Ayy şu sporunu görünce nasıl özendimmmm.. Özledim spor yapmayı ya nerdeyse 10 gün oldu yapamadım.Selamlar çıtırlar.
1 saat tempolu yürüyüş
48 dk leslie yaptım.
Şu an pertim.
Bugün çarşıda gezerken halk sağlığı organizasyonuna rastladım. Boy kilo alıyorlar. Diyetisyen de varmış. Randevu aldım bakalım. Yalnız doktor hanım hafif tombuldu.
Menü harika ötesi.. Pideye canımı veririm öyle severim ama onu bile bıraktım bi süreBugün dinlenme günümdü ama es geçtim. Öğlen 40 dakika yürüyüş, işte de çok aktif çalıştım bayağı yürüdüm, hareket ettim, akşam da fitness devam. 20 tam mekik, 12 yarım mekik, 10 bacak kaldırma, 60 saniye plunk.
Kahvaltı 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 mürdüm eriği, yeşillik, domates, salatalık, 1 çay kaşığı zeytinyağı
Öğlen 1 tabak yoğurtlu pirinçli ıspanak yemeği
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurtlu kabak salatası, 1 avuç kabak çekirdeği, 1,5 yumurta, küçük parça pide ekmeği
2 litre su, 800 ml dukan birası
Tebrikler dilabg bence 700 gr hiç fena degil ben tiroit hastası oldugum icin çok guzel geldi bana
Kilo | Boy | Göğüs | Bel | Göbek | Kalça | Kol | İç Bacak | ||
01.08.2019 | 72 | 163 | 94,5 | 80 | 103 | 107,5 | 31 | 63,7 | |
06.09.2019 | 66,5 | 163 | 93 | 79 | 96 | 102 | 28 | 63 | |
FARK | 5,5 | 0 | 1,5 | 1 | 7 | 5,5 | 3 | 0,7 | 18,7 |
Ayyy senin adına inanılmaz sevindim valla maşaallahNasıl mutlu oldum anlatamam. Büyük kızıma hamile kaldığımda beri 50 lere inememiştim.
Geçen hafta 61.2
Bu hafta 59.7
Fark 1.5 kilo.
Bel ölçüsü göğüsün hemen altından en ince bölgeden alınır diye biliyorum, diyetisyenim de öyle almıştı ölçümü, göbek ölçüsü ise tam göbek deliğinden alınıyor.Yukarıdaki eklentide bel ölçüsü alma yeri vermiş. Kadınlarda göbeğin biraz üzerinde, son kaburga ile leğen kemiği arasındaki boşluğun ortasından, ellerimizi belimize koyduğumuz yer olarak tarif ediliyor.
Ben de hep göğüs altından, en ince yerden alıyordum ama en son 81'de kaldı daha inmedi.
Yukarıdaki ölçüye göre 90'dan 84'e indi ve incelmesi de devam ediyor.
MüthişşşGunaydin kizlar
Ben şoklar icerisindeyim
Hic boyle bir fark gormemistim
Ilk hafta odem gitti ve dun afedersiniz ama biraz ishal ciktim bagirsaklarim bosaldi ona veriyorum bu kadar eksiyi. Haftaya bakalim nasil olacak
Gelelim sonuclara
Gecen hafta 104.6
Bugun 100.9
Fark -3.7
Haftaya insallah 2li haneleri gorurum
Evet cnm masallahimiz var ama benim listeye girebilmem icin 93e dusmem lazim o kiloyla izine ayrilmistim.Müthişşş
Vallahi ekip bu hafta uçuşlarda
çok kısa sürede düşersin bence listedeki kilonaEvet cnm masallahimiz var ama benim listeye girebilmem icin 93e dusmem lazim o kiloyla izine ayrilmistim.
oynakbasi34 cnm tam hatirlamiyorum kusuratini kacla ayrildim sen bir yere not etmis miydin. Yoksa eski bildirimlere donup bakayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?