• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bir tost yiyince kendime geldim. Anlam veremediğim bir açlık var.
Tok karnına da sporumu yaptım.
25 mekik, 10 yarım mekik, 10 leg raises, 10+10 plank
Plank 2. Set çok zorladı.

Kahvaltı kaşarlı omlet, 6 zeytin, yarım avuç siyah üzüm, yeşillik, domates, salatalık

Öğlen 1 tabak nevşehir tava, çeyrek lavaş, 600 ml ayran

Akşam 1 kase yoğurtlu havuç ve kabak salatası, 1 avuç siyah üzüm, 1 avuç kabak çekirdeği, 10 fındık

Ara 1 kaşarlı tost, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
2 litre su

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Anam bugün bana ne oldu anlamadım :D Resmen hizimi alamadım :D
Ütülerimi bitirdikten sonra hepsini hemen dolaplara yerlestirdim ;)
Kızın okul çantasını ve formalarini yıkayıp astım ;) onlar kuruyan kadar da yatak odasının tülünü yikayip astim birde sinekligini temizledim ;)
Tabi keser mi asla :D bu sefer de aynaligimi komple bosaltip makyaj malzemelerini tek tek temizleyip ayikladim ;) Aynaligin cekmecelerini boşaltıp fazlaliklari ve eskiyenleri attım ♡♡♡♡
Kendi dolaplarimi da duzenleyip yatak odasının temizligini de bitirdim ;)

Büyük kız bile şaşırdı hatta elli kere yahu bırak ben yaparım dedi ama yat yat nereye kadar ;) Artık benim de daha fazla hareket etmem lazım ki kendimi silkeleyebileyim ;)
Eşim yaptiklarimi duyunca valla helal olsun da yarin yine omuzlarim deme dedi :D her yer mis gibi olunca daha bir hoşuma gidiyor ve kendimi daha iyi hissediyorum ♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Karga kahvaltısını henüz etti mi bilmiyorum ama ben uyandım bile :D
Tabi gece baygın düşünce erken uyanabilmek çok doğal ;)

Birazdan bir duş alayım da kendime geleyim sonra da çıkana kadar saçlarımı kurturum ki bu sefer de boyun fıtığı azmasin ;)

Günaydın Kızlar :KK200:

Günlerdir bakamadım bile buraya, kızım hastaydı onunla ilgilendim hep.
Dün işyerine getirdim, acil işlerimi halledip geri eve gittik. Bugün okula yolladım, ateşi düştü..

Diyetime sadık kalmaya devam ettim, sadece ufak tefek kaçamaklarım oldu ama yine de artıya geçmediğim için mutluyum. Bu hafta doğaçlama diyete devam edicem, pazartesi yine sıkı diyete başlıcam. Okul düzenini oturtamadık henüz.

Bu arada kızlar Ölçülerimizi güncelleyelim 1 ayı geçtik. ilk durumun görüntüsünü yazıyorum, beni etiketleyip yeni ölçülerinizi verirseniz farkları görürüz.
01.08.2019
Kullanıcı AdıKiloBoyGöğüsBelGöbekKalçaKolİç Bacak
Dilabg
72​
163​
94,5​
80​
103​
107,5​
31​
63,7​
Colombre Colombre
63,1​
165​
93​
72​
99​
Maral3435 Maral3435
94​
162​
105​
84​
102​
122​
34​
71​
Usagisan Usagisan
81,7​
166​
109​
96​
110​
102​
41​
58​
Bulamiyorum Bulamiyorum
104,8​
168​
104​
94​
103​
129​
39​
66​
oynakbasi34 oynakbasi34
119​
154​
117​
108​
128​
144​
43​
91​

Günaydın Kızlar :KK200:

Günlerdir bakamadım bile buraya, kızım hastaydı onunla ilgilendim hep.
Dün işyerine getirdim, acil işlerimi halledip geri eve gittik. Bugün okula yolladım, ateşi düştü..

Diyetime sadık kalmaya devam ettim, sadece ufak tefek kaçamaklarım oldu ama yine de artıya geçmediğim için mutluyum. Bu hafta doğaçlama diyete devam edicem, pazartesi yine sıkı diyete başlıcam. Okul düzenini oturtamadık henüz.
Geçmiş olsun arkadaşım. Mikrop mu kaptı ki kuzu.

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Karga kahvaltısını henüz etti mi bilmiyorum ama ben uyandım bile :KK70:
Tabi gece baygın düşünce erken uyanabilmek çok doğal :KK66:

Birazdan bir duş alayım da kendime geleyim sonra da çıkana kadar saçlarımı kurturum ki bu sefer de boyun fıtığı azmasin :KK66:
A. Selam. Ne güzel işlerini halletmişsin. Nerede hareket orada bereket. 👏👏

Geçmiş olsun arkadaşım. Mikrop mu kaptı ki kuzu.
ay 2 doktora da götürdüm bir şeyi yok dediler, probiyotik verdiler bir de ateş düşürücü, muhtemelen bir virüs kaptı, 3 günün sonunda daha bugün ateşi düştü nihayet, gece de altına kaçırmış, normalde kaçırmaz, bir de gece yatak temizledim. Perperişanım... :KK14:

Sağol canım teşekkür ederim :KK200:

(meajı sabah 7 de yazdım ama sonra uyuyakalmışım tekrar. mesajı göndermeyi unutmuşum :KK48:)

Gunaydin kizlar :KK68:

Aksami cok sukur kazasiz atlattim. Keskek bana serbest oldugu icin 18.45te yedim. Misafirlerlede sadece cay ictim :KK76:

Meryem kalabaligi yabancilamadi cok sukur dolasip durdu ortalarda kuzum.

Gece yatmadan foruma girdim ama sizip kalmisim yorgunluktan :KK48:

Dunku menumude yazayim unutmadan

10.00 sade turk kahvesi
12.45 mantarli yumurta domates salatalik zeytin ceviz beyaz peynir
17.30 form cayi
18.45 keskek
21.00 cay

20190904_185426.jpg 20190904_125929.jpg

Günaydın arkadaşlar.
Antiaging 370 evet.
Hasibe menü süper. Mutlu yaşları olsun kuzunun.
Kaptan suçluluk duygusu yeme isteğini öldürüyor bence.

Tesekkur ederim cnm ❤

Umarım iyi bir sınıfa ve öğretmene düşer. Hadi hayırlısı.
Benim kızımın da okulu bugün belli olacak. 8. sınıf ta farklı bir okul olacak bakalım.

Insallah cnm. Hepimizn cocuklarinin yeni egitim donemi hayirli olsun. Bugun 10da gitcez okula ogretmenimizle taniscaz.

Ütülerimi yariladim :KK66:
Bir yandan da okulda kuzularin kullandıkları masa örtüleri yıkanıyor onlarda tabi ütülenecek ( okullar 0ĺ yıkamaya gönüllü aradı Öğretmen ve yine her zamanki gibi kimse gönüllü olmayınca ihale bana kaldı :KK70: )

3 senedir her şeye seve seve gönüllü oluyorum sonuçta benim evladimin da rahatı için ♡ Ama Son gün yine öğretmen gruptan yardım isteyince okul bahcesindeydim ve velilerden biri resmen yüzüme gülerek " Ay ben bilerek yardım ederim demedim çünkü içimden Banu nasılsa atlar şimdi yine dedim" demez mi :KK43: Sinir oldum ona da direk dedim enayi yerine konum yani dedim :KK43:
Hatun birde geçen sene aramıza katıldı ama maşallah ilk seneden insanl$ara yuzsuz olduğunu belli etti ( hep birseyler bekler atıyorum bugün ne yemek yaptın der sonra da aaa Sarma mi bana da yap der hatta bir kereyle kalmaz yaptirana kadar her gün milleti cenesiyle deli eder :KK43: Bana da bir ara baklava ve sarma diye tutturdu da resmen dedim amma belescisin alayım ikisinden de hazır da çene kapansın :KK70: ama öyle porsiyon istemem tepsiyle al demezmi :KK43: :KK43: :KK43: gelde cildirma ama inatla ne aldım nede yaptım :KK66: Son gün de enayi yerine koyunca bu sene kesinlikle hiç bir şey için hemen dakikada gönüllü olmamaya karar verdim :KK66:
Öğretmene de Son gün dedim onunda olduğu ortamda bazıları böyle böyle diyor artık kusura bakmayın bu Son diye :KK66: Tabi öğretmen de şok oldu madem öyle böyle bir düşünce var yeni öğretim yılında listeye göre görevleri veririm yapılacak bir şey olunca dedi :KK66: Tabi hatun uyuz oldu ama umurumda da değil :KK66:
Ne kadar terbiyesiz bir kadinmis o oyle cok ayip etmis

okula gittik geldik. okul yeni bitti sıralar daha gelmemiş inşallah yetişir pazartesiye. öğretmenimizle tanıştık. ilk defa erkek bir öğretmene denk geldik. iyi birine benziyor inşallah güzel bir süreç geçirirler. emine de sevdi öğretmenini. hadi bakalım hayırlısı

Bu arada kızlar Ölçülerimizi güncelleyelim 1 ayı geçtik. ilk durumun görüntüsünü yazıyorum, beni etiketleyip yeni ölçülerinizi verirseniz farkları görürüz.
01.08.2019
Kullanıcı AdıKiloBoyGöğüsBelGöbekKalçaKolİç Bacak
Dilabg
72​
163​
94,5​
80​
103​
107,5​
31​
63,7​
Colombre Colombre
63,1​
165​
93​
72​
99​
Maral3435 Maral3435
94​
162​
105​
84​
102​
122​
34​
71​
Usagisan Usagisan
81,7​
166​
109​
96​
110​
102​
41​
58​
Bulamiyorum Bulamiyorum
104,8​
168​
104​
94​
103​
129​
39​
66​
oynakbasi34 oynakbasi34
119​
154​
117​
108​
128​
144​
43​
91​
öncesi bugün fark
göğüs: 104 - 103.5 = 0.5
bel: 94 - 93 = 1
göbek: 103 - 101 = 2
kalça: 129 - 124 = 5
kol: 39 - 38 = 1
iç bacak: 66 - 65 = 1

pc den yazdım burdan düzgün görünüyor ama inşallah telefondanda düzgün çıkar ;-)

Back