• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın günaydın günaydın artık her sabah tartılma huyumdan vazgeçmeliyim benim gibi olanlar varsa bu işe son verelim çünkü bu benim hevesler imi kırıyor birde sanırım 25 ten sonra gerçekten metabolizma yavaşlamaya başlıyor o yüzden gerçekten bu son kilo verme çabalarım birdaha Allahım kütfen 🙏 gerçekten kilo almamaya çalışacağım çünkü farkettim ki zor zor gitmeye başlıyoraalında vücudumuza ne kadar kötü bakmışız kendi adıma konuşayım az yeseymişim öncesen siyet yaptığımda hafda 2 kilo garanti verirsim en azı bu şekilde ama şimdi malesef öyle ol uyor bozmuyorum morelimi olacak biliyorum artık şu göbeğimden 😁 ve kalçalarımdan 😁 ve kollarımdan 😁 kurtulucam birlikte yapacağız inanıyorum sizde inanın geriye bişey kalmadı 😁😁😁 ama olsun 58 olucam vücudumu seviyorum ve ona iyi bakıyorum artık . Yenii güne günaydınnnnnn arkadaşlar haftasonu yapmayın kaçırmayın

Günaydın günaydın günaydın artık her sabah tartılma huyumdan vazgeçmeliyim benim gibi olanlar varsa bu işe son verelim çünkü bu benim hevesler imi kırıyor birde sanırım 25 ten sonra gerçekten metabolizma yavaşlamaya başlıyor o yüzden gerçekten bu son kilo verme çabalarım birdaha Allahım kütfen 🙏 gerçekten kilo almamaya çalışacağım çünkü farkettim ki zor zor gitmeye başlıyoraalında vücudumuza ne kadar kötü bakmışız kendi adıma konuşayım az yeseymişim öncesen siyet yaptığımda hafda 2 kilo garanti verirsim en azı bu şekilde ama şimdi malesef öyle ol uyor bozmuyorum morelimi olacak biliyorum artık şu göbeğimden 😁 ve kalçalarımdan 😁 ve kollarımdan 😁 kurtulucam birlikte yapacağız inanıyorum sizde inanın geriye bişey kalmadı 😁😁😁 ama olsun 58 olucam vücudumu seviyorum ve ona iyi bakıyorum artık . Yenii güne günaydınnnnnn arkadaşlar haftasonu yapmayın kaçırmayın
Nasıl son vericez.Gece yatmadan önce son işim, sabah kalkınca ilk işim tartılmak oluyor gün içindekileri saymıyom bile:KK23:

Nasıl son vericez.Gece yatmadan önce son işim, sabah kalkınca ilk işim tartılmak oluyor gün içindekileri saymıyom bile:KK23:
Valla onu bende çözemedim bir mucize bekliyoruz heralde 😁 şahsen ben öyle en azından ama bu bize acı veriyor şimdi şu satten itibaren önümüzdeki cumaya kadar asla ve asla tartılmıyacağım 😁 söz veriyorum

İyi akşamlar kızlar.
Keyifler yerinde mi.
Bugünkü menüm:
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık 22 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 40 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
4.00 x 1 Adet Cevi̇z 108 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 12 kcal
1.00 x 100gr Kavun 34 kcal
1.00 x 1 Di̇li̇m (150gr) Karpuz 46 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 28 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
3.00 x 100gr Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı 345 kcal
1.50 x 100gr Yoğurtlu Semi̇zotu Salatası 165 kcal
Toplam 1096 kcal
1.00 x 1 Saat Yüzmek 450 kcal
0.75 x 1 Saat Yüzmek 337 kcal
Toplam 787 kcal

Vayy abbamm,sen olmasan beni hatırlayan yok vallahii😫
İzindeydim evet ama katilayim demistim bayramdan sonra ama cuma listede adimi gormeyince heralde,hala listeye alinmadim dedim.
Sen de yoksun,yaz geldi herkez bir kenara dagildi😊ama ben kilomu koruyorum ablacim.84 ile izine ayrilmistim,hala 84 um.insallah yaz bitsin herkz yuvaya donsun devam edicem.sen nasilsin yavrularin geldi gittimj iyilermi?.
Optum seni💓
Yavrularım geldi canım. Büyük oğlan gitti. Küçük , evde. İyiyim canım senin de iyi olmana sevindim.
Bugünün menüsü:
Kahvaltı: peynirli omlet,salatalık
Ara: sütlü kahve,çiğ fındık fıstık
Öğle: haşlanmış tavuk,yoğurtlu köz biber salatası
Akşam: yoğurtlu semizotu
Ara: 1 kare şekersiz bitter çikolata
Spor: jillian level 1
Su: 2.5 lt
Çok güzel örnek bir menü. Afiyet şifa olsun.
İyi akşamlar kızlar.
Geçmişi okuyamadım. Altta yazan çerezleri fazladan hesapladım.
3.00 x 1 Adet Salatalık 33 kcal
0.25 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 90 kcal
1.00 x 1 Adet Armut 70 kcal
1.00 x 100gr Büyük Eri̇k 110 kcal
10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 240 kcal
5.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 120 kcal
3.00 x 1 Porsi̇yon Karışık Çerez 420 kcal
5.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 15 kcal
Toplam 1149 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 100 kcal
Afiyet olsun...yorucu bir liste ...
Bende menümü paylaşayım
Sabah menemen peynir zeytin yesilcay 2 etimek
Araogun sutlukahve 10 adet badem 1 hurma 1 kayısı
Ögle haslanmış kabak yogurt pulbiber 1 tabak
Aksam haslanmış kabak yogurt pulbiber 1 kase
Ancak 1.5 litre su maalesef
Afiyet olsun. Harika
İyi akşamlar kızlar.
Keyifler yerinde mi.
Bugünkü menüm:
2.00 x 1 Adet Salatalık 22 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 40 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
4.00 x 1 Adet Cevi̇z 108 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 12 kcal
1.00 x 100gr Kavun 34 kcal
1.00 x 1 Di̇li̇m (150gr) Karpuz 46 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal 28 kcal
3.00 x 100gr Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı 345 kcal
1.50 x 100gr Yoğurtlu Semi̇zotu Salatası 165 kcal
Toplam 1096 kcal
1.00 x 1 Saat Yüzmek 450 kcal
Toplam 787 kcal
Afiyet olsun colombocum. Sabah şu saatte şunlar varsa ara öğün saatiyle ve diğer vakitler saatiyle yazılsa sanki daha iyi takip edecekmişim gibi geliyor. Yine de sen bilirsin.... Nasıl beslendiğini yani hangi aralıklarla yediğini merak ediyorum?

Yavrularım geldi canım. Büyük oğlan gitti. Küçük , evde. İyiyim canım senin de iyi olmana sevindim.
Çok güzel örnek bir menü. Afiyet şifa olsun.
Afiyet olsun...yorucu bir liste ...
Afiyet olsun. Harika

Afiyet olsun colombocum. Sabah şu saatte şunlar varsa ara öğün saatiyle ve diğer vakitler saatiyle yazılsa sanki daha iyi takip edecekmişim gibi geliyor. Yine de sen bilirsin.... Nasıl beslendiğini yani hangi aralıklarla yediğini merak ediyorum?
Sıradan yazıyorum yediklerimi. Kahveyi öğlenden sonra içiyorum genelde. Kahvaltılarımı sağlam yapıyorum.öğlen sadece kahve ya da az meyve akşam da hafif olacak şekilde besleniyorum.

Sıradan yazıyorum yediklerimi. Kahveyi öğlenden sonra içiyorum genelde. Kahvaltılarımı sağlam yapıyorum.öğlen sadece kahve ya da az meyve akşam da hafif olacak şekilde besleniyorum.
Sabah(9.00) Bir kayısı haş. yumurta, beş zeytin, ezine peynir ( ölçü koymuyorum, yağlı yağsız ayırt etmiyorum), bir salatalık, iki çeri, yeşil biber , iki ceviz , yeşillik iki bardak şekersiz çay

11.00 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir porsiyon mevsim meyvesi , tarçınlı yoğurt( çoğu zaman yulaflı yaptım)

18.00 Izgara tavuk, közlenmiş sebze, ayran
Gün içerisinde yeşil çay , bol su

Bugün bu şekilde olmadı ama diyet yaptığım vakitlerde dönüşümlü bu menüyü kullanmaya çalıştım.

ben de bayramdan sonra tatile gideceğim. ailecek gideceğiz. kardeşlerim hep birlikte tatil yapalım dedi eşimde tamam dedi. ben de karışmam siz aranızda halledin dedim :KK70:
çünkü yapacağızmız 1 hafta tatil herkes mutlu olsun diye düşündüm. onlar çok seviyorlar birbirlerini ben de ok dedim. şimdi diyet falan yaptırmazlar bana. ancak eylüldee başlarım ben de.
bir de insna vücudunu tanıyor ne yarıyor ne yaramıyor biliyor. bana da sık sık az az yemek yarıyor mesela.
artık eylüle bomba gibi dalarız listeye tatlım :KK70:

kesinlikle insna deneye deneye öğreniyor cnm. ben de tanııdm kendimi. artık ona göre yiyorum diyetteyken tabi.

çok almışsın cnm nasıl oldu ki??
hani ben de koruyamayanlardanım ama yine de az az şişiyorum :KK70:
zatn çok güzel kilo veriyorsun bünyen çok iyi MaşAllah cnm.
ama diyet yapamadığında da dikkati bırakma cnm.
haydi bismillah başla bakalım..
Yrn aksam eve donuyorum pazartesi baslicam insallah

104 mü ciddi olamazsın. :mad:

Malesef :KK43:
Gerci o gun cok yorgundum odemlerim vardi belki normalde 103umdur :KK48:

Hahahaha Hasibe duymasın seni :))) bir gayret etse hemen gidicek halbuki , kactimi dersin kactimi acep :confused:

Heeeee kactim kactim :skandal::confused:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Öğleden sonra kızlarla parka ciktik hem ufaklık arkadaşıyla oyun oynadı hemde ben arkadaşla oturup sohbet ettik :KK66:

Akşam 7den sonra da eşimle buluşup AVM'ye gidip alışveriş yaptık :KK66: Hemde ne alışveriş D Büyük kız ille Anne sen sebzeleri ve mutfak icin lazim olan diğer şeyleri al ben deterjan bölümünü hallederim dedi ( hesapta vakit kazanacağız )

Anam milletin kızı makyaj malzemeleri ister bizimki deterjan manyağı çıktı :KK70: :KK70: :KK70:
Yok bu beyazlara lazım yok bu dolapları güzel temizliyor diye diye deterjanlari doldurdu :KK70: Tabi hepsi de evde eksikti :KK66: ama onlarialmak bile mutlu etti onu :KK70:

Kasada gerçi babamız pek mutlu olmadı ama deterjanlar rahat 2 ay gider Allahtan :KK66:

Canım 3leri görmen kötü olmuş ama bak 2li hanelerden fazla uzaklasmadan hemen toparlarsin nasılsa :KK66:
Pes etmek yok hele ki bayramdan sonra çok daha dikkatli olmamız lazım ki artık bizde şu 3lu hanelerden sonsuza kadar uzaklasalim :KK66:

Canım hep aklımdan sende ama işte gelmeyince yoğunluğun var diye ses etmedim :KK66: Sen ne zaman bundan sonra kesin burdayım dersen hemen listeye dahil ederim senide tabiki :KK66: hem Kilo olarak artida olmadığın için istediğin An izinden donebilirsin ♡

Bu arada tatilde Kilo almamak çok büyük başarı tebrikler :KK66:

Çok güzel bir menü canım tebrikler :KK66:

Süper bir gün olmuş yine tebrikler :KK66:

Tebrikler canım menun seninde gayet güzel :KK66:

Pes etmek yok canım nasılsa o kilolar birden pes edip gidecektir :KK66:

Insallah cnm yaa

Sonuçlar belli oldu kızlar :KK66:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 633. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (8. TAKIM) ==> %1,308
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (5. TAKIM) ==>%0.725
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3.(4. TAKIM) ==>%0.724
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. @melita09 => %3,55 => 5. TAKIM

2. @Pumpkin00 => %2.91 => 9. TAKIM

3. @enerji_kusagi => %2.00 => 6. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

=> @dugi => %-0.89=> 14. Takım :duduk:

Masllah cnm sana tek basina sirtladin gidiyorsun takimi cok cok cok tebrik ederim Frytiop Frytiop

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Ancak fırsat bulabildim buraya ;) şansıma tukureyim ki telefonuma uygun şarj aleti gittiğim yerlerde bulamadim :(
Akşam üzere arkadasa gittik hem gitmisken telefonumu da onun kablosu uyuyor diye şarj ederim hesabı ;) yada fazladan kablosu varsa ödünç alırım diye ;)

Gittikten bir saat sonra benim ufaklık kendimi iyi hissetmiyorum diye tutturdu :( sonunda hadi eve gidelim dedik ve mükemmel bir zamanlama sonucu eve geldikten 5 dakika sonra kuzu istifra etti :(
Tabi iyice nazlanip ağladı durdu ve şükür biraz evvel uyuya kaldı ;)

Yarınki yüzme dersine götürmeyi düşünmüyorum ;) biraz dinlensin ki daha beter olmasın ♡♡♡

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Ancak fırsat bulabildim buraya ;) şansıma tukureyim ki telefonuma uygun şarj aleti gittiğim yerlerde bulamadim :(
Akşam üzere arkadasa gittik hem gitmisken telefonumu da onun kablosu uyuyor diye şarj ederim hesabı ;) yada fazladan kablosu varsa ödünç alırım diye ;)

Gittikten bir saat sonra benim ufaklık kendimi iyi hissetmiyorum diye tutturdu :( sonunda hadi eve gidelim dedik ve mükemmel bir zamanlama sonucu eve geldikten 5 dakika sonra kuzu istifra etti :(
Tabi iyice nazlanip ağladı durdu ve şükür biraz evvel uyuya kaldı ;)

Yarınki yüzme dersine götürmeyi düşünmüyorum ;) biraz dinlensin ki daha beter olmasın ♡♡♡
Geçmiş olsun maalesef venimkilerde iyi degil 2 si öksürüyor 1 inin burnu akıyor ilac icirdim yatırdım ateşlenecekler diye korkuyla bekliyorum

Back