- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bu harika bir fotoğraf tebrik ederim canımgünaydın arkadaşlar bugün biraz mutluyum çünkü hafta sonu biraz kabızlığım geçtisabah tartıldım ve ne göreyim 55.9 çok mutlu oldum inanın ki dünkü menümü de bırakayım tartı fotografınıda
sabah tereyağlı omlet salatalık domates biber 3 zeytin
ara incir ve şekersiz türk kahvesi
öğle 5 yemek kaşığı haşlanmış taze börülce domates
ara 3 yk patates püresi yemek yapıyordum çok canım istedi
akşam 3 yk pirinç pilavı (yapmamalıydım biliyorum ) 2tane hasanpaşa köfte bol salata
ve 3 litre kadar su dün bol bol oturdum yani
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Ancak fırsat bulabildim burayaşansıma tukureyim ki telefonuma uygun şarj aleti gittiğim yerlerde bulamadim
Akşam üzere arkadasa gittik hem gitmisken telefonumu da onun kablosu uyuyor diye şarj ederim hesabıyada fazladan kablosu varsa ödünç alırım diye
Gittikten bir saat sonra benim ufaklık kendimi iyi hissetmiyorum diye tutturdusonunda hadi eve gidelim dedik ve mükemmel bir zamanlama sonucu eve geldikten 5 dakika sonra kuzu istifra etti
Tabi iyice nazlanip ağladı durdu ve şükür biraz evvel uyuya kaldı
Yarınki yüzme dersine götürmeyi düşünmüyorumbiraz dinlensin ki daha beter olmasın ♡♡♡
geçmiş olsun kuzularınıza Rabbim bol bol şifa evrsin inş..Geçmiş olsun maalesef venimkilerde iyi degil 2 si öksürüyor 1 inin burnu akıyor ilac icirdim yatırdım ateşlenecekler diye korkuyla bekliyorum
Efsane geri döndü. Kadinimsin. Bize sadece zaman lazım. Asibem göreyim kız seni....iradene sağlık tatlım.Uzun zamamdan sonra menu paylasayim
Kahvalti 10.00
Eki Görüntüle 2295638
Ara 13.00 sade nescafe
Ogle 14.30 fasulye kavurmasinin yanindaki yogurtlu kabak pek anlasilmiuor diye yazayim dedim corbada tarhana
Eki Görüntüle 2295637
Ara 18.00 aksam namazindan sonra eve donelim dedik ordaki isleri anca topladik yemegi gec yedik evde olsaydim bu saatte aksam yemegi yerdim ama bugunluk boyle oldu
Eki Görüntüle 2295636
Aksam 20.00
Eki Görüntüle 2295635
Ara 23.00 sade nescafe
Biraz degil çok mutlu ol kuzum. Tebrikler. Bak mevsimindesin bol bol kabak, kayısı tüket. Kabızlığa çok iyi gelir. Kapya biber de öyle....günaydın arkadaşlar bugün biraz mutluyum çünkü hafta sonu biraz kabızlığım geçtisabah tartıldım ve ne göreyim 55.9 çok mutlu oldum inanın ki dünkü menümü de bırakayım tartı fotografınıda
akşam 3 yk pirinç pilavı (yapmamalıydım biliyorum ) 2tane hasanpaşa köfte bol salata
Asibecim genelde paylaşır. Öyle bir zorunluluk yok canım.BİDE BEN BAKTIM GERİYE AMA KAÇIRDIM SANIRIM YEDİKLERİMİZİN FOTOGRAFLARINI MI ATIYORUZ
Tebrikler tatlımgünaydın arkadaşlar bugün biraz mutluyum çünkü hafta sonu biraz kabızlığım geçtisabah tartıldım ve ne göreyim 55.9 çok mutlu oldum inanın ki dünkü menümü de bırakayım tartı fotografınıda
günaydın arkadaşlar bugün biraz mutluyum çünkü hafta sonu biraz kabızlığım geçtisabah tartıldım ve ne göreyim 55.9 çok mutlu oldum inanın ki dünkü menümü de bırakayım tartı fotografınıda
Günaydın millet, 3 günlük kısa tatilden sıfır kaçamak ile döndüm
Takip ettiğim bir diyetisyenin 5 günlük detoks programına dahil oldum, 5 gün boyunca yalnızca diyetisyenimin verdiği tarifler ile besleneceğim -3 kg hedefliyorum.
Akşam menümü yazacağım
01.08.2019 Kullanıcı Adı Kilo Boy Göğüs Bel Göbek Kalça Kol İç Bacak Dilabg 72 163 94,5 80 103 107,5 31 63,7Colombre 63,1 165 93 72 99Maral3435 94 162 105 84 102 122 34 71Usagisan 81,7 166 109 96 110 102 41 58HasibeG 104,8 104 94 103 129 39 66
Ölçülerini bekliyoreee kaptan, hemen yazarım çizelgeyeSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Tekrar merhaba
Kizcelerimle pazarı da hallettik ♡
İyi oldu o bahaneyle 40 dakika yürümüşüz
Büyük kıza bir şey bulamadım ama kendime buldum
Gözün aydın canım inşallah hep dilediğin rakamları görürsün ♡♡♡
Harikasın canım5 günde 0 kaçamak büyük başarı ♡♡♡♡♡
Benide ekleyeceksin sanırımgözden kacirilacak gibi de değil geri ölçülerim
BİDE BEN BAKTIM GERİYE AMA KAÇIRDIM SANIRIM YEDİKLERİMİZİN FOTOGRAFLARINI MI ATIYORUZ
Ölçülerini bekliyoreee kaptan, hemen yazarım çizelgeye
01.08.2019 Kullanıcı Adı Kilo Boy Göğüs Bel Göbek Kalça Kol İç Bacak Dilabg 72 163 94,5 80 103 107,5 31 63,7Colombre 63,1 165 93 72 99Maral3435 94 162 105 84 102 122 34 71Usagisan 81,7 166 109 96 110 102 41 58HasibeG 104,8 104 94 103 129 39 66oynakbasi34 117 108 144 43 91
Kilo ve boy da söylersen liste tam olsun kaptanımAnam eksik ve yanlış yazmışım
Göbek 128
Kalça 144
Kolay gelsin şimdiden canımSelamlar herkese.
Dila eline sağlık. Çok güzel olmuş çizelge.
Yoldan geldim yorgunum. Tatil çok iyi geldi. O kadar harekete kilo gitmemiş hiç. Enteresan.
Yerleşmiş kilolar biraz zorluyor herhalde.
Menümü atarım birazdan. Spor yapamam büyük ihtimalle. Yıkanıp ütülenecek bavul dolusu eşya var. 2 gün sonra esas tatile çıkacağız nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?