Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Klasik haftasonu bol kaçamaklı sabah yumurta biraz kuymak peynir zeytin 1 dilim ekmek araögün kahve badem aksam kabak yogurt pulbiber karpuz 1 avuç kuruyemiş
Abecim az bir kuymak kaçamak sayılmaz ki....biz ne kaçamaklar gördük.
Beğendim menunu. Eksi getirir bence..akşam hafif geçirilmiş ...işin sırrı bu aslında.Akşam sebze yada protein tercih edildiğinde kilo kaybı kesin yaşanıyor. Hele bir de erken saatte yediysen süper olur.
oynakbasi34 geçmiş olsun kuzuna. Midesini üşütmüş olabilir. Telefonun için de sana bir tüyo. İki üçlü fasulye tanesi büyüklüğünde minik bir aparat var adı dönüştürücü....onunla sorununu her tür kabloyla giderebilirsin. Ben cuzdanimda taşıyorum acil durumlarda kullanıyorum.

Geçmiş olsun maalesef venimkilerde iyi degil 2 si öksürüyor 1 inin burnu akıyor ilac icirdim yatırdım ateşlenecekler diye korkuyla bekliyorum

Teşekkür ederim canım senin kuzulara da cok geçmiş olsun
Umarim ateşle ugrasmazsiniz

Ona bende bir ara bakayım dediğin gibi acil durumlarda çok iyi olur

Bu arada benim kuzu bugün çok daha iyi hafif midem bulanıyor diyor ama inşallah daha beter olmaz da bu kadarıyla yirtmis oluruz

Kahvaltimizi ailecek yaptık ( tabi havuza goturmedik kuzuyu )
Herhangi bir planimiz yok bugün için ama belki Annemler gideriz çaya gerçi eşime istersen senin annene gidelim dedim de yok daha geçen hafta ordaydik dedi Annemler de ya bayramda gidecegiz nasılsa dedi ama en son Ramazan Bayramında Annemlere gitmişti eşim bahçede yada dışarda bir araya gelince özellikle onlara gitmeye fırsatı olmamıştı biz zaten hep haftada en az 2 gun birarada olunca da çokda fark edilmedi de geçen konuşurken dikkatimi çekti

25 den sonra metomu dururmuş sen birde 35 -40 dan sonra gör

Merhaba arkadaşlar hafta sonu olunca temizlik ütü birde çocukla ilgilenmekten yazamadım dün kü menümü bırakayım
Sabah 1 bardak maydonoz kürü
Öğle bolca semizotlu zeytinli salata şekersiz çay
Ara şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Taze börülcesi salatası patates haşlanmış 4 veya 5 çatal bir bardak ayran
Akşamarası 2 incir avuç içi kadar çekirdek şekersiz çay
3 litre kadar su

Tünaydın kızlar
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltısında 2 yumurta 2 dilim ekmek ilk defa ekmek yedim napalım çok yemedim ve domates
Öğlen yemeğinde çorba salata yapmayı düşünüyorum yine standart akşam yemeği ise peynirli salata yer kapatırım günü gece yatmadan önce yoğurt limon ve pul biber yapıyorum aslında bugün detoks yapacaktım fakat salıya kaldı detoksum

Malum bugün herkes evde olunca iş bitmiyor
Bulaşık makinası biraz sikintiliydi eşim onu tamir ederken bende biraz büyük kızla ortalığı toparladim sonrada mutfağa girisip makineyi yerlestirdim inşallah bu sefer temiz yıkar da yine elde yıkamak zorunda kalmayız

Geçen gün alışverişte unuttuğum bir kaç şey vardı birazdan onları eşimle çıkıp alacağız Hemde biraz baş başa kalırız demez mi romantik kocam Marketing alışverişinin nesi baş başa vakit geçirmek olarak algilaniyorsa
Neyse buna da şükür

25 den sonra metomu dururmuş sen birde 35 -40 dan sonra gör

Anam benim meto o zaman ölmüş de aglayani yok

Gayet güzel bir menü canım Bende çıktığımda Türk Kahvemi unutmayayim 2 gündür içmiyorum filtre kahve de benden başkası içmediği için yapmaya useniyorum

Kizlar ben yarini bekleyemedim bugunden basladim. Sabahla oglenin resmini cektim aksamida cekince atarim insallah. Bugun spor yapamicam burda musayit olamiyorum yarin insallah onada baslicam.

Son düzenleme:
Klasik haftasonu bol kaçamaklı sabah yumurta biraz kuymak peynir zeytin 1 dilim ekmek araögün kahve badem aksam kabak yogurt pulbiber karpuz 1 avuç kuruyemiş
Hani nerde bol kaçamak kız ben bişi göremiyorum.Biraz kuymak bol kaçamak sayılmaz sakin sakin

Maşallah çok iyi menün

Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun midesinimi üşüttü acaba.

İki dilim çok. Kandırma kendini. Planladigin besinler güzel ve yerinde ama

Yarın sabah ilk isim aç karnına olculerimi almak
İki gündür hep unutuyorum

Bizim burada meşhur bir sosyete pazarı var kızlarla sabah oraya da gidelim diyorum bazen çok uygun şeyler oluyor belki bayramlık birseyler buluruz gerçi ufakliğin her şeyi tam hatta 2 gün için bile ayrı ayrı hiç giymedigi kıyafetleri var ama büyük zaten genelde spor giyiniyor bari ordan uygun bir şekilde onuda aradan çıkarırım diye ümit ediyoruz

Bugünkü menüm:
Kahvaltı: Peynirli omlet,salatalık
Ara: Sütlü nescafe,kuruyemiş (Aralarda çiğ fındık fıstık falan atıştırmışımdır yazmayı unutuyorum genelde ama acıkınca ağzıma biriki çiğ kuruyemiş atma huyum var.)
Öğle: 1 tabak börülce yemeği,1 bardak ayran
Akşam: 1 küçük kase yoğurt,küçük bir salkım üzüm,biraz badem.
Spor: Jillian level1
Su: 2 lt

Bence menü abartılı değil biraz daha yatan kadar su icersen dengelenmis olur bence

Çiğ kuruyemiş zararlı bir atıştırmalık değil çikolata yemekten çok daha iyidir
Yoksa menü gayet güzel

Uzun zamamdan sonra menu paylasayim
Kahvalti 10.00

Ara 13.00 sade nescafe

Ogle 14.30 fasulye kavurmasinin yanindaki yogurtlu kabak pek anlasilmiuor diye yazayim dedim corbada tarhana

Ara 18.00 aksam namazindan sonra eve donelim dedik ordaki isleri anca topladik yemegi gec yedik evde olsaydim bu saatte aksam yemegi yerdim ama bugunluk boyle oldu

Aksam 20.00

Ara 23.00 sade nescafe

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Erkenden uyandım sıcak suyum güne başlıyor biraz daha şu takviyesi yapıp en sagliklisindan kahvaltimi yapacağım sonrada kızlarla sosyete pazarına

Umarım herkes için bu yeni hafta çok verimli geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…