- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sende benim gibi erkencisin. Eskisehire geldigimizden beri bende hep 6 da kalkiyorum. Esim ilceye gidiyor. Kahvaltisiz gondermek istemiyorum.
Insallah bir daha ikimizde uclu rakamlari gormeyiz. Insaallah kısa surede ilaclarin etki eder. Inannki kendi kilo vermem kadar senin vermemenide istiyorum. :)
Günaydinlar efenimmm :)
Kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 100.9
Bu hafta 99.5
Fark 1.4
%1.38
Cabucak listedeki kiloma inerim insallah. Bol eksili bir yeni haftamiz olsun insallah
Günaydın arkadaşlar. Hemen bildirimimi yapayım bugün kursum var evden erken çıkmam gerek. Fırsat buldukça yine uğrarım.
Geçen hafta 77.5
Bu hafta. 76
Fark. 1.5
Yüzdeyi hesaplayamadım kaptanım.
Çok şükür 1.5 kilo gitmiş. Tabi ilk hafta olmasının etkiside var ama ben yine çok mutluyum.
Günaydınnn
Geçen hafta; 69,7
Bu hafta; 67,9
Fark: 1,8
Toplam fark;1,8
% 2,58[/QUOTE?
Kizlar masaallah size ne güzel gitmis cok sevindim bari listeye girdiniz mi bu hafta keske listede olsaniz cok ii bir skor alirdik sayenizde
Günaydın arkadaşlar. Hemen bildirimimi yapayım bugün kursum var evden erken çıkmam gerek. Fırsat buldukça yine uğrarım.
Geçen hafta 77.5
Bu hafta. 76
Fark. 1.5
Yüzdeyi hesaplayamadım kaptanım.
Çok şükür 1.5 kilo gitmiş. Tabi ilk hafta olmasının etkiside var ama ben yine çok mutluyum.
Günaydınnn
Geçen hafta; 69,7
Bu hafta; 67,9
Fark: 1,8
Toplam fark;1,8
% 2,58
Kizlar masaallah size ne güzel gitmis cok sevindim bari listeye girdiniz mi bu hafta keske listede olsaniz cok ii bir skor alirdik sayenizde
teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah bu şekilde devam ederim.Masallah hepinizin cok guzel...
hayırlı cumalar canimGunaydin kizlar
Hayirli nurlu cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?