• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlarrrrr tercihler açıklanmış :confused:

Maalesef %100 bursluluk tutmamis :KK66: ama yine istediği Üniversite de %50 burslu tutmuş :KK66: gerçi başka bir Üniversite de 75 burslu da yazmıştı ama kuzeni diğer üniversite daha iyi diyip onu yukarı aldirinca orası tuttu :KK66:

Çok sevindi ama bir yandan da işte keşke 75ligi üste yazayım hem daha yakindaydi dedi :KK66:

Sanirim ikinci tercih yapma şansı da varmış ama o konuyu tam bilmiyorum onun için biraz araştırmak lazım yoksa tabi seve seve gidecek okula sadece yol biraz eziyet olacak özellikle kışın :KK66:
Hayırlı olsun Banucum. Hangi bölüm mahsuru yoksa. :sampiyon::nazar: Tebrik ederim kızını..Çok şükür.

Aynen canım Son bildiriminde rakamı görmen gerekiyor maalesef :KK43:

O zaman yolumuz uzun desene listeye girebilmek icin :KK48:

Maalesef %100 bursluluk tutmamis :KK66: ama yine istediği Üniversite de %50 burslu tutmuş :KK66: gerçi başka bir Üniversite de 75 burslu da yazmıştı ama kuzeni diğer üniversite daha iyi diyip onu yukarı aldirinca orası tuttu :KK66:

Çok sevindi ama bir yandan da işte keşke 75ligi üste yazayım hem daha yakindaydi dedi :KK66:

Sanirim ikinci tercih yapma şansı da varmış ama o konuyu tam bilmiyorum onun için biraz araştırmak lazım yoksa tabi seve seve gidecek okula sadece yol biraz eziyet olacak özellikle kışın :KK66:

Hayirli olsun cnm. Insallah mezun oldugu gunu de goruruz ❤

Amin inşallah sağolun. Valla kilo vermekte azimliydim sonra bir baktım kilo verimi durdu. Durunca ben de saldım kendimi dedim ne yaptıysam olmadı, bari bu kiloda kalayım. Derken kızıma ne pişirdiysem aynısını yedim, çok doyurucu oluyordu, bebek yemekleri :)

Sonra kendimdeki değişikliği fark ettim, kızıma bir porsiyon pişiriyorsam kendim de aynısını yiyordum. Ara öğünlere dikkat ediyordum, sebze, çorba derken, şimdiki kiloya düştüm 😊

Yürümeyi zaten bırakmadım, araba olmayınca, otobüste saat başı bulunmayınca tabanlara kuvvet. Dün 7 buçuk kilometre yürümüşüm ama hiç farkında değilim 🙄

Masallah sana cnm :nazar:

kızlar merkezden bildiriyorum size ben bugün eczaneye gittim ve bana iki ilaç verdi birisi anlık çözüm ama çok mecbur kalmadıkça içmemi önermedi bir de bağırsak düzenleyici bir ilaç erdi ve ben o zor durumda kalmadan içme dediğini içtim ve rahatladım :-)
E hadi gozun aydin o zaman :confused:

Kızlar menüm
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık 22 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 40 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 14 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Bamya 278 kcal
1.00 x 100gr Domates Sosu Z. Yağlı 140 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Fırında Kabak Mücver 180 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Sarmısaklı / Sarımsaklı Yoğurt 36 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
Toplam 1141 kcal

eczaneye gititm bi ilaç verdi bakalım ne olcak

kızlar merkezden bildiriyorum size ben bugün eczaneye gittim ve bana iki ilaç verdi birisi anlık çözüm ama çok mecbur kalmadıkça içmemi önermedi bir de bağırsak düzenleyici bir ilaç erdi ve ben o zor durumda kalmadan içme dediğini içtim ve rahatladım :-)
Haydi geçmiş olsun. Ablamda kullanıyor o ilaçlardan mecburen.

Kızlar bana bir haller oldu. Kolumu kaldıramıyorum. Hep yorgunum. Normalde hiç durmam hep kıpır kıpır bir insanımdır. Dünden beri yatacak yer arıyorum. Hasta da değilim ama.
Kapı pencere açık uyuduysanız veya klima açıkken bu durum yaşanabiliyor. Çözüm mü valla bilmiyorum sıcak sevmem ben de....
Geçmiş olsun. Kan değerlerinize bir baktirin diyet zamanı bütün hormonlar değişiyormuş.

Tebrikler :KK9: Hangi bölüm peki?

Kızlar bana bir haller oldu. Kolumu kaldıramıyorum. Hep yorgunum. Normalde hiç durmam hep kıpır kıpır bir insanımdır. Dünden beri yatacak yer arıyorum. Hasta da değilim ama.
Geçmiş olsun.Acaba şekerinmi düşüyor yada uykusuz olabilir misin?

Ben bugün çok meşgüldüm öğün yemedim atıştırdım sanırım bi düşüneyim neler attım ağzıma.

1 bardak ayran
1 bardak kefir
Yarım salkım üzüm
Birkaç salatalık
1 adet haşlanmış mısır
1-2 parçada ceviz yedim sanırım.

Spor: jillian level 1
Su: Sayamadım bugün hiç bilmiyorum 2 lt olmuştur heraldeo_O

Kapı pencere açık uyuduysanız veya klima açıkken bu durum yaşanabiliyor. Çözüm mü valla bilmiyorum sıcak sevmem ben de....
Geçmiş olsun. Kan değerlerinize bir baktirin diyet zamanı bütün hormonlar değişiyormuş.
Geçmiş olsun.Acaba şekerinmi düşüyor yada uykusuz olabilir misin?
Sağolun arkadaşlar. Ben de anlamadım ne olduğunu. Kanıma tatil dönüşü baktıracağım. Uykusuzluk ta var. Tatilde geç yatıp çok erken kalktık. Yaş ilerledikçe nazlı oluyoruz ya. 🤗

Slm kizlar

Aksama utu yapmayi dusunuyorum yorgun olurda giremezsem diye simdiden menumu yazayim dedim

Sabah 7.30
20190806_074305.jpg

Ogle 12.00 cok yorgundum yemekten sonra cay icesim vardi biraz ayaklarimi kivirip ama serviste isler cikti cayi 12.30da demlediler bende kan almaya gececektim (ayrilana kadar oradayim) yarim saatim kalmisti ondan sade nescafe ictim
20190806_120100.jpg

Ara 17.00
Sade nescafe icerisine 1 tk hindistancevizi yagi attim (tadi guzeldi ama ilk bir kac yudumda dudaklarim yaglandi hep. Turk kahvesinde yag hissini almamistim)

18.00 leslie 30 dk

Aksam 19.30 resimde net cikmamis galiba kabah haslama biber kavurma yogurt ve salata
20190806_193659.jpg

Ilerleyen saatlerde yesil cay / kiraz sapi cayi / kayisili form cayindan birini icerim

Su simdiden 2 lt oldu

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Bugün öğleden sonra Annemler acil köye gittiler :( 93 yaşındaki Teyzesi ( ailecek çok severiz ) Annemler haber göndermiş ille gelsinler acil diye ;)
Rahatsizlandi diye bizimkiler de apar topar gittiler ;)

Eskiler hatırlar yaklaşık 1 sene önce eşimi ve beni cagirmisti ve mallarını Mehmetçik Vakfına bağışlamak istediğini söylemişti ♡♡♡♡ Maalesef hiç çocuğu olmamış ( bir sürü yeğen var ama açıkçası benim Annem de dahil kimseden hayır yok ya mesafe bahane yada işlerine gelmediği için )

Eşime ve bana çok düşkün ve o zaman 1 günde istediği gibi vasiyetini yasal olarak hazirlatip işlemleri yaptirmistik ♡

Annemler gittiğinde evinde kalmaktan korktuğunu falan söylemiş hatta gece gelip bogazimi siktilar demiş :( belki alzheimer falan olmuştur belkide rüya gördü ama inatla girmem o eve demiş :(
Tabi rahatsız mi acaba diye ambulans falan cagirmislar ve şu anda hastanede ( Annem refakatci kaldı ama eğer 2 günden fazla kalırsa ben pperşembe gideceğim refakatçi kalmaya çünkü Annem o gün ogluşu gelecek diye kalmam dedi :( )

Öğleden beri kadincagiza üzülüyorum :(
Valla gelip kalsa alacağım eve ( ki eşim de diyor gelsin bize herkesin ödü kopuyor üzerime kalacak diye ) ama asla gelmek istemiyordu daha evvel teklif ettigimizde çünkü alışmış bahçe içindeki küçük evine ama şimdi ne olacak bilmiyorum :(

Rahmetli kocasının yegenleri zamanında evin yerini de elinden almışlar ama biz diğer iki yerini bagislamasina yardimci olunca onlara dokunamadilar ;) günahlarını almayayim ama acaba kadincagizi korkuttular mi gece de böyle evinden çıkmayan kadın evine girmek istemiyor :(

Evet bugün tercihler açıklandı bir sürü öğrenci hayallerine kavuştu bende bir lisede çalışıyorum bugün haber haber üstüne çok heyecanllı hepsi rabbim bütün gençlerin dualarını kabul etsin

Aminnnnn canım inşallah cümlesiiçin hayırlı olur ♡♡♡♡

Hadi gözün aydın ;) bir daha dert olmaz inşallah ♡

Hayırlı olsun Banucum. Hangi bölüm mahsuru yoksa. :sampiyon::nazar: Tebrik ederim kızını..Çok şükür.

Çok teşekkür ederim canım ;)
Aşçılık okuyacak inşallah ♡♡♡♡

Kızlar menüm
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık 22 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 40 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 14 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Bamya 278 kcal
1.00 x 100gr Domates Sosu Z. Yağlı 140 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Fırında Kabak Mücver 180 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Sarmısaklı / Sarımsaklı Yoğurt 36 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
Toplam 1141 kcal

Harikasın canım ♡
Aynen devam ;)

oynakbasi34 oynakbasi34
Gözünüz aydın olsun. Maşallah yavruna. Allah hep hayırlarla karşılaştırsın kuzuyu.

Aminnnnn canım cumlesine ♡♡♡♡

Geçmiş olsun canım ;) bence de bir degerlerine baktır ;) Bazen Vitamin eksikliği de sebep olabiliyor ;)

Tebrikler :KK9: Hangi bölüm peki?

Aşçılık ♡♡♡
Aslında inşaat mezunu ;) daha 1 sene öncesine kadar hep mimar olacağım diyordu ama oldum olası Mutfakta olmayı seviyor ve yaptığı şeyler çok begenilince acaba mi dedi bizde ne istersen onu oku sonuçta mutlu olman önemli dedik ;)

Ben bugün çok meşgüldüm öğün yemedim atıştırdım sanırım bi düşüneyim neler attım ağzıma.

1 bardak ayran
1 bardak kefir
Yarım salkım üzüm
Birkaç salatalık
1 adet haşlanmış mısır
1-2 parçada ceviz yedim sanırım.

Spor: jillian level 1
Su: Sayamadım bugün hiç bilmiyorum 2 lt olmuştur heraldeo_O

Tebrikler canım gayet güzel ♡

Geçmiş olsun teyzenize. Yaşı kaç olursa olsun insan sevdiğinin hep yaşamasını sağlıklı olmasını diliyor sizi anlıyorum. Yine de Allah ele ayağa düşürmeden kimseye muhtaç etmeden alsın emanetini diye de dua ediyoruz hem kendimiz hem yakinlarimiz için.
Kızının sevdiği bir bölümü okuyacak o!usu çok güzel. Ben onun dilden sınava gireceğini hatırlıyorum nedense...
Aşçılık insanlık yaşadıkça önemini yitirmeyecek bir sektör....geleceği parlak kızının hadi iyisin. :eğlence: ve de iyiyiz bize örnek diyet menüleri bile hazırlar.

Geçmiş olsun teyzenize. Yaşı kaç olursa olsun insan sevdiğinin hep yaşamasını sağlıklı olmasını diliyor sizi anlıyorum. Yine de Allah ele ayağa düşürmeden kimseye muhtaç etmeden alsın emanetini diye de dua ediyoruz hem kendimiz hem yakinlarimiz için.
Kızının sevdiği bir bölümü okuyacak o!usu çok güzel. Ben onun dilden sınava gireceğini hatırlıyorum nedense...
Aşçılık insanlık yaşadıkça önemini yitirmeyecek bir sektör....geleceği parlak kızının hadi iyisin. :eğlence: ve de iyiyiz bize örnek diyet menüleri bile hazırlar.

Evet aslında dilden girip şansını deneme istedi ama bir gün öncesinde Teyzesiyle kapisinca ne Moral kaldı ne birşey :(
Hatta sınav salonunun önünde ben girmekten vazgeçtim hiç kafam sınava hazır değil dedi :( Sonra da hatta benim zoruyla girdi ve ingilizce ortalaması 95 olan kız resmen sıfır çekti :(

O zaman da puanı aşçılık için tutunca hadi sevdiğim bir şey olsun dedi ;) 2 senelik olunca ;)

Back