• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar duran kilo verme sürecini hızlandırmak için
1- 2-3 günlük şok diyet
2- Rutin spor ve yediklerimizi değiştirmek.
Yürüyüş yapıyorsak arada 30 saniyelik koşu eklemek, yürüyüş yerine direnç egzersizi yapmak.
Ana öğünde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsak protein ağırlıklı beslenmek, ara öğünde meyve ile yoğurt yiyorsak kuruyemiş yemek.
3 ana öğün yapıyorsak 3 ara öğün eklemek veya tersi.
2-3 günlük detoks diyeti.
Ben 3 günlük şaşırtma diyeti dediğim diyetten çok fayda gördüm. Özellikle sabahki 3 renk meyve ve yoğurt vücudu bayağı şaşırtıyordu. Ekmek yemeyi bıraktığım halde bir ara tekrar yedim. Genelde az yemek yerken bazı günler aşırı yemek yedim. 1100 kalori alırken haftada bir 1800 kalori aldım. Demek ki doğru yoldaymışım.

Evliliği de canlı tutan sürekli şaşırtmak rutinden çıkarmak değil midir? :KK48:

1- 2-3 günlük şok diyet
Yürüyüş yapıyorsak arada 30 saniyelik koşu eklemek, yürüyüş yerine direnç egzersizi yapmak.
Ana öğünde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsak protein ağırlıklı beslenmek, ara öğünde meyve ile yoğurt yiyorsak kuruyemiş yemek.
Ben 3 günlük şaşırtma diyeti dediğim diyetten çok fayda gördüm. Özellikle sabahki 3 renk meyve ve yoğurt vücudu bayağı şaşırtıyordu. Ekmek yemeyi bıraktığım halde bir ara tekrar yedim. Genelde az yemek yerken bazı günler aşırı yemek yedim. 1100 kalori alırken haftada bir 1800 kalori aldım. Demek ki doğru yoldaymışım.

Ben de istiyorum şok yapmak ya. Zaten hep dikkatli yerim yıllardır kilo almamak için. Vücut alıştı buna.

Ben de yrn meryeme dogum gunu yapicam. Aksamdan pastami yaparim. Dun seker hamurlu kurabiye yaptim tek tek posetledim bayatlamaz. Cocuklara verecegim supriz hediye cantalarini hazirladim. Su an baska ne yaparim bilmiyorum bi keskek yapacagim kesin onuda yarin sabah koyar pisiririm. Bana yasakli degil keskek erken piserse aksam yemegi olarak ondan yerim. Yrn yine buyuk bir sinav beni bekliyor. Dun aksam kurabiye ve abur cuburlardan kazasiz yirttik sukur

Sorma her gun en az yarim saat yuruyun diyorlar ama bi firsat bulup yapamiyorum. Aslindan insan ugrassa o firsati olusturur ama... bakalim insallah ona da baslicam en kisa zamanda

Kuzucugun doğum günü kutlu olsun ;) Rabbim sağlıklı seneler nasip etsin inşallah ....Aminnn

IMG_20190903_201953.jpg

Sabah 1 açma, 1,5 dilim beyaz peynir, 1 domates
Ara sade Türk kahvesi
Öğlen 5 yk yoğurtlu cevizli buğday salatası, 2 yk kısır, 4 yk patlıcan salatası, 4 adet yaprak sarması
Ara 7 badem
Akşam 3 yk bulgur pilavı, 2 yk et sote, 1 kase mercimek çorbası, 6 yk yoğurtlu havuç ve kabak salatası, 2 yk kakaolu puding
Bugün dünyayı yedim sanki.

2,2 litre su
200 zıplama
20 mekik (situps) , 8 yarım mekik (crunches) , 8 leg raises, 12 plunks
10 dakika zumba, 20 dakika pilates

1- 2-3 günlük şok diyet

Diyorim ki arada şöyle profiterol yapsam 1 tepsi yesem bünyeyi şaşırtmış olur muyum 🤔🤔

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür bugün de biraz daha dinç uyanabildim ;) sıcak suyumla güne başladım ;)
Dün beslenmem fena değildi ama aksam biraz cozuttum maalesef :(
Benim hayin köfte babasının dediğini yapıp tiramisu yaptı dayanamadım az yedim ama ilginctir yedikten sonra bu muydu yani dedim :( normalde çok severim ama bu kez nedense hiç zevk vermedi :D ki evdekiler bayıldı

Slm kizlar:KK68:

Aksam hazirlik yaptigim icin giremedim sonrada sizip kalmisim.

Aksam pasta ve cupcake yaptim. Kremalar cikolatalar meyveler havada ucustu birak tadina bakmayi parmagimi bile yalamadim valla :-)

Dunku menumu verememistim onu yazayim.

09.30 filtre kahve
12.10 3 haslama yumurta ceviz kapya biber domates salatalik 9 zeytin beyaz peynir
18.45 firinda hamsi salata roka
21.00 sade soda

20190903_120157.jpg IMG-20190903-WA0004.jpg

Bugun eminenin sinif kurasi cekilecek ilk defa okuluna gidicez heyecanliyiz :rapci:

Slm kizlar:KK68:

Aksam hazirlik yaptigim icin giremedim sonrada sizip kalmisim.

Aksam pasta ve cupcake yaptim. Kremalar cikolatalar meyveler havada ucustu birak tadina bakmayi parmagimi bile yalamadim valla :-)

Dunku menumu verememistim onu yazayim.

09.30 filtre kahve
12.10 3 haslama yumurta ceviz kapya biber domates salatalik 9 zeytin beyaz peynir
18.45 firinda hamsi salata roka
21.00 sade soda

Eki Görüntüle 2304198 Eki Görüntüle 2304199

Bugun eminenin sinif kurasi cekilecek ilk defa okuluna gidicez heyecanliyiz :rapci:
Umarım iyi bir sınıfa ve öğretmene düşer. Hadi hayırlısı.
Benim kızımın da okulu bugün belli olacak. 8. sınıf ta farklı bir okul olacak bakalım.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabah uyandığımdan beri evle boğuşuyorum ;) balkonda yıkanan çamaşırları ayikladim ve balkonu toparladim ;)
Şimdi bir keyif kahvesi içip ütülerimin başına geçeceğim ;)

Yarın Araç Muayenesine gitmem gerekiyor o yüzden bugünden her işimi bitireyim ki büyük kızla sabah erkenden yola çıkınca aklım evde kalmasın ;)
Umarım sorunsuz geçer her şey de 2 yıllık muayeneden geçer de kafam dinç olur ;)

Ütülerimi yariladim ;)
Bir yandan da okulda kuzularin kullandıkları masa örtüleri yıkanıyor onlarda tabi ütülenecek ( okullar kapanırken yıkamaya gönüllü aradı Öğretmen ve yine her zamanki gibi kimse gönüllü olmayınca ihale bana kaldı :D )

3 senedir her şeye seve seve gönüllü oluyorum sonuçta benim evladimin da rahatı için ♡ Ama Son gün yine öğretmen gruptan yardım isteyince okul bahcesindeydim ve velilerden biri resmen yüzüme gülerek " Ay ben bilerek yardım ederim demedim çünkü içimden Banu nasılsa atlar şimdi yine dedim" demez mi :( Sinir oldum ona da direk dedim enayi yerine konum yani dedim :(
Hatun birde geçen sene aramıza katıldı ama maşallah ilk seneden insanlara yuzsuz olduğunu belli etti ( hep birseyler bekler atıyorum bugün ne yemek yaptın der sonra da aaa Sarma mi bana da yap der hatta bir kereyle kalmaz yaptirana kadar her gün milleti cenesiyle deli eder :( Bana da bir ara baklava ve sarma diye tutturdu da resmen dedim amma belescisin alayım ikisinden de hazır da çene kapansın :D ama öyle porsiyon istemem tepsiyle al demezmi :( :( :( gelde cildirma ama inatla ne aldım nede yaptım ;) Son gün de enayi yerine koyunca bu sene kesinlikle hiç bir şey için hemen dakikada gönüllü olmamaya karar verdim ;)
Öğretmene de Son gün dedim onunda olduğu ortamda bazıları böyle böyle diyor artık kusura bakmayın bu Son diye ;) Tabi öğretmen de şok oldu madem öyle böyle bir düşünce var yeni öğretim yılında listeye göre görevleri veririm yapılacak bir şey olunca dedi ;) Tabi hatun uyuz oldu ama umurumda da değil ;)

Ütülerimi yariladim :KK66:
Bir yandan da okulda kuzularin kullandıkları masa örtüleri yıkanıyor onlarda tabi ütülenecek ( okullar kapanırken yıkamaya gönüllü aradı Öğretmen ve yine her zamanki gibi kimse gönüllü olmayınca ihale bana kaldı :KK70: )

3 senedir her şeye seve seve gönüllü oluyorum sonuçta benim evladimin da rahatı için ♡ Ama Son gün yine öğretmen gruptan yardım isteyince okul bahcesindeydim ve velilerden biri resmen yüzüme gülerek " Ay ben bilerek yardım ederim demedim çünkü içimden Banu nasılsa atlar şimdi yine dedim" demez mi :KK43: Sinir oldum ona da direk dedim enayi yerine konum yani dedim :KK43:
Hatun birde geçen sene aramıza katıldı ama maşallah ilk seneden insanlara yuzsuz olduğunu belli etti ( hep birseyler bekler atıyorum bugün ne yemek yaptın der sonra da aaa Sarma mi bana da yap der hatta bir kereyle kalmaz yaptirana kadar her gün milleti cenesiyle deli eder :KK43: Bana da bir ara baklava ve sarma diye tutturdu da resmen dedim amma belescisin alayım ikisinden de hazır da çene kapansın :KK70: ama öyle porsiyon istemem tepsiyle al demezmi :KK43: :KK43: :KK43: gelde cildirma ama inatla ne aldım nede yaptım :KK66: Son gün de enayi yerine koyunca bu sene kesinlikle hiç bir şey için hemen dakikada gönüllü olmamaya karar verdim :KK66:
Öğretmene de Son gün dedim onunda olduğu ortamda bazıları böyle böyle diyor artık kusura bakmayın bu Son diye :KK66: Tabi öğretmen de şok oldu madem öyle böyle bir düşünce var yeni öğretim yılında listeye göre görevleri veririm yapılacak bir şey olunca dedi :KK66: Tabi hatun uyuz oldu ama umurumda da değil :KK66:
En güzeli sırayla olmuş. Sen iyi niyetli davranmışsın ama onun kalbi fesatmış.
Once Upon A Time diye bir dizi vardı. Kötü kraliçe kötülük yaptıkça kalbi kararıyor en sonunda simsiyah oluyordu. Çok güzel bir benzetme bence. Böyle insanların kalplerini öyle düşünürüm hep.

İyi akşamlar kızlar. Menümü ekledim. Saçma sapan bir beslenme oldu farkındayım.
4.00 x 1 Di̇li̇m (150gr) Karpuz 184 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor 100 kcal
0.75 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇ 210 kcal
1.50 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi̇ 233 kcal
0.25 x 100gr Fındık Ezmesi̇ 148 kcal
0.50 x 1 Paket Karabuğday Patlağı 175 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Süzme Yoğurt 109 kcal
Toplam 1159 kcal

Ütülerimi yariladim :KK66:
Bir yandan da okulda kuzularin kullandıkları masa örtüleri yıkanıyor onlarda tabi ütülenecek ( okullar kapanırken yıkamaya gönüllü aradı Öğretmen ve yine her zamanki gibi kimse gönüllü olmayınca ihale bana kaldı :KK70: )

3 senedir her şeye seve seve gönüllü oluyorum sonuçta benim evladimin da rahatı için ♡ Ama Son gün yine öğretmen gruptan yardım isteyince okul bahcesindeydim ve velilerden biri resmen yüzüme gülerek " Ay ben bilerek yardım ederim demedim çünkü içimden Banu nasılsa atlar şimdi yine dedim" demez mi :KK43: Sinir oldum ona da direk dedim enayi yerine konum yani dedim :KK43:
Hatun birde geçen sene aramıza katıldı ama maşallah ilk seneden insanlara yuzsuz olduğunu belli etti ( hep birseyler bekler atıyorum bugün ne yemek yaptın der sonra da aaa Sarma mi bana da yap der hatta bir kereyle kalmaz yaptirana kadar her gün milleti cenesiyle deli eder :KK43: Bana da bir ara baklava ve sarma diye tutturdu da resmen dedim amma belescisin alayım ikisinden de hazır da çene kapansın :KK70: ama öyle porsiyon istemem tepsiyle al demezmi :KK43: :KK43: :KK43: gelde cildirma ama inatla ne aldım nede yaptım :KK66: Son gün de enayi yerine koyunca bu sene kesinlikle hiç bir şey için hemen dakikada gönüllü olmamaya karar verdim :KK66:
Öğretmene de Son gün dedim onunda olduğu ortamda bazıları böyle böyle diyor artık kusura bakmayın bu Son diye :KK66: Tabi öğretmen de şok oldu madem öyle böyle bir düşünce var yeni öğretim yılında listeye göre görevleri veririm yapılacak bir şey olunca dedi :KK66: Tabi hatun uyuz oldu ama umurumda da değil :KK66:
Ben de yardımdan işten gocunmam ama kullanıldığımı anlarsam burnundan getiririm o insanın. Herkes edebiyle davransın değil mi.

Back