- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Banucum. Hangi bölüm mahsuru yoksa. Tebrik ederim kızını..Çok şükür.Kizlarrrrr tercihler açıklanmış
Maalesef %100 bursluluk tutmamis ama yine istediği Üniversite de %50 burslu tutmuş gerçi başka bir Üniversite de 75 burslu da yazmıştı ama kuzeni diğer üniversite daha iyi diyip onu yukarı aldirinca orası tuttu
Çok sevindi ama bir yandan da işte keşke 75ligi üste yazayım hem daha yakindaydi dedi
Sanirim ikinci tercih yapma şansı da varmış ama o konuyu tam bilmiyorum onun için biraz araştırmak lazım yoksa tabi seve seve gidecek okula sadece yol biraz eziyet olacak özellikle kışın
Aynen canım Son bildiriminde rakamı görmen gerekiyor maalesef
Kizlarrrrr tercihler açıklanmış
Maalesef %100 bursluluk tutmamis ama yine istediği Üniversite de %50 burslu tutmuş gerçi başka bir Üniversite de 75 burslu da yazmıştı ama kuzeni diğer üniversite daha iyi diyip onu yukarı aldirinca orası tuttu
Çok sevindi ama bir yandan da işte keşke 75ligi üste yazayım hem daha yakindaydi dedi
Sanirim ikinci tercih yapma şansı da varmış ama o konuyu tam bilmiyorum onun için biraz araştırmak lazım yoksa tabi seve seve gidecek okula sadece yol biraz eziyet olacak özellikle kışın
Amin inşallah sağolun. Valla kilo vermekte azimliydim sonra bir baktım kilo verimi durdu. Durunca ben de saldım kendimi dedim ne yaptıysam olmadı, bari bu kiloda kalayım. Derken kızıma ne pişirdiysem aynısını yedim, çok doyurucu oluyordu, bebek yemekleri :)
Sonra kendimdeki değişikliği fark ettim, kızıma bir porsiyon pişiriyorsam kendim de aynısını yiyordum. Ara öğünlere dikkat ediyordum, sebze, çorba derken, şimdiki kiloya düştüm
Yürümeyi zaten bırakmadım, araba olmayınca, otobüste saat başı bulunmayınca tabanlara kuvvet. Dün 7 buçuk kilometre yürümüşüm ama hiç farkında değilim
E hadi gozun aydin o zamankızlar merkezden bildiriyorum size ben bugün eczaneye gittim ve bana iki ilaç verdi birisi anlık çözüm ama çok mecbur kalmadıkça içmemi önermedi bir de bağırsak düzenleyici bir ilaç erdi ve ben o zor durumda kalmadan içme dediğini içtim ve rahatladım
eczaneye gititm bi ilaç verdi bakalım ne olcak
Haydi geçmiş olsun. Ablamda kullanıyor o ilaçlardan mecburen.kızlar merkezden bildiriyorum size ben bugün eczaneye gittim ve bana iki ilaç verdi birisi anlık çözüm ama çok mecbur kalmadıkça içmemi önermedi bir de bağırsak düzenleyici bir ilaç erdi ve ben o zor durumda kalmadan içme dediğini içtim ve rahatladım
Kapı pencere açık uyuduysanız veya klima açıkken bu durum yaşanabiliyor. Çözüm mü valla bilmiyorum sıcak sevmem ben de....Kızlar bana bir haller oldu. Kolumu kaldıramıyorum. Hep yorgunum. Normalde hiç durmam hep kıpır kıpır bir insanımdır. Dünden beri yatacak yer arıyorum. Hasta da değilim ama.
Tebrikler Hangi bölüm peki?Kizlarrrrr tercihler açıklanmış
Geçmiş olsun.Acaba şekerinmi düşüyor yada uykusuz olabilir misin?Kızlar bana bir haller oldu. Kolumu kaldıramıyorum. Hep yorgunum. Normalde hiç durmam hep kıpır kıpır bir insanımdır. Dünden beri yatacak yer arıyorum. Hasta da değilim ama.
Kapı pencere açık uyuduysanız veya klima açıkken bu durum yaşanabiliyor. Çözüm mü valla bilmiyorum sıcak sevmem ben de....
Geçmiş olsun. Kan değerlerinize bir baktirin diyet zamanı bütün hormonlar değişiyormuş.
Sağolun arkadaşlar. Ben de anlamadım ne olduğunu. Kanıma tatil dönüşü baktıracağım. Uykusuzluk ta var. Tatilde geç yatıp çok erken kalktık. Yaş ilerledikçe nazlı oluyoruz ya.Geçmiş olsun.Acaba şekerinmi düşüyor yada uykusuz olabilir misin?
Evet bugün tercihler açıklandı bir sürü öğrenci hayallerine kavuştu bende bir lisede çalışıyorum bugün haber haber üstüne çok heyecanllı hepsi rabbim bütün gençlerin dualarını kabul etsin
kızlar merkezden bildiriyorum size ben bugün eczaneye gittim ve bana iki ilaç verdi birisi anlık çözüm ama çok mecbur kalmadıkça içmemi önermedi bir de bağırsak düzenleyici bir ilaç erdi ve ben o zor durumda kalmadan içme dediğini içtim ve rahatladım
Hayırlı olsun Banucum. Hangi bölüm mahsuru yoksa. Tebrik ederim kızını..Çok şükür.
Kızlar menüm
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık 22 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 40 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 14 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Bamya 278 kcal
1.00 x 100gr Domates Sosu Z. Yağlı 140 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Fırında Kabak Mücver 180 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Sarmısaklı / Sarımsaklı Yoğurt 36 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
Toplam 1141 kcal
Kızlar bana bir haller oldu. Kolumu kaldıramıyorum. Hep yorgunum. Normalde hiç durmam hep kıpır kıpır bir insanımdır. Dünden beri yatacak yer arıyorum. Hasta da değilim ama.
Tebrikler Hangi bölüm peki?
Ben bugün çok meşgüldüm öğün yemedim atıştırdım sanırım bi düşüneyim neler attım ağzıma.
1 bardak ayran
1 bardak kefir
Yarım salkım üzüm
Birkaç salatalık
1 adet haşlanmış mısır
1-2 parçada ceviz yedim sanırım.
Spor: jillian level 1
Su: Sayamadım bugün hiç bilmiyorum 2 lt olmuştur heralde
Geçmiş olsun teyzenize. Yaşı kaç olursa olsun insan sevdiğinin hep yaşamasını sağlıklı olmasını diliyor sizi anlıyorum. Yine de Allah ele ayağa düşürmeden kimseye muhtaç etmeden alsın emanetini diye de dua ediyoruz hem kendimiz hem yakinlarimiz için.
Kızının sevdiği bir bölümü okuyacak o!usu çok güzel. Ben onun dilden sınava gireceğini hatırlıyorum nedense...
Aşçılık insanlık yaşadıkça önemini yitirmeyecek bir sektör....geleceği parlak kızının hadi iyisin. ve de iyiyiz bize örnek diyet menüleri bile hazırlar.