- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kilo ve boy da söylersen liste tam olsun kaptanım
Bayram tatilinde 5 gün karadeniz turu sonra 5 gün izmir yazlıkta olcaz ve ben özellikle karadenizde diyetime nasıl sahip çıkacağım yarabbim çok endişeliyim
01.08.2019 Kullanıcı Adı Kilo Boy Göğüs Bel Göbek Kalça Kol İç Bacak Dilabg 72 163 94,5 80 103 107,5 31 63,7Colombre 63,1 165 93 72 99Maral3435 94 162 105 84 102 122 34 71Usagisan 81,7 166 109 96 110 102 41 58HasibeG 104,8 104 94 103 129 39 66
Efsane geri döndü. Kadinimsin. Bize sadece zaman lazım. Asibem göreyim kız seni....iradene sağlık tatlım.
Biraz degil çok mutlu ol kuzum. Tebrikler. Bak mevsimindesin bol bol kabak, kayısı tüket. Kabızlığa çok iyi gelir. Kapya biber de öyle....
Tembelcim gitti mi kaynın? Parka takılıyor musun? Bu yaz Antalya'da aklıma geldinElhan daha yanımızda, ama yaz tatilinde gidecek. Inşallah gider, zaten okumaya da niyeti yok. Fuzuli masraf ..
Çok güzel.bravooo.Menümü yazim.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, yeşil biber
Ara: Sütlü nescafe, çiğ kuruyemiş
Öğle: 1 kase taze börülce, 2 parmak kadar haşlanmış tavuk, küçük bir salkım üzüm
Akşam: 1 bardak tarçınlı süt
Spor: jillian level 1
Su: 2.5 lt
Fark müthiş. Ödemden ben de bezdim ya. Sıcaktan herhalde.Bu arada kontrol tartisini vereyim
Cuma 104.8
Bugun 103.1
Fark -1.7
Cuma gunu odem oldugunu tahmin etmistim cunku persembe gecesi yatmadan once 42 saat boyunca uyaniktim
Nice mutlu senelere kaptanimSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Güne sıcak suyumla başlıyorum yineüzerine de ufak bir şişe su içerim ki bağırsaklar bir harekete geçsin sonra da güzel bir kahvaltı yaparım ♡
2 gün sonra eşimle evlilik yıldönümümüz ♡♡♡ 20 seneyi bitirdikama ben hala siskoyum hatta dün eşime bile dedim depresyona giresim var diye oda sağ olsun Bayram üstü depresyona girme aşkım olmadı bayramdan sonra girersin dedi
Allah razı olsun bir kez olsun kilomla alakalı bir kerede olsa ima da bulunmadı hatta dün de dedi benim için ilk tanistigimizda nasilsan şimdide öylesin ama tabi sağlık için vereceksin bak daha önümüzde inşallah bir 20 sene daha olsun istiyorum en az dedi ♡♡♡♡♡
Ya seviyorum ben bu adamı yaaaaa ♡♡♡♡♡♡
Günaydın canım. Aleykümselam.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Güne sıcak suyumla başlıyorum yineüzerine de ufak bir şişe su içerim ki bağırsaklar bir harekete geçsin sonra da güzel bir kahvaltı yaparım ♡
2 gün sonra eşimle evlilik yıldönümümüz ♡♡♡ 20 seneyi bitirdikama ben hala siskoyum hatta dün eşime bile dedim depresyona giresim var diye oda sağ olsun Bayram üstü depresyona girme aşkım olmadı bayramdan sonra girersin dedi
Allah razı olsun bir kez olsun kilomla alakalı bir kerede olsa ima da bulunmadı hatta dün de dedi benim için ilk tanistigimizda nasilsan şimdide öylesin ama tabi sağlık için vereceksin bak daha önümüzde inşallah bir 20 sene daha olsun istiyorum en az dedi ♡♡♡♡♡
Evet cnm odemde olsa eksi gorunce bende cok mutlu oldum ama asil is bundan sonra basliyorFark müthiş. Ödemden ben de bezdim ya. Sıcaktan herhalde.
Benim henüz fırsatım olmadı maalesef. Bu hafta yoğunum biraz. Cuma günü bildireceğim ölçülerimi inşallah.
01.08.2019 Kullanıcı Adı Kilo Boy Göğüs Bel Göbek Kalça Kol İç Bacak Dilabg 72 163 94,5 80 103 107,5 31 63,7Colombre 63,1 165 93 72 99Maral3435 94 162 105 84 102 122 34 71Usagisan 81,7 166 109 96 110 102 41 58HasibeG 104,8 104 94 103 129 39 66
Ne kadar tatlı dilli kocan varSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Günaydınlar arkadaşlar.
Ay nasıl külçe gibi kalktım ben. Yorulmuşum dün.
Kızlar primolut kullanacağım geciktirici. Var mı kullanan aramızda.
Ne kadar tatlı dilli kocan varbenimki nerdee zayıflayayım diye azar bile çekiyor zaman zaman
Ayy maşaallah harika bir menü, eminim bu güzel menülerinin sonuçlarını da kat kat alacaksınKızlar bugünkü menüm bu. Spor yok yazmıştım.
4.00 x 100gr Karpuz 120 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
2.00 x 100gr Kavun 68 kcal
6.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 42 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 12 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Sarmısaklı / Sarımsaklı Yoğurt 72 kcal
3.00 x 1 Porsi̇yon Fırında Kabak Mücver 540 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
0.75 x 1 Avuç Fıstık 113 kcal
Toplam 1195 kcal
Helal olsun, çok başarılıMenümü yazim.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, yeşil biber
Ara: Sütlü nescafe, çiğ kuruyemiş
Öğle: 1 kase taze börülce, 2 parmak kadar haşlanmış tavuk, küçük bir salkım üzüm
Akşam: 1 bardak tarçınlı süt
Spor: jillian level 1
Su: 2.5 lt
Bir kurabiyenin kalorisi bir öğün ile eşdeğer hani hatırlatıyım ama yine de afiyet bal olsunMerhaba incecik olacak hanımlarmenümü vereyim
sabah peynirli yumurta
Araöğün kahve badem kayısı
Aksam bezelye yemegi 3 tane küçük içliköfteve azönce 1 kurabiye suçluyum biliyorum ama canım fena çekti
Aleykümselam Kaptanım, maşaallah Rabbim nice 20,40,60 seneler devirmenizi nasip etsinSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?