Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 504. Etap ***

Diademe ( 72,3 / / /)
IrResistible_ ( 76,8 / / / % ) Üye 9.Takıma transfer olmak istiyor
ISILDURU ( 84 / 84 / 0 / % ) Sabit
LargeGemini ( 73 / / / % )
Esrasi ( 69,6 / / / % )
serenalar ( 75,4 / / / %)
Huzurvemavi ( 90,5 / / / % )
xyz_s ( 66,9 / / / % )
elifdnzzz ( 71,9 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Sende benim gibi erkencisin. Eskisehire geldigimizden beri bende hep 6 da kalkiyorum. Esim ilceye gidiyor. Kahvaltisiz gondermek istemiyorum.
Insallah bir daha ikimizde uclu rakamlari gormeyiz. Insaallah kısa surede ilaclarin etki eder. Inannki kendi kilo vermem kadar senin vermemenide istiyorum. :)

Allah razı olsun canım ;) Allahın izniyle o günleride göreceğim inşallah sonra birlikte çok daha aşağı indiğimizi bile göreceğiz inşallah :KK37::KK37::KK37:

Günaydın arkadaşlar. Hemen bildirimimi yapayım bugün kursum var evden erken çıkmam gerek. Fırsat buldukça yine uğrarım.

Geçen hafta 77.5
Bu hafta. 76
Fark. 1.5
Yüzdeyi hesaplayamadım kaptanım.

Çok şükür 1.5 kilo gitmiş. Tabi ilk hafta olmasının etkiside var ama ben yine çok mutluyum.

dünkü menü
sabah: 1dilim kepek ekmek, peynir, 3 zeytin,
1 çay kasığı kahvaltılık sos
öğle: yarım kase çorba, 3 yk erişte, karnabahar, havuç ,patateskarışık kızartma 3yk kadar vardır, yoğurt
akşam: 1 tabak tavuklu sebze yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Kizlar masaallah size ne güzel gitmis cok sevindim bari listeye girdiniz mi bu hafta keske listede olsaniz cok ii bir skor alirdik sayenizde
Günaydinlar efenimmm :)

Kilo bildirimimi yapayim

Gecen hafta 100.9
Bu hafta 99.5
Fark 1.4
%1.38

Cabucak listedeki kiloma inerim insallah. Bol eksili bir yeni haftamiz olsun insallah

Günaydın arkadaşlar. Hemen bildirimimi yapayım bugün kursum var evden erken çıkmam gerek. Fırsat buldukça yine uğrarım.

Geçen hafta 77.5
Bu hafta. 76
Fark. 1.5

Çok şükür 1.5 kilo gitmiş. Tabi ilk hafta olmasının etkiside var ama ben yine çok mutluyum.

Günaydınnn
Geçen hafta; 69,7
Bu hafta; 67,9
Fark: 1,8
Toplam fark;1,8
% 2,58[/QUOTE?

Hatta fotografini bile cekmistim ilk çıktığımın

Eklentiler

• 20170210_094841.webp
    20170210_094841.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 36

Geçen hafta 77.5
Bu hafta. 76
Fark. 1.5

Günaydınnn
Geçen hafta; 69,7
Bu hafta; 67,9
Fark: 1,8
Toplam fark;1,8
% 2,58

Masallah hepinizin cok guzel...

Kg bildirimi
Geçen hafta : 66
Bu hafta : 64,5
Fark : 1,5
Oran : bulamadım o paylaşımı yapamadım :(

Kızlar özellikle göbek bölgemde acayip fark var sanki daha fazla vermişim gibi. Şekersizlikten bence :)

Back
X