• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın Kızlarrr :KK200:

Bugün bomba gibiyim, sabah kontrol tartısı beni aşırı mutlu etti :KK36:

Dün ki menümü yazıyorum;

Sabah : 150 ml light süt, 3 adet gün kurusu, 2 adet ceviz
Sabah atıştırması : 1 bardak adaçayı, 5 adet çiğ badem
Öğle : Bulgurlu kabak yemeği 6 kaşık , 2 kaşık light yoğurt
Öğle atıştırması : 5 adet iç fındık, 3 adet taze kayısı
Akşam : Kabaklı mercimek çorbası , 1 porsiyon yeşil salata, 1 adet maden suyu
Toplam alınan kalori 600 kcal

Spor yapamadım ama gün içinde çok hareketliydim 200 kcal harcamışım.
Detoks devam ediyor bakalım neler olacak cuma günü :ıslık:
O zaman seni biraz daha mutlu edeyim ;)
Cuma günü listeye dahil oluyorsun datlim ♡

Bayram tatilinde 5 gün karadeniz turu sonra 5 gün izmir yazlıkta olcaz ve ben özellikle karadenizde diyetime nasıl sahip çıkacağım yarabbim çok endişeliyim :KK14:
Aynı durumdayiz ben İzmir'den Karadeniz'e geldim dün gece küre dağları milli parkındaki köyümdeyim Allah neler yaratmış diye bakıyorum ormana

A ABE3 canım sende dahil olabiliyorum bu hafta listeye :KK66:
Bu arada canım sen daha evvel yarismismiydin bir takımda :KK66: baktım yarismamissin ;)

Usagisan Usagisan sende bu hafta dönüyorsun listeye ♡♡♡♡
İzinli üye olduğun için senin Son bildirime göre olan Kilo artışın uzak kaldığın etap sayısına bölünecek :KK66:

Bu arada canım sen daha evvel yarismismiydin bir takımda :KK66: baktım yarismamissin :KK66:

İzinli üye olduğun için senin Son bildirime göre olan Kilo artışın uzak kaldığın etap sayısına bölünecek :KK66:
Haftaya girerim saniyordum cok sevindim.:rolleyes:

Tembelcim gitti mi kaynın? Parka takılıyor musun? Bu yaz Antalya'da aklıma geldin :eğlence:Napiyor ki dedim...cadı seni gittin buralardan şişko şişko gelirsen bakmicam menülerine:63:
Kayın gitti, biz de Almanya'ya yerleşeceğiz. Işlemlere başladık. Ev tuttum, bi güzel boyadım. Boya badana. Bir de temizledim. Misssss :)
Eşyaları da nakliyata verdim mi süper. Şuan 61,6 kglardayım. 70ten düştüm 😊

Kayın gitti, biz de Almanya'ya yerleşeceğiz. Işlemlere başladık. Ev tuttum, bi güzel boyadım. Boya badana. Bir de temizledim. Misssss :)
Canım hayırlı olsun. Helal olsun canım. Aldığın kararlarla mutlu bir hayat yaşamanızı dilerim. Sabrın sonu selametmis. Geldiğin kilo da nefis...napttin kız erimişsin maşallahin var...

Bu arada canım sen daha evvel yarismismiydin bir takımda :KK66: baktım yarismamissin :KK66:

Kaptanım çok heyecan yaptım şimdi 🤭 yok daha önce hiç yarışmadım sırf bu yüzden üye oldum bakalım nasıl olacak 74.4 tü gecen cuma

Helal valla ;) Çok sevindim senin adına ;)
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ve insallah çok daha güzel günler sizi bekliyor ♡

inşallah bende inanıyorum ama benim yine 3. gün kabızlığa başlıyorum yine ağlıcaaammmm

Canım aksam yatmadan önce kesinlikle 1 kupa kiraz saplı çay iç ve yat ;) sabah da sıcak suyla güne başla inan farkı anında göreceksin ;) Ben normalde de sabahları sıcak su içiyorum bağırsakları yumuşatır diye ama ilk kez dün gece kiraz sapı içtim yatmadan ve inan ben bile nekadar fark ettiğini görünce inanamadım ( ishal yapmıyor sadece lavaboya çıkışı çok kolaylaştırıyor ♡♡♡♡
Kesinlikle ben her gece yapacağım artık ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 cnm ben girecek miyim listeye yoksa izine ayrildigim kiloma donmem gerekiyor mu
Daha once sormustum ama arada kaynadi galiba :KK48:

Aynen canım Son bildiriminde rakamı görmen gerekiyor maalesef :(

Kizlarrrrr tercihler açıklanmış :confused:

Maalesef %100 bursluluk tutmamis ;) ama yine istediği Üniversite de %50 burslu tutmuş ;) gerçi başka bir Üniversite de 75 burslu da yazmıştı ama kuzeni diğer üniversite daha iyi diyip onu yukarı aldirinca orası tuttu ;)

Çok sevindi ama bir yandan da işte keşke 75ligi üste yazayım hem daha yakindaydi dedi ;)

Sanirim ikinci tercih yapma şansı da varmış ama o konuyu tam bilmiyorum onun için biraz araştırmak lazım yoksa tabi seve seve gidecek okula sadece yol biraz eziyet olacak özellikle kışın ;)

Canım hayırlı olsun. Helal olsun canım. Aldığın kararlarla mutlu bir hayat yaşamanızı dilerim. Sabrın sonu selametmis. Geldiğin kilo da nefis...napttin kız erimişsin maşallahin var...
Amin inşallah sağolun. Valla kilo vermekte azimliydim sonra bir baktım kilo verimi durdu. Durunca ben de saldım kendimi dedim ne yaptıysam olmadı, bari bu kiloda kalayım. Derken kızıma ne pişirdiysem aynısını yedim, çok doyurucu oluyordu, bebek yemekleri :)

Sonra kendimdeki değişikliği fark ettim, kızıma bir porsiyon pişiriyorsam kendim de aynısını yiyordum. Ara öğünlere dikkat ediyordum, sebze, çorba derken, şimdiki kiloya düştüm 😊

Yürümeyi zaten bırakmadım, araba olmayınca, otobüste saat başı bulunmayınca tabanlara kuvvet. Dün 7 buçuk kilometre yürümüşüm ama hiç farkında değilim 🙄

Helal valla :KK66: Çok sevindim senin adına :KK66:
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ve insallah çok daha güzel günler sizi bekliyor ♡

Canım aksam yatmadan önce kesinlikle 1 kupa kiraz saplı çay iç ve yat :KK66: sabah da sıcak suyla güne başla inan farkı anında göreceksin :KK66: Ben normalde de sabahları sıcak su içiyorum bağırsakları yumuşatır diye ama ilk kez dün gece kiraz sapı içtim yatmadan ve inan ben bile nekadar fark ettiğini görünce inanamadım ( ishal yapmıyor sadece lavaboya çıkışı çok kolaylaştırıyor ♡♡♡♡
Kesinlikle ben her gece yapacağım artık :KK66:

Aynen canım Son bildiriminde rakamı görmen gerekiyor maalesef :KK43:
Amin sağol abla 🤗

Kizlarrrrr tercihler açıklanmış :confused:

Maalesef %100 bursluluk tutmamis :KK66: ama yine istediği Üniversite de %50 burslu tutmuş :KK66: gerçi başka bir Üniversite de 75 burslu da yazmıştı ama kuzeni diğer üniversite daha iyi diyip onu yukarı aldirinca orası tuttu :KK66:

Çok sevindi ama bir yandan da işte keşke 75ligi üste yazayım hem daha yakindaydi dedi :KK66:

Sanirim ikinci tercih yapma şansı da varmış ama o konuyu tam bilmiyorum onun için biraz araştırmak lazım yoksa tabi seve seve gidecek okula sadece yol biraz eziyet olacak özellikle kışın :KK66:
Evet bugün tercihler açıklandı bir sürü öğrenci hayallerine kavuştu bende bir lisede çalışıyorum bugün haber haber üstüne çok heyecanllı hepsi rabbim bütün gençlerin dualarını kabul etsin

Back