Harikaaaöncesi bugün fark
göğüs: 104 - 103.5 = 0.5
bel: 94 - 93 = 1
göbek: 103 - 101 = 2
kalça: 129 - 124 = 5
kol: 39 - 38 = 1
iç bacak: 66 - 65 = 1
pc den yazdım burdan düzgün görünüyor ama inşallah telefondanda düzgün çıkar ;-)
Sagol cnm daha cok inceliriz insallahHarikaaatoplam 10,5 cm incelmişsin vallahi bravo.. Hele kalça incelmesi efsane olmuş
En kalın yerindedir sanırım. Ben hepsini almıyorum. Tek taktığım bel ölçüsü. İncelmiyor körolası.Merhaba kızlar. İç bacak ve kol ölçüsünü nasıl alıyoruz?
Dila sen bayağı kilo verdin. Sağlam incelme bekliyorum senden.Ben de yarın sabah ölçülerimi alayım, bakalım ne kadar incelmişim
Bel ve karın için fitness programı indirdim. Daha önce paylaştığım hareketlere benzer. Mekik, plunk ve ayak kaldırma bayağı etkili. Tavsiye ederim. Program 30 gün fit.En kalın yerindedir sanırım. Ben hepsini almıyorum. Tek taktığım bel ölçüsü. İncelmiyor körolası.
Leslie ağırlık çalışmasında bayağı karın çalıştırıyor aslında ama yetmiyor. Pilatesten bıktım. Yoksa öyle güzel yağ yakıyor ki karın çalışmaları. O kas ağrısı falan kaç gün geçmiyor. Üşeniyorum ben itiraf edeyim. Çok gittim bir ara bıkkınlık ta geldi tabii. Gidip kan değerleri yağ oranı falan baktırayım da moyive olurum inşallah.Bel ve karın için fitness programı indirdim. Daha önce paylaştığım hareketlere benzer. Mekik, plunk ve ayak kaldırma bayağı etkili. Tavsiye ederim. Program 30 gün fit.
Bu arada kızlar Ölçülerimizi güncelleyelim 1 ayı geçtik. ilk durumun görüntüsünü yazıyorum, beni etiketleyip yeni ölçülerinizi verirseniz farkları görürüz.
01.08.2019 Kullanıcı Adı Kilo Boy Göğüs Bel Göbek Kalça Kol İç Bacak Dilabg 72 163 94,5 80 103 107,5 31 63,7Colombre 63,1 165 93 72 99@Maral3435 94 162 105 84 102 122 34 71@Usagisan 81,7 166 109 96 110 102 41 58Bulamiyorum 104,8 168 104 94 103 129 39 66oynakbasi34 119 154 117 108 128 144 43 91
ay 2 doktora da götürdüm bir şeyi yok dediler, probiyotik verdiler bir de ateş düşürücü, muhtemelen bir virüs kaptı, 3 günün sonunda daha bugün ateşi düştü nihayet, gece de altına kaçırmış, normalde kaçırmaz, bir de gece yatak temizledim. Perperişanım...
Sağol canım teşekkür ederim
(meajı sabah 7 de yazdım ama sonra uyuyakalmışım tekrar. mesajı göndermeyi unutmuşum)
Gunaydin kizlar
Aksami cok sukur kazasiz atlattim. Keskek bana serbest oldugu icin 18.45te yedim. Misafirlerlede sadece cay ictim
Meryem kalabaligi yabancilamadi cok sukur dolasip durdu ortalarda kuzum.
Gece yatmadan foruma girdim ama sizip kalmisim yorgunluktan
Dunku menumude yazayim unutmadan
10.00 sade turk kahvesi
12.45 mantarli yumurta domates salatalik zeytin ceviz beyaz peynir
17.30 form cayi
18.45 keskek
21.00 cay
Eki Görüntüle 2304569 Eki Görüntüle 2304570
Tesekkur ederim cnm ❤
Insallah cnm. Hepimizn cocuklarinin yeni egitim donemi hayirli olsun. Bugun 10da gitcez okula ogretmenimizle taniscaz.
Ne kadar terbiyesiz bir kadinmis o oyle cok ayip etmis
okula gittik geldik. okul yeni bitti sıralar daha gelmemiş inşallah yetişir pazartesiye. öğretmenimizle tanıştık. ilk defa erkek bir öğretmene denk geldik. iyi birine benziyor inşallah güzel bir süreç geçirirler. emine de sevdi öğretmenini. hadi bakalım hayırlısı
öncesi bugün fark
göğüs: 104 - 103.5 = 0.5
bel: 94 - 93 = 1
göbek: 103 - 101 = 2
kalça: 129 - 124 = 5
kol: 39 - 38 = 1
iç bacak: 66 - 65 = 1
pc den yazdım burdan düzgün görünüyor ama inşallah telefondanda düzgün çıkar ;-)
Bugün çarşıda gezerken halk sağlığı organizasyonuna rastladım. Boy kilo alıyorlar. Diyetisyen de varmış. Randevu aldım bakalım. Yalnız doktor hanım hafif tombuldu.
Eş kazığı yemişsin.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şoför Nebahat geldi
Yahu bu Kaptanciginizin aksiyonsuz bir günü geçer mi beTabiki geçmez
Benim akıllı kocam bizi sabahın 8 sinde yollara döktü1 saatlik yolu gittim ve baya sıra bekleyip tam araç muayenesi için makineden fiş alacaktım ki makine randevunuz gözükmüyor demez mi
Ulen nasıl olur ekran görüntüsübile aldım diye makineye kafa tutacaktim ki ( sonuçta kül yapımı) ekran görüntüsünde ayın 6si yazıyor telefondan tarihe bakınca esimin beni bir gün önce gönderdiğini fark ettim
Tabi önce temiz bir fırça attım sonra görevliye durumu izah ettim ve gerekirse bekleyebilirim yeterki bir daha bu kadar yol gelmeyeyim dedimbizim bir şey yok şu numarayı ararsan bosluk varsa hallederler dedi
Orası da beni tam tersi uzaklıkta bir yere göndermez mitam yola cikmistim ki baktım trafik tekrar aynı yeri arayıp ilk istasyona olan randevu olmaz mı dedim oda ancak 17.15 demez mi
Haydar len daha saat 10 ne yapacağız onca saat derken Annemin o yere yakın kuzeni aklıma geldiSağ Olsun beni çok sever ve hep sitem eder hiç bana gelmedin diye ( genelde Annemin dayisina yani onun babasına gidince bir araya gelirdim )
Aksilik telefonu da silinmiş Son formattaAma benden kaçar mi niyetine girince hemen internetten eşinin iş adresini buldum ordadir dedim ama oğlu sağ olsun hem Annesinin numarasini verdi hemde yakın olan evlerini tarif etti
Neyse yeterince uzattımhoş sohbet ve kahve faslı derken ordan tekrar araç muayenesine gittim ( şükür geçti muayeneden ve 2 sene kafam rahat artık )
Ve eve dönmem 19.30u buldu ama her işimi de hallettim ♡♡♡♡ Eşim nasıl sevindi helal kız sana nasılhallettim diyeDedim hiç konuşma deli ettin beni Nasıl gülüyor
Tabi okadar saat oradan oraya araba kullanınca yoruldum her yerim ağrıyor
Bende sanmıyorum değişen bir şey olsun ama yarın insallah bende bakarım
Ne çabuk geçti bir ay
Süpersin canım aynen devam ♡♡♡♡
Çok çok geçmiş olsun canım ♡ Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnn
Sevindim ♡ İlk öğretmen çok önemliUmarım hep öyle devam eder bizimki ablasınin öğretmeni zaten ama benim büyük hep der erkek öğretmen daha iyi diye hem kızlar kirilmasin diye daha dikkatli olurlar
Ben çok memnunum bizim Öğretmenden ama tabi arada bağırdıği oluyor ya ablamiz kiyamiyor kendi de bildiği için
Harikasın canım cidden çok güzel fark var ♡
Kız kendine hayri olmayanlar ne hayır gelir
Şaka bir yana ama inşallah faydası oluren azından motivasyon olur sana ♡♡♡
Eş kazığı yemişsin.Kafa neredeyse artık.
Benzerini benimki de yaptı. Tatile çıktık 2 sene önce. Giriş yapacağız. Rezervasyon yarına demez mi görevli. Haydiiii. Ee boş yer de yok. O gün 1 günlük otel bulup zor attık kendimizi odaya. Dünyanın yolunu git açıkta kal. Keşke bizim de bir akraba olaydı ya.
Merhaba kızlar. İç bacak ve kol ölçüsünü nasıl alıyoruz?
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şoför Nebahat geldi
Yahu bu Kaptanciginizin aksiyonsuz bir günü geçer mi beTabiki geçmez
Benim akıllı kocam bizi sabahın 8 sinde yollara döktü1 saatlik yolu gittim ve baya sıra bekleyip tam araç muayenesi için makineden fiş alacaktım ki makine randevunuz gözükmüyor demez mi
Ulen nasıl olur ekran görüntüsübile aldım diye makineye kafa tutacaktim ki ( sonuçta kül yapımı) ekran görüntüsünde ayın 6si yazıyor telefondan tarihe bakınca esimin beni bir gün önce gönderdiğini fark ettim
Tabi önce temiz bir fırça attım sonra görevliye durumu izah ettim ve gerekirse bekleyebilirim yeterki bir daha bu kadar yol gelmeyeyim dedimbizim bir şey yok şu numarayı ararsan bosluk varsa hallederler dedi
Orası da beni tam tersi uzaklıkta bir yere göndermez mitam yola cikmistim ki baktım trafik tekrar aynı yeri arayıp ilk istasyona olan randevu olmaz mı dedim oda ancak 17.15 demez mi
Haydar len daha saat 10 ne yapacağız onca saat derken Annemin o yere yakın kuzeni aklıma geldiSağ Olsun beni çok sever ve hep sitem eder hiç bana gelmedin diye ( genelde Annemin dayisina yani onun babasına gidince bir araya gelirdim )
Aksilik telefonu da silinmiş Son formattaAma benden kaçar mi niyetine girince hemen internetten eşinin iş adresini buldum ordadir dedim ama oğlu sağ olsun hem Annesinin numarasini verdi hemde yakın olan evlerini tarif etti
Neyse yeterince uzattımhoş sohbet ve kahve faslı derken ordan tekrar araç muayenesine gittim ( şükür geçti muayeneden ve 2 sene kafam rahat artık )
Ve eve dönmem 19.30u buldu ama her işimi de hallettim ♡♡♡♡ Eşim nasıl sevindi helal kız sana nasılhallettim diyeDedim hiç konuşma deli ettin beni Nasıl gülüyor
Tabi okadar saat oradan oraya araba kullanınca yoruldum her yerim ağrıyor
Bende sanmıyorum değişen bir şey olsun ama yarın insallah bende bakarım
Ne çabuk geçti bir ay
Süpersin canım aynen devam ♡♡♡♡
Çok çok geçmiş olsun canım ♡ Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnn
Sevindim ♡ İlk öğretmen çok önemliUmarım hep öyle devam eder bizimki ablasınin öğretmeni zaten ama benim büyük hep der erkek öğretmen daha iyi diye hem kızlar kirilmasin diye daha dikkatli olurlar
Ben çok memnunum bizim Öğretmenden ama tabi arada bağırdıği oluyor ya ablamiz kiyamiyor kendi de bildiği için
Harikasın canım cidden çok güzel fark var ♡
Kız kendine hayri olmayanlar ne hayır gelir
Şaka bir yana ama inşallah faydası oluren azından motivasyon olur sana ♡♡♡
Iyi geceler kizlar
Yarin kizlarin odasini degistirmeye karar verdim bir buyuk odaya tasicam esyalarini epey bir isim var.
Bugunku menumu vereyim
11.00 sekersiz turk kahvesi
12.45 kirmizi ve yesil biberli omlet domates salatalik zeytin peynir
15.30 filtre kahve
18.00 keskek yogurt (bizimkiler yag aldiktan sonra kalanini kendime doktum ama baktim cok oldu sonra suzdum onu)
22.00 cay
@DilaBg olculerimizi nerden almamiz gerektigini gosteren bir resim paylasmisti ona gore almistim bende. O resim duruyorsa atar yine belki
Ayy ben okurken sinir oldum esine seni dusunemiyorum bile. Neyseki islerini halledebilmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?