Abecim az bir kuymak kaçamak sayılmaz ki....
Klasik haftasonu bol kaçamaklısabah yumurta biraz kuymak peynir zeytin 1 dilim ekmek araögün kahve badem aksam kabak yogurt pulbiber karpuz 1 avuç kuruyemiş
Geçmiş olsun maalesef venimkilerde iyi degil 2 si öksürüyor 1 inin burnu akıyor ilac icirdim yatırdım ateşlenecekler diye korkuyla bekliyorum
Abecim az bir kuymak kaçamak sayılmaz ki....biz ne kaçamaklar gördük.
Beğendim menunu. Eksi getirir bence..akşam hafif geçirilmiş ...işin sırrı bu aslında.Akşam sebze yada protein tercih edildiğinde kilo kaybı kesin yaşanıyor. Hele bir de erken saatte yediysen süper olur.
oynakbasi34 geçmiş olsun kuzuna. Midesini üşütmüş olabilir. Telefonun için de sana bir tüyo. İki üçlü fasulye tanesi büyüklüğünde minik bir aparat var adı dönüştürücü....onunla sorununu her tür kabloyla giderebilirsin. Ben cuzdanimda taşıyorum acil durumlarda kullanıyorum.
25 den sonra metomu dururmuş sen birde 35 -40 dan sonra görGünaydın günaydın günaydın artık her sabah tartılma huyumdan vazgeçmeliyim benim gibi olanlar varsa bu işe son verelim çünkü bu benim hevesler imi kırıyor birde sanırım 25 ten sonra gerçekten metabolizma yavaşlamaya başlıyor o yüzden gerçekten bu son kilo verme çabalarım birdaha Allahım kütfengerçekten kilo almamaya çalışacağım çünkü farkettim ki zor zor gitmeye başlıyoraalında vücudumuza ne kadar kötü bakmışız kendi adıma konuşayım az yeseymişim öncesen siyet yaptığımda hafda 2 kilo garanti verirsim en azı bu şekilde ama şimdi malesef öyle ol uyor bozmuyorum morelimi olacak biliyorum artık şu göbeğimden ve kalçalarımdan ve kollarımdan kurtulucam birlikte yapacağız inanıyorum sizde inanın geriye bişey kalmadı ama olsun 58 olucam vücudumu seviyorum ve ona iyi bakıyorum artık . Yenii güne günaydınnnnnn arkadaşlar haftasonu yapmayın kaçırmayın
Yani tabi yaş arttıkça her geçen seneye göre biraz daha yavaşlıyor25 den sonra metomu dururmuş sen birde 35 -40 dan sonra gör
25 den sonra metomu dururmuş sen birde 35 -40 dan sonra gör
Merhaba arkadaşlar hafta sonu olunca temizlik ütü birde çocukla ilgilenmekten yazamadım dün kü menümü bırakayım
Sabah 1 bardak maydonoz kürü
Öğle bolca semizotlu zeytinli salata şekersiz çay
Ara şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Taze börülcesi salatası patates haşlanmış 4 veya 5 çatal bir bardak ayran
Akşamarası 2 incir avuç içi kadar çekirdek şekersiz çay
3 litre kadar su
Hani nerde bol kaçamak kız ben bişi göremiyorum.Biraz kuymak bol kaçamak sayılmaz sakin sakinKlasik haftasonu bol kaçamaklısabah yumurta biraz kuymak peynir zeytin 1 dilim ekmek araögün kahve badem aksam kabak yogurt pulbiber karpuz 1 avuç kuruyemiş
Maşallah çok iyi menünSabah(9.00) Bir kayısı haş. yumurta, beş zeytin, ezine peynir ( ölçü koymuyorum, yağlı yağsız ayırt etmiyorum), bir salatalık, iki çeri, yeşil biber , iki ceviz , yeşillik iki bardak şekersiz çay
11.00 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir porsiyon mevsim meyvesi , tarçınlı yoğurt( çoğu zaman yulaflı yaptım)
18.00 Izgara tavuk, közlenmiş sebze, ayran
Gün içerisinde yeşil çay , bol su
Bugün bu şekilde olmadı ama diyet yaptığım vakitlerde dönüşümlü bu menüyü kullanmaya çalıştım.
Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun midesinimi üşüttü acaba.Bu arada benim kuzu bugün çok daha iyi hafif midem bulanıyor diyor ama inşallah daha beter olmaz da bu kadarıyla yirtmis oluruz
Kahvaltimizi ailecek yaptık ( tabi havuza goturmedik kuzuyu )
Herhangi bir planimiz yok bugün için ama belki Annemler gideriz çaya gerçi eşime istersen senin annene gidelim dedim de yok daha geçen hafta ordaydik dediAnnemler de ya bayramda gidecegiz nasılsa dedi ama en son Ramazan Bayramında Annemlere gitmişti eşim bahçede yada dışarda bir araya gelince özellikle onlara gitmeye fırsatı olmamıştı biz zaten hep haftada en az 2 gun birarada olunca da çokda fark edilmedi de geçen konuşurken dikkatimi çekti
İki dilim çok. Kandırma kendini.Tünaydın kızlar
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltısında 2 yumurta 2 dilim ekmek ilk defa ekmek yedimnapalım çok yemedim ve domates
Öğlen yemeğinde çorba salata yapmayı düşünüyorum yine standart akşam yemeği ise peynirli salata yer kapatırım günü gece yatmadan önce yoğurt limon ve pul biber yapıyorum aslında bugün detoks yapacaktım fakat salıya kaldı detoksum
Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun midesinimi üşüttü acaba.
Sabah ev yapımı sucukla yumurta peynir zeytin
araöğün sutlükahve kurukayısı badem
Öğle karpuz
Aksam 1 kase mercimek çorbası 1 kase et yemegi 1.5 litre su bakalım yarın ne olacak haftasonu kamaklarım başımı agrıtacak mı
Bugünkü menüm:
Kahvaltı: Peynirli omlet,salatalık
Ara: Sütlü nescafe,kuruyemiş (Aralarda çiğ fındık fıstık falan atıştırmışımdır yazmayı unutuyorum genelde ama acıkınca ağzıma biriki çiğ kuruyemiş atma huyum var.)
Öğle: 1 tabak börülce yemeği,1 bardak ayran
Akşam: 1 küçük kase yoğurt,küçük bir salkım üzüm,biraz badem.
Spor: Jillian level1
Su: 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?