Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İlaç mı biri ilaç mı dedi ne ilacımı o kaçırdım ben onu

Bugun cok yogun gun gecirdim direksiyon kursuna girdim arabayla ilk günden trafige ciktim anam ne zor araba kullanmak nasil surucem kolaylikla bilmiyorum off cok zordu ya

Bu arada bugunki menum
Sabah sucuklu 2 yumurta cok az ekmek 2 kasar dilimi 3 zeytin

Ara iki catal sadece kadayıf ama iki catal tek

Aksam urfa durum ama lavasin kalin yerlerini kestip yemedim ayran yaninda

1.5 litre su
40 dk gidis 40 dk gelis toplam 80 dk yürüyüş yaptim gerçi aralarda da yürüdüm ama onlari saymiyom birde 8 kere 5. Kata inip ciktim ama onuda saymayalim toplamda

bugunki sporum 80 dk

Umarim yarin guzel bir skor aliriz kizlar ama ben bugun tartildim 100 gram artidaydim cok sporlu gecti bu hafta ama neden boyle oldu bilmiyom umarim sabah kadar ödemdur gecmis olur

Menüm akşam 9.30 a kadar süperdi küçük kızım dolaptan yumurtayı alıp ablasının yatağına kırana kadar haki yatak yerdeki minder battaniye her yer çiğ yumurta oldu birsuru çamaşır çıktı beni sinir bastı aldım lahana sarmasini 5-6tane yedim ustunede eşimin elindeki bisküvilerden yedim bu kadını çıldırmışim diyor eşim mideme ağrı girdi valla hepsi 10 dk da oldu bitti bende bişey anlamadım başımda ağrıdı cabasi

İlaç mı biri ilaç mı dedi ne ilacımı o kaçırdım ben onu

PCO ve insülin direncimi kırmak için gittiğim Endokrin doktoru bana raporlu bir ilaç verdi ( isim veremiyorum buradan yasak ) onu başladım kullanmaya şeker hapıyla birlikte ( anamm böyle şeker hapıda yazınca kendimi 70lik hissettim bir anda zaten bazen boş bulunup benden belki 10 yaş ufak birinden bahsederken bile farkında olmadan ayyy yavrum ne yapsın demeye )
Bakalım inşallah şu direnci bir an önce kırarda kilolar daha kolay gider

Bugun cok yogun gun gecirdim direksiyon kursuna girdim arabayla ilk günden trafige ciktim anam ne zor araba kullanmak nasil surucem kolaylikla bilmiyorum off cok zordu ya

Canım ne kadar zor gelirse gelsin asla gözünü korkutup trafiğe çıkmamazlık etme hazır bir cesaretle çıkmışsın aynen devam Babam hep derdi aman kızım İnsana zarar verme mala gelsede oldur diye ve şükür 19 senedir İstanbul trafiğindeyim ve hep diyorum sarı taksim olsa valla taksicilik bile yaparım
İnan bir kere kendini korkutup vazgeçersen sonra daha zor
Bak benim en büyük Amcamın eşi ehliyetini 25 sene evvel almış ama sadece almış derse bile girmeden Oda Annemi fesatlığından yazılmıştı amcam aldıktan sonra bir kere trafiğe çıkarmış hatun duran arabaya çarpıyormuş az daha gaz ve frenin yerini bilmez

Hatta ben hala bile bazen lafı olunca kız Yenge şu ehliyeti bir çerçeveletemedin diye

Umarim yarin guzel bir skor aliriz kizlar ama ben bugun tartildim 100 gram artidaydim cok sporlu gecti bu hafta ama neden boyle oldu bilmiyom umarim sabah kadar ödemdur gecmis olur

Sıkıntı yapma kendine be güzelim yarına Allah kerim

Neyse kızlar ben yatıyorum yoksa bişeyler yicem herkese iyi gecelerr

Sanada iyi geceler
Kaçamak yapmadan uyu bari

Kızlar bu hafta ki sporum 200 dk kilom sabit yarın giremem yatılı misafir gelecek sabah uçağıyla öptüm hepinizi grsrz

Kızlar bu hafta ki sporum 200 dk kilom sabit yarın giremem yatılı misafir gelecek sabah uçağıyla öptüm hepinizi grsrz

Kız sporun çok daha fazla
Hadi şimdiden Allah yardımcın olsun hatta Allah kavuştursun

Bende hemen bir duş alıp yatarım sabah 6da uyanacağım inşallah hem kızı göndereceğim hemde gitmeden adam gibi kahvaltımı yapayım ki öğlene kadar yerleri kazımıyayım

Hadi Allah rahatlık versin herkese

Merhabaaa
menum
sabah
Kahvalti
Yarim simit ve az ekmk
Az findik
Cok az tereyag ve recel
Ogle+aksam
Paca
Etli mantar yemegi
Az ekmk
Ara
Sekers nescafe
Ceviz
Ara
Ceviz
1 minik kurabiye kacrdim
Ara
1,portakal
Ara
Cay
Su
2,lt civari

Hayirli geceler

Bugunku menum

Sabah
2 dilim kepek ekmek
Marul
Domates
3 zeytin

Ara
1 galeta

Oglen
Ekmek arasi kofte (kendim yaptim)
Yagsiz tuzsuz salata

Ara
1 muz

Aksam
2.5 kabak dolmasi
1 kase yogurt

Ara
1 bardak sut

75 dk yuruyus aslinda daha fazlada ben saate bakmayi unuttum.
Domalari fazla kacirdim ama cok guzeldi kayinvalidem cok guzel yapiyor. Yazik kadincagiz az yiyorsun hasta olacaksin ac duruyorsun diyor. :)

Kacamagim bir lokma cikolata oglumun kalan parcasi anne sen de ye sen de ye diyor surekli. yedigi herseyden banada yedirmeye calisiyor.
Yavrum bugun elinde bir poset ben okula giidyorum diye epey bir dolandi evde sonra anne ben okula gidiyorum. Sende ağla dedi. Icim cız etti.

Merak etme kaptancim bende sen listeyi ver yeter bide tasimasini sana birakirim

Aman sakin birakma kuzum valla bende ilk saatlerde oyle demistim yapamiyorum yapamiyorum annem biguzel azarladi beni niye yapamiyorum diyosun , yapacagim desene diye . Sagolsun kaptancimda cok destek verdi simdi kulllaniyorum gerci bizim araba otomatik ama
Eminim bikac derste sende kendine guvenmeye basliycaksn merak etme OLACAK

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar
Rabbim bu günün hürmetine gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin inşallah....Aminnn

Çok şükür bu sabahda 6da uyanabildim Duşumu aldım kendime geldim, suyumuda içtikten sonra kahvaltımı yaptım Henüz tartıda fark yok ama ilaçların etkisini göstermesi biraz zaman alacaktır ve eminim direncim kırılacak ve eksileri göreceğim

Birazdan küçük kuşumu uyandırıp okul için hazırlayacağım sonrada onu bırakıp Kursa gidiceğim
Tabi önce bizim listemizide bir şuraya atayımda hazır bulunsun Geldiğimde taşırım alana nasılsa

İnşallah herkes çok güzel eksiler görür

Günaydinlar efenimmm :)

Kilo bildirimimi yapayim

Gecen hafta 100.9
Bu hafta 99.5
Fark 1.4
%1.38

Cabucak listedeki kiloma inerim insallah. Bol eksili bir yeni haftamiz olsun insallah

Sanada günaydın canım

Bu arada gözün aydın canım 2li basamaklara düştün darısı benimde başıma
İnşallah bir daha asla 3lü rakamları görmez hep çok daha az çıkarsın tartıda

Sende benim gibi erkencisin. Eskisehire geldigimizden beri bende hep 6 da kalkiyorum. Esim ilceye gidiyor. Kahvaltisiz gondermek istemiyorum.
Insallah bir daha ikimizde uclu rakamlari gormeyiz. Insaallah kısa surede ilaclarin etki eder. Inannki kendi kilo vermem kadar senin vermemenide istiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…