- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
İlaç mı biri ilaç mı dediValla bugün başladımsabah öyle akşam her ikisinide içiyorum bol suyada dikkat ediyorum ( o çok önemliymiş )
Nette kullananların yorumlarını okudum herkes çok memnun hani nasıl diyeyim 100 kişiden ancak 3 - 5 kişi pek işe yaramadı demişler ama sonrasında itiraf etmişler tatlının kızartmaların dibine vurduklarını
Bir kaç kişide ilk zamanlar kilo gitmesede sakın bozmayın düzenli kullanmaya devam edin demişsporlada birleştirilirse süper sonuç alanlar varmış
Mesela 120 kg iken obezite cerrahisi düşünen biri kullanmış tabi spor ve diyetle birlikte bir ayda 9 kg vermiştabi belirtmişler nasılsa hap içiyorum diye sakın kendinizi salmayın diye
Şükür bende hiç yan etki falan olmadı ( en korktuğum ya mide bulantısı yada baş ağrısı yaparsa diye ) ve normalde günde bir kere zor tuvalete çıkan benbugün 3 kere çıktım o bile benim için çok güzel bir şey çünkü bazen okadar kabızlık sıkıntı oluyordu ki anam 3.cüyü doğursaydım bukadar sıkıntı olmazdı dediğim oluyordu
Bakalım bünye direnci tez zamanda kırarda patır patır gider kilolar
İlaç mı biri ilaç mı dedine ilacımı o kaçırdım ben onu
Bugun cok yogun gun gecirdim direksiyon kursuna girdim arabayla ilk günden trafige ciktim anam ne zor araba kullanmak nasil surucem kolaylikla bilmiyorum off cok zordu ya
Umarim yarin guzel bir skor aliriz kizlar ama ben bugun tartildim 100 gram artidaydim cok sporlu gecti bu hafta ama neden boyle oldu bilmiyom umarim sabah kadar ödemdur gecmis olur
Neyse kızlar ben yatıyorum yoksa bişeyler yicemherkese iyi gecelerr
Kızlar bu hafta ki sporum 200 dk kilom sabit yarın giremem yatılı misafir gelecek sabah uçağıyla öptüm hepinizi grsrz
Merak etme kaptancim bende sen listeyi ver yeter bide tasimasini sana birakirimYarın malum kızlar Cuma yani Bildirim günümüz
Aman diyeyim herkes sabahtan tartılsın aç karnınave en geç 17:00de bildirimler gelmiş olsun
Yarın benim birde kursum var ( bilmeyenler için yazayım elde kurdele nakışı ) ve ancak o saatte evde olurum bende
Hatta yatmadan listemizi hazır hale getireyimdeDiademe vaktin olursa doldurabilirsen boşlukları süper olur biliyorsun başda ve sondaki Quote yazan parantez içindeki kısmı siliyorsun senin mesajın gibi görünmesi için hani karışmasın
Gerçi kuran hatası değil ya karışsın düzeltirim ben gelince :)
Bildirimleri şu şekilde yazarsanız gözden kaçmaz;
Geçen hafta; ......
Bu hafta;.......
Fark:.........
Toplam fark;...... ( bunu ben ilave ettim ki herkes toplam verdiğini gördükçe motive olsun diye )
Yüzdesinide hesaplayabilirseniz süper olur ama olmadı ben hesaplarım
Yüzdeyide şöyle hesaplıyoruz;
O hafta kaç kg yada gram verdiysek önceki haftanın kilosuna bölüyor 100 ile çarpıyoruz
Aman sakin birakma kuzum valla bende ilk saatlerde oyle demistim yapamiyorum yapamiyorum annem biguzel azarladi beni niye yapamiyorum diyosun , yapacagim desene diye . Sagolsun kaptancimda cok destek verdi simdi kulllaniyorum gerci bizim araba otomatik amaBugun cok yogun gun gecirdim direksiyon kursuna girdim arabayla ilk günden trafige ciktim anam ne zor araba kullanmak nasil surucem kolaylikla bilmiyorum off cok zordu ya
Günaydinlar efenimmm :)
Kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 100.9
Bu hafta 99.5
Fark 1.4
%1.38
Cabucak listedeki kiloma inerim insallah. Bol eksili bir yeni haftamiz olsun insallah
Selamün Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar
Rabbim bu günün hürmetine gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin inşallah....Aminnn
Çok şükür bu sabahda 6da uyanabildimDuşumu aldım kendime geldim, suyumuda içtikten sonra kahvaltımı yaptım Henüz tartıda fark yok ama ilaçların etkisini göstermesi biraz zaman alacaktır ve eminim direncim kırılacak ve eksileri göreceğim
Birazdan küçük kuşumu uyandırıp okul için hazırlayacağım sonrada onu bırakıp Kursa gidiceğim
Tabi önce bizim listemizide bir şuraya atayımda hazır bulunsunGeldiğimde taşırım alana nasılsa
İnşallah herkes çok güzel eksiler görür
Sanada günaydın canım
Bu arada gözün aydın canım 2li basamaklara düştündarısı benimde başıma
İnşallah bir daha asla 3lü rakamları görmez hep çok daha az çıkarsın tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?