10 ne yapacağız onca saat derken Annemin o yere yakın kuzeni aklıma geldi :KK66: Sağ Olsun beni çok sever ve hep sitem eder hiç bana gelmedin diye ( genelde Annemin dayisina yani onun babasına gidince bir araya gelirdim )

Aksilik telefonu da silinmiş Son formatta :KK70: Ama benden kaçar mi niyetine girince :KK66: hemen internetten eşinin iş adresini buldum :KK70: ordadir dedim ama oğlu sağ olsun hem Annesinin numarasini verdi hemde yakın olan evlerini tarif etti :KK66:

Neyse yeterince uzattım :KK70: hoş sohbet ve kahve faslı derken ordan tekrar araç muayenesine gittim ( şükür geçti muayeneden ve 2 sene kafam rahat artık )
Ve eve dönmem 19.30u buldu ama her işimi de hallettim ♡♡♡♡ Eşim nasıl sevindi helal kız sana nasılhallettim diye :KK70: Dedim hiç konuşma deli ettin beni :KK70: Nasıl gülüyor :KK66:

Bende sanmıyorum değişen bir şey olsun ama yarın insallah bende bakarım :KK66:
Ne çabuk geçti bir ay :KK70:

Sevindim ♡ İlk öğretmen çok önemli :KK66: Umarım hep öyle devam eder :KK66: bizimki ablasınin öğretmeni zaten ama benim büyük hep der erkek öğretmen daha iyi diye hem kızlar kirilmasin diye daha dikkatli olurlar :KK66:
Ben çok memnunum bizim Öğretmenden ama tabi arada bağırdıği oluyor ya ablamiz kiyamiyor kendi de bildiği için :KK70:

Kız kendine hayri olmayanlar ne hayır gelir :KK70:
Şaka bir yana ama inşallah faydası olur :KK66: en azından motivasyon olur sana ♡♡♡

Ayy ben okurken sinir oldum esine seni dusunemiyorum bile. Neyseki islerini halledebilmissin

Iyi geceler kizlar

Yarin kizlarin odasini degistirmeye karar verdim bir buyuk odaya tasicam esyalarini epey bir isim var.

Bugunku menumu vereyim

11.00 sekersiz turk kahvesi
12.45 kirmizi ve yesil biberli omlet domates salatalik zeytin peynir
15.30 filtre kahve
18.00 keskek yogurt (bizimkiler yag aldiktan sonra kalanini kendime doktum ama baktim cok oldu sonra suzdum onu)
22.00 cay

@DilaBg olculerimizi nerden almamiz gerektigini gosteren bir resim paylasmisti ona gore almistim bende. O resim duruyorsa atar yine belki

Ayy ben okurken sinir oldum esine seni dusunemiyorum bile. Neyseki islerini halledebilmissin

Zaten birazda hallederim diye gevşek davranıyor ama bir dahakine kendim randevu alıp hatirlatma kuracağım bir gün öncesine ertesi gün muayene diye :D

Anam bir yandan da bugün orda beklerken küçük kuzumun yaz boyu bitirdiği test kitabını kontrol ettim :D 296 sayfa ve ben gevseklik ettim sonra toptan kontrol ederim dedim :D Tabi sonra unuttum ve bugün itibariyle kontrole başladım ( Ogretmenimiz 2 senedir tatil dönüşü göz gezdiriyor hepsine hani yapılmış mi Anneler de kontrol etmiş mi diye :D )
Bugün ancak 70 sayfa kontrol ettim ama yarın yarisindan çoğu bitmiş olur ve pazara kadar bitiririm inşallah :D Bu sene tembel veli oldum :D

Back